Уреди за готвене

Висококачествени уреди за готвене на най-добри цени с гаранция за качествео 24 месеца. Котлони, фритюрници, скари, грилове и други.

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Мултикукър с 18 програми за бързо и лесно готвене с отложен старт
   Кухненски уред за бързо и лесно готвене на различни ястия. Това е мултикукър 18в1!. Ако често не Ви остава време да приготвите своята вечеря, това е Вашия верен помощник. Искате, почивка след работа, а не домакинска работа? Забравете за следработното готвене, миене на съдове ..
   Кухненски уред за бързо и лесно готвене на различни ястия. Това е мултикукър 18в1!. Ако често ...
  118,90 лв.168,90 лв.
 • Комбиниран грил на две нива с 8 тигана
  Приготвяйте храна за цялото семейство бързо и лесно само с един уред - Raclette Grill! Този грил е уред, от който се нуждае Вашето семейство и приятелска компания. С него бързо и лесно приготвяте либимата си вкусна храна. Иновативният му дизайн позволява да готвите едновременно за 8 човека! Бл..
  Приготвяйте храна за цялото семейство бързо и лесно само с един уред - Raclette Grill! Този грил е уред, ...
  98,90 лв.118,90 лв.
 • Стилна електрическа мелничка за черен пипер и кафе
   Овкусявайте със стил благодарение на светеща LED електрическа мелничка. С нея бързо и лесно да мелите, пипер, сухи подправки, кафе и дори семена.  Точно така, мелничката може да се използва не само за кулинарни дейности, н и за приготвяне на любимото Ви кафе. Тя е изработена в стиле..
   Овкусявайте със стил благодарение на светеща LED електрическа мелничка. С нея бързо и лесно да мели...
  19,90 лв.
 • Тепаняки електрически кухненски уред 3в1 с незалепващо покритие
   Пригответе любимата си скара бързо, лесно из дравословно с иновативния ТЕПАНЯКИ грил от ново поколение. Вдъхновен от японската традиция на готвене "Тепаняки", електрическият уред 3в1 събира в себе си едновременно стил и функционалност и Ви позволява да се насладите на вкусно и бързо пр..
   Пригответе любимата си скара бързо, лесно из дравословно с иновативния ТЕПАНЯКИ грил от ново п...
  76,90 лв.88,00 лв.
 • Бързо загряващ електрически тиган с мраморно покритие
  Често ли Ви се случва котлоните да не са достатъчно на брой? Имате нужда от бърз и лесен начин за приготвяне на любимото ястие, но котлоните са заети? Решението на това неудобство е мощният електрически тиган с незалепващо покритие ! Ако готвенето е Ваша страст и обичате да приг..
  Често ли Ви се случва котлоните да не са достатъчно на брой? Имате нужда от бърз и лесен н...
  59,90 лв.76,60 лв.
 • Метална сокоизтисквачка
   Ръчна сокоизтисквачка от неръждаема стомана с вечен живот. Подходяща за изтискване на цитрусови плодове, като портокал, грейпфрут и лимон. С нея може бързо и лесно да приготвяте любимите си здравословни фрешове, а измиването става за секунди! Характеристики: Ръчна цитрус ..
   Ръчна сокоизтисквачка от неръждаема стомана с вечен живот. Подходяща за изтискване на цитрусови пло...
  9,90 лв.12,00 лв.