Миксиране и кълцане

Домакински уреди за бързо и лесно бъркане, смилане, кълцане и блендиране. Разнообразие от миксери, чопъри, пасатори блендери, кухненски роботи и електромелачки.

Гаранция за качество на най-добри цени.

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Пасатор Muhler 200W с метален накрайник
  Удобен пасатор за кълцане и мелене на различни типове храни и подправки за Вашите ястия. Той е изработен от висококачествени материали и разполага с разглобяема пасираща приставка от неръждаема стомана. Ножчетата му също са стоманени и са лазерно наточени, за да се справят с лекота дори и с по-т..
  Удобен пасатор за кълцане и мелене на различни типове храни и подправки за Вашите ястия. Той е изработ...
  27,60 лв.29,90 лв.
 • Планетарен миксер HOMA
  Пригответе вкусни смеси за Вашите сладкиши, разбийте яйца и дори месете тестото за следващата пица с планетарния миксер HOMA. С него ще изпълните и най-сложните рецепти - създаден е с мисъл за Вашето удобство и предлага широк набор от функции и удобства: Дълбоко или повърхностно бъркане чрез м..
  Пригответе вкусни смеси за Вашите сладкиши, разбийте яйца и дори месете тестото за следващата пица с план...
  199,00 лв.259,00 лв.
 • Комбиниран кухненски уред 3в1 400W - пасатор, чопър и миксер
  Перфектният помощник в кухнята - 3 уреда в 1, а именно пасатор, чопър и миксер. С мултифункционалният уред 3в1 ще можете бързо и лесно да изпълните дори и най-сложните рецепти, изискващи няколко вида обработване на храната. Можете с лекота да разбивате яйца на пяна за Вашите сладкиши с включен..
  Перфектният помощник в кухнята - 3 уреда в 1, а именно пасатор, чопър и миксер. С мултифункционалният ...
  45,00 лв.49,90 лв.
 • Ръчен мискер за фрапе с дозатор
  Удобен миксер за бързо и лесно приготвяне на освежаващо фрапе или разбъркване на различни смеси. Изработен с мисъл за Вашето удобство, миксерът е създаден с ръчни размери и е лесен за боравене с една ръка. Към него ще откриете и дозатор, играещ ролята и на капаче - с него ще можете да отмерите..
  Удобен миксер за бързо и лесно приготвяне на освежаващо фрапе или разбъркване на различни смеси. Израб...
  17,90 лв.19,90 лв.
 • Стоящ миксер за фрапе и коктейли
  Забъркайте освежаващо фрапе за Вас и приятелите Ви с помощта на удобния стоящ миксер за коктейли и фрапе. Проектиран за бързо и лесно използване, миксерът е в състояние да разбие и забърка множество съставки за направата на елегантни коктейли, полезни шейкове и енергизиращи фрапета. Дизайнът н..
  Забъркайте освежаващо фрапе за Вас и приятелите Ви с помощта на удобния стоящ миксер за коктейли и фрапе....
  39,60 лв.45,00 лв.
 • Електрическа месомелачка с приставка за домати
  Приготвянето на месни деликатеси, мезета, лютеници и много други вкусотии никога не е било по-лесно! С електрическата мелачка на немската марка MUHLER за броени мигове ще смелите месо или зеленчуци. Уредът е напълно автоматизиран - не е нужен физически труд като завъртане или придържане на мелачк..
  Приготвянето на месни деликатеси, мезета, лютеници и много други вкусотии никога не е било по-лесно! С ел...
  88,90 лв.108,80 лв.