Кухненски

Висококачествени кухненски уреди и техника на най-добри цени. Гаранция за качество и разнообразни модели. Мултикукъри, хладилници, перални, печки и дребна кухненска тейхника. Всичко поодбрано за Вашата кухня!

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Мощна преносима фурна за печени вкусотии
   Мини фурна с практични размери и основни функции. Със своите 1200W мощност и 230 градуса максимална температура, преносимата фурна не отстъпва по нищо на тежките и обемни печки. Можете лесно, спокойно и бързо да приготвите любимите си печени храни в иначе компактната фурна. Тя не заема из..
   Мини фурна с практични размери и основни функции. Със своите 1200W мощност и 230 градуса макси...
  78,90 лв.
 • Кафемашина с постоянен филтър с подарък чаша
  Пригответе силно и ароматно кафе бързо и лесно с кафемашината с постоянен филтър ! Тя ще приготви любимото Ви кафе без да се налага да го наглеждате - притежава система за предпазване от кипене, която изключва автоматично машината при регистриране на кипене. Машината разполага с постоянен..
  Пригответе силно и ароматно кафе бързо и лесно с кафемашината с постоянен филтър ! Тя ще приготви...
  29,90 лв.
 • Електрически грил - скара с две отделения
  Пригответе любимата си скара бързо и лесно на грил или на плоча! Вкусни печени зеленчуци, месо дори палачинки, използвайки само един уред - електрическият грил-скара с две отделения по немско качество ! Изработена от излят незалепващ алуминий, плочата за печене разполага с 2 отделни сектора ..
  Пригответе любимата си скара бързо и лесно на грил или на плоча! Вкусни печени зеленчуци, месо дори ...
  59,90 лв.76,00 лв.
 • Кафемашина за ароматно шварц кафе
  Бързо и лесно пригответе задоволяващо количество ароматно шварц кафе като използвате компактната и удобна кафемашина. Със своя 700 милилитров резервоар за течност можете да приготвите наведнъж между 4 и 6 чаши вкусно кафе. В допълнение на това кафемашината разполага и с подгряващ котлон за вече ..
  Бързо и лесно пригответе задоволяващо количество ароматно шварц кафе като използвате компактната и удобна...
  35,00 лв.
 • Симпатичен тостер за вкусни препечени филийки
  Пригответе бързо и лесно вкусна закуска със симпатичния и мощен тостер за препечени филийки. С негова помощ можете да запечете по всякакъв начин своя хляб, от меко затоплен до силно препечен - разполага с цели 6 степени на отдаваната топлина ! Компактният му размер му позволява да се впише във вся..
  Пригответе бързо и лесно вкусна закуска със симпатичния и мощен тостер за препечени филийки. С негова по...
  28,90 лв.
 • Хлебопекарна за бързо и лесно приготвяне на вкусен хляб
  Няма нищо по-вкусно от домашно приготвения топъл хляб. С хлебопекарна Rohnson приготвяте и изпичате хляба бързо и лесно без усилие. Машината разполага с цели 15 програми, от които за месене и печене на различни степени. Точно така! Вие не месите! Просто изсипвате продуктите в уред и той ще свърши..
  Няма нищо по-вкусно от домашно приготвения топъл хляб. С хлебопекарна Rohnson приготвяте и изпичате хляба...
  186,90 лв.229,00 лв.