Пъзели

Пъзели развиващи въображението, съобразителността и логичното мислене на децата.

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Триизмерен пъзел Къща с двор и животни
  Страхотен триизмерен пъзел за деца и възрастни "Къща с двор и животинки" С него всеки малък и голям любител на пъзелите ще може да нареди собствената си къщурка и нейните животинки. Всеки пъзел се състои от части, които изобразяват 3D постройки, дърветам животни и хора. Те не са трудни за нар..
  Страхотен триизмерен пъзел за деца и възрастни "Къща с двор и животинки" С него всеки малък и голям лю...
  13,90 лв.
 • Пъзел за оцветяване различни герои
  Забавен пъзел за сглобяване и оцветяване с различни герои. Предназначен за двойна забава - правилно подреждане и креативно оцветяване. Когато е разопакован, пъзелът ще бъде без цвят - от децата зависи как ще го оцветят. Могат да следват цветовете на картинката или пък само да решат кое как ще ..
  Забавен пъзел за сглобяване и оцветяване с различни герои. Предназначен за двойна забава - правилно по...
  7,30 лв.
 • Обучителна дървена дъска с азбука тип пъзел танграм
  Детска игра за ранно обучение с букви и думи, която неусетно ще усъвършенства логическото мислене на Вашето дете още от ранна възраст. Вашето детенце ще се учи на асоциации на цветове, букви и форми, избирайки правилната буква, която да постсави на дъската.  Обучителната игра с бук..
  Детска игра за ранно обучение с букви и думи, която неусетно ще усъвършенства логическото мислене на Ваше...
  12,90 лв.17,60 лв.
 • Мъркащо коте - пъзел за деца от дърво
  Забавен пъзел за деца с нестандартна форма изобразяваща котенце. Пъзелът е съставен от 26 броя дървени блокчета с различни цветове, цифри и латински букви. Всяка част е с интересна асиметрична форма и може да бъде свързана към останалите. Блокчетата и техните цифри, цветове и букви могат да..
  Забавен пъзел за деца с нестандартна форма изобразяваща котенце. Пъзелът е съставен от 26 броя дървени...
  8,29 лв.
 • Детски дървен пъзел с 26 части Петел
  Нестандартен пъзел за деца с асиметрични дървени блокчета, изобразяващи петел. Чудесна алтернатива на стадартните пъзели, петелът ще развие протранственото и последователното мислене на децата. Всяко негово блокче е с различен цвят, латинска буква и цифра - могат да се използват както за реден..
  Нестандартен пъзел за деца с асиметрични дървени блокчета, изобразяващи петел. Чудесна алтернатива на ...
  8,30 лв.
 • Симпатичен детски пъзел - кравичка
  Интересен детски пъзел съставен от 26 части изобразяващ кравичка. Частите на пъзелчето са изработени от дърво и са оцветени в различен цвят. Върху всяко блокче има илюстрирани латински букви и цифри. Всяка част от пъзела може да бъде свързана с останалите - цветовете, буквите и цифрите могат ..
  Интересен детски пъзел съставен от 26 части изобразяващ кравичка. Частите на пъзелчето са изработени о...
  7,97 лв.