Раници

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Удобни ученически раници Миньоните с ергономичен гръб
  Обратно на училище с "Миньоните" ! "Миньоните" ще помогнат на детето Ви с пренасянето на всичко необходимо за училище. Раницата разполага с 3 отделни големи прегради, за удобно подреждане на всички учебници, тетрадки, моливи, скицници и други ученически приспособления. От едната страна има и джобч..
  Обратно на училище с "Миньоните" ! "Миньоните" ще помогнат на детето Ви с пренасянето на всичко необходи...
  19,90 лв.23,30 лв.
 • Черна дамска раница с метални елементи
   Кожена дамска раница с метални елементи, едно основно отделение с цип и вътрешен джоб. Разницата е изработена с модерна визия от еко кожа. Със здрави вътрешни шевове. Притежава регулируеми презрамки. Подходяща за пренасяне на лични вещи или учебници и тетрадки. Размери: Дъ..
   Кожена дамска раница с метални елементи, едно основно отделение с цип и вътрешен джоб. Разницата...
  32,90 лв.
 • Детска раница с пайети и кукла LOL
  Модерна раница за момичета с пайети и кукла Лол. Оригинална и стилна, тази раничка е идеален подарък за всяко малко момиче обичащо модата. Раницата с кукла LOL е изработена от текстил, нежен плюш и предна част с пайети. Характеристи: Материал: Плюш; Декорация: обръщащи се пайети за ефе..
  Модерна раница за момичета с пайети и кукла Лол. Оригинална и стилна, тази раничка е идеален подарък за в...
  16,90 лв.
 • Блестяща детска раница хамелеон
  Блестяща раница за момиче с променящ цвета си ефект на хамелеон. Раницата е декорирана с кукли или еднорог (при поръчка уточнете кой модел предпочитате). Притежава регулируеми презрамки, едно голямо отделение и преден джоб с ципове. Изработена от влагоустойчива промазка със сменящи се цветове. Из..
  Блестяща раница за момиче с променящ цвета си ефект на хамелеон. Раницата е декорирана с кукли или едноро...
  25,90 лв.39,90 лв.
 • Висококачествена раница с 6 джоба и удобни презрамки
  Ученическа раница с едно основно отделение и три допълнителни джоба с цип. Подходяща за ежедневна употреба и поставяне на лаптоп. Устойчива на влажност и дъжд. Висококачествена изработка от брезент със здрави вътрешни и външни шевове. Разполага с две странични отделения..
  Ученическа раница с едно основно отделение и три допълнителни джоба с цип. Подходяща за ежедневна уп...
  23,90 лв.26,90 лв.
 • Здрава ученическа раница с 3 джоба и две отделения за напитки
  Ученическа раница с едно основно отделение и два допълнителни джоба. Подходяща за ежедневна употреба и поставяне на лаптоп. Устойчивост на влажност и атмосферни условия. Висококачествена изработка от брезент със здрави вътрешни и външни шевове. Разполага с две странични отделения за н..
  Ученическа раница с едно основно отделение и два допълнителни джоба. Подходяща за ежедневна употреба и по...
  26,90 лв.33,90 лв.