Козметични

 Козметични уреди на ниски цени. Богато разнообразие от практични решение за козметични процедури в професионални ли домашни условия.

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Керамична преса за коса HOMA с различни приставки
  Висококачествена преса за коса с керамично покритие и 3 приставки за различни форми на косата. Пресата за коса загрява бързо и дава възможност за регулация на температурата - от 120 до 200 градуса. Разполага с 4 LED индикатора докато работи с цел удобство и предпазване от инциденти. В комплект..
  Висококачествена преса за коса с керамично покритие и 3 приставки за различни форми на косата. Пресата...
  38,90 лв.46,70 лв.
 • Керамична преса за бързо и лесно изправяне на коса
  Мека, гладка и бляскава коса след изправяне - лесно постижимо с керамичната преса за прически. Изработена от висококачествени материали и керамични плочи пресата ще предпази косата от увреждане при изправяне. Нейната защита от прегаряне ще запази оптимална температурата на уреда и по този начи..
  Мека, гладка и бляскава коса след изправяне - лесно постижимо с керамичната преса за прически. Изработ...
  23,30 лв.27,90 лв.
 • Сауна за лице за еластична и чиста кожа
   Всяка дама желае да има гладко и стегнато лице. Борбата с досадните пъпки, черни точки и отпусната кожа е болезнена и често не завършва с успех. Посещението на скъпи процедури не винаги дава ефект, но изпразва джоба.  Ние Ви предлагаме алтернативен метод, чрез който в домашни условия мо..
   Всяка дама желае да има гладко и стегнато лице. Борбата с досадните пъпки, черни точки и отпусната ...
  37,60 лв.59,90 лв.
 • Иновативна маша тип спирала NOVA за бързо и лесно къдрене
   Направете перфектни къдрици бързо и лесно БЕЗ посещения на фризьорски салони, БЕЗ скъпи процедури, БЕЗ досадно къдрене и чакане на ролки. С иновативната маша тип спирала постигате професионални резултати у дома без особени усилия. Комбинираща технология със спираловидна форма и керамично-йо..
   Направете перфектни къдрици бързо и лесно БЕЗ посещения на фризьорски салони, БЕЗ скъпи процедури, ...
  23,90 лв.
 • Керамична маша за бързо и лесно къдрене на коса
  Накъдрете косата си бързо и лесно в перфектната прическа с компактната керамична маша. Машата разполага с керамична навиваща част и връх, който не се нагрява за Ваше удобство и безопасност. Включва се изключително лесно - чрез плъзване на бутона ON/OFF. Захранва се посредством включване в стан..
  Накъдрете косата си бързо и лесно в перфектната прическа с компактната керамична маша. Машата разполаг...
  19,90 лв.23,30 лв.
 • Стилен сгъваем сешоар 1200W с две степени и концентратор
  Персоналният Ви коафьор, който е винаги под ръка - със сгъваемия сешоар ще имате възможност да стилизирате прическата си дори да не сте у дома ! Сешоарът, макар и мощен е много удобен за пренасяне - неговата дръжка се сгъва и това го прави достатъчно компактен за дамската Ви чанта. Няма нужда да..
  Персоналният Ви коафьор, който е винаги под ръка - със сгъваемия сешоар ще имате възможност да стилизират...
  18,90 лв.