Уреди за готвене

Висококачествени уреди за готвене на най-добри цени с гаранция за качествео 24 месеца. Котлони, фритюрници, скари, грилове и други.

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Фритюрник с горещ въздух и 7 степени за готвене без мазнина
   Мултифункционален готвач на здравословни ястия с ниско съдържание на мазнини. Това е AirFrayer - фритюрник за бързо и лесно готвене и пържене без мазнина. Да, точно така! Сигурно не сте чували за пържене без мазнина, но това вече е факт. И храната става дори още по-вкусна! Пробвайте и ..
   Мултифункционален готвач на здравословни ястия с ниско съдържание на мазнини. Това е AirFrayer - фр...
  128,90 лв.155,90 лв.
 • Електрически котлон 1500W с терморегулатор
  Електрически котлон с 5 степени на нагряване и терморегулатор. Характеритики: Плоча: 18 см; 5 степени на нагряване; Светлинна индикация; Мощност: 1500 W; Марка: Елеком; Гаранция 24м; Цвят: Бял, Кафяв или Черен; (Изберете желаният цвят от падащото меню "Вариант")   ..
  Електрически котлон с 5 степени на нагряване и терморегулатор. Характеритики: Плоча: 18 см; 5 ...
  28,30 лв.
 • Уред за готвене на пара 500W - оризоварка
   Уникален мултикукър подходящ за бързо и лесно приготвяне на ориз, задушени зеленчуци, риба и всякакъв вид ястия на пара. С него приготвяте вкусни и здравословни рецепти без мазнина и без усилия. С готвенето на пара е не само по здравословно, но и храната е по-вкусна, защото ароматите с..
   Уникален мултикукър подходящ за бързо и лесно приготвяне на ориз, задушени зеленчуци, риба и всякак...
  58,90 лв.67,90 лв.
 • Индукционен котлон 2000W с повърхност от черен кристал
  Индукционен котлон, загряващ за секунди.  Котлонът е нагревателен уред за готвене, който нагрява съда чрез магнитна индукция, вместо с открит пламък или електрически нагревател. Тъй като при индуктивното нагряване се нагрява директно съдът, може да се постигне изключителн..
  Индукционен котлон, загряващ за секунди.  Котлонът е нагревателен уред за готвене,...
  48,90 лв.56,90 лв.
 • Плоча с незалепващо покритие 700W - Туч за палачинки
  Пригответе любимите си катми и палачинки с електрическа тефлонова плоча ЕК-616. Практичен електрически уред за бързи и равномерно приготвени палачинки. Голямото предимство на този уред е, че загрява изключително бързо и спестява времето за изпичане. Пестите време и енергия! С Електриче..
  Пригответе любимите си катми и палачинки с електрическа тефлонова плоча ЕК-616. Практичен електри...
  39,80 лв.
 • Фритюрник 840W - уред за бързо и лесно пържене
  Представяме Ви Мини фритюрник за бързо и лесно приготвяне на пържени картофки и други. Характеристки: Капацитет на кошницата: 600 гр Необходима мазнина: 0,900 л. Терморегулатор: 80-190 С Режим на размразяване Кошница с отделяща се дръжка Капак с филтър Светлинна индикация..
  Представяме Ви Мини фритюрник за бързо и лесно приготвяне на пържени картофки и други. Характеристки:...
  39,80 лв.53,60 лв.