Удобства за ученика

Пракични решения за Вашия ученик. Удобство за него и родителя. Иновативни предложения, от които всеки модерен ученик има нужда.

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Самозалепваща се бяла дъска 200х45см.
  Превърнете детската стая в ученическа и помогнете на детето Ви да развие своите знания дори в домашни условия. Със самозалепващата се бяла дъска бързо и лесно ще превърнете обикновената стена в платно за писане, рисуване и обучение.  Практично решение за офис или дома с него ще ..
  Превърнете детската стая в ученическа и помогнете на детето Ви да развие своите знания дори в домашни усл...
  10,30 лв.15,35 лв.
 • Органайзер за документи и учебници на три нива
  Поддържайте бюрото и офиса подредени с органайзер на три нива. Стилен и практичен органайзер за Вашето работно или учебно бюро. Създаден с миъсл за ползвателя, той се характеризира с удобство и стабилност. Винаги под ръка при необходимост. Изработен е от здрав метал със стабилна конструкция и ..
  Поддържайте бюрото и офиса подредени с органайзер на три нива. Стилен и практичен органайзер за Вашето...
  19,90 лв.26,90 лв.
 • Удобна подложка за мишка с с мека част
  Ергономична подложка за мишка с възглавничка за китка.  При използване на мишката на компютъра, често китката ни е в неестествено положение дълговреме, а това може да доведе до неприятна болка, умра и дори травми. Обикновените подложки за мишки не осигурява нужния комфорт! Тази специална ..
  Ергономична подложка за мишка с възглавничка за китка.  При използване на мишката на компютъра, ч...
  9,90 лв.
 • Смарт часовник за деца с GPS локация и дирекно обаждане
  Бъдете винаги спокойни когато детето Ви е навън и следете къде се намира със SMART часовника Baby Watch ! С този уникален подарък гарантирате както Вашето спокойствие, така и това на детето си - винаги ще знаете къде е то и винаги ще имате пряк контакт с него. Умният часовник ще бъде дове..
  Бъдете винаги спокойни когато детето Ви е навън и следете къде се намира със SMART часовника Baby Wa...
  39,90 лв.59,90 лв.
 • Цветни безжични слушалки в кутийка
  Страхотни компактни слушалки с безжична технология, осигуряващи забавление и удобство в ежедневието Ви. Предлагащи висококачествен стерео звук в комбинация със стабилната Bluetooth 5.0 безжична връзка, слушалките ще са Вашия незаменим аудио аксесоар в ежедневието. Всяка слушалка разполага и с ..
  Страхотни компактни слушалки с безжична технология, осигуряващи забавление и удобство в ежедневието Ви. ...
  25,00 лв.29,90 лв.
 • Огъваща се LED лампа с щипка
  Практична огъваща се лампа с ярка LED светлина и 3 нива на осветяване. Лампата е многофункционална - може да бъде ползвана на нощното шкафче, на работното бюро или като притурка към Вашия лаптоп или настолен компютър. Стойката, на която лампата стои изправена е също и удобна щипка - може да бъ..
  Практична огъваща се лампа с ярка LED светлина и 3 нива на осветяване. Лампата е многофункционална - м...
  13,90 лв.