Красота и Здраве

Практични решения за вашето здраве и красив външен вид. Козметични комплекти, аксесоари, принадлежности, органайзери и всякакви здравни продукти.

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Сауна за лице за еластична и чиста кожа
   Всяка дама желае да има гладко и стегнато лице. Борбата с досадните пъпки, черни точки и отпусната кожа е болезнена и често не завършва с успех. Посещението на скъпи процедури не винаги дава ефект, но изпразва джоба.  Ние Ви предлагаме алтернативен метод, чрез който в домашни условия мо..
   Всяка дама желае да има гладко и стегнато лице. Борбата с досадните пъпки, черни точки и отпусната ...
  37,60 лв.59,90 лв.
 • Колан за гръб тип коректор за изправена стойка
  В забързаното си ежедневие, ние често забравяме за стойката и позицията на гръбнака си - близо 70 процента от хората нямат навика да стоят и вървят изправени. На помощ идва коректорът за изправяне на стойката тип колан за гръб - носейки го ще успеете да си създадете здравословния навик да повдига..
  В забързаното си ежедневие, ние често забравяме за стойката и позицията на гръбнака си - близо 70 процент...
  13,90 лв.
 • Мемори възглавница за правилна стойка при спане
  Предотвратете болките в гърба с ортопедична мемори възглавница за колене. Изкривената стойка по време на сън е основен проблем на 80% от хората. Тя причинява изкривяване в гръбнака, което води след себе си до неприятни болки в гърба. Мемори възглавницата ще поддържа гръбнака Ви в правилна форма д..
  Предотвратете болките в гърба с ортопедична мемори възглавница за колене. Изкривената стойка по време на ...
  18,90 лв.23,30 лв.
 • Облегалка за стол за изправен гръб
  Болките в гърба са изключително досадни и неприятни, но как да ги премахнем? Пръва стъпка да изправим своята стойка и позиция на тялото. Често ежедневната неправилна стойка докато седите в офиса или вкъщи могат са причина за болките в гърба. Чрез облегалката за стол несъзнателно ще подо..
  Болките в гърба са изключително досадни и неприятни, но как да ги премахнем? Пръва стъпка да из...
  4,90 лв.
 • Осцилоскопски апарат за измерване на кръвно налягане
  Измервайте и следете кръвното си налягане чрез автоматичния осцилоскопски апарат. Поддържането на добро здраве изисква подготовка и навременна и точна информация за състоянието Ви.  Само за една минута този апарат ще измери Вашето кръвно налягане и пулс и ще покаже данните на диспл..
  Измервайте и следете кръвното си налягане чрез автоматичния осцилоскопски апарат. Поддържането на до...
  49,90 лв.59,90 лв.
 • Вакса за кола маска тип гранули за разтапяне 400 грама
  Гранули за кола маска предназначени за разтапяне в уред за кола маска (Разгледайте ТУК). Перфектни за премахване на упорити косъмчета дори в нежни зони като бикини и подмишници. При нанасянето на кола маската не е нужно използването предварителни мазила или масла. Предлагат се няколко вариант..
  Гранули за кола маска предназначени за разтапяне в уред за кола маска (Разгледайте ТУК). Перфектни за ...
  15,90 лв.