Кухненски

Висококачествени кухненски уреди и техника на най-добри цени. Гаранция за качество и разнообразни модели. Мултикукъри, хладилници, перални, печки и дребна кухненска тейхника. Всичко поодбрано за Вашата кухня!

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Електрическа скара 1600W с капак
  Оребрена скара за бързо печене на месо и зеленчуци. На разположение са 12 реотана, достигащи висока температура за броени минути. Под скарата има тавичка, в която попада излишната мазнина от храната при печене. Скарата е подходяща за готвене на всякакви видове месо, риба и зеленчуци - получава ..
  Оребрена скара за бързо печене на месо и зеленчуци. На разположение са 12 реотана, достигащи висока те...
  39,00 лв.
 • Уред за вакуумиране и пакетиране на храна
  Пакетирана храна, запазваща свежестта си без промяна във вкуса и качеството си - с домакинския уред за вакуумиране и пакетиране на храна. Този уред е подходящ за запечатване както на сухи, така и на влажни храни. Разполага с 2 отделни функции, които можете да използвате по Ваша преценка: Ф..
  Пакетирана храна, запазваща свежестта си без промяна във вкуса и качеството си - с домакинския уред за ва...
  48,90 лв.56,00 лв.
 • Проточен нагревател са монтаж на стена с дисплей и гъвкав накрайник
  Моментално загряване на водата в кухнята, без изчакване и без разход на излишна електроенергия. Всичко това чрез проточния нагревател предназначен за монтаж на стена. С максимална регулируема температура до 60 градуса, винаги ще имате гореща, топла или хладка вода, с която да измиете ръцете си и..
  Моментално загряване на водата в кухнята, без изчакване и без разход на излишна електроенергия. Всичко т...
  59,90 лв.77,60 лв.
 • Троен чушкопек за вкусни печени чушки
  Пригответе вкусна зимнина от чушки, царевица и патладжани с качествения троен чушкопек. Той е емайлиран и може да побере и изпече равномерно до 3 чушки посредством металния си разделител. Подходящ е също за печене на цели патладжани или царевица. Захранва се в постоянна електрическа мрежа тип ..
  Пригответе вкусна зимнина от чушки, царевица и патладжани с качествения троен чушкопек. Той е емайлира...
  39,00 лв.
 • Класическа електрическа скара
  Електрическа скара с класически оребрен дизайн за приготвяне на вкусно печено месо и зеленчуци. Разполага с цели 12 бързозагряващи реотана, достигащи за минути необходимата температура за печене. Под скарата на разположение е и тавичка, която ще задържи отделящата се мазнина при печене. Върху с..
  Електрическа скара с класически оребрен дизайн за приготвяне на вкусно печено месо и зеленчуци. Разпол...
  38,90 лв.45,00 лв.
 • Пасатор Muhler 200W с метален накрайник
  Удобен пасатор за кълцане и мелене на различни типове храни и подправки за Вашите ястия. Той е изработен от висококачествени материали и разполага с разглобяема пасираща приставка от неръждаема стомана. Ножчетата му също са стоманени и са лазерно наточени, за да се справят с лекота дори и с по-т..
  Удобен пасатор за кълцане и мелене на различни типове храни и подправки за Вашите ястия. Той е изработ...
  27,60 лв.29,90 лв.