Уреди за готвене

Висококачествени уреди за готвене на най-добри цени с гаранция за качествео 24 месеца. Котлони, фритюрници, скари, грилове и други.

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Класическа електрическа скара
  Електрическа скара с класически оребрен дизайн за приготвяне на вкусно печено месо и зеленчуци. Разполага с цели 12 бързозагряващи реотана, достигащи за минута желаната температура за печене. Под скарата на разположение ще бъде и тавичка, която ще задържи падащата мазнина от продуктите..
  Електрическа скара с класически оребрен дизайн за приготвяне на вкусно печено месо и зеленчуци. Р...
  38,90 лв.45,00 лв.
 • Иновативен уред за готвене на пара на две нива
  Запазете ценните съставки на храната си без да правите компромис с вкуса  чрез иновативния уред за готвене на пара с две нива. Чрез него и иновативната му технология на задушаване можете да приготвяте вкусна и полезна храна с по-малко използана мазнина. Разполагащ с две нива, с уреда може..
  Запазете ценните съставки на храната си без да правите компромис с вкуса  чрез иновативния уред за г...
  45,00 лв.49,00 лв.
 • Електрически котлон с 5 степени
  Преносим електрически котлон на немската марка Muhler за удобно и лесно готвене вкъщи и дори навън. Удобната му плоча с диаметър 185мм е подходяща за поставяне на всякакви съдове за готвене - тенджери, тигани и дори тави. Благодарение на 5-те му степени на нагряване можете да избирате между то..
  Преносим електрически котлон на немската марка Muhler за удобно и лесно готвене вкъщи и дори навън. Уд...
  28,90 лв.35,00 лв.
 • Уред за сушене на месо, плодове и зеленчуци
  Страхотна машина, с която ще можете бързо и лесно да си направите дошани мезета ! Тя е подходяща не само за месни деликатеси, но и за плодове и зеленчуци. Изсушаването (също наречено дехидратация) е популярен начин за запазване на здравословните свойства на храните, удължаване на свежестта им и н..
  Страхотна машина, с която ще можете бързо и лесно да си направите дошани мезета ! Тя е подходяща не са...
  69,00 лв.
 • Компактен фритюрник с горещ въздух и капацитет 2 литра
  Гответе вкусно и здравословно, с по-малко мазнина и за по-малко време с компактния въздушен фритюрник и капацитет 2 литра. Максумум 30 минути са достатъчни за да приготвите любимото си ястие БЕЗ да се налага да цапате тави, да изчаквате за загрява фурна и най-важното с до 80% по малко мазнина. Освен..
  Гответе вкусно и здравословно, с по-малко мазнина и за по-малко време с компактния въздушен фритюрник и к...
  99,00 лв.129,00 лв.
 • Малка фурна с тавичка и терморегулатор до 230 градуса
  Мини печка тип фурна за вкусни печени ястия, дори когато не разполагате с достатъчно място ! Притежаваща всички функции като класическите фурни, мини печката с лекота ще изпече ястията Ви. Камерата и е с обем 10 литра и има две нива за поставяне на храната в нея. Към фурната ще получите и съвм..
  Мини печка тип фурна за вкусни печени ястия, дори когато не разполагате с достатъчно място ! Притежава...
  59,30 лв.69,00 лв.