За закуска

Уреди за приготвяне на любимата Ви закуска с гаранция за качество и най-добра цена. Тостери, яйцеварки, гофретници, плоча за палачинки, блендери и други.

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Уред за бързо и лесно приготвяне на гофрети
   Вкусни гофрети за закуска - пригответе ги бързо и лесно у дома с удобния електрически гофретник. Разполагащ с 5 отделни гнезда във формата на сърце, можете с едно зареждане да изпечете цели 5 вкусни гофрети в симпатична форма. Приготвянето и изваждането им става още по-лесно, благодарение ..
   Вкусни гофрети за закуска - пригответе ги бързо и лесно у дома с удобния електрически гофретник. ...
  39,90 лв.
 • Компактен тостер за вкусни препечени филийки
  Поднесете вкусен тост за закуска изпечен с компактния и мощен тостер на Sapir. Той разполага с две отделения за едновременно печене на хляб - подходящ е за както за бял, така и за пълнозърнест хляб. Можете да изберете нивото на изпичане на филиите чрез 6-те степени на тостера. Щом са готови, у..
  Поднесете вкусен тост за закуска изпечен с компактния и мощен тостер на Sapir. Той разполага с две отд...
  23,30 лв.27,60 лв.
 • Уред за бързо и лесно приготвяне на гофрети
  Двоен гофретник за бързи, лесни и вкусни гофрети. С него изпичате едновременно две гофрети. Така любимата Ви закуска се приготвя два пъти по-бързо, с два пъти по-малко усилия. Насладете се на любимите на цялото семейство гофрети с щоколад, мед, сладко... Грабнете го сега на супер цена! Гофретн..
  Двоен гофретник за бързи, лесни и вкусни гофрети. С него изпичате едновременно две гофрети. Така любимата...
  49,90 лв.58,90 лв.
 • Машина за бързо и лесно приготвяне на хот-дог
  Бърз и лесен начин да приготвите любимия си вкусен хот-дог. С тази чудесна машина за хот-дог едновременно варите до 6 кренвирша и затопляте две хлебчета. По този начин спестявате много време и усилия в приготвянето на любимата си храна. Просто включвате и изчаквате за кратко време. Само..
  Бърз и лесен начин да приготвите любимия си вкусен хот-дог. С тази чудесна машина за хот-дог едновременно...
  49,90 лв.59,90 лв.
 • Двоен тостер за препичане на 4 филии
   Тостер за бързо и лесно приготвяне на препечени филийки. Препичате едновременно 4 филии на хляб само за 2/3 минути. Просто натискате и изчаквате необходимото време. Филийките ще изкочат, щом са готови. Пригответе любимата си закуска бързо и лесно. Характеристики: Ка..
   Тостер за бързо и лесно приготвяне на препечени филийки. Препичате едновременно 4 филии на ...
  33,90 лв.
 • Нутри блендер за смутита и хранителни шейкове
    Хранителен ектрактор Smoothie Master ще приготви любимите Ви здравословни шейкове бързо и лесно. Този комбиниран уред е чудесен домакинскипомощник за отслабване и здравословен начин на живот. Той съдържа цели 12 части. Нутри блендера е подходящ за разбиване на плодове, зеленчуци, дори и ле..
    Хранителен ектрактор Smoothie Master ще приготви любимите Ви здравословни шейкове бързо и лесно. Т...
  98,90 лв.138,90 лв.