Кухненски

Висококачествени кухненски уреди и техника на най-добри цени. Гаранция за качество и разнообразни модели. Мултикукъри, хладилници, перални, печки и дребна кухненска тейхника. Всичко поодбрано за Вашата кухня!

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Електрическа сокоизтисквачка Muhler тип цитруспреса
  Енергизиращи фрешове и прясно изцедени плодови сокове с електрическата преса Muhler ! С нея бързо и лесно ще си набавите нужните витамини за деня като изцедите няколко свежи плодчета в чашата си. Сокоизтисквачката Muhler разполага с резервоар за отцедения сок с капацитет 500мл. Частите на уре..
  Енергизиращи фрешове и прясно изцедени плодови сокове с електрическата преса Muhler ! С нея бързо и ле...
  23,30 лв.26,90 лв.
 • Ръчен мискер за фрапе с дозатор
  Удобен миксер за бързо и лесно приготвяне на освежаващо фрапе или разбъркване на различни смеси. Изработен с мисъл за Вашето удобство, миксерът е създаден с ръчни размери и е лесен за боравене с една ръка. Към него ще откриете и дозатор, играещ ролята и на капаче - с него ще можете да отмерите..
  Удобен миксер за бързо и лесно приготвяне на освежаващо фрапе или разбъркване на различни смеси. Израб...
  15,90 лв.19,90 лв.
 • Компактна фурна без котлони
  Удобна и лесно преносима готварска печка притежаваща всички функции на класическите фурни, минус техните големи габарити. Изключително подходящ кухненски уред при наличие на малко място за инсталация в кухнята, за готвене на тераса или при често сменяне на местоживеенето. Фурната може да загря..
  Удобна и лесно преносима готварска печка притежаваща всички функции на класическите фурни, минус техните ...
  199,00 лв.229,00 лв.
 • Висококачествен тостер Rohnson с 6 степени
  Вкусни препечени филийки направени във висококачествения тостер на марка Rohnson - чудесна закуска за всеки ден ! Изработен от качествени материали и разполагащ с ненагряващ се външен корпус, използването на уреда е едновременно лесно и полезно. Тостерът е в състояние да пече едновременно 2 фи..
  Вкусни препечени филийки направени във висококачествения тостер на марка Rohnson - чудесна закуска за все...
  47,90 лв.
 • Фритюрник с горещ въздух за здравословно готвене
  Гответе и се наслаждавайте на здравословна и едновременно вкусна храна с до 70% по-малко мазнина чрез фритюрника с горещ въздух. Уредът е проектиран с мисъл за Вашето здраве и наслада - едновременно пресъздава незаменимия вкус на пържената храна, но без нейните негативни ефекти върху тялото. Да, ..
  Гответе и се наслаждавайте на здравословна и едновременно вкусна храна с до 70% по-малко мазнина чрез фри...
  139,00 лв.199,00 лв.
 • Стоящ миксер за фрапе и коктейли
  Забъркайте освежаващо фрапе за Вас и приятелите Ви с помощта на удобния стоящ миксер за коктейли и фрапе. Проектиран за бързо и лесно използване, миксерът е в състояние да разбие и забърка множество съставки за направата на елегантни коктейли, полезни шейкове и енергизиращи фрапета. Дизайнът н..
  Забъркайте освежаващо фрапе за Вас и приятелите Ви с помощта на удобния стоящ миксер за коктейли и фрапе....
  39,60 лв.45,00 лв.