За рязане и мелене

Домакински уреди за бързо и лесно бъркане и рязане. Разнообразие от миксери, чопъри, пасатори блендери, кухненски роботи и електромелачки.

Гаранция за качество на най-добри цени.

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Мултифункционална електрическа мелачка за месо и зеленчуци
   Меленето на месо никога не е било по лесно! С електрическата мелачка ЕК-312 мелите бързо и лесно всякакво месо и зеленчуци. Изберете бърз и лесен начин за приготвяне на зимнина и любимите Ви колбаси и деликатеси! С мултифункционалната електрическа мелачка можете бързо и без усилия да пригот..
   Меленето на месо никога не е било по лесно! С електрическата мелачка ЕК-312 мелите бързо и лесно вс...
  96,00 лв.
 • Мултифункционален 4в1 пасатор, чопър, миксер и блендер
  Чудесен помощник за всяка кухня. С кухненския робот режете, пасирате, кълцате, бъркате, разбирате, дробите или мелите БЪРЗО И ЛЕСНО БЕЗ УСИЛИЯ! Съберете всичко нужно за направата на дори и най-сложните пюрета, сосове, мелби и напитки в един единствен уред ! С мултифункционалния 4в1 пасатор,чоп..
  Чудесен помощник за всяка кухня. С кухненския робот режете, пасирате, кълцате, бъркате, разбирате, дробит...
  57,60 лв.
 • Мощен електрически пасатор за бебешки храни, сосове и коктейли ЕК-101
  Пасирайте бързо и лесно с висококачествен пасатор с мощност 200W. Обичате ли вкусните сосове, здравословните смутита и вълнуващите коктейли ? С електрическия пасатор ЕК-101 можете да приготвяте храна и напитка по Ваш избор по всяко време на денонощието. С мощност от 200W пасаторът се справя от..
  Пасирайте бързо и лесно с висококачествен пасатор с мощност 200W. Обичате ли вкусните сосове, здравосл...
  27,90 лв.
 • Мощен чопър 3в1 300W с два ножа
   Компактен електрически чопър 3в1 за бързо и лесно рязане, пасиране или смилане. Изработен в стилен дизайн, пасващ на всяка кухня. Уредът притежава мощен високооборотен мотор със стоманени двойнозаточени ножове. Само с 2-3 натискания кълца, реже и дроби. Уредът е подходящ за плодове, зеле..
   Компактен електрически чопър 3в1 за бързо и лесно рязане, пасиране или смилане. Изработен в стилен ...
  29,90 лв.
 • Нутри блендер за смутита и хранителни шейкове
    Хранителен ектрактор Smoothie Master ще приготви любимите Ви здравословни шейкове бързо и лесно. Този комбиниран уред е чудесен домакинскипомощник за отслабване и здравословен начин на живот. Той съдържа цели 12 части. Нутри блендера е подходящ за разбиване на плодове, зеленчуци, дори и ле..
    Хранителен ектрактор Smoothie Master ще приготви любимите Ви здравословни шейкове бързо и лесно. Т...
  98,90 лв.138,90 лв.
 • Миксер за фрапе и шейкове с купа и стойка
  Мултифункционален миксер за приготвяне на фрапета, шейкове, коктейли или кулинарни изпълнения. Работата с него е бърза и лесна БЕЗ усилие. Висококачествена изработка с метални и пластмасови елементи. Стилен дизайн със удобна стойка и купа, в която да приготвяте желаният микс. Купата е разграфе..
  Мултифункционален миксер за приготвяне на фрапета, шейкове, коктейли или кулинарни изпълнения. Работата с...
  35,30 лв.