Други

  Консумативи за Вашия дом и градина. Неща от първа необходимост, които е добре да имаш под ръка!

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Преносим мини-комплект за шиене
  Компактен комплект включващ всичко необходимо за зашиване на дупки и процепи на Вашите дрехи. Изключително удобен и подходящ при пътувания, даващ Ви инструментите за поправка при скъсване или пробиване на дрехите Ви. Практично съхранени в прозрачен несесер с цип, всички инструменти и материали..
  Компактен комплект включващ всичко необходимо за зашиване на дупки и процепи на Вашите дрехи. Изключителн...
  3,90 лв.
 • Филтър за кана Aquaphore - Maxphore 200Л
  Филтър за пречистване на вода за кана Aquaphor. Maxphore + е с капацитет 200 литра съвместим с кана Aquaphore Ametust, Time, Jasper, Onyx и Compact. Този филтър за вода е изграден от фино зърнест активен въглен от кокосови черупки Намалява органични примеси и замърсители ..
  Филтър за пречистване на вода за кана Aquaphor. Maxphore + е с капацитет 200 литра съ...
  12,90 лв.
 • Етерично масло от натурален растителен екстракт
  Eтерични масло в ампула от 10 мл aroma Essential.  Подходящо за смесване с вода. Съдържанието на ампулата е от 100% натурален растителен екстракт. Етеричните масла са популярни при използване за дифузери и арома терапии.  Те са добър помощник в облекчаване симптомите на тревожност, депре..
  Eтерични масло в ампула от 10 мл aroma Essential.  Подходящо за смесване с вода. Съдържанието на амп...
  4,50 лв.
 • Предпазна маска за лице
   Памучна предпазна маска за лице за многократна употреба. С нея си осигурявате качествена защита за семейството и Вашето дете! Превантивна мярка срещу вируси и грип. Маската за лице предпазва устата и носа от навлизане на нежелателни фактори на околната среда. Защитава дихателните пътищ..
   Памучна предпазна маска за лице за многократна употреба. С нея си осигурявате качествена защит...
  5,35 лв.
 • Спрей дезинфектант за предмети и повърхности
   Дезинфекциращ антибактериален спрей за обезпаразитяване на често докосвани повърхности и предмети като дръжки и тоалетни. Вземете предпазни мерки срещу бактерии и вируси. Дезинфектант за санитарни повърхности, подходящ за употреба както в дома, така и на обществени места - ресторанти, бензи..
   Дезинфекциращ антибактериален спрей за обезпаразитяване на често докосвани повърхности и предмети к...
  9,39 лв.
 • Антибактериални мокри кърпи за дезинфекция
   Дезинфекцирайте ръцете си с антибактериални мокри кърпи. Осигурете си хигиена и защита за цялото семейство. Мокрите кърпички ще бъдат винаги под ръка, когато Ви потрябват. Подходящи са за ежедневна употреба. Антибактериалните мокри кърпи почистват бързо и ефикасно важата кожа или друг ..
   Дезинфекцирайте ръцете си с антибактериални мокри кърпи. Осигурете си хигиена и защита за цялото се...
  7,90 лв.