Електроуреди

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Мощен чопър 3в1 300W с два ножа
   Компактен електрически чопър 3в1 за бързо и лесно рязане, пасиране или смилане. Изработен в стилен дизайн, пасващ на всяка кухня. Уредът притежава мощен високооборотен мотор със стоманени двойнозаточени ножове. Само с 2-3 натискания кълца, реже и дроби. Уредът е подходящ за плодове, зеле..
   Компактен електрически чопър 3в1 за бързо и лесно рязане, пасиране или смилане. Изработен в стилен ...
  29,90 лв.
 • Двоен тостер за препичане на 4 филии
   Тостер за бързо и лесно приготвяне на препечени филийки. Препичате едновременно 4 филии на хляб само за 2/3 минути. Просто натискате и изчаквате необходимото време. Филийките ще изкочат, щом са готови. Пригответе любимата си закуска бързо и лесно. Характеристики: Ка..
   Тостер за бързо и лесно приготвяне на препечени филийки. Препичате едновременно 4 филии на ...
  29,90 лв.33,90 лв.
 • Компактен фритюрник 840W за бързо и лесно пържене
   Пържете бързо и лесно с компактен фритюрник Елеком-960. С него може да приготвяте любимата си храна само за няколко минути. Притежава различни програми на готвене: - Риба за 4 до 5 мин; - Картофи за 4 до 5 мин; - Пиле 12 до 15 мин; Има и терморегулатор за настройване на под..
   Пържете бързо и лесно с компактен фритюрник Елеком-960. С него може да приготвяте любимата си ...
  39,90 лв.
 • Настолен вентилатор с три степени и ротация
   Мощен настолен вентилтор за охлаждане в горещите летни дни. Удобен за поставяне на маса или бюро, той гарантирано ще Ви разхлади. Притежава две степени на мощност като по-силната е с мощност 27W. Вентилатора притежава 180 градусова вертикална ротация и 180 градусов..
   Мощен настолен вентилтор за охлаждане в горещите летни дни. Удобен за поставяне на маса или бюро...
  27,90 лв.
 • Проектор с дистанционно за прожектиране на домашно кино
   Осигурете си голяма картина и страхотно изживяване докато гледате филми или любимия си спорт! С мини LED Проектор може да прожектирате любимите си филми, клипове, спорт, презентации или игри на стената с голяма двуметрова картина.  Устройството може да визуализира и..
   Осигурете си голяма картина и страхотно изживяване докато гледате филми или любимия си сп...
  98,90 лв.138,80 лв.
 • Нутри блендер за смутита и хранителни шейкове
    Хранителен ектрактор Smoothie Master ще приготви любимите Ви здравословни шейкове бързо и лесно. Този комбиниран уред е чудесен домакинскипомощник за отслабване и здравословен начин на живот. Той съдържа цели 12 части. Нутри блендера е подходящ за разбиване на плодове, зеленчуци, дори и ле..
    Хранителен ектрактор Smoothie Master ще приготви любимите Ви здравословни шейкове бързо и лесно. Т...
  98,90 лв.138,90 лв.