Кухненски

Филтрирай по категория
Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Електрическо точило за ножове
   Автоматично точила за бъро и лесно точене на ножове, ножици и всякакъв вид остриета. Осигурете си остри ножове лесно, бързо и без усилия в домашни условия. Поддържате остриетата перфектно наточени.  Точилото работи на ток. Разполага с висококачествена диамантена креда, която посре..
   Автоматично точила за бъро и лесно точене на ножове, ножици и всякакъв вид остриета. Осигурете си о...
  18,38 лв.25,90 лв.
 • Фритюрник с горещ въздух и 7 степени за готвене без мазнина
   Мултифункционален готвач на здравословни ястия с ниско съдържание на мазнини. Това е AirFrayer - фритюрник за бързо и лесно готвене и пържене без мазнина. Да, точно така! Сигурно не сте чували за пържене без мазнина, но това вече е факт. И храната става дори още по-вкусна! Пробвайте и ..
   Мултифункционален готвач на здравословни ястия с ниско съдържание на мазнини. Това е AirFrayer - фр...
  118,90 лв.129,90 лв.
 • Електрически котлон 1500W с терморегулатор
  Електрически котлон с 5 степени на нагряване и терморегулатор. Характеритики: Плоча: 18 см; 5 степени на нагряване; Светлинна индикация; Мощност: 1500 W; Марка: Елеком; Гаранция 24м; Цвят: Бял, Кафяв или Черен; (Изберете желаният цвят от падащото меню "Вариант")   ..
  Електрически котлон с 5 степени на нагряване и терморегулатор. Характеритики: Плоча: 18 см; 5 ...
  28,30 лв.
 • Керамична електрическа кана 1 литър
  Красива електрическа кана изработена от керамика и вътрешност от неръждаема стомана. Подходяща за бързо и лесно затопляне на вода до 1 литър. Изработена в красив дизайн удобен за ежедневна употреба. С нея ще приготвяте любимите си топли напитки за по-малко от минута. Как работи? Наливате..
  Красива електрическа кана изработена от керамика и вътрешност от неръждаема стомана. Подходяща за бързо и...
  36,90 лв.
 • Тостер грил за сандвичи - 750W
  Тостер за сандвичи. Електрическа преса за бързо и лесно изпичане на стандвичи и тостове. Висококачствена изработка с незалепващо покритие. Бързо загряване и изпичане.   Характеристики:   Незалепващо покритие; Мощност: 750W; Температурен контрол; Икономичен Клас; ..
  Тостер за сандвичи. Електрическа преса за бързо и лесно изпичане на стандвичи и тостове. Висококачстве...
  26,90 лв.33,90 лв.
 • Парна ютия 1600W с керамично незалепващо покритие
  Ютия на пара с незалепващо керамично покритие за перфектно изгладени дрехи. Висококачествена изработка на марката Елеком с няколко специални функции: Спрей и Пара; Вертикално пароподаване; Парен удар; Антикапкова система; Терморегулатор за нивото на температурата; Характер..
  Ютия на пара с незалепващо керамично покритие за перфектно изгладени дрехи. Висококачествена изработка...
  26,90 лв.36,90 лв.