Електроуреди

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Мощен миксер с купа за бъркане на тесто
  Забъркайте бързо и лесно най-вкусната смес за Вашия домашен хляб или кекс с помощта на мощния миксер с купа ! Край на изморителното бъркане и месене с ръце: С мощност до 500W и притежаващ цели 5 скорости, както и бутон за турбо скорост, миксерът ще Ви помогне да изпълните дори най-пипкавата ре..
  Забъркайте бързо и лесно най-вкусната смес за Вашия домашен хляб или кекс с помощта на мощния миксер с ку...
  66,00 лв.69,90 лв.
 • Пречиствател за въздух 5в1 с активен въглен, йонизация и UV дезинфкция
  Осигурете си чист, свеж и дезинфекциран въздух с помощта на пречиствателят Esperanza Air Purifier 5в1. Често ли Ви се случва да се закашляте, или да имате проблеми с дихателните пътища. Това е често срещан симптом причинен от замърсения въздух около нас дори у дома. Вие може да не виж..
  Осигурете си чист, свеж и дезинфекциран въздух с помощта на пречиствателят Esperanza Air Purifi...
  118,90 лв.156,60 лв.
 • Безжично радио MЕIER с ретро дизайн и силен звук
  Слушайте любимата си радио станция чрез безжичното радио MEIER. Екипирано с презареждаща се батерия, радиото е чудесно за използване навън, или докато сте на път. Напълно заредена, батерията от ще Ви осигури до 3 часа нон-стоп работа на радиото. Радиото е предвидено за пренасяне, затова разполаг..
  Слушайте любимата си радио станция чрез безжичното радио MEIER. Екипирано с презареждаща се батерия, р...
  25,00 лв.
 • Мощна преносима фурна за печени вкусотии
   Мини фурна с практични размери и основни функции. Със своите 1200W мощност и 230 градуса максимална температура, преносимата фурна не отстъпва по нищо на тежките и обемни печки. Можете лесно, спокойно и бързо да приготвите любимите си печени храни в иначе компактната фурна. Тя не заема из..
   Мини фурна с практични размери и основни функции. Със своите 1200W мощност и 230 градуса макси...
  78,90 лв.
 • Кафемашина с постоянен филтър с подарък чаша
  Пригответе силно и ароматно кафе бързо и лесно с кафемашината с постоянен филтър ! Тя ще приготви любимото Ви кафе без да се налага да го наглеждате - притежава система за предпазване от кипене, която изключва автоматично машината при регистриране на кипене. Машината разполага с постоянен..
  Пригответе силно и ароматно кафе бързо и лесно с кафемашината с постоянен филтър ! Тя ще приготви...
  29,90 лв.
 • Електрически грил - скара с две отделения
  Пригответе любимата си скара бързо и лесно на грил или на плоча! Вкусни печени зеленчуци, месо дори палачинки, използвайки само един уред - електрическият грил-скара с две отделения по немско качество ! Изработена от излят незалепващ алуминий, плочата за печене разполага с 2 отделни сектора ..
  Пригответе любимата си скара бързо и лесно на грил или на плоча! Вкусни печени зеленчуци, месо дори ...
  59,90 лв.76,00 лв.