Красота и Здраве

Аксесоари за косата - мигли, четки, преси, сешоари, машинки за подстригване. Практични решения за вашето здраве и красив външен вид - колани за отслабване, масажори, наколенки, фитнес аксесоари.

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Лепенки за третиране на леки рани
  Кутийка съдържаща 20 броя лепенки предназначени за третиране на леки наранявания. Те са изработени от няколко вида текстил и са разтегливи - може да регулирате колко стегнати да бъдат. В средата на всяка лепенка има добавен напълно стерилен тампон - той едновременно попива телесните течности от ра..
  Кутийка съдържаща 20 броя лепенки предназначени за третиране на леки наранявания. Те са изработени от ня...
  0,99 лв.
 • Лепенки за порязвания със стерилен тампон
  Комплект от 50 отделни лепенки за малки ожулвания и прорезни рани със стерилен тампон. Изработени са от текстилна комбинация и това ги прави разтегливи - според начина на залепяне към кожата можете да регулирате колко стегнати да бъдат. Тампонът по средата на лепенката е напълно стерилен и не пречи..
  Комплект от 50 отделни лепенки за малки ожулвания и прорезни рани със стерилен тампон. Изработени са от ...
  1,39 лв.
 • Безконтактен термометър 3в1 - тяло,предмет,въздух
  Получете бърза и точна информация за телесната си температура, избран от вас предмет или за температурата на помещението с безконтактния термометър 3в1. Използвайки къс инфрачервен лъч, който се отразява обратно в устройството, термометърът получава точни данни за това каква е температурата. По..
  Получете бърза и точна информация за телесната си температура, избран от вас предмет или за температурата...
  57,60 лв.
 • Кинезитерапевтична лента
   Кинези лентата ще Ви помогне в укрепването на тялото, сухожилията и мускулатората по време на спортна активност или след възстановяване от травми. Независимо дали сте активно спортуващ или прекарвате по-голямата част от деня си седнали тя е врен помощник на всеки от Вас.  Изработена..
   Кинези лентата ще Ви помогне в укрепването на тялото, сухожилията и мускулатората по време на спорт...
  9,90 лв.
 • Въртящ се на 360 градуса органайзер за козметика и грим
  Изключително практичен и удобен, органайзерът за козметика и грим ще събере в себе си най-важните Ви продукти. Въртящия се на 360 градуса органайзер е чудесно допълнение към Вашата домашна гримьорна като едновременно прилежно подрежда използваните от Вас продукти и спестява място. Имате въз..
  Изключително практичен и удобен, органайзерът за козметика и грим ще събере в себе си най-важните Ви прод...
  25,00 лв.
 • 4в1 Мъжки тример за лице и тяло
   Осигурете си перфектно обезкосмяване и професионлно подстригване с висококачествен мъжки тример BayBaBiliss 4в1 PRO. Вече можете да достигнете онези досадни косъмчета по Вашето лице и да оформите безупречно всеки детейл! С универсалния тример можете да подстрижете нежеланото окосмяване във вс..
   Осигурете си перфектно обезкосмяване и професионлно подстригване с висококачествен мъжки тример Bay...
  23,60 лв.