Електроуреди

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Ароматизатор дидузер във формата на светеща крушка
   Поддържайте въздуха във вкъщи или офиса, чист и овлажнен с новия мини етеричен арома дифузер. Този електричрски ароматизатор работи на принципа на изпаряване, използвайки вода и етерични масла, и по този начин освежава и обогатява въздуха в помещението. Придава приятна атмосфера в помещението ..
   Поддържайте въздуха във вкъщи или офиса, чист и овлажнен с новия мини етеричен арома дифузер. Този ...
  17,90 лв.
 • Керамична електрическа кана 1 литър
  Красива електрическа кана изработена от керамика и вътрешност от неръждаема стомана. Подходяща за бързо и лесно затопляне на вода до 1 литър. Изработена в красив дизайн удобен за ежедневна употреба. С нея ще приготвяте любимите си топли напитки за по-малко от минута. Как работи? Наливате..
  Красива електрическа кана изработена от керамика и вътрешност от неръждаема стомана. Подходяща за бързо и...
  36,90 лв.
 • Електрически гребен за оформяне на брада
   Мултифункционален уред за моделиране на мъжки прически и брада. Електрически гребен за изправяне или къдрене на коса и брада. Изключително удобен аксесоар за тези от Вас, които поддържат брадата си в прилежен вид. Може да го използвате като маша или преса за брада. Този гребен ще ви ..
   Мултифункционален уред за моделиране на мъжки прически и брада. Електрически гребен за изправя...
  33,60 лв.39,90 лв.
 • Дифузер с дистанционно управление и светлинни ефекти
  Страхотен овлажнител и ароматизатор на въздух, който използва изпарения от вода и есенция от етерични масла за да обогати въздуха в помещението.  Електрически арома дифузер, който придава успокояваща атмосфера и насища въздуха със свежи аромати. Ароматизаторът работи на при..
  Страхотен овлажнител и ароматизатор на въздух, който използва изпарения от вода и есенция от етерични мас...
  53,90 лв.69,90 лв.
 • Печка за маникюр - UV уред за изпичане на гел лак
  Уред за бързо и лесно сушене на лак. Тази комбинирана фурна за маникюр е перфектното решение за лакиране в домашни условия! Високоефективна, много по-мощна и и бърза от стандартните модели. Гел лакът е изключително дълготраен и практичен, точно за това дамите се възползват от позитивните му ..
  Уред за бързо и лесно сушене на лак. Тази комбинирана фурна за маникюр е перфектното решение за лаки...
  46,90 лв.66,90 лв.
 • Тостер грил за сандвичи - 750W
  Тостер за сандвичи. Електрическа преса за бързо и лесно изпичане на стандвичи и тостове. Висококачствена изработка с незалепващо покритие. Бързо загряване и изпичане.   Характеристики:   Незалепващо покритие; Мощност: 750W; Температурен контрол; Икономичен Клас; ..
  Тостер за сандвичи. Електрическа преса за бързо и лесно изпичане на стандвичи и тостове. Висококачстве...
  26,90 лв.33,90 лв.