За кафе и чай

Кафемашини на най-добра цена с гаранция за качество 24 месеца. Разнообразие от кафеварки, кафемашини, електрически кани и кафемелачки.

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Кафемашина с постоянен филтър с подарък чаша
  Пригответе силно и ароматно кафе бързо и лесно с кафемашината с постоянен филтър ! Тя ще приготви любимото Ви кафе без да се налага да го наглеждате - притежава система за предпазване от кипене, която изключва автоматично машината при регистриране на кипене. Машината разполага с постоянен..
  Пригответе силно и ароматно кафе бързо и лесно с кафемашината с постоянен филтър ! Тя ще приготви...
  29,90 лв.
 • Кафемашина за ароматно шварц кафе
  Бързо и лесно пригответе задоволяващо количество ароматно шварц кафе като използвате компактната и удобна кафемашина. Със своя 700 милилитров резервоар за течност можете да приготвите наведнъж между 4 и 6 чаши вкусно кафе. В допълнение на това кафемашината разполага и с подгряващ котлон за вече ..
  Бързо и лесно пригответе задоволяващо количество ароматно шварц кафе като използвате компактната и удобна...
  35,00 лв.
 • Безжичен миксер за фрапе
  Малък миксер за кафе и мляко, с който ще приготвяте любимата си напитка бързо и лесно. С него може да разбърквате коктейли, кафе и фрапе със страхотен каймак. Може да се използва оше за разбиване на сметана, яйца и други кулинарни изкушения. Ваш верен помощник в кухнята или на път. Миксерът ..
  Малък миксер за кафе и мляко, с който ще приготвяте любимата си напитка бързо и лесно. С него може да раз...
  9,90 лв.
 • Керамична електрическа кана 1 литър
  Красива електрическа кана изработена от керамика и вътрешност от неръждаема стомана. Подходяща за бързо и лесно затопляне на вода до 1 литър. Изработена в красив дизайн удобен за ежедневна употреба. С нея ще приготвяте любимите си топли напитки за по-малко от минута. Как работи? Наливате..
  Красива електрическа кана изработена от керамика и вътрешност от неръждаема стомана. Подходяща за бързо и...
  36,90 лв.
 • Италианска кафемашина 850W за еспресо и капучино
  Ръчна машина за кафе еспресо и капучино с ново поколение двустепенен крема диск и италианска помпла ILKA 15 бара за плътно кафе, с наситен аромат и богат каймак. Пара за капучино и топла вода за чай. С нея ще приготвяте любимата си топла напитка, първокачествено, бързо и лесно. Работи с..
  Ръчна машина за кафе еспресо и капучино с ново поколение двустепенен крема диск и италианска помпла ...
  176,80 лв.
 • Миксер за фрапе и шейкове с купа и стойка
  Мултифункционален миксер за приготвяне на фрапета, шейкове, коктейли или кулинарни изпълнения. Работата с него е бърза и лесна БЕЗ усилие. Висококачествена изработка с метални и пластмасови елементи. Стилен дизайн със удобна стойка и купа, в която да приготвяте желаният микс. Купата е разграфе..
  Мултифункционален миксер за приготвяне на фрапета, шейкове, коктейли или кулинарни изпълнения. Работата с...
  35,30 лв.