Учебни пособия

Раници, чанти, несесери, химикали, тетрадки. Разнообразие от ученически пособия. Почръчай онлайн бързо и лесно на ниска цена.

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Външна батерия 8800mAh Миньони
  Детска външна батерия визуализираща любимите на всички деца герои – Миньоните. Вашето дете може да го пренася лесно на всякъде и да презарежда телефона си по всяко време. Устройството е леко и мобилно.Капацитета на батерията е впечатляващ - 8800mAh позволяващи да заредите повече от едно устрой..
  Детска външна батерия визуализираща любимите на всички деца герои – Миньоните. Вашето дете може да го ...
  18,80 лв.
 • Куфарче за рисуване и оцветяване 90 части
  Невероятен подарък за Вашето дете! Голямо разнообразие от цветове, в компактно куфарче, което се побира във всяка ученическа чанта. Куфарче за рисуване, съдържа всичко необходимо за малкия художник. Цели 90 части: флумастери, моливи, пастели и водни бои. Рисуването е основн..
  Невероятен подарък за Вашето дете! Голямо разнообразие от цветове, в компактно куфарче, което се поб...
  17,80 лв.23,90 лв.
 • Комплект за рисуване и оцветяване - 58 части в кутия
  Красив комплект от 58 части за рисуване и оцветяване, съдържащ всичко необходимо за младия творец. Красива кутия с на 4 нива, които се разпъват в едно голямо плато. Изключително атрактивно обгръща Вапето дете с възможности за оцветяване и рисуване. Детския комплект ще помогне на ..
  Красив комплект от 58 части за рисуване и оцветяване, съдържащ всичко необходимо за младия творе...
  13,36 лв.
 • Рисувателен детски комплект от 54 части в красива кутия с дръжка и чекмеджета
  Страхотен комплект от 54 части за рисуване, съдържащ всичко необходимо за младия художник в едно. Красива кутия с 3 чекмеджета и капак с дръжка. Много удобна за пренасяне. Комплекта за рисуване и оцветяване ще помогне на Вашето дете да подобри своята сръчност, въображение и креативнос..
  Страхотен комплект от 54 части за рисуване, съдържащ всичко необходимо за младия художник в едно. ...
  18,90 лв.
 • Комплект за рисуване и оцветяване 38 части СПАЙДЪРМЕН
  Рисуването и оцветяването никога не са били по-забавни с този комплект със супер героите Спайдърмен или Микимаус. Спайдърмен е един от най-любимите герои на децата и сега имат възможност да бъде с тях, докато рисуват. В творческия комплект има всичко необходимо за младия художник - ц..
  Рисуването и оцветяването никога не са били по-забавни с този комплект със супер героите Спайдъ...
  13,80 лв.15,35 лв.
 • Магическа дъска за писане и рисуване
  Детска магнитна дъска за рисуване и писане е изключително образователна играчка за Вашите деца. На тази дъска може да пишат и рисуват с магнитна писалка. Магнитната дъска ще развие чудесно креативността и рисувателните умения на Вашето дете. Ще се научи да пише и чете. Рисуванет..
  Детска магнитна дъска за рисуване и писане е изключително образователна играчка за Вашите деца. ...
  23,60 лв.27,90 лв.