Раници

Раници за малки и големи. 

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Бизнес раница с отделение за лаптоп, 7 джоба и дизайн против кражба
   Пренасяйте личните си вещи удобно и безопасно с раница против кражба. Това е висококачествена раница с иновативен дизайн, която осигурява максимален комфорт на ползвателят и. Тази раница има множество предимства: Дизайн против кражба - създадена със структура, която не дава възможн..
   Пренасяйте личните си вещи удобно и безопасно с раница против кражба. Това е висококачествена ра...
  48,90 лв.
 • Триизмерна детска раничка
  Симпатична 3-D раничка с изображение и голямо отделение за багаж. Платът, от който е изработена раницата е много здрав и не пропуска влага и вода. Презрамките на раничката са регулируеми по дължина. Общият размер на раницатае 25х22х10см. Всяка раница притежава уникална 3-D картинка на прицеса..
  Симпатична 3-D раничка с изображение и голямо отделение за багаж. Платът, от който е изработена раница...
  11,90 лв.
 • Иновативна раница против кражба с отделение за лаптоп и анатомичен гръб
   Раница с иновативен Аnti-Teft дизайн (против чужди ръце) с революционен нулев външен достъп. Подходяща за ежедневна употреба и пренасяне на най-нужните ви вещи включително и лаптоп.   За разлика от обикновените раници, тази притежава гениална ReOpen структура със скрити ципове, коят..
   Раница с иновативен Аnti-Teft дизайн (против чужди ръце) с революционен нулев външен достъп. Подход...
  39,90 лв.59,90 лв.
 • Малка детска раничка с кучета и 3 джоба
  Симпатична детска раничка с принт на кученца и 3 джоба. Чантата е изработена от полиестер, а изображението на кученца е направено от мек текстил - наподобяващ козина. Разполага с 3 джоба - голям основен джоб, по-малък преден джоб и ластичен джоб за бутилка. Презрамките са изработени от здрав ..
  Симпатична детска раничка с принт на кученца и 3 джоба. Чантата е изработена от полиестер, а изображен...
  13,30 лв.
 • Блестяща раница с кукли LOL
  Симпатична раничка с блестящи елементи, илюстрация и ушички. Чантичката е розова на цвят и е с размери 26х22х11см. Разполага с голямо отделение, което се затваря чрез цип. Презрамките и са регулируеми. Подходяща е за детска ученическа чанта, или като подаръче за момиче. Раничката е изработе..
  Симпатична раничка с блестящи елементи, илюстрация и ушички. Чантичката е розова на цвят и е с размери...
  19,90 лв.23,30 лв.
 • Детска триизмерна раница Disney Frozen
   Страхотна детска раниза Frozen в 3D дизайн. Изработена с ефектно изпъкнала предна част с Елза и Ана. Вашата малка принцеса ще засияе от щастие щом постави тази раница. Некка се почувства като част от приказката "Замръзналото кралство". Раницата ще впечатли всяко момиченце. Съз..
   Страхотна детска раниза Frozen в 3D дизайн. Изработена с ефектно изпъкнала предна част с Ел...
  25,00 лв.