За кафе и чай

Кафемашини на най-добра цена с гаранция за качество 24 месеца. Разнообразие от кафеварки, кафемашини, електрически кани и кафемелачки.

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Кафемашина с италианска помпа за капучино и еспресо с плътен каймак
  Насладете се на истинско италианско кафе с еспресо машината правеща ароматната напитка с плътен каймак. Машината е в състояние да предостави всякакви видове кафе - еспресо, лате, макиато или капучино. Кафемашината ще задоволи дори и най-претенциозните кафе вкусове ! Масивната кафемашина е изра..
  Насладете се на истинско италианско кафе с еспресо машината правеща ароматната напитка с плътен каймак. ...
  119,90 лв.179,00 лв.
 • Електрическа кана за бързо и лесно затопляне на вода
  Загрейте вода за любимите си топли напитки за броени моменти с електрическата кана за затопляне на течности. Създадена с мисъл за Вас и забързаното Ви ежедневие, каната загрява водата в нея ефективно и по този начин Ви пести време и електрическа енергия. Корпусът и нагревателите на каната са и..
  Загрейте вода за любимите си топли напитки за броени моменти с електрическата кана за затопляне на течнос...
  23,30 лв.27,60 лв.
 • Немска кафемелачка VOLTZ
  Насладете се на чаша прясно смелено ароматно кафе с помощта на немската машина за мелене на кафе VOLTZ. Стилната мелачка ще пасне до всяка кафемашина и ще вдигне качеството на кафето, което всеки ден пиете. Благодарение на острите си ножове от неръждаема стомана, уредът е в състояние да смели кафе..
  Насладете се на чаша прясно смелено ароматно кафе с помощта на немската машина за мелене на кафе VOLTZ. ...
  29,90 лв.36,00 лв.
 • Немска кафемашина MUHLER за ароматно шварц кафе
  Тонизиращо, ароматно и топло шварц кафе с натискането само на един бутон - чрез немската кафемашина MUHLER това става бързо и лесно. Пригответе кафе за цялото семейство с едно пускане на машината - можете да налеете до 6 чаши кафе с едно включване. Имате възможност за лесно следене на нивото н..
  Тонизиращо, ароматно и топло шварц кафе с натискането само на един бутон - чрез немската кафемашина MUHLE...
  35,00 лв.39,00 лв.
 • Немска кафемашина за еспресо - 15 бара с подвижна дюза
  Пригответе ароматно кафе еспресо с невероятeн каймак - бързо и лесно с немската машина МЮЛЕР. Еспресо машината е снабдена с помпа за постоянно налягане от 15 бара. В комбинация с двоен метален филтър получавате перфектен вкус, наситен аромат и плътен каймак. С нея може да приготвяте и дру..
  Пригответе ароматно кафе еспресо с невероятeн каймак - бързо и лесно с немската машина МЮЛЕР. Еспресо ...
  118,90 лв.139,00 лв.
 • Светеща кафемашина на 20 бара за приготвяне на ароматно кафе с каймак
  Висококачествена кафемашина за приготвяне на ароматно еспресо с каймак, капучино, лате с пияна и кафе напитки. Машината се отличава със стилен и атрактивен дизайн със светещи бутони - красиво допълнение към всеки интериор. С нея приготвяте любимото си кафе по неповторим начин! Благодарение на ..
  Висококачествена кафемашина за приготвяне на ароматно еспресо с каймак, капучино, лате с пияна и кафе нап...
  148,90 лв.189,00 лв.