Други

  Консумативи за Вашия дом и градина. Неща от първа необходимост, които е добре да имаш под ръка!

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Свещник камбанка - за ароматни свещи
  Подходяща стъклена чашка под формата на камбанка, предназначена за усилване на ефекта и безопасността на свещите докато горят. Чудесно се комбинира с комплекти ароматни свещи (Погледнете ТУК) Изработена е от огнеупорно стъкло и е с диаметър 6см.   Характеристики: Материал: Стъкл..
  Подходяща стъклена чашка под формата на камбанка, предназначена за усилване на ефекта и безопасността на ...
  0,79 лв.
 • Комплект чаени свещи с неустоим аромат
  Създайте магическа аура с топлината и галещия обонянието аромат излъчвани от комплектите чаени свещи. Натуралният им аромат е благодарение на дозата етерично масло, което е слято с восъка на всяка една отделна свещ. С тях коренно ще промените атмосферата в стаята и ще успокоите съзнанието си. ..
  Създайте магическа аура с топлината и галещия обонянието аромат излъчвани от комплектите чаени свещи. ...
  2,79 лв.
 • Ароматизирани чаени свещи - комплект 18бр.
  Създайте перфектната обстановка във Вашия дом като запалите няколко ароматизирани чаени свещи - само за броени минути те не само ще осветят с естествена свелина пространството, но и ще му придадат приятно ухание. С един комплект от 18 броя чаени свещи ще успеете да осветите всички желани от Вас к..
  Създайте перфектната обстановка във Вашия дом като запалите няколко ароматизирани чаени свещи - само за б...
  4,99 лв.
 • Преносим мини-комплект за шиене
  Компактен комплект включващ всичко необходимо за зашиване на дупки и процепи на Вашите дрехи. Изключително удобен и подходящ при пътувания, даващ Ви инструментите за поправка при скъсване или пробиване на дрехите Ви. Практично съхранени в прозрачен несесер с цип, всички инструменти и материали..
  Компактен комплект включващ всичко необходимо за зашиване на дупки и процепи на Вашите дрехи. Изключителн...
  3,90 лв.
 • Филтър за кана Aquaphore - Maxphore 200Л
  Филтър за пречистване на вода за кана Aquaphor. Maxphore + е с капацитет 200 литра съвместим с кана Aquaphore Ametust, Time, Jasper, Onyx и Compact. Този филтър за вода е изграден от фино зърнест активен въглен от кокосови черупки Намалява органични примеси и замърсители ..
  Филтър за пречистване на вода за кана Aquaphor. Maxphore + е с капацитет 200 литра съ...
  12,90 лв.
 • Етерично масло от натурален растителен екстракт
  Eтерични масло в ампула от 10 мл aroma Essential.  Подходящо за смесване с вода. Съдържанието на ампулата е от 100% натурален растителен екстракт. Етеричните масла са популярни при използване за дифузери и арома терапии.  Те са добър помощник в облекчаване симптомите на тревожност, депре..
  Eтерични масло в ампула от 10 мл aroma Essential.  Подходящо за смесване с вода. Съдържанието на амп...
  4,50 лв.