Кухненски

Филтрирай по категория
Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Електрически котлон 1500W с терморегулатор
  Електрически котлон с 5 степени на нагряване и терморегулатор. Характеритики: Плоча: 18 см; 5 степени на нагряване; Светлинна индикация; Мощност: 1500 W; Марка: Елеком; Гаранция 24м; Цвят: Бял, Кафяв или Черен; (Изберете желаният цвят от падащото меню "Вариант")   ..
  Електрически котлон с 5 степени на нагряване и терморегулатор. Характеритики: Плоча: 18 см; 5 ...
  28,30 лв.
 • Керамична електрическа кана 1 литър
  Красива електрическа кана изработена от керамика и вътрешност от неръждаема стомана. Подходяща за бързо и лесно затопляне на вода до 1 литър. Изработена в красив дизайн удобен за ежедневна употреба. С нея ще приготвяте любимите си топли напитки за по-малко от минута. Как работи? Наливате..
  Красива електрическа кана изработена от керамика и вътрешност от неръждаема стомана. Подходяща за бързо и...
  36,90 лв.
 • Тостер грил за сандвичи - 750W
  Тостер за сандвичи. Електрическа преса за бързо и лесно изпичане на стандвичи и тостове. Висококачствена изработка с незалепващо покритие. Бързо загряване и изпичане.   Характеристики:   Незалепващо покритие; Мощност: 750W; Температурен контрол; Икономичен Клас; ..
  Тостер за сандвичи. Електрическа преса за бързо и лесно изпичане на стандвичи и тостове. Висококачстве...
  26,90 лв.33,90 лв.
 • Парна ютия 1600W с керамично незалепващо покритие
  Ютия на пара с незалепващо керамично покритие за перфектно изгладени дрехи. Висококачествена изработка на марката Елеком с няколко специални функции: Спрей и Пара; Вертикално пароподаване; Парен удар; Антикапкова система; Терморегулатор за нивото на температурата; Характер..
  Ютия на пара с незалепващо керамично покритие за перфектно изгладени дрехи. Висококачествена изработка...
  26,90 лв.36,90 лв.
 • Уред за приготвяне на шоколадово фондю
  Шоколадов фонтан, който ще подслади и разнообрази всеки, който мине покрай него. Уредът за приготвяне на шоколадово фондю е чудесен начин да впечатлите своите гости. С него приготвяте любимите си сладки изкушения с шоколадова обвивка! Създава красив ефект на течащ шоколаа,  който се изд..
  Шоколадов фонтан, който ще подслади и разнообрази всеки, който мине покрай него. Уредът за приготвян...
  38,90 лв.45,60 лв.
 • Уред за готвене на пара 500W - оризоварка
   Уникален мултикукър подходящ за бързо и лесно приготвяне на ориз, задушени зеленчуци, риба и всякакъв вид ястия на пара. С него приготвяте вкусни и здравословни рецепти без мазнина и без усилия. С готвенето на пара е не само по здравословно, но и храната е по-вкусна, защото ароматите с..
   Уникален мултикукър подходящ за бързо и лесно приготвяне на ориз, задушени зеленчуци, риба и всякак...
  58,90 лв.67,90 лв.