Консумативи

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Свещник камбанка - за ароматни свещи
  Подходяща стъклена чашка под формата на камбанка, предназначена за усилване на ефекта и безопасността на свещите докато горят. Чудесно се комбинира с комплекти ароматни свещи (Погледнете ТУК) Изработена е от огнеупорно стъкло и е с диаметър 6см.   Характеристики: Материал: Стъкл..
  Подходяща стъклена чашка под формата на камбанка, предназначена за усилване на ефекта и безопасността на ...
  0,79 лв.
 • Комплект чаени свещи с неустоим аромат
  Създайте магическа аура с топлината и галещия обонянието аромат излъчвани от комплектите чаени свещи. Натуралният им аромат е благодарение на дозата етерично масло, което е слято с восъка на всяка една отделна свещ. С тях коренно ще промените атмосферата в стаята и ще успокоите съзнанието си. ..
  Създайте магическа аура с топлината и галещия обонянието аромат излъчвани от комплектите чаени свещи. ...
  2,79 лв.
 • Пълнител с бутан газ за газови уреди
  Изработен по стандартите за безопасност UL1478 или ЕN417, пълнителят с бутан газ може да се използва като гориво за газови котлони и уреди. Напълно съвместим е с предлагания от нас  къмпинг преносим газов котлон. Разполага с капачка за безопасно съхранение и щифт за инсталация в уреда. Флако..
  Изработен по стандартите за безопасност UL1478 или ЕN417, пълнителят с бутан газ може да се използва като...
  7,90 лв.
 • Ароматизирани чаени свещи - комплект 18бр.
  Създайте перфектната обстановка във Вашия дом като запалите няколко ароматизирани чаени свещи - само за броени минути те не само ще осветят с естествена свелина пространството, но и ще му придадат приятно ухание. С един комплект от 18 броя чаени свещи ще успеете да осветите всички желани от Вас к..
  Създайте перфектната обстановка във Вашия дом като запалите няколко ароматизирани чаени свещи - само за б...
  4,99 лв.
 • Таймер за автоматично включване/изключване на електроуреди
  Често ли Ви се случва да се замисляте дали сте изключили ютията, печката или котлоните ?  Спестете си притесненията с таймера за автоматично включване/изключване на електроуреди. Той прави забързаното ежедневие доста по-лесно. С вградения му часовник, таймерът Ви позволява да го настроите..
  Често ли Ви се случва да се замисляте дали сте изключили ютията, печката или котлоните ?  Спест...
  19,90 лв.
 • Преносим мини-комплект за шиене
  Компактен комплект включващ всичко необходимо за зашиване на дупки и процепи на Вашите дрехи. Изключително удобен и подходящ при пътувания, даващ Ви инструментите за поправка при скъсване или пробиване на дрехите Ви. Практично съхранени в прозрачен несесер с цип, всички инструменти и материали..
  Компактен комплект включващ всичко необходимо за зашиване на дупки и процепи на Вашите дрехи. Изключителн...
  3,90 лв.