Електрически разклпонители

Разнообрази от разклонители за 220V на ниски цени. Висококачествен избор на преходници, удължители и разклонители за електрическа мрежа.

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Фасунга за контакт с дълго огъващо се рамо
  Практична фасунга, предназначена за включване дирекно в контакт. В комбинация с подходяща крушка, фасунгата създава напълно мобилна домашна лампа. Фасунгата притежава и бутон за включване и изключване, добавящ допълнително удобство при ползване. Притежава също и огъващо се рамо, с което может..
  Практична фасунга, предназначена за включване дирекно в контакт. В комбинация с подходяща крушка, фасу...
  6,90 лв.
 • Уред за бързо и лесно приготвяне на гофрети
   Вкусни гофрети за закуска - пригответе ги бързо и лесно у дома с удобния електрически гофретник. Разполагащ с 5 отделни гнезда във формата на сърце, можете с едно зареждане да изпечете цели 5 вкусни гофрети в симпатична форма. Приготвянето и изваждането им става още по-лесно, благодарение ..
   Вкусни гофрети за закуска - пригответе ги бързо и лесно у дома с удобния електрически гофретник. ...
  39,90 лв.
 • Удължител за контакт AVEC 4 метра
  Удължител за контакт с дължина 4метра. Предава електрическия заряд без загуби към гнездото си за щепсели. Гнездото за щепсели притежава защита срещу инцидентно бъркане в него от деца и домашни любимци. Предлагат се две разновидности на удължителя според дължината му: 1,5 метра (S) 4..
  Удължител за контакт с дължина 4метра. Предава електрическия заряд без загуби към гнездото си за щепсе...
  15,90 лв.
 • Удължител за контакт AVEC 1,5 метра
  Практичен удължител за контакт с дължина 1,5 метра. Включва се директно към контакта и предава електрическата енергия към гнездото на другия край на кабела. Гнездото за щепсели притежава защита срещу инцидентно бъркане в него от деца и домашни любимци. Предлагат се две разновидности на удъл..
  Практичен удължител за контакт с дължина 1,5 метра. Включва се директно към контакта и предава електри...
  9,90 лв.