Проходилки и кракомобили

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Детски мотор за бутане с крака тип кракомобил
  Една от най-атрактивните и забавни за всяко дете играчки е пистовия мотор. Всяко едно момче си мечтае за подобна придобивка. Сами ще се уверите щом детето Ви се качи и засияе от щастие. Този мотор ще развие моторно-двигателните функции и ще усъвършенства чувството за баланс и скорот на Вашето дете. ..
  Една от най-атрактивните и забавни за всяко дете играчки е пистовия мотор. Всяко едно момче си мечтае за ...
  39,90 лв.45,00 лв.
 • Детска кола с педали, волан и огледала - детски кракомобил
  Една от най-атрактивните играчки за децата са големите коли, в които могат да седнат и да карат самостоятелно. Ето една такава детска кола, която не само ще забавлява Вашето дете, но и ще усъвършенства чувството за скорост и контрол. Колата се задвижва от педали, които ще развият двигателните ..
  Една от най-атрактивните играчки за децата са големите коли, в които могат да седнат и да карат самостоят...
  66,90 лв.87,80 лв.
 • Детски мотор буталка - мотопед кракомобил
  Изключително забавна детска буталка за яздене! Louis Ride On е проектиран с ергономичен дизайн, който улеснява моторно-двигателното развитие, насочеността и латералността на децата по време на игра. Усъвършенства чувството за скорост и баланс на Вашето дете. Освен това, широките й колела, по..
  Изключително забавна детска буталка за яздене! Louis Ride On е проектиран с ергономичен дизайн, който уле...
  48,90 лв.
 • Детска буталка с музика и светлини - детска кола кракомобил
  Научете се да ходите с тази детска кола проходилка, подходяща за деца над 18 месеца. Изключително забавна и полезна придобивка. Детската буталка помага за правилното развитие на Вашето дете, като усъвършенства фината моторика, чувството за баланс и скорост; Притежава висока помощна дръжка..
  Научете се да ходите с тази детска кола проходилка, подходяща за деца над 18 месеца. Изключително забавна...
  63,60 лв.
 • Детски кракомобил - мотокар за млади строители
  Всяко момченце би се забавлявало, ако можеше да се превърне в кранист или строител. С този чудесен подарък това може да бъде реалност. Мотокарът - кракомбил е вълнуваща играчка, която ще изпълни всяко момченце с радост и забавни игри. Играчката приближава децата до една от техните мечти - да..
  Всяко момченце би се забавлявало, ако можеше да се превърне в кранист или строител. С този чудесен п...
  65,60 лв.
 • Бебешка проходилка - влакче за прохождане
  Първите стъпки на Вашето дете са ценен момент, който остава приятен спомен във Вашето семейство. Те винаги са трудни и несигурни. Помогнете на Вашето дете с усещане за сигурност и забавни моменти. Направете този спомен още по-запомнящ се с тази чудесна проходилка Влакче. С нея детето ще..
  Първите стъпки на Вашето дете са ценен момент, който остава приятен спомен във Вашето семейство. Те ...
  39,50 лв.