Уреди за готвене

Висококачествени уреди за готвене на най-добри цени с гаранция за качествео 24 месеца. Котлони, фритюрници, скари, грилове и други.

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Мощен индукционен котлон 2000W с отложен старт
  Мощен, но икономичен индукционен котлон с възможност за бързо достигане на висока температура. Компактен и стилен, с него ще можете да приготвите любимото ястие на момента, или да използвате функцията отложен старт и да се насладите на топло ястие прибирайки се от работа или разходка. Благодар..
  Мощен, но икономичен индукционен котлон с възможност за бързо достигане на висока температура. Компакт...
  49,90 лв.57,90 лв.
 • Мощна преносима фурна за печени вкусотии
   Мини фурна с практични размери и основни функции. Със своите 1200W мощност и 230 градуса максимална температура, преносимата фурна не отстъпва по нищо на тежките и обемни печки. Можете лесно, спокойно и бързо да приготвите любимите си печени храни в иначе компактната фурна. Тя не заема из..
   Мини фурна с практични размери и основни функции. Със своите 1200W мощност и 230 градуса макси...
  78,90 лв.
 • Електрически грил - скара с две отделения
  Пригответе любимата си скара бързо и лесно на грил или на плоча! Вкусни печени зеленчуци, месо дори палачинки, използвайки само един уред - електрическият грил-скара с две отделения по немско качество ! Изработена от излят незалепващ алуминий, плочата за печене разполага с 2 отделни сектора ..
  Пригответе любимата си скара бързо и лесно на грил или на плоча! Вкусни печени зеленчуци, месо дори ...
  59,90 лв.76,00 лв.
 • Хлебопекарна за бързо и лесно приготвяне на вкусен хляб
  Няма нищо по-вкусно от домашно приготвения топъл хляб. С хлебопекарна Rohnson приготвяте и изпичате хляба бързо и лесно без усилие. Машината разполага с цели 15 програми, от които за месене и печене на различни степени. Точно така! Вие не месите! Просто изсипвате продуктите в уред и той ще свърши..
  Няма нищо по-вкусно от домашно приготвения топъл хляб. С хлебопекарна Rohnson приготвяте и изпичате хляба...
  186,90 лв.229,00 лв.
 • Мултикукър с 18 програми за бързо и лесно готвене с отложен старт
   Кухненски уред за бързо и лесно готвене на различни ястия. Това е мултикукър 18в1!. Ако често не Ви остава време да приготвите своята вечеря, това е Вашия верен помощник. Искате, почивка след работа, а не домакинска работа? Забравете за следработното готвене, миене на съдове ..
   Кухненски уред за бързо и лесно готвене на различни ястия. Това е мултикукър 18в1!. Ако често ...
  118,90 лв.168,90 лв.
 • Комбиниран грил на две нива с 8 тигана
  Приготвяйте храна за цялото семейство бързо и лесно само с един уред - Raclette Grill! Този грил е уред, от който се нуждае Вашето семейство и приятелска компания. С него бързо и лесно приготвяте либимата си вкусна храна. Иновативният му дизайн позволява да готвите едновременно за 8 човека! Бл..
  Приготвяйте храна за цялото семейство бързо и лесно само с един уред - Raclette Grill! Този грил е уред, ...
  98,90 лв.118,90 лв.