Красота и Здраве

Практични решения за вашето здраве и красив външен вид. Козметични комплекти, аксесоари, принадлежности, органайзери и всякакви здравни продукти.

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Стилна магнитна гривна за регулиране на кръвно
   Красива магнитна гривна със здравни ползи. Тя не само ще бъде стилно бижу, но и ще регулира кръвното налягане.  Премахва главоболието, шума в ушите, черните петна в погледа или виенето на свят. Всички тези признаци са причинени от високо или ниско кръвно, често следствие от..
   Красива магнитна гривна със здравни ползи. Тя не само ще бъде стилно бижу, но и ще регулира кр...
  27,60 лв.36,90 лв.
 • Помощна ръка за възрастни хора
   Помощник за достигане на отдалечени предмети. Дълга помощна ръка с щика за захващане на отдалечени и труднодостъпни предмети. Подходяща за възрастни и/или трудноподвижни хора. Чудесен помощник за тези от вас, които имат болки в гърба и мразят да се навеждат! Представете си колко е н..
   Помощник за достигане на отдалечени предмети. Дълга помощна ръка с щика за захващане на отдалече...
  29,90 лв.
 • Удобен седмичен органайзер за хапчета
  Никога не забравяйте дневните си витамини и хранителни добавки като използвате практичния седмичен органайзер за хапчета. Органайзерът се състои от интересна кутийка с общо 7 чекмеджета ( по едно за всеки ден от седмицата ) Всяко чекмедже е разделено на 4 части - сутрин, обяд, вечер и преди ляган..
  Никога не забравяйте дневните си витамини и хранителни добавки като използвате практичния седмичен органа...
  10,30 лв.
 • Машинка за подстригване с 4 приставки, ножица и гребен
  Практична машинка за подстригване, с помощта на която ще оформите прическата и брадата си лесно и удобно. В комплекта ще откриете 4 различни приставки с дължини, с които ще стилизирате косата и брадата си точно по Ваш вкус. Лазерно наточените остриета от неръждаема стомана осигуряват прецизно сря..
  Практична машинка за подстригване, с помощта на която ще оформите прическата и брадата си лесно и удобно....
  19,90 лв.25,90 лв.
 • Козметичен органайзер с 3 чекмеджета и 20 отделения
  Практичен органайзер за прилежно съхранение и подредба на Вашите дамски аксесоари ! В него можете да поставяте своите гримове, четки, лакове, кремове и други козметични продукти, които ползвате. Органайзерът разполага с цели 20 отделения, от които три са под формата на чекмеджета. Цялата ко..
  Практичен органайзер за прилежно съхранение и подредба на Вашите дамски аксесоари ! В него можете да п...
  25,00 лв.
 • Гребен за прецизно оформяне и сресване на брада
  Грижата за брадата е от първостепенно значение за визията на мъжа. Брадата на мъжа е неговия най-добър приятел. И както всеки добър приятел и тя изисква грижа и внимание. Извития гребен за брада ще Ви помогне да я оформите прецизно в желаната перфектна линия. Гребена за брада е необходим аксесоар..
  Грижата за брадата е от първостепенно значение за визията на мъжа. Брадата на мъжа е неговия най-добър пр...
  4,50 лв.7,60 лв.