Коледна украса за кола - Еленски рога и нос за автомобил

Коледна украса за кола - Еленски рога и нос за автомобил

МОЖЕШ ДА ПОРЪЧАШ НА ТЕЛ: 0885580473
Код на продукта:
S85377/8
Наличност:
В наличност
Цена: 13,30 лв.
Описание

Превърнете своята кола в коледна шейна - сега! Оригинална коледна украса за автомобил - еленски рога и червен нос, които ще направят празниците ви още по-весели и изпълнение с настроение.

Подарете си този празничен аксесоар за кола и превърнете пътуванията си в забавно преживяване, събирайки всички погледи на пътя.

Помислете само как вашите деца ще се радват на автомобила ви... Изключително забавни и оргинилани еленските рога придават неповторим чар на вашата кола.

С тази оригинална декорация - ще предизвикате позитивно настроение във всеки по пътя.

Комплекта включва:

  • 2 х еленски рога
  • 1 х  червен нос "Рудолф"

Спецификации:

  • Висококачествена изработка от текстилен материал;
  • Пластмасови накрайници за бързо и лесно монтиране;
  • Устойчиви на атмосферни условия - вятър, виелица, дъжд,и сняг;
  • Сигнализираща функция - предпазват от онциденти на пътя;
  • Размери: 44 х 10 см

Декоративният елемент представлява комбинация от еленски рога и червено носле, които се прикрепят над страничните прозорци и в предната част на автомобила, пресъздавайки успешно фигурката на елен. Монтирането на орнаментите става бързо и лесно, без да са необходими специални инструменти или умения за целта. В долната част на еленските рога са прикрепени специални пластмасови пластини, които се застопоряват здраво върху страничните стъкла на автомобила. Поставянето на пластмасовите накрайници трябва да се извърши при отворен прозорец, а след затварянето на страничните стъкла прикрепените рога окончателно се застопоряват и остават в постоянно неподвижно положение по време на шофиране.

Червеният помпон, символизиращ еленски нос, е предвиден за пространството под предния капак, над регистрационния номер на автомобила, и поставянето му успешно завършва преобразяването на превозното средство в успешен прототип на еленът- шофьор на Дядо Коледа. Ефектната коледна украса за кола е в състояние дори да ви спести някои неприятни пътни инциденти в коледните задръствания, тъй като екстравагантните еленски рога ви правят лесно разпознаваеми отдалеч.

Външният монтаж на продукта изисква определени критерии на изработка, а еленските рога и нослето са изработени от висококачествени текстилни материали, изключително устойчиви на механични повреди и влага. Те не се повлияват от случайното закачане в клони, билбордове, табели и други опасности, съпътстващи елементите от външната страна на автомобил, и са много подходящ избор за неблагоприятните климатични условия, характерни за късния декември- сняг, вятър, виелица, дъжд. 

Специалната коледна украса за кола в каталога ни е обект от изключителен интерес от страна на всички деца, които ще се прехласнат по ефектните орнаменти върху страничните ви стъкла. Детското въображение е изключително активно и със сигурност ще направи асоциация с шейната с елени на Дядо Коледа, която свободно пътува по улиците.

Използвайте оригиналната коледна декорация за кола елен, за организиране на тържествена поява у дома, или при приятелско семейство с деца. Раздаването на подаръци ще има още по-вълнуващо значение за малчуганите, ако се появите с тази екстравагантна маскировка . Ако се преоблечете като Дядо Коледа и добавите няколко допълнителни декоративни елемента върху автомобила си, бихте могли да изиграете истинска приказна коледна пиеса, което ще бъде незабравимо изживяване за малчуганите. 

Специалната коледна украса за кола е налична на изключително достъпна цена в каталога ни и сега е точният момент да се снабдите с нея.

 

Клиентите, които закупиха този продукт, закупиха и: