Подстригване и бръснене

Устройства за подстригване, епилация и бръснене на ниски цени. Разнообразие от уреди за грижа за косата: преси за коса, машинки за подстригване, епилатори, електрически гребени и други.

Всичко за фризурата на едно място. С гаранция за качество!

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • 4в1 Мъжки тример за лице и тяло
   Осигурете си перфектно обезкосмяване и професионлно подстригване с висококачествен мъжки тример BayBaBiliss 4в1 PRO. Вече можете да достигнете онези досадни косъмчета по Вашето лице и да оформите безупречно всеки детейл! С универсалния тример можете да подстрижете нежеланото окосмяване във вс..
   Осигурете си перфектно обезкосмяване и професионлно подстригване с висококачествен мъжки тример Bay...
  23,60 лв.
 • Електрическа четка за коса 4в1 и сешоар с йонизиращ ефект
   Сешоар тип ел. четка за коса с йонизация за бързо и лесно подсушаване и сресване на коса. Изключително удобна да процедури в домашни или професионални условия. Подходяща за ежедневна употреба. Лесна за пренасяне и съхранение в дамска чанта. Този козметичен уред е Верен помощник в грижата за..
   Сешоар тип ел. четка за коса с йонизация за бързо и лесно подсушаване и сресване на коса. Изключите...
  36,60 лв.
 • Безжичен мъжки тример за оформяне на брада
  Машинка за прецизно оформяне на брада - Micro Touch Solo. Иновативен тример създаден с мисъл за мъжете. С него бръсненето и оформяне на брада са като децка игра. Вече не е нужно да използвате пияна и гелове за бръснене както и да рискувате порязване с остри самобръсначки. С Micro Touch Solo самос&nb..
  Машинка за прецизно оформяне на брада - Micro Touch Solo. Иновативен тример създаден с мисъл за мъжете. С...
  23,90 лв.
 • Комбиниран дамски уред 5в1 за козметични процедури
   Дамски уред за цялото тяло, който ще бъде Ваш верен помощник в ежедневните процедури. Вече няма да Ви се налага да посещавате раазлични козметични процедури, които отнемат време и средства.   Комбинирания електрически дамски уред съчетава в себе си 5 уреда в един:  ..
   Дамски уред за цялото тяло, който ще бъде Ваш верен помощник в ежедневните процедури. Вече няма да ...
  48,90 лв.67,90 лв.
 • Електрически гребен за оформяне на брада
   Мултифункционален уред за моделиране на мъжки прически и брада. Електрически гребен за изправяне или къдрене на коса и брада. Изключително удобен аксесоар за тези от Вас, които поддържат брадата си в прилежен вид. Може да го използвате като маша или преса за брада. Този гребен ще ви ..
   Мултифункционален уред за моделиране на мъжки прически и брада. Електрически гребен за изправя...
  39,90 лв.
 • Професионална машинка за мъжко подстригване
  Професионална машинка за подстригване в комплект приставки за различни номера на подстригване, гребен и ножица. Внесете качеството на фризьорски салон у дома! Електрическата машинка за подстригване е подходяща за всеки тип и всяка дължина коса. С нея оформяте и подстригвате прецизно, само с едно ..
  Професионална машинка за подстригване в комплект приставки за различни номера на подстригване, гребен и н...
  27,90 лв.