Миксиране и кълцане

Домакински уреди за бързо и лесно бъркане, смилане, кълцане и блендиране. Разнообразие от миксери, чопъри, пасатори блендери, кухненски роботи и електромелачки.

Гаранция за качество на най-добри цени.

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Електрическа месомелачка с приставка за домати
  Приготвянето на месни деликатеси, мезета, лютеници и много други вкусотии никога не е било по-лесно! С електрическата мелачка на немската марка MUHLER за броени мигове ще смелите месо или зеленчуци. Уредът е напълно автоматизиран - не е нужен физически труд като завъртане или придържане на мелачк..
  Приготвянето на месни деликатеси, мезета, лютеници и много други вкусотии никога не е било по-лесно! С ел...
  89,90 лв.99,00 лв.
 • Немски планетарен миксер VOX
  Страхотен планетарен миксер на немската компания VOX, на който можете да доверите приготвянето на вкусни смеси за Вашите сладкиши, разбиване на яйца и месене на тесто. Създаден с мисъл за Вашето удобство и проектиран да изпълнява дори най-сложните рецепти, планетарният миксер ще Ви осигури: ..
  Страхотен планетарен миксер на немската компания VOX, на който можете да доверите приготвянето на вк...
  178,90 лв.199,00 лв.
 • Кухненски робот 3в1 HOMA - пасатор, чопър и миксер
   Кухненски уред комбиниращ в себе си три уреда - миксер, чопър и пасатор. С негова помощ бързо и лесно ще, пасирате, бъркате, кълцате, миксирате и разбивате всякакви продукти. Истински помощник в кухнята. Уреда е изработен с висок стандарт за качество на немската марка HOMA. Кухненския ро..
   Кухненски уред комбиниращ в себе си три уреда - миксер, чопър и пасатор. С негова помощ бързо и лес...
  58,90 лв.79,00 лв.
 • Мощен метален пасатор 250W
  Удобен за използване пасатор с двойно заточени ножове и мощен мотор - с лекота ще пасирате, разбъркате и разбиете избраните от Вас съставки. Изработен е от неръждаема стомана, а конструкцията му придава едновременно стилна визия и висока издържливост на уреда. Ергономичната ръкохватка ще напра..
  Удобен за използване пасатор с двойно заточени ножове и мощен мотор - с лекота ще пасирате, разбъркате и ...
  29,90 лв.35,00 лв.
 • Качествен блендер с 4 ножа, голяма кана и две скорости
  Вашият персонален помощник в кухнята - блендерът с 4 ножа и две скорости ще приготви здравословни шейкове и смутита бързо и лесно ! Можете да го използвате ежедневно за пасиране, смилане или разбъркване на храни и напитки само със завъртането на един бутон. Подходящ е за направата на плодови и..
  Вашият персонален помощник в кухнята - блендерът с 4 ножа и две скорости ще приготви здравословни шейкове...
  48,90 лв.59,00 лв.
 • Мощен чопър 250W - уред за бързо и лесно кълцане и смилане код: EK6010
  Мощен автоматичен чопър, с който ще накълцате или смелите всички необходими продукти само с 2-3 натискания. Бързо и лесно направете сосове и нарежете продукти за най-новата Ви рецепта като използвате 2-те скорости на чопъра: Ниска скорост - ножчетата накълцват продуктите в купата; Висока ..
  Мощен автоматичен чопър, с който ще накълцате или смелите всички необходими продукти само с 2-3 натискани...
  35,00 лв.39,90 лв.