Козметични

 Козметични уреди на ниски цени. Богато разнообразие от практични решение за козметични процедури в професионални ли домашни условия.

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Керамична преса за бързо и лесно изправяне на коса
  Мека, гладка и бляскава коса след изправяне - лесно постижимо с керамичната преса за прически. Изработена от висококачествени материали и керамични плочи пресата ще предпази косата от увреждане при изправяне. Нейната защита от прегаряне ще запази оптимална температурата на уреда и по този начи..
  Мека, гладка и бляскава коса след изправяне - лесно постижимо с керамичната преса за прически. Изработ...
  23,30 лв.27,90 лв.
 • Сауна за лице за еластична и чиста кожа
   Всяка дама желае да има гладко и стегнато лице. Борбата с досадните пъпки, черни точки и отпусната кожа е болезнена и често не завършва с успех. Посещението на скъпи процедури не винаги дава ефект, но изпразва джоба.  Ние Ви предлагаме алтернативен метод, чрез който в домашни условия мо..
   Всяка дама желае да има гладко и стегнато лице. Борбата с досадните пъпки, черни точки и отпусната ...
  37,60 лв.59,90 лв.
 • Иновативна маша тип спирала NOVA за бързо и лесно къдрене
   Направете перфектни къдрици бързо и лесно БЕЗ посещения на фризьорски салони, БЕЗ скъпи процедури, БЕЗ досадно къдрене и чакане на ролки. С иновативната маша тип спирала постигате професионални резултати у дома без особени усилия. Комбинираща технология със спираловидна форма и керамично-йо..
   Направете перфектни къдрици бързо и лесно БЕЗ посещения на фризьорски салони, БЕЗ скъпи процедури, ...
  23,90 лв.
 • Керамична маша за бързо и лесно къдрене на коса
  Накъдрете косата си бързо и лесно в перфектната прическа с компактната керамична маша. Машата разполага с керамична навиваща част и връх, който не се нагрява за Ваше удобство и безопасност. Включва се изключително лесно - чрез плъзване на бутона ON/OFF. Захранва се посредством включване в стан..
  Накъдрете косата си бързо и лесно в перфектната прическа с компактната керамична маша. Машата разполаг...
  19,90 лв.23,30 лв.
 • Стилен сгъваем сешоар 1200W с две степени и концентратор
  Персоналният Ви коафьор, който е винаги под ръка - със сгъваемия сешоар ще имате възможност да стилизирате прическата си дори да не сте у дома ! Сешоарът, макар и мощен е много удобен за пренасяне - неговата дръжка се сгъва и това го прави достатъчно компактен за дамската Ви чанта. Няма нужда да..
  Персоналният Ви коафьор, който е винаги под ръка - със сгъваемия сешоар ще имате възможност да стилизират...
  18,90 лв.
 • Ретро преса за коса за перфектни къдрици
  Придайте така желания обем и плътност на косата си с красиви букли. Къдриците винаги са били и винаги ще бъдат на мода, а за да постигнете перфектната прическа ще Ви е нужна само ретро пресата за коса! Вече няма да Ви се налага да посещавате скъпи процедури и фризьорски салони. Може да постигнете пр..
  Придайте така желания обем и плътност на косата си с красиви букли. Къдриците винаги са били и винаги ще ...
  59,90 лв.59,90 лв.