Електроуреди

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Преносима караоке колонка с микрофон
   Светеща блутут колона с чист и силен звук. Притежава караоке функция и микрофон, благодарение на които всяко парти се превръща в незабравимо изживяване. С караоке колоната може да слушате музика през Вашия телефон, таблет или компютър посредством блутут безжична връзка. През неямо..
   Светеща блутут колона с чист и силен звук. Притежава караоке функция и микрофон, благодарение на ко...
  78,90 лв.
 • Безжичен миксер за фрапе
  Малък миксер за кафе и мляко, с който ще приготвяте любимата си напитка бързо и лесно. С него може да разбърквате коктейли, кафе и фрапе със страхотен каймак. Може да се използва оше за разбиване на сметана, яйца и други кулинарни изкушения. Ваш верен помощник в кухнята или на път. Миксерът ..
  Малък миксер за кафе и мляко, с който ще приготвяте любимата си напитка бързо и лесно. С него може да раз...
  9,90 лв.
 • Ароматизатор за дома - дифузер с етерчини масла
  Освежете дома или офиса приятно с арома дифузер. Ароматизатора обогатява и прочиства въздуха, като придава освежаващ и релаксиращ ефект. Дифузера е вид ароматизатор, който работи с вода и етерични масла. Освежава въздуха посредством метода на изпаряване. По този начин се осигурява свежест о чисто..
  Освежете дома или офиса приятно с арома дифузер. Ароматизатора обогатява и прочиства въздуха, като придав...
  48,90 лв.56,90 лв.
 • Уред за приготвяне на кола маска
   Перфектно гладките крака са от изключително значение за всяка дама! За целта се изискват ежедневни грижи и процедури за обезкосмяване. Често обаче не Ви се посещават салони за красота и предпочитате да си направите кола маска в домашни условия. Тогава този продукт е за Вас - Pro-Wax1..
   Перфектно гладките крака са от изключително значение за всяка дама! За целта се изискват ежедневни ...
  29,90 лв.
 • Мощна блутут уредба 2+1 с дистанционно управление
  Колонки с буфер тип аудио система с дистанционно управление и безжична връзка. Системата може да се свърже към Вашия телефон, таблет или компютър напълно безжично посредством блутут връзка. Уредбата осигурява висококачествен, силен и чист звук с плътен бас. Обща мощност 10 + 2x3W. Може да регулир..
  Колонки с буфер тип аудио система с дистанционно управление и безжична връзка. Системата може да се свърж...
  77,90 лв.88,00 лв.
 • Безжичен мъжки тример за оформяне на брада
  Машинка за прецизно оформяне на брада - Micro Touch Solo. Иновативен тример създаден с мисъл за мъжете. С него бръсненето и оформяне на брада са като децка игра. Вече не е нужно да използвате пияна и гелове за бръснене както и да рискувате порязване с остри самобръсначки. С Micro Touch Solo самос&nb..
  Машинка за прецизно оформяне на брада - Micro Touch Solo. Иновативен тример създаден с мисъл за мъжете. С...
  23,90 лв.