Електроуреди

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Фритюрник с горещ въздух и 7 степени за готвене без мазнина
   Мултифункционален готвач на здравословни ястия с ниско съдържание на мазнини. Това е AirFrayer - фритюрник за бързо и лесно готвене и пържене без мазнина. Да, точно така! Сигурно не сте чували за пържене без мазнина, но това вече е факт. И храната става дори още по-вкусна! Пробвайте и ..
   Мултифункционален готвач на здравословни ястия с ниско съдържание на мазнини. Това е AirFrayer - фр...
  118,90 лв.129,90 лв.
 • Комбиниран дамски уред 5в1 за козметични процедури
   Дамски уред за цялото тяло, който ще бъде Ваш верен помощник в ежедневните процедури. Вече няма да Ви се налага да посещавате раазлични козметични процедури, които отнемат време и средства.   Комбинирания електрически дамски уред съчетава в себе си 5 уреда в един:  ..
   Дамски уред за цялото тяло, който ще бъде Ваш верен помощник в ежедневните процедури. Вече няма да ...
  48,90 лв.67,90 лв.
 • Електрически котлон 1500W с терморегулатор
  Електрически котлон с 5 степени на нагряване и терморегулатор. Характеритики: Плоча: 18 см; 5 степени на нагряване; Светлинна индикация; Мощност: 1500 W; Марка: Елеком; Гаранция 24м; Цвят: Бял, Кафяв или Черен; (Изберете желаният цвят от падащото меню "Вариант")   ..
  Електрически котлон с 5 степени на нагряване и терморегулатор. Характеритики: Плоча: 18 см; 5 ...
  28,30 лв.
 • Мощна тонколона с блутут, цветомузика, FM и два безжични микрофона за караоке
  Мощна караоке тонколона с блутут връзка и два безжични микрофона. Подходяща за всякакъв вид партита и озвучение на открито и закрито. Разполага с мощност от 300W, която осигурява изключително силен и чист звук с невероятен бас. Говорителят е с размер 12Ф и притежава LED подсветка, която ос..
  Мощна караоке тонколона с блутут връзка и два безжични микрофона. Подходяща за всякакъв вид пар...
  239,00 лв.
 • Ароматизатор дидузер във формата на светеща крушка
   Поддържайте въздуха във вкъщи или офиса, чист и овлажнен с новия мини етеричен арома дифузер. Този електричрски ароматизатор работи на принципа на изпаряване, използвайки вода и етерични масла, и по този начин освежава и обогатява въздуха в помещението. Придава приятна атмосфера в помещението ..
   Поддържайте въздуха във вкъщи или офиса, чист и овлажнен с новия мини етеричен арома дифузер. Този ...
  17,90 лв.
 • Керамична електрическа кана 1 литър
  Красива електрическа кана изработена от керамика и вътрешност от неръждаема стомана. Подходяща за бързо и лесно затопляне на вода до 1 литър. Изработена в красив дизайн удобен за ежедневна употреба. С нея ще приготвяте любимите си топли напитки за по-малко от минута. Как работи? Наливате..
  Красива електрическа кана изработена от керамика и вътрешност от неръждаема стомана. Подходяща за бързо и...
  36,90 лв.