Козметични

 Козметични уреди на ниски цени. Богато разнообразие от практични решение за козметични процедури в професионални ли домашни условия.

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • UV лампа за изпичане на маникюр - гел лак
  Лакирайте бързо и лесно с новата лампа за гел лак. UV лампата Ви предлага професионални резултати в домашни условия - бързо и лесно ще можете да изпечете най-новия си цвят, като едновременно с това защитавате ноктите си от увреждания. Равномерно осветяване: С двойната LED технология съставе..
  Лакирайте бързо и лесно с новата лампа за гел лак. UV лампата Ви предлага професионални резултати в до...
  39,90 лв.56,60 лв.
 • Комбинирам безжичен епилатор 4в1 с грижа за лицето и цялото тяло
   Многофункционален дамски епилатор 4в1 за сухо и мокро бръснене и козметични процедури за цялото тяло. Комбинирания дамски уред съчетава в себе си цели 4 приложения:  Епилация - Бързо и ефективно отстраняване дори на къси и упорити косми; Бръснене - Осигурява глад..
   Многофункционален дамски епилатор 4в1 за сухо и мокро бръснене и козметични процедури за цялото тял...
  49,90 лв.57,90 лв.
 • Стилен сгъваем сешоар с 4 функции
  Оформете зашеметяващата си прическа с помощта на стилния и мощен сгъваем сешоар с 2 степени на струята ! Създаден да впечатлява с визията и функциите си, сешоарът буквално може да Ви бъде винаги под ръка благодарение на сгъваемия си дизайн. Заемайки минимално пространство, имате възможност да го ..
  Оформете зашеметяващата си прическа с помощта на стилния и мощен сгъваем сешоар с 2 степени на струята ! ...
  33,60 лв.
 • Бързонагряваща преса за коса с керамично покритие
   Изправете косата си бързо и лесно с керамична преса до 200 градуса! Обикновено не Ви достига времето, за да подготвите спокойно прическата си преди работния ден или бързате да не закъснеете за среща с близки и приятели ? С бързонагряващата преса за коса вече не се налага да чакате инстру..
   Изправете косата си бързо и лесно с керамична преса до 200 градуса! Обикновено не Ви достига вре...
  29,90 лв.
 • Въртяща се четка за 5 в 1 за почистване и масаж на лице
   Почистване и масаж на лице на ниска цена! Точно така! Вече няма нужда да посещавате скъпи козметични процедури с несигурен ефекет. С нови дамски уред 5в1 Beauty Care си осигурявате качествена грижа за Вашето лице в домашни условия с професионални резултати. Редовните процедури с този у..
   Почистване и масаж на лице на ниска цена! Точно така! Вече няма нужда да посещавате скъпи козметичн...
  12,90 лв.15,35 лв.
 • Дамски тример за прецизно оформяне на вежди
   Оформете перфектно своите вежди с дамски тример Flawless Brows. Уреда за вежди прецизно ще отстрани излишните косъмчета от Вашето лице. Благодарение на конусовидната си 360 градусова глава със специално предназначени резци, детаелно ще оформяте зоната около ввеждите. Без болка и зачервяване..
   Оформете перфектно своите вежди с дамски тример Flawless Brows. Уреда за вежди прецизно ще отстрани...
  12,90 лв.16,90 лв.