Уреди за готвене

Висококачествени уреди за готвене на най-добри цени с гаранция за качествео 24 месеца. Котлони, фритюрници, скари, грилове и други.

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Компактна фурна без котлони и обем 23 литра
  Качествена мини фурна за изпичане и затопляне на любимите Ви ястия. Едновременно компактна и мощна, с нея винаги ще се наслаждавате на топла храна и възможност за бързо спретване на обяд или вечеря. Фурната разполага с 2 мощни реотана с номинална обща мощност 1300W - чрез регулаторния бутон мо..
  Качествена мини фурна за изпичане и затопляне на любимите Ви ястия. Едновременно компактна и мощна, с ...
  97,00 лв.119,00 лв.
 • Фритюрник за готвене без мазнина 4 литров Air Frayer
   Фритюрник с горещ въздух Muhler Air Frayer, който готви с до 90% по-малко мазнина, 60% по-бързо с до 70% по-нисък разход на ток в сравнение с обикновените уреди и готварски печки. Уреда готви храната вкусна, хрупкава и сочно, но здравословна. Освен това с него пестите от сметките за ток, тъ..
   Фритюрник с горещ въздух Muhler Air Frayer, който готви с до 90% по-малко мазнина, 60% по-бързо с д...
  129,00 лв.
 • Електрическа скара 1600W с капак
  Оребрена скара за бързо печене на месо и зеленчуци. На разположение са 12 реотана, достигащи висока температура за броени минути. Под скарата има тавичка, в която попада излишната мазнина от храната при печене. Скарата е подходяща за готвене на всякакви видове месо, риба и зеленчуци - получава ..
  Оребрена скара за бързо печене на месо и зеленчуци. На разположение са 12 реотана, достигащи висока те...
  39,00 лв.
 • Троен чушкопек за вкусни печени чушки
  Пригответе вкусна зимнина от чушки, царевица и патладжани с качествения троен чушкопек. Той е емайлиран и може да побере и изпече равномерно до 3 чушки посредством металния си разделител. Подходящ е също за печене на цели патладжани или царевица. Захранва се в постоянна електрическа мрежа тип ..
  Пригответе вкусна зимнина от чушки, царевица и патладжани с качествения троен чушкопек. Той е емайлира...
  39,00 лв.
 • Класическа електрическа скара
  Електрическа скара с класически оребрен дизайн за приготвяне на вкусно печено месо и зеленчуци. Разполага с цели 12 бързозагряващи реотана, достигащи за минути необходимата температура за печене. Под скарата на разположение е и тавичка, която ще задържи отделящата се мазнина при печене. Върху с..
  Електрическа скара с класически оребрен дизайн за приготвяне на вкусно печено месо и зеленчуци. Разпол...
  38,90 лв.45,00 лв.
 • Иновативен уред за готвене на пара на две нива
  Запазете ценните съставки на храната си без да правите компромис с вкуса  чрез иновативния уред за готвене на пара с две нива. Чрез него и иновативната му технология на задушаване можете да приготвяте вкусна и полезна храна с по-малко използана мазнина. Разполагащ с две нива, с уреда може..
  Запазете ценните съставки на храната си без да правите компромис с вкуса  чрез иновативния уред за г...
  45,00 лв.49,00 лв.