Уреди за готвене

Висококачествени уреди за готвене на най-добри цени с гаранция за качествео 24 месеца. Котлони, фритюрници, скари, грилове и други.

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Готварска печка с два котлона TERMOMAX
   Фурна, която заяема малко място! Перфектното решение за всяка малка кухня или изнесен на терасата кът за готвене. Готварската печка TERMOMAX едновременно предлага всички функции на големите фурни, а заема много по-малко място. Върху корпуса си тя даже има и два бързозагряващи котлона - с н..
   Фурна, която заяема малко място! Перфектното решение за всяка малка кухня или изнесен на терасата к...
  169,00 лв.189,00 лв.
 • Продълговат метален фритюрник MUHLER с капацитет 3 литра
  Нисък разход на електричество и мазнина при пържене, но как ? С продълговатия фритюрник MUHLER ! Този фритюрник е в състояние да загрее мазнината изключително бързо и да я подготви за така нареченото "шоково" пържене. За 1-2 минути ще можете да изпържите вкусна риба или хрупкави картофки без да з..
  Нисък разход на електричество и мазнина при пържене, но как ? С продълговатия фритюрник MUHLER ! Този ...
  69,90 лв.79,90 лв.
 • Компактна печка MUHLER тип мини фурна
  Обичате печени ястия, но не разполагате с достатъчно място за фурна ? Решението за Вас е компактната печка MUHLER тип мини фурна. Тя притежава всички свойства на стандартна фурна - ще изпече и затопли Вашите любими ястия бързо и лесно. Обемът на камерата и е 10 литра и разполага с две нива за пос..
  Обичате печени ястия, но не разполагате с достатъчно място за фурна ? Решението за Вас е компактната печк...
  58,90 лв.69,00 лв.
 • Индукционен котлон от черен кристал с 8 степени
  Индукционен котлон с икономична работа и бързо достигане на желаната температура. Чрез функцията си "Отложен старт" можете затоплите храната си точно когато се връщате от работа или разходка. Чрез технологията си на индукция, котлонът спестява много енергия в сравнение с останалите електрическ..
  Индукционен котлон с икономична работа и бързо достигане на желаната температура. Чрез функцията си "О...
  49,90 лв.66,70 лв.
 • Парти грил ROSBERG с хромирано покритие
  Вкусни сандвичи и препечени филийки - приготвени бързо и лесно с парти грил ROSBERG ! Парти грилът на компанията ROSBERG е проектиран по немски стандарт и заедно с извития си нагряващ реотан ще изпече или затопли равномерно храната Ви. Подходящ е за препичане на сандвичи и други типове хляб, к..
  Вкусни сандвичи и препечени филийки - приготвени бързо и лесно с парти грил ROSBERG ! Парти грилът на ...
  29,90 лв.
 • Машинка за приготвяне на здравословни пуканки без мазнина HAUSBERG
  Пригответе вкусни домашни пуканки по здравословния начин без мазнина с уреда на немската марка HAUSBERG. Те ще бъдат ароматни и хрупкави, но и доста по-полезни от класическите пуканки. Те ще са готови само за 3 минути ! Тайната се крие в горещия въздух и технологията на обдухване на пуканките..
  Пригответе вкусни домашни пуканки по здравословния начин без мазнина с уреда на немската марка HAUSBERG. ...
  37,90 лв.