Кухненски

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Гофретник с незалепващо покритие и 5 степени на печене
   Уред за домашно приготвени гофрети, тостове и сандвичи. Бързо, лесно и удобно с него приготвяте любимата си закуска само за минута. Просто поставете и затворете. Гофретникът разполага с терморегулатор, с помощта на който наастройвате степента на изпичане. Дизайнът с термоустойчива д..
   Уред за домашно приготвени гофрети, тостове и сандвичи. Бързо, лесно и удобно с него приготвяте люб...
  37,60 лв.
 • Италианска кафемашина 850W за еспресо и капучино
  Ръчна машина за кафе еспресо и капучино с ново поколение двустепенен крема диск и италианска помпла ILKA 15 бара за плътно кафе, с наситен аромат и богат каймак. Пара за капучино и топла вода за чай. С нея ще приготвяте любимата си топла напитка, първокачествено, бързо и лесно. Работи с..
  Ръчна машина за кафе еспресо и капучино с ново поколение двустепенен крема диск и италианска помпла ...
  138,90 лв.
 • Миксер за фрапе и шейкове с купа и стойка
  Мултифункционален миксер за приготвяне на фрапета, шейкове, коктейли или кулинарни изпълнения. Работата с него е бърза и лесна БЕЗ усилие. Висококачествена изработка с метални и пластмасови елементи. Стилен дизайн със удобна стойка и купа, в която да приготвяте желаният микс. Купата е разграфе..
  Мултифункционален миксер за приготвяне на фрапета, шейкове, коктейли или кулинарни изпълнения. Работата с...
  35,30 лв.
 • Стилна кафемашина за еспресо - комплект с две чаши
   За домашно приготвено кафе използвайте машина с филтър за espresso. С нея приготвяте двойна доза от любимата си ободряваща напитка. Просто изсипете необходимата доза мляно кафе във филтъра и добавете желаното количество вода. Включете бутона и само след минута/две може да се насладите ..
   За домашно приготвено кафе използвайте машина с филтър за espresso. С нея приготвяте двойна до...
  29,90 лв.36,90 лв.
 • Електрическа кана 1.2Л за бързо и лесно затопляне на вода
  Топлете вода бързо и лесно с тази чудесна електрическа кана. С нея приготвяте любимите си топли напитки само за минута. Просто изсипете желаното количество вода и включете каната от бутона на дръжката. Поставете я на поставката и водата ще се стопли за броени секунди.   Когато..
  Топлете вода бързо и лесно с тази чудесна електрическа кана. С нея приготвяте любимите си топли напитки с...
  25,30 лв.27,90 лв.
 • Електрическа кафемелачка 200W - машина за мелене на кафе
   Вкусът и ароматът на току-що смляното кафе е несравним за вски почитател на топлата напитка. На Вашето внимание представяме електрическа мелачка подходяща за едро и фино смилане на кафе. Разполага с мощен 200 ватов мотор, благодарение на който само с едно натискане бързо и лесно ще ..
   Вкусът и ароматът на току-що смляното кафе е несравним за вски почитател на топлата напитка. На ...
  33,00 лв.