За рисуване

  Най-хубавите комплекти за рисуване са при нас! Всичко за малките художници на едно място. Пастели, боички, моливи, флумастери, несесери, комплекти за рисуване в кутии и рисувателни куфарчета.

Прекрасни подаръци за всеки ученик и богата палитра от цветове за вашето дете!

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Класически дървен статив с регулируема височина
  Дървения статив е задължителен аксесоар за всеки художник или любител на изобразителното изкуство. С класическата си изработка и визия, стативът е много подходящ както като за рисуване, така и като декоративен елемент за Вашия дом. Използвайте го като средство за изработване на неповторима картин..
  Дървения статив е задължителен аксесоар за всеки художник или любител на изобразителното изкуство. С к...
  29,90 лв.
 • Голям комплект за рисуване и оцветяване в куфарче от 152 части
  Страхотен детски комплект за рисуване и оцветяване в голям куфар съдържащ цели 152 елемента. Всичко необходимо за младите художници на едно място. Комплектът е изработен от висококачествени материали. Куфарът разполага с метални удобна дръжка за лесно пренасяне и заключалки за сигурно ..
  Страхотен детски комплект за рисуване и оцветяване в голям куфар съдържащ цели 152 елемента. Вси...
  33,00 лв.37,60 лв.
 • Голям комплект за рисуване в дървено куфарче от 180 части
  Най-големият рисувателен комплект е при нас. Зарадвайте Вашето дете и отключете неговата художествена муза с дървен куфар за рисуване от цели 180 части. Всички компоненти са здраво закрепени и прибрани във масивна дървена кутия със заключващ механизъм и удобна дръжка за лесно пренасяне. Харак..
  Най-големият рисувателен комплект е при нас. Зарадвайте Вашето дете и отключете неговата художествена муз...
  48,90 лв.
 • Комплект за рисуване от 150 части в алуминиев куфар
  Страхотен куфар за рисуване с метални елементи и цели 150 части. Щом детето Ви отвори куфарчето, ще засияе от щастие! С този комплект за творчество Вашето дете ще се вдъхнови да рисува, развивайки своето въображение и креативност. Богатата палитра от цветове ще оцвети всяка детска рисунка ..
  Страхотен куфар за рисуване с метални елементи и цели 150 части. Щом детето Ви отвори куфарчето, ще зас...
  33,80 лв.39,90 лв.
 • Таблет за писане и рисуване тип Smart дъска с автоматично изтриване
   Смарт дъска за рисуване и писане с автоматичен бутон за изтриване. Чудесен заместител на обикновените листи хартия. Дъската за писане е изработена във формата на таблет.  С нея можe да рисувате, пишете безброй много пъти без излишен боклук и прахосване на листи хартия. Изтриването..
   Смарт дъска за рисуване и писане с автоматичен бутон за изтриване. Чудесен заместител на обикновени...
  17,90 лв.23,30 лв.
 • Рисувателен комплект 150 части в дървено куфарче
   Голям детски комплект за рисуване 150 части в дървено куфарче, с който Вашето дете ще твори часове наред, изживявайки невероятното чувство от това да създаде своя собствена рисунка.  Щом детето ви го разтвори ще засияе от щастие! Младия художник ще може да се наслади на многообраз..
   Голям детски комплект за рисуване 150 части в дървено куфарче, с който Вашето дете ще твори часове ...
  33,30 лв.38,90 лв.