Козметични

 Козметични уреди на ниски цени. Богато разнообразие от практични решение за козметични процедури в професионални ли домашни условия.

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Сгъваем компактен сешоар с две степени 1200W
  Компактен и същевременно мощен, със сгъваемия сешоар ще оформите красиво косата си дори да сте далеч от дома. Без разглобяеми части и вграден накрайник за насочване на струята, дизайнът му дава възможност за безпроблемно пренасяне дори в малка чанта. Благодарение на умаления и олекотен вид, се..
  Компактен и същевременно мощен, със сгъваемия сешоар ще оформите красиво косата си дори да сте далеч от д...
  18,90 лв.
 • UV лампа за изпичане на маникюр - гел лак
  Лакирайте бързо и лесно с новата лампа за гел лак. UV лампата Ви предлага професионални резултати в домашни условия - бързо и лесно ще можете да изпечете най-новия си цвят, като едновременно с това защитавате ноктите си от увреждания. Равномерно осветяване: С двойната LED технология съставе..
  Лакирайте бързо и лесно с новата лампа за гел лак. UV лампата Ви предлага професионални резултати в до...
  39,90 лв.56,60 лв.
 • Комбинирам безжичен епилатор 4в1 с грижа за лицето и цялото тяло
   Многофункционален дамски епилатор 4в1 за сухо и мокро бръснене и козметични процедури за цялото тяло. Комбинирания дамски уред съчетава в себе си цели 4 приложения:  Епилация - Бързо и ефективно отстраняване дори на къси и упорити косми; Бръснене - Осигурява глад..
   Многофункционален дамски епилатор 4в1 за сухо и мокро бръснене и козметични процедури за цялото тял...
  49,90 лв.57,90 лв.
 • Стилен сгъваем сешоар с 4 функции
  Оформете зашеметяващата си прическа с помощта на стилния и мощен сгъваем сешоар с 2 степени на струята ! Създаден да впечатлява с визията и функциите си, сешоарът буквално може да Ви бъде винаги под ръка благодарение на сгъваемия си дизайн. Заемайки минимално пространство, имате възможност да го ..
  Оформете зашеметяващата си прическа с помощта на стилния и мощен сгъваем сешоар с 2 степени на струята ! ...
  27,00 лв.33,60 лв.
 • Бързонагряваща преса за коса с керамично покритие
   Изправете косата си бързо и лесно с керамична преса до 200 градуса! Обикновено не Ви достига времето, за да подготвите спокойно прическата си преди работния ден или бързате да не закъснеете за среща с близки и приятели ? С бързонагряващата преса за коса вече не се налага да чакате инстру..
   Изправете косата си бързо и лесно с керамична преса до 200 градуса! Обикновено не Ви достига вре...
  29,90 лв.
 • Въртяща се четка за 5 в 1 за почистване и масаж на лице
   Почистване и масаж на лице на ниска цена! Точно така! Вече няма нужда да посещавате скъпи козметични процедури с несигурен ефекет. С нови дамски уред 5в1 Beauty Care си осигурявате качествена грижа за Вашето лице в домашни условия с професионални резултати. Редовните процедури с този у..
   Почистване и масаж на лице на ниска цена! Точно така! Вече няма нужда да посещавате скъпи козметичн...
  12,90 лв.15,35 лв.