Козметични

 Козметични уреди на ниски цени. Богато разнообразие от практични решение за козметични процедури в професионални ли домашни условия.

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Бързонагряваща преса за коса с керамично покритие
   Изправете косата си бързо и лесно с керамична преса до 200 градуса! Обикновено не Ви достига времето, за да подготвите спокойно прическата си преди работния ден или бързате да не закъснеете за среща с близки и приятели ? С бързонагряващата преса за коса вече не се налага да чакате инстру..
   Изправете косата си бързо и лесно с керамична преса до 200 градуса! Обикновено не Ви достига вре...
  29,90 лв.
 • Въртяща се четка за 5 в 1 за почистване и масаж на лице
   Почистване и масаж на лице на ниска цена! Точно така! Вече няма нужда да посещавате скъпи козметични процедури с несигурен ефекет. С нови дамски уред 5в1 Beauty Care си осигурявате качествена грижа за Вашето лице в домашни условия с професионални резултати. Редовните процедури с този у..
   Почистване и масаж на лице на ниска цена! Точно така! Вече няма нужда да посещавате скъпи козметичн...
  12,90 лв.15,35 лв.
 • Дамски тример за прецизно оформяне на вежди
   Оформете перфектно своите вежди с дамски тример Flawless Brows. Уреда за вежди прецизно ще отстрани излишните косъмчета от Вашето лице. Благодарение на конусовидната си 360 градусова глава със специално предназначени резци, детаелно ще оформяте зоната около ввеждите. Без болка и зачервяване..
   Оформете перфектно своите вежди с дамски тример Flawless Brows. Уреда за вежди прецизно ще отстрани...
  13,90 лв.16,90 лв.
 • Електрическа четка за коса 4в1 и сешоар с йонизиращ ефект
   Сешоар тип ел. четка за коса с йонизация за бързо и лесно подсушаване и сресване на коса. Изключително удобна да процедури в домашни или професионални условия. Подходяща за ежедневна употреба. Лесна за пренасяне и съхранение в дамска чанта. Този козметичен уред е Верен помощник в грижата за..
   Сешоар тип ел. четка за коса с йонизация за бързо и лесно подсушаване и сресване на коса. Изключите...
  36,60 лв.
 • Уред за приготвяне на кола маска
   Перфектно гладките крака са от изключително значение за всяка дама! За целта се изискват ежедневни грижи и процедури за обезкосмяване. Често обаче не Ви се посещават салони за красота и предпочитате да си направите кола маска в домашни условия. Тогава този продукт е за Вас - Pro-Wax1..
   Перфектно гладките крака са от изключително значение за всяка дама! За целта се изискват ежедневни ...
  29,90 лв.