За писане

Разнообразие от средства за писане. Различни модели химикали, моливи, тънкописци, маркери за Вашето дете.

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Таен дневник с катинар тип лексикон
  Всяка малка и голяма дама има своите тайни - в тайното дневниче заключено с катинар тайните остават само Ваши ! Перфектен подарък за всяка принцеса - състои се от кутия, която се затваря с катинар, чифт ключета и симпатично дневниче с цветни листи и широки редове. Кориците на кутията и дневник..
  Всяка малка и голяма дама има своите тайни - в тайното дневниче заключено с катинар тайните остават само ...
  9,90 лв.
 • Моливник Exploria във формата на къща с чекмедже
  Симпатичен органайзер във формата на къщичка разполагащ с 3 отделения и едно чекмедже. Изработено е с формата на къща, която се отваря от няколко места - може да използвате комина и за поставяне на химикал или молив, както и задното пространство за слагане на по-обемни предмети като бележници, но..
  Симпатичен органайзер във формата на къщичка разполагащ с 3 отделения и едно чекмедже. Изработено е с ...
  7,30 лв.
 • Страшен химикал тип череп
  Интересен химикал във формата на череп, пишещ в син цвят и разполагащ с тънък писец. Забавен аксесоар за всяко малко ( и голямо ) дете, на върха му има Gyro капачка - тя се върти бързо и издава звук. Предлагат се няколко варианта на страшния химикал, според наличностите.   Характери..
  Интересен химикал във формата на череп, пишещ в син цвят и разполагащ с тънък писец. Забавен аксесоар ...
  2,90 лв.
 • Мобилна ученическа дъска за писане и рисуване с две лица
   Двулицева магнитна дъска за писане и рисуване развива визуалното възприятие на уроците от детето, като по този начин детето научава и запомня всичко бързо и лесно. Детето Ви може да се обучава и у дома, с помощта на дъската, като тя включва всичко необходимо за научаване на думи и пресмятане ..
   Двулицева магнитна дъска за писане и рисуване развива визуалното възприятие на уроците от детето, к...
  36,90 лв.
 • Химикалка с плюшена капачка Русалка'
  Удобен химикал, подходящ за писане и рисуване с плюшена капачка и форма на русалка. Пише и рисува в синьо, не много дебело или тънко. Пълнителите са със стандартни размери и са сменяеми. Химикалката има капачка против изсъхване или изцапване. Интереснен химикал за малките ученици и почитатели на под..
  Удобен химикал, подходящ за писане и рисуване с плюшена капачка и форма на русалка. Пише и рисува в синьо...
  2,50 лв.
 • Химикалче с интересна форма Кактус и капачка
  Интересно химикалче с формата на Кактус. Пише в син цвят, тънко и гладко, перфектен за упражняване на букви и краснопис. Има капачка против изцапване или изсъхване на мастилото. Пълнителите са сменяеми, в стандартна форма. Подходящ за ученици, предизвиква интерес заради по-нестандартната си форма. ..
  Интересно химикалче с формата на Кактус. Пише в син цвят, тънко и гладко, перфектен за упражняване на бук...
  2,29 лв.