За рисуване

  Най-хубавите комплекти за рисуване са при нас! Всичко за малките художници на едно място. Пастели, боички, моливи, флумастери, несесери, комплекти за рисуване в кутии и рисувателни куфарчета.

Прекрасни подаръци за всеки ученик и богата палитра от цветове за вашето дете!

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Детски проектор за рисуване с чекмедже и 3 диска
   Нека детето се учи да рисува по един иновативен начин! Новия детски проектор визуализира различни картинки върху листите, за да се превърне Вашето дете в истински художник! Комплекта има забавна и образователна цел! Проекторът подпомага децата от ранна възраст (3+) да се учат да р..
   Нека детето се учи да рисува по един иновативен начин! Новия детски проектор визуализира различни к...
  27,60 лв.36,90 лв.
 • Класически дървен статив с регулируема височина
  Дървения статив е задължителен аксесоар за всеки художник или любител на изобразителното изкуство. С класическата си изработка и визия, стативът е много подходящ както като за рисуване, така и като декоративен елемент за Вашия дом. Използвайте го като средство за изработване на неповторима картин..
  Дървения статив е задължителен аксесоар за всеки художник или любител на изобразителното изкуство. С к...
  29,90 лв.39,90 лв.
 • Голям комплект за рисуване и оцветяване в куфарче от 152 части
  Страхотен детски комплект за рисуване и оцветяване в голям куфар съдържащ цели 152 елемента. Всичко необходимо за младите художници на едно място. Комплектът е изработен от висококачествени материали. Куфарът разполага с метални удобна дръжка за лесно пренасяне и заключалки за сигурно ..
  Страхотен детски комплект за рисуване и оцветяване в голям куфар съдържащ цели 152 елемента. Вси...
  37,60 лв.45,00 лв.
 • Голям комплект за рисуване в дървено куфарче от 180 части
  Най-големият рисувателен комплект е при нас. Зарадвайте Вашето дете и отключете неговата художествена муза с дървен куфар за рисуване от цели 180 части. Всички компоненти са здраво закрепени и прибрани във масивна дървена кутия със заключващ механизъм и удобна дръжка за лесно пренасяне. Харак..
  Най-големият рисувателен комплект е при нас. Зарадвайте Вашето дете и отключете неговата художествена муз...
  49,90 лв.59,90 лв.
 • Комплект за рисуване от 150 части в алуминиев куфар
  Страхотен куфар за рисуване с метални елементи и цели 150 части. Щом детето Ви отвори куфарчето, ще засияе от щастие! С този комплект за творчество Вашето дете ще се вдъхнови да рисува, развивайки своето въображение и креативност. Богатата палитра от цветове ще оцвети всяка детска рисунка ..
  Страхотен куфар за рисуване с метални елементи и цели 150 части. Щом детето Ви отвори куфарчето, ще зас...
  45,00 лв.58,90 лв.
 • Таблет за писане и рисуване тип Smart дъска с автоматично изтриване
   Смарт дъска за рисуване и писане с автоматичен бутон за изтриване. Чудесен заместител на обикновените листи хартия. Дъската за писане е изработена във формата на таблет.  С нея можe да рисувате, пишете безброй много пъти без излишен боклук и прахосване на листи хартия. Изтриването..
   Смарт дъска за рисуване и писане с автоматичен бутон за изтриване. Чудесен заместител на обикновени...
  17,90 лв.23,30 лв.