Домакински

Консумативи за дома.

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Икономична фурна с три котлона и компактен размер
   Висококачествена готварска фурна от ново поколение, но с класически ретро дизайн. Разполага с компактни външни размери и обширна вътрешност с вместимост цели 48 литра. Тази готварска печка е създадена с мисъл за готвача! Притежава няколко основни предимства пред своите конкуренти: Ком..
   Висококачествена готварска фурна от ново поколение, но с класически ретро дизайн. Разполага с компа...
  257,60 лв.329,00 лв.
 • Ролка за вакуумиране на храна - 500х25см.
  Ролка за пакетаж и вакуум на храна използвана от уреди за домашно вакуумиране. Размерът на ролката е 500х25см. Изработена е от полиамид и полиетилен. Характеристики: Материал: Полиамид / Полиетилен; Цвят: Прозрачен; Размер: 500х25см.; Предназначен за използване с домашен уред ..
  Ролка за пакетаж и вакуум на храна използвана от уреди за домашно вакуумиране. Размерът на ролката е 5...
  12,90 лв.
 • Пълнител с бутан газ за газови уреди
  Изработен по стандартите за безопасност UL1478 или ЕN417, пълнителят с бутан газ може да се използва като гориво за газови котлони и уреди. Напълно съвместим е с предлагания от нас  къмпинг преносим газов котлон. Разполага с капачка за безопасно съхранение и щифт за инсталация в уреда. Флако..
  Изработен по стандартите за безопасност UL1478 или ЕN417, пълнителят с бутан газ може да се използва като...
  7,90 лв.
 • Влагоуловител за абсорбиране на влага
  Влагоабсорбатор в комбинация с абактивен парфюмен аромат, който ефективно премахва излишната влага. Идеален за места, които не се проветряват редовно като мазета, санитарни помещения, килери, гардероби или други помещения, подложени на концентрация на влага. Малък и компактен БЕЗ да заема излишн..
  Влагоабсорбатор в комбинация с абактивен парфюмен аромат, който ефективно премахва излишната влага. Идеал...
  3,90 лв.5,50 лв.