За закуска

Уреди за приготвяне на любимата Ви закуска с гаранция за качество и най-добра цена. Тостери, яйцеварки, гофретници, плоча за палачинки, блендери и други.

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Затварящ се тостер за вкусни сандвичи
  Топли, хрупкави и вкусни сандвичи - със затварящия се тостер тип парти грил ще им се насладите бързо и без усилия ! Той е компактен и лесно преносим - с размери 21,4х12,4см. никога няма да заема място и да Ви се пречка, когато не го ползвате. Загрява много бързо - подходящ за скоростна закуска..
  Топли, хрупкави и вкусни сандвичи - със затварящия се тостер тип парти грил ще им се насладите бързо и бе...
  27,90 лв.32,90 лв.
 • Уред за варене на яйца Muhler
  Сварете бързо и лесно до 7 броя яйца без счупвания и по Ваш вкус с уреда за варене на яйца Muhler. Чрез него можете да си изберете един от трите типа приготвяне на яйца - рохки, средно или твърдо сварени. Уредът елиминира нуждата от засичане на време докато кипне водата и изчисляване на минутите,..
  Сварете бързо и лесно до 7 броя яйца без счупвания и по Ваш вкус с уреда за варене на яйца Muhler. Чре...
  21,90 лв.29,00 лв.
 • Висококачествен тостер Rohnson с 6 степени
  Вкусни препечени филийки направени във висококачествения тостер на марка Rohnson - чудесна закуска за всеки ден ! Изработен от качествени материали и разполагащ с ненагряващ се външен корпус, използването на уреда е едновременно лесно и полезно. Тостерът е в състояние да пече едновременно 2 фи..
  Вкусни препечени филийки направени във висококачествения тостер на марка Rohnson - чудесна закуска за все...
  47,90 лв.
 • Уред за бързо и лесно приготвяне на гофрети
   Вкусни гофрети за закуска - пригответе ги бързо и лесно у дома с удобния електрически гофретник. Разполагащ с 5 отделни гнезда във формата на сърце, можете с едно зареждане да изпечете цели 5 вкусни гофрети в симпатична форма. Приготвянето и изваждането им става още по-лесно, благодарение ..
   Вкусни гофрети за закуска - пригответе ги бързо и лесно у дома с удобния електрически гофретник. ...
  39,90 лв.
 • Компактен тостер за вкусни препечени филийки
  Поднесете вкусен тост за закуска изпечен с компактния и мощен тостер на Sapir. Той разполага с две отделения за едновременно печене на хляб - подходящ е за както за бял, така и за пълнозърнест хляб. Можете да изберете нивото на изпичане на филиите чрез 6-те степени на тостера. Щом са готови, у..
  Поднесете вкусен тост за закуска изпечен с компактния и мощен тостер на Sapir. Той разполага с две отд...
  23,30 лв.27,60 лв.
 • Уред за бързо и лесно приготвяне на гофрети
  Двоен гофретник за бързи, лесни и вкусни гофрети. С него изпичате едновременно две гофрети. Така любимата Ви закуска се приготвя два пъти по-бързо, с два пъти по-малко усилия. Насладете се на любимите на цялото семейство гофрети с щоколад, мед, сладко... Грабнете го сега на супер цена! Гофретн..
  Двоен гофретник за бързи, лесни и вкусни гофрети. С него изпичате едновременно две гофрети. Така любимата...
  58,90 лв.