Пречистватели и абсорбатори

 Влагоъбсорбатои и пречистватели на въздух от най-ново поколение с гаранция за качество. Разнообразие от иновативни пречиствателни уствойства за Вашия дом.

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Филтър 3в1 за въздухопречиствател HOMA
  Сменяем филтър за въздухопречиствател HOMA. Съставен е от 3 слоя различни филтриращи системи: Механичен пред-филтър спиращ косми, козина, прах и други HEPA филтрация спираща замърсители на микро ниво като полени, бактерии, алергени и други Филтър с активен въглен абсорбиращ неприятни ми..
  Сменяем филтър за въздухопречиствател HOMA. Съставен е от 3 слоя различни филтриращи системи: Ме...
  39,00 лв.
 • Компактен влагоуловител за дома и офиса
  Влагата е проблем, който засяга нашето здраве и пълноценен начин на живот - не го подценявайте!  Влагоабсорбатора на MALATEC ще бъде Ваш верен, ефикасен и симпатичен приятел в борбата с влагата. Той ще ви осигури високо качество на въздуха като едновременно ще обезвлажнява и пречиства въздух..
  Влагата е проблем, който засяга нашето здраве и пълноценен начин на живот - не го подценявайте!  ...
  77,60 лв.113,00 лв.
 • Иновативен въздухопречиствател с 5 нива на пречистване
  Въздухът е един от най-ценните и жизненоважни ресурси, които тялото ни използва постоянно. Неговото качество пряко влияе на нашето здраве и тонус. Осигурете на белите си дробове пречистен и свеж въздух чрез 5-те степени на филтрация в иновативния въздухопречиствател "HOMA" ! Пречиствателят на ..
  Въздухът е един от най-ценните и жизненоважни ресурси, които тялото ни използва постоянно. Неговото качес...
  199,00 лв.239,00 лв.
 • Дезинфекцираща UV лампа за помещения до 60 квадрата
  Мигновена дезинфекция на бактерии, вируси и дори акари - с UV лампата за помещения до цели 60 квадратни метра. Стерилизацията се осъществява в 2 направления - чрез излъчването на ултра виолетова светлина и озон. Късите UV лъчи са в състояние бързо да разрушат клетъчната структура на опасните..
  Мигновена дезинфекция на бактерии, вируси и дори акари - с UV лампата за помещения до цели 60 квадратни м...
  56,90 лв.78,90 лв.
 • Абсорбатор за вграждане Muhler - кухненски аспиратор
  Не допускайте миризмите от кухнята да обхванат вашия дом! Премахнете миризмата на готвено, която често омирисва вашите дрехи и дом! С абсорбатора за вграждане Muhler ще опазите дрехите и помещенията си от вмирисване и опушване. Той е мощен, тих и практичен! С мощната си всмуктелна сила от 1..
  Не допускайте миризмите от кухнята да обхванат вашия дом! Премахнете миризмата на готвено, която често о...
  76,90 лв.98,00 лв.
 • Пречиствател за въздух 5в1 с активен въглен, йонизация и UV дезинфкция
  Осигурете си чист, свеж и дезинфекциран въздух с помощта на пречиствателят Esperanza Air Purifier 5в1. Този уред комбинира в себе си иновавтивни технологии на пречистване на няколко уреда в един: пречиствател, йонизатор и озонатор! Често ли Ви се случва да се закашляте, или да..
  Осигурете си чист, свеж и дезинфекциран въздух с помощта на пречиствателят Esperanza Air Purifi...
  129,00 лв.156,60 лв.