Подстригване и бръснене

Устройства за подстригване, епилация и бръснене на ниски цени. Разнообразие от уреди за грижа за косата: преси за коса, машинки за подстригване, епилатори, електрически гребени и други.

Всичко за фризурата на едно място. С гаранция за качество!

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Машинка за подстригване Muhler с комплект приставки, ножика и гребен
  Перфектно подстригване на коса, брада и тяло за броени минути с удобната машинка Muhler и нейните приставки. С мощност 10W и ножчета от качествена карбонова стомана, машинката бързо и лесно ще намали или премахне окосмяването във всяка зона на тялото. С прикрепената движеща се приставка можете с ..
  Перфектно подстригване на коса, брада и тяло за броени минути с удобната машинка Muhler и нейните пристав...
  25,90 лв.29,90 лв.
 • Машинка за подстригване с подарък тример
  Оформете перфектната прическа и брада за броени минути с удобната машинка за подстригване и нейните приставки. Бързо и лесно сменяйте различните дължини на подстригване и оформяйте прецизно както с машинката, така и ръчно с помощта на гребен и ножичка включени в комплекта. С тяхна помощ лесно ..
  Оформете перфектната прическа и брада за броени минути с удобната машинка за подстригване и нейните прист...
  29,90 лв.
 • Стилен сгъваем сешоар с 4 функции
  Оформете зашеметяващата си прическа с помощта на стилния и мощен сгъваем сешоар с 2 степени на струята ! Създаден да впечатлява с визията и функциите си, сешоарът буквално може да Ви бъде винаги под ръка благодарение на сгъваемия си дизайн. Заемайки минимално пространство, имате възможност да го ..
  Оформете зашеметяващата си прическа с помощта на стилния и мощен сгъваем сешоар с 2 степени на струята ! ...
  27,00 лв.33,60 лв.
 • Акумулаторна машинка за подстригване с модерна визия
  Осигурете си прецизно подстригване и свободно движение при оформянето на най-важните части от Вашата визия - косата и брадата. Готови ли сте за професионални резултати? С презареждащата се машинка за подстригване няма да се налага да се съобразявате с дължините на кабелите, нито да извършват..
  Осигурете си прецизно подстригване и свободно движение при оформянето на най-важните части от Вашата...
  33,60 лв.38,90 лв.
 • Комплект за подстригване 3в1 - машинка, приставки, аксесоари
   Машинка за бързо, лесно и безупречно мъжко подстригване. Подходяща както за професионални изпълнения, така и за употреба в домашни условия. Макар основното и предназначение е да подстригва коса, машинката е подходяща и за скъсяване и оформяне на брада. Комплектът включва: мощн..
   Машинка за бързо, лесно и безупречно мъжко подстригване. Подходяща както за професионални изпъ...
  33,90 лв.
 • 4в1 Мъжки тример за лице и тяло
   Осигурете си перфектна брада и прическа - обезкосмяване и професионлно подстригване с висококачествен мъжки тример BayBaBiliss 4в1 PRO. Вече можете да достигнете онези досадни косъмчета по Вашето лице и да оформите безупречно всеки детейл.  С универсалния тример можете да подстрижет..
   Осигурете си перфектна брада и прическа - обезкосмяване и професионлно подстригване с високока...
  23,30 лв.29,90 лв.