Други

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Вертикален електрически сушилник за бързо и лесно сушене на дрехи
  Надхитрете влажното и студено време на терасата и помогнете на дрехите си да съхнат бързо без да замръзват - всичко това с електрическия вертикален сушилник за пране. Тайната се крие в иновативната сушаща структура на уреда - той пренася топъл въздух равномерно около всички дрехи, едновременно пр..
  Надхитрете влажното и студено време на терасата и помогнете на дрехите си да съхнат бързо без да замръзва...
  128,90 лв.167,00 лв.
 • Електрическа тротинетка Kruzzel 20км за бързо и лесно придвижване
   Електрическият скутер е изключително модерен, екологичен и практичен транспорт. Инвестиция, която се отплаща бързо! Електроскутера е чудесна алтернатива на обществения транспорт или колата. Позволява ви да се движите бързо, избягвайки задръстванията и задръстените улици, а така спестявате в..
   Електрическият скутер е изключително модерен, екологичен и практичен транспорт. Инвестиция, която с...
  596,00 лв.860,00 лв.
 • Икономична прахосмукачка с високоефективен двигател
  Енергоспестяваща прахосмукачка с високоефективен двигател за бързо и лесно почистване. Благодарение на технологията за ефективно усвояване на електроенергия, мощният мотор засмуква мръсотията със сила равна на 1500W, докато номиналната му мощност е само 700W. Това означава,че прахосмукачката в..
  Енергоспестяваща прахосмукачка с високоефективен двигател за бързо и лесно почистване. Благодарение на...
  99,00 лв.112,00 лв.
 • Ютия за вертикално гладене с пара
   Гладете бързо и лесно с вертикалната ютия на Елеком. С тази иновативна ютия гладите в изправено положение без нужда от дъска. Сигурно сте скептични, но пробвайте - резултатът е безупречно изгладена дреха с минимални усилия.   Ако често Ви се случва да желанието да си облечете н..
   Гладете бързо и лесно с вертикалната ютия на Елеком. С тази иновативна ютия гладите в изп...
  48,90 лв.55,90 лв.
 • Електрическа закачалка за бързо и лесно сушене на дрехи и обувки
  Изсушете своята връхна дреха или обувки бързо и лесно само за няколко минути с иновативната сушилня тип електрическа закачалка. Често ли ви се случва много да искате да си облечете дадена дреха, но все още да е мокра и влажна или обувките да са все още влажни след дъждовен ден. Е вече имаме прак..
  Изсушете своята връхна дреха или обувки бързо и лесно само за няколко минути с иновативната сушилня тип е...
  47,60 лв.
 • Ютия с функция пара и спрей 1600W
  Бързозагряваща ютия с мощност 1600W и функции за спрей и пара. Подходяща е за гладене на дрехи, постелки, чаршафи и други типове текстил. Разполага с гладеща повърхност изработена от неръждаема стомана. Ютията позволява регулация на температурата посредством термостат на горния си панел. Уредъ..
  Бързозагряваща ютия с мощност 1600W и функции за спрей и пара. Подходяща е за гладене на дрехи, постел...
  28,00 лв.