Кухненски

Висококачествени кухненски уреди и техника на най-добри цени. Гаранция за качество и разнообразни модели. Мултикукъри, хладилници, перални, печки и дребна кухненска тейхника. Всичко поодбрано за Вашата кухня!

Филтрирай по категория
Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Нутри блендер за смутита и хранителни шейкове
    Хранителен ектрактор Smoothie Master ще приготви любимите Ви здравословни шейкове бързо и лесно. Този комбиниран уред е чудесен домакинскипомощник за отслабване и здравословен начин на живот. Той съдържа цели 12 части. Нутри блендера е подходящ за разбиване на плодове, зеленчуци, дори и ле..
    Хранителен ектрактор Smoothie Master ще приготви любимите Ви здравословни шейкове бързо и лесно. Т...
  98,90 лв.138,90 лв.
 • Безжичен миксер за фрапе
  Малък миксер за кафе и мляко, с който ще приготвяте любимата си напитка бързо и лесно. С него може да разбърквате коктейли, кафе и фрапе със страхотен каймак. Може да се използва оше за разбиване на сметана, яйца и други кулинарни изкушения. Ваш верен помощник в кухнята или на път. Миксерът ..
  Малък миксер за кафе и мляко, с който ще приготвяте любимата си напитка бързо и лесно. С него може да раз...
  9,90 лв.
 • Електрическо точило за ножове
   Автоматично точила за бъро и лесно точене на ножове, ножици и всякакъв вид остриета. Осигурете си остри ножове лесно, бързо и без усилия в домашни условия. Поддържате остриетата перфектно наточени.  Точилото работи на ток. Разполага с висококачествена диамантена креда, която посре..
   Автоматично точила за бъро и лесно точене на ножове, ножици и всякакъв вид остриета. Осигурете си о...
  18,38 лв.25,90 лв.
 • Фритюрник с горещ въздух и 7 степени за готвене без мазнина
   Мултифункционален готвач на здравословни ястия с ниско съдържание на мазнини. Това е AirFrayer - фритюрник за бързо и лесно готвене и пържене без мазнина. Да, точно така! Сигурно не сте чували за пържене без мазнина, но това вече е факт. И храната става дори още по-вкусна! Пробвайте и ..
   Мултифункционален готвач на здравословни ястия с ниско съдържание на мазнини. Това е AirFrayer - фр...
  118,90 лв.129,90 лв.
 • Електрически котлон 1500W с терморегулатор
  Електрически котлон с 5 степени на нагряване и терморегулатор. Характеритики: Плоча: 18 см; 5 степени на нагряване; Светлинна индикация; Мощност: 1500 W; Марка: Елеком; Гаранция 24м; Цвят: Бял, Кафяв или Черен; (Изберете желаният цвят от падащото меню "Вариант")   ..
  Електрически котлон с 5 степени на нагряване и терморегулатор. Характеритики: Плоча: 18 см; 5 ...
  28,30 лв.
 • Керамична електрическа кана 1 литър
  Красива електрическа кана изработена от керамика и вътрешност от неръждаема стомана. Подходяща за бързо и лесно затопляне на вода до 1 литър. Изработена в красив дизайн удобен за ежедневна употреба. С нея ще приготвяте любимите си топли напитки за по-малко от минута. Как работи? Наливате..
  Красива електрическа кана изработена от керамика и вътрешност от неръждаема стомана. Подходяща за бързо и...
  36,90 лв.