Други

  Консумативи за Вашия дом и градина. Неща от първа необходимост, които е добре да имаш под ръка!

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Предпазна маска за лице
   Памучна предпазна маска за лице за многократна употреба. С нея си осигурявате качествена защита за семейството и Вашето дете! Превантивна мярка срещу вируси и грип. Маската за лице предпазва устата и носа от навлизане на нежелателни фактори на околната среда. Защитава дихателните пътищ..
   Памучна предпазна маска за лице за многократна употреба. С нея си осигурявате качествена защит...
  5,35 лв.
 • Спрей дезинфектант за предмети и повърхности
   Дезинфекциращ антибактериален спрей за обезпаразитяване на често докосвани повърхности и предмети като дръжки и тоалетни. Вземете предпазни мерки срещу бактерии и вируси. Дезинфектант за санитарни повърхности, подходящ за употреба както в дома, така и на обществени места - ресторанти, бензи..
   Дезинфекциращ антибактериален спрей за обезпаразитяване на често докосвани повърхности и предмети к...
  9,39 лв.
 • Антибактериални мокри кърпи за дезинфекция
   Дезинфекцирайте ръцете си с антибактериални мокри кърпи. Осигурете си хигиена и защита за цялото семейство. Мокрите кърпички ще бъдат винаги под ръка, когато Ви потрябват. Подходящи са за ежедневна употреба. Антибактериалните мокри кърпи почистват бързо и ефикасно важата кожа или друг ..
   Дезинфекцирайте ръцете си с антибактериални мокри кърпи. Осигурете си хигиена и защита за цялото се...
  7,90 лв.
 • Изолационна лента за уплътнение на фуги
   Лесен начин за уплътнение и изолация на фуги! Водоустойчива уплътнителна лента, която предпазва ъглите и фугите от замърсяване и наслоена мръсотия. Тя пасва точно там, където се наслоява най-много мръсотия и където най-трудно се почиства. Изолира фугите и ъглите от задържане на вода и пр..
   Лесен начин за уплътнение и изолация на фуги! Водоустойчива уплътнителна лента, която предпазва ...
  10,39 лв.
 • Коректор за почистване на петна от дрехи
   Препарат за бързо и лесно почистване на петна във формата на маркер. Ефикасно премахва нежеланите петна и следи от дрехите. Маркерът за петна е изключително удобен, защото може да го пренасяте на всякъде с Вас. По този начин може да сте сигурни, че ще спасите дрехите си във всяка една ситуа..
   Препарат за бързо и лесно почистване на петна във формата на маркер. Ефикасно премахва нежеланите п...
  6,60 лв.
 • Здраво алуминиево тиксо за изолация
   Изолационна лента тип алуминиево тиксо. Подходяща за изолация и уплътнение. Веднъж залепнала може да сте сигурни, че няма да се разлепи. Тиксото е водоустойчиво, термоустойчиво и огнеупорно. Притежава изключително здрава плътност. Годно е за всякакви битови проблеми. Задължително е да ..
   Изолационна лента тип алуминиево тиксо. Подходяща за изолация и уплътнение. Веднъж залепнала може д...
  7,37 лв.