Ученически пособия

Разнообразие от учебни пособия за Вашия ученик.

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Папка за документи тип класьор
  Класьор за документи, подходящ за поставяне на по-малки папки в него. Разполага с твърди картонени корици и метални щипки за фиксиране на папките. Съшо така могат да се поставят и найлонови пликове с хартия в класьора. В ъгъла си притежават картонче за надписване, което се прибира в прозрачен ..
  Класьор за документи, подходящ за поставяне на по-малки папки в него. Разполага с твърди картонени кор...
  5,90 лв.
 • Обемна папка тип кутия с ластик
  Папка тип кутия за съхранение и пренасяне на учебници, тетрадки и други учебни пособия. Разполага с твърди картонени стени, които предпазват предметите вътре от нараняване и намокряне. Разгръща се напълно и прави намирането на подходящите книжа бързо и лесно. Затваря се чрез ластик, който фик..
  Папка тип кутия за съхранение и пренасяне на учебници, тетрадки и други учебни пособия. Разполага с тв...
  13,90 лв.
 • Тетрадка спирала А5 с твърди корици и разделител - 80 листа
  Стилна тетрадка със спирала и твърди корици във формат А5. Тя разполага с 80 бели листа и широки редове. На кориците си тетрадките имат интересни изображения на цветя и пейзажи. Характеристики: Материал: Хартия; Цвят: Бял; Размер: А5 формат; Широки редове; Брой листи: 80; ..
  Стилна тетрадка със спирала и твърди корици във формат А5. Тя разполага с 80 бели листа и широки редов...
  4,50 лв.
 • Космическа тетрадка Galaxy A4 - 60 листа
  Голяма тетрадка за писане с 60 листа и изображение на планети и космос на корицата си. Листите са бели и разполагат с широки редове. Форматът на тетрадката е А4. Характеристики: Материал: Хартия; Цвят: Бял; Размер: А4; Широки редове; Брой листи: 60; ..
  Голяма тетрадка за писане с 60 листа и изображение на планети и космос на корицата си. Листите са бели...
  4,50 лв.
 • Тетрадка коте А5 - 60 листа
  Симпатична малка тетрадка с образа на коте на корицата си. Тетрадката разполага с 60 броя листи, които са с широки редове. Цвета на хартията е бял, а цялата тетрадка е с формат А5. Характеристики: Материал: Хартия; Цвят: Бял; Размер: А5; Широки редове; Брой листи: 60;  ..
  Симпатична малка тетрадка с образа на коте на корицата си. Тетрадката разполага с 60 броя листи, които...
  1,90 лв.
 • Тетрадка Barcelona A5 - 80 листа
  Малка тетрадка със спирала с изображение на отбора на футболен клуб Барселона. Тетрадката разполага с 80 бели листа с широки редове, картонена корица и спирала. Форматът и е А5. Характеристики: Материал: Хартия; Цвят: Бял; Формат: А5; Брой листи: 80; Широки редове; ..
  Малка тетрадка със спирала с изображение на отбора на футболен клуб Барселона. Тетрадката разполага с ...
  3,90 лв.