За кафе и чай

Кафемашини на най-добра цена с гаранция за качество 24 месеца. Разнообразие от кафеварки, кафемашини, електрически кани и кафемелачки.

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Безжичен миксер за фрапе
  Малък миксер за кафе и мляко, с който ще приготвяте любимата си напитка бързо и лесно. С него може да разбърквате коктейли, кафе и фрапе със страхотен каймак. Може да се използва оше за разбиване на сметана, яйца и други кулинарни изкушения. Ваш верен помощник в кухнята или на път. Миксерът ..
  Малък миксер за кафе и мляко, с който ще приготвяте любимата си напитка бързо и лесно. С него може да раз...
  9,90 лв.
 • Керамична електрическа кана 1 литър
  Красива електрическа кана изработена от керамика и вътрешност от неръждаема стомана. Подходяща за бързо и лесно затопляне на вода до 1 литър. Изработена в красив дизайн удобен за ежедневна употреба. С нея ще приготвяте любимите си топли напитки за по-малко от минута. Как работи? Наливате..
  Красива електрическа кана изработена от керамика и вътрешност от неръждаема стомана. Подходяща за бързо и...
  36,90 лв.
 • Италианска кафемашина 850W за еспресо и капучино
  Ръчна машина за кафе еспресо и капучино с ново поколение двустепенен крема диск и италианска помпла ILKA 15 бара за плътно кафе, с наситен аромат и богат каймак. Пара за капучино и топла вода за чай. С нея ще приготвяте любимата си топла напитка, първокачествено, бързо и лесно. Работи с..
  Ръчна машина за кафе еспресо и капучино с ново поколение двустепенен крема диск и италианска помпла ...
  138,90 лв.176,80 лв.
 • Миксер за фрапе и шейкове с купа и стойка
  Мултифункционален миксер за приготвяне на фрапета, шейкове, коктейли или кулинарни изпълнения. Работата с него е бърза и лесна БЕЗ усилие. Висококачествена изработка с метални и пластмасови елементи. Стилен дизайн със удобна стойка и купа, в която да приготвяте желаният микс. Купата е разграфе..
  Мултифункционален миксер за приготвяне на фрапета, шейкове, коктейли или кулинарни изпълнения. Работата с...
  35,30 лв.
 • Стилна кафемашина за еспресо - комплект с две чаши
   За домашно приготвено кафе използвайте машина с филтър за espresso. С нея приготвяте двойна доза от любимата си ободряваща напитка. Просто изсипете необходимата доза мляно кафе във филтъра и добавете желаното количество вода. Включете бутона и само след минута/две може да се насладите ..
   За домашно приготвено кафе използвайте машина с филтър за espresso. С нея приготвяте двойна до...
  33,00 лв.45,90 лв.
 • Електрическа кана 1.2Л за бързо и лесно затопляне на вода
  Топлете вода бързо и лесно с тази чудесна електрическа кана. С нея приготвяте любимите си топли напитки само за минута. Просто изсипете желаното количество вода и включете каната от бутона на дръжката. Поставете я на поставката и водата ще се стопли за броени секунди.   Когато..
  Топлете вода бързо и лесно с тази чудесна електрическа кана. С нея приготвяте любимите си топли напитки с...
  25,30 лв.27,90 лв.