Проходилки и кракомобили

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Детска музикална проходилка с различни игри
  Забавна детска буталка с музика, звуци и различни игри. Нека детето Ви се забавлява докато се учи на първите си стъпки с музикалната проходилка и различните и игри. Буталката ще помогне на детенцето да върви уверено напред докато си помага и се държи за проходилката. Този аксесоар за ранно прохож..
  Забавна детска буталка с музика, звуци и различни игри. Нека детето Ви се забавлява докато се учи на първ...
  45,00 лв.
 • Детска кола буталка
  Детски кракомобил тип автомобил за бутане. Чудесен начин за Вашето дете да се учи да ходи. Тази проходилка развива двигаелната моториката, чувството за баланс и скорост на детето. Буталката е идеална за всяко проходило или прохождащо дете, да се учи, докато се забавлява. Подходяща за деца от 1 до..
  Детски кракомобил тип автомобил за бутане. Чудесен начин за Вашето дете да се учи да ходи. Тази проходилк...
  29,90 лв.35,00 лв.
 • Детски мотор за бутане с крака тип кракомобил
  Една от най-атрактивните и забавни за всяко дете играчки е пистовия мотор. Всяко едно момче си мечтае за подобна придобивка. Сами ще се уверите щом детето Ви се качи и засияе от щастие. Този мотор ще развие моторно-двигателните функции и ще усъвършенства чувството за баланс и скорот на Вашето дете. ..
  Една от най-атрактивните и забавни за всяко дете играчки е пистовия мотор. Всяко едно момче си мечтае за ...
  45,00 лв.
 • Детска кола с педали, волан и огледала - детски кракомобил
  Една от най-атрактивните играчки за децата са големите коли, в които могат да седнат и да карат самостоятелно. Ето една такава детска кола, която не само ще забавлява Вашето дете, но и ще усъвършенства чувството за скорост и контрол. Колата се задвижва от педали, които ще развият двигателните ..
  Една от най-атрактивните играчки за децата са големите коли, в които могат да седнат и да карат самостоят...
  66,90 лв.87,80 лв.
 • Детски мотор буталка - мотопед кракомобил
  Изключително забавна детска буталка за яздене! Louis Ride On е проектиран с ергономичен дизайн, който улеснява моторно-двигателното развитие, насочеността и латералността на децата по време на игра. Усъвършенства чувството за скорост и баланс на Вашето дете. Освен това, широките й колела, по..
  Изключително забавна детска буталка за яздене! Louis Ride On е проектиран с ергономичен дизайн, който уле...
  48,90 лв.
 • Детска буталка с музика и светлини - детска кола кракомобил
  Научете се да ходите с тази детска кола проходилка, подходяща за деца над 18 месеца. Изключително забавна и полезна придобивка. Детската буталка помага за правилното развитие на Вашето дете, като усъвършенства фината моторика, чувството за баланс и скорост; Притежава висока помощна дръжка..
  Научете се да ходите с тази детска кола проходилка, подходяща за деца над 18 месеца. Изключително забавна...
  63,60 лв.