За деца до 1ви клас

 Учебни пособия и обучителни игри за деца до 1ви клас.

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Математическа игра тип въртящо се сметало
   Научете детето да смята от ранна възраст с тази умна играчка.  Математическата игра ще помогне на детенцето Ви да се научи да смята и ще развие логическото мислене в по-ранна възраст. Детето Ви ще бъде подготвено и напреднало за стартиране на първи клас. Сметалото представля..
   Научете детето да смята от ранна възраст с тази умна играчка.  Математическата игра ще помогн...
  5,90 лв.
 • Книжка за оцветяване с анимационни герои
  Детска книжка за оцветяване на анимационни герои и подарък стикери за спомен в нея. Книжката е подходяща за оцветяване с флумастери, пастели, моливи или водни боички. В средата на всяка книжка има 2 листа с общо 15 стикера на героите в нея. Те са предназначени за изрязване и залепяне на друга ..
  Детска книжка за оцветяване на анимационни герои и подарък стикери за спомен в нея. Книжката е подходя...
  2,90 лв.
 • Графитено блокче за рисуване с магически цветове - 10 листа
  Едно интересно и нестандартно блокче за рисуване с магически цветове. Ефектен начин за създаване на рисунка. Вашето дете ще ахне от магическия ефект, който се създава. Графитените листи побират в себе си всички цветове на дъгата, а от Вас се иска само да рисувате с дървен писец ! Блокчето..
  Едно интересно и нестандартно блокче за рисуване с магически цветове. Ефектен начин за създаване на рисун...
  5,90 лв.
 • Килимче за рисуване с водни маркери
  Иновативно детско килимче, върху което децата ще си играят рисувайки с вода ! Създадено с мисъл за креативното развитие на малчуганите, килимчето предоставя възможност за постоянно рисуване и очертаване без нуждата от хартия и изхабяващи се химикали или моливи. Тайната се крие в уникалните мар..
  Иновативно детско килимче, върху което децата ще си играят рисувайки с вода ! Създадено с мисъл за кре...
  15,90 лв.19,90 лв.
 • Двулицева магнитна дъска за смятане и учене на часовник
  Образователна детска дъска за ранно обучение. С нея детенцето Ви ще се научи да борави с числа и часовник. От ранна възраст ще сенаучи да смята и изчислява и да познава часовника. Дъската е перфектна за упражнения на наученото по забавни начини с Ваша помощ. Притежава две лица с различна функци..
  Образователна детска дъска за ранно обучение. С нея детенцето Ви ще се научи да борави с числа и часовник...
  23,90 лв.29,90 лв.
 • Малък глобус с политическа карта на света
  Чудесен образователен подарък, с който детето ще опознае света и неговите държави. Глобусът е подходящ както за ученици, така и за хора свързани с пътуване или преподаване. Чудесен и стилен аксесоар за всеки офис или детска стая. На глобуса е изобразена политическата карта на света, която може..
  Чудесен образователен подарък, с който детето ще опознае света и неговите държави. Глобусът е подходящ...
  7,90 лв.