Кухненски

Висококачествени кухненски уреди и техника на най-добри цени. Гаранция за качество и разнообразни модели. Мултикукъри, хладилници, перални, печки и дребна кухненска тейхника. Всичко поодбрано за Вашата кухня!

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Тепаняки електрически кухненски уред 3в1 с незалепващо покритие
   Пригответе любимата си скара бързо, лесно из дравословно с иновативния ТЕПАНЯКИ грил от ново поколение. Вдъхновен от японската традиция на готвене "Тепаняки", електрическият уред 3в1 събира в себе си едновременно стил и функционалност и Ви позволява да се насладите на вкусно и бързо пр..
   Пригответе любимата си скара бързо, лесно из дравословно с иновативния ТЕПАНЯКИ грил от ново п...
  76,90 лв.88,00 лв.
 • Мултифункционален 4в1 пасатор, чопър, миксер и блендер
  Чудесен помощник за всяка кухня. С кухненския робот режете, пасирате, кълцате, бъркате, разбирате, дробите или мелите БЪРЗО И ЛЕСНО БЕЗ УСИЛИЯ! Съберете всичко нужно за направата на дори и най-сложните пюрета, сосове, мелби и напитки в един единствен уред ! С мултифункционалния 4в1 пасатор,чоп..
  Чудесен помощник за всяка кухня. С кухненския робот режете, пасирате, кълцате, бъркате, разбирате, дробит...
  57,60 лв.
 • Бързо загряващ електрически тиган с мраморно покритие
  Често ли Ви се случва котлоните да не са достатъчно на брой? Имате нужда от бърз и лесен начин за приготвяне на любимото ястие, но котлоните са заети? Решението на това неудобство е мощният електрически тиган с незалепващо покритие ! Ако готвенето е Ваша страст и обичате да приг..
  Често ли Ви се случва котлоните да не са достатъчно на брой? Имате нужда от бърз и лесен н...
  59,90 лв.76,60 лв.
 • Машина за приготрвяне на пуканки без мазнина
   Машина за пуканки в ретро дизайн. С нея приготвяте любимите си PopCorn без мазнина само за 3 минути. Тайната на приготвянето без мазнина е в иновативната технология с горещ въздух. Просто изсипвате царевичките и изчаквате няколко минути. Бързо, лесно и здравословно. Характеристики: ..
   Машина за пуканки в ретро дизайн. С нея приготвяте любимите си PopCorn без мазнина само за 3 минути...
  37,90 лв.
 • Мощен чопър 3в1 300W с два ножа
   Компактен електрически чопър 3в1 за бързо и лесно рязане, пасиране или смилане. Изработен в стилен дизайн, пасващ на всяка кухня. Уредът притежава мощен високооборотен мотор със стоманени двойнозаточени ножове. Само с 2-3 натискания кълца, реже и дроби. Уредът е подходящ за плодове, зеле..
   Компактен електрически чопър 3в1 за бързо и лесно рязане, пасиране или смилане. Изработен в стилен ...
  29,90 лв.
 • Компактен фритюрник 840W за бързо и лесно пържене
   Пържете бързо и лесно с компактен фритюрник Елеком-960. С него може да приготвяте любимата си храна само за няколко минути. Притежава различни програми на готвене: - Риба за 4 до 5 мин; - Картофи за 4 до 5 мин; - Пиле 12 до 15 мин; Има и терморегулатор за настройване на под..
   Пържете бързо и лесно с компактен фритюрник Елеком-960. С него може да приготвяте любимата си ...
  39,90 лв.