За кафе и чай

Кафемашини на най-добра цена с гаранция за качество 24 месеца. Разнообразие от кафеварки, кафемашини, електрически кани и кафемелачки.

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Немска кафемашина за еспресо - 15 бара с подвижна дюза
  Пригответе ароматно кафе еспресо с невероятeн каймак - бързо и лесно с немската машина МЮЛЕР. Еспресо машината е снабдена с помпа за постоянно налягане от 15 бара. В комбинация с двоен метален филтър получавате перфектен вкус, наситен аромат и плътен каймак. С нея може да приготвяте и дру..
  Пригответе ароматно кафе еспресо с невероятeн каймак - бързо и лесно с немската машина МЮЛЕР. Еспресо ...
  118,90 лв.139,00 лв.
 • Светеща кафемашина на 20 бара за приготвяне на ароматно кафе с каймак
  Висококачествена кафемашина за приготвяне на ароматно еспресо с каймак, капучино, лате с пияна и кафе напитки. Машината се отличава със стилен и атрактивен дизайн със светещи бутони - красиво допълнение към всеки интериор. С нея приготвяте любимото си кафе по неповторим начин! Благодарение на ..
  Висококачествена кафемашина за приготвяне на ароматно еспресо с каймак, капучино, лате с пияна и кафе нап...
  138,90 лв.176,90 лв.
 • Кафемашина с постоянен филтър с подарък чаша
  Пригответе силно и ароматно кафе бързо и лесно с кафемашината с постоянен филтър ! Тя ще приготви любимото Ви кафе без да се налага да го наглеждате - притежава система за предпазване от кипене, която изключва автоматично машината при регистриране на кипене. Машината разполага с постоянен..
  Пригответе силно и ароматно кафе бързо и лесно с кафемашината с постоянен филтър ! Тя ще приготви...
  29,90 лв.
 • Кафемашина за ароматно шварц кафе
  Бързо и лесно пригответе задоволяващо количество ароматно шварц кафе като използвате компактната и удобна кафемашина. Със своя 700 милилитров резервоар за течност можете да приготвите наведнъж между 4 и 6 чаши вкусно кафе. В допълнение на това кафемашината разполага и с подгряващ котлон за вече ..
  Бързо и лесно пригответе задоволяващо количество ароматно шварц кафе като използвате компактната и удобна...
  35,00 лв.
 • Безжичен миксер за фрапе
  Малък миксер за кафе и мляко, с който ще приготвяте любимата си напитка бързо и лесно. С него може да разбърквате коктейли, кафе и фрапе със страхотен каймак. Може да се използва оше за разбиване на сметана, яйца и други кулинарни изкушения. Ваш верен помощник в кухнята или на път. Миксерът ..
  Малък миксер за кафе и мляко, с който ще приготвяте любимата си напитка бързо и лесно. С него може да раз...
  9,90 лв.
 • Керамична електрическа кана 1 литър
  Красива електрическа кана изработена от керамика и вътрешност от неръждаема стомана. Подходяща за бързо и лесно затопляне на вода до 1 литър. Изработена в красив дизайн удобен за ежедневна употреба. С нея ще приготвяте любимите си топли напитки за по-малко от минута. Как работи? Наливате..
  Красива електрическа кана изработена от керамика и вътрешност от неръждаема стомана. Подходяща за бързо и...
  45,00 лв.