Образователни игри

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Занимателен детски конструктор с големи блокове
  Разгърнете креативния потенциал на децата си като им подарите занимателния конструктор с големи блокове. Със своите квадратни, триъгълни и кръгли форми детето ще има всичко необходимо на разположение, за да материализира въображението си ! Играта с конструктора ще развие едновременно разбиране..
  Разгърнете креативния потенциал на децата си като им подарите занимателния конструктор с големи блокове. ...
  15,35 лв.
 • Игра на думи тип мека настилка с латински букви
  Осигурете на детето си забавни мигове с увлекателна и образователна игра върху мека среда. С детския пъзел тип мозайка детенцето Ви едновременно ще се забавлява и обучава. Мекия детски пъзел е игра предназначена за подрастващи деца, Благодарение на своята специална изработка от антибакт..
  Осигурете на детето си забавни мигове с увлекателна и образователна игра върху мека среда. С де...
  9,90 лв.15,90 лв.
 • Детски мек пъзел за земя тип Игра на думи с плодове
  Мека подова настилка за деца, която едновременно забавлява, пази и обучава децата Ви ! Съединявайки отделните блокчета под формата на пъзел се получава меко и безопасно поле за игра на Вашето дете.. Отделно, частите могат да се сглобяват и под формата на кубчета, триъгълници и други подобни..
  Мека подова настилка за деца, която едновременно забавлява, пази и обучава децата Ви ! Съединявайки от...
  11,90 лв.15,35 лв.
 • Детска бяла дъска за рисуване и писане
  Детска бяла дъска за писане и рисуване. Чудесен начин за Вашето дете да развие творческия си потенциал. Рисуването на тази дъска ще развие креативността, въображението ис ръчността на Вашето дете. То ще се учи да рисува и пише без да се налага да драска по листи. Дъската се почиства лесно с кърпичка..
  Детска бяла дъска за писане и рисуване. Чудесен начин за Вашето дете да развие творческия си потенциал. Р...
  7,90 лв.
 • Детска топка 3в1 - сръчност, съобразителност, забавление
   Топка пъзел за бебе и малки дечица, която ще осигури занимателна игра с обучителен ефект за Вашето подрастващо детенце. Подарете на децата си свободата да сглобяват и разглобяват елементите на детската топка както пожелаят, докато учат различните форми и цветове. Когато елементите се подре..
   Топка пъзел за бебе и малки дечица, която ще осигури занимателна игра с обучителен ефект за Вашето ...
  9,80 лв.
 • Мек детски пъзел за земя с илюстрации на животни
   Детска мозайка тип мека подова настилка, която едновременно забавлява и обучава малките дечица. Развийте пространственото мислене, ориентация и чувството за форма на Вашето дете с мекия пъзел за под с животни. Изработен от специална - изключително мека, дебела и гъвката EVA антибакт..
   Детска мозайка тип мека подова настилка, която едновременно забавлява и обучава малките дечица. ...
  11,90 лв.15,90 лв.