За писане

Разнообразие от средства за писане. Различни модели химикали, моливи, тънкописци, маркери за Вашето дете.

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Мобилна ученическа дъска за писане и рисуване с две лица
   Двулицева магнитна дъска за писане и рисуване развива визуалното възприятие на уроците от детето, като по този начин детето научава и запомня всичко бързо и лесно. Детето Ви може да се обучава и у дома, с помощта на дъската, като тя включва всичко необходимо за научаване на думи и пресмятане ..
   Двулицева магнитна дъска за писане и рисуване развива визуалното възприятие на уроците от детето, к...
  36,90 лв.
 • Химикалка с плюшена капачка Русалка'
  Удобен химикал, подходящ за писане и рисуване с плюшена капачка и форма на русалка. Пише и рисува в синьо, не много дебело или тънко. Пълнителите са със стандартни размери и са сменяеми. Химикалката има капачка против изсъхване или изцапване. Интереснен химикал за малките ученици и почитатели на под..
  Удобен химикал, подходящ за писане и рисуване с плюшена капачка и форма на русалка. Пише и рисува в синьо...
  2,50 лв.
 • Химикалче с интересна форма Кактус и капачка
  Интересно химикалче с формата на Кактус. Пише в син цвят, тънко и гладко, перфектен за упражняване на букви и краснопис. Има капачка против изцапване или изсъхване на мастилото. Пълнителите са сменяеми, в стандартна форма. Подходящ за ученици, предизвиква интерес заради по-нестандартната си форма. ..
  Интересно химикалче с формата на Кактус. Пише в син цвят, тънко и гладко, перфектен за упражняване на бук...
  2,29 лв.
 • Плюшено ученическо тефтерче Спящо коте
  Пухкав тефтер с 40 листа (80 страници)  от бяла хартия, с твърди кориции добавен плюш. На корицата е изобразено сладко спящо коте - успокояващ на вид и допир. Чудесен ученически аксесоар, много подходящ за дневниче или лексикон. Характеристики: Материал: Хартия,Пух; Цвят: Роз..
  Пухкав тефтер с 40 листа (80 страници)  от бяла хартия, с твърди кориции добавен плюш. На кориц...
  9,90 лв.
 • Пухено уеническо тефтерче Еднорогче
  Тефтер от 40 листа (80 страници)  от бяла хартия, с твърди кориции добавен пух. На корицата е изобразено спокоен еднорог - успокояващ на вид и допир. Чудесен ученически аксесоар, много подходящ за дневник или лексикон. Характеристики: Материал: Хартия,Пух; Цвят: Розов; Размер : 18х..
  Тефтер от 40 листа (80 страници)  от бяла хартия, с твърди кориции добавен пух. На корицата е изобра...
  9,90 лв.
 • Ученически тефтер Пухено Коте
  Тефтер с 80 страници  от бяла хартия, с твърди кориции добавен плюш. На корицата е изобразено щастливо коте - много меко и приятно за галене. Чудесен ученически аксесоар, много подходящ за дневник или лексикон. Характеристики: Материал: Хартия,Пух; Цвят: Син / Розов; Размер : 18х13..
  Тефтер с 80 страници  от бяла хартия, с твърди кориции добавен плюш. На корицата е изобразено щастли...
  9,90 лв.