Образователни игри

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Сгъваема масичка и столче за дете - преносим детски кът
  Невероятен детски комплект от сгъваема масичка и столче със забавни детски картинки. Страхотен подарък за всяко дете, който ще осигури множество усмивки, забавни моменти и неспирни детски игри. Създавате уединение на детето с мебели, създадени специално и само за него и едновременно с тов..
  Невероятен детски комплект от сгъваема масичка и столче със забавни детски картинки. Страхотен подарък...
  38,30 лв.46,90 лв.
 • Соларна лодка с подвижни гребла - детски конструктор
  Соларен конструктор лодка. Перфектният подарък за всеки малък любознателен приключенец и всяко дете, което обича да сглобява и строи. Екологично чиста, развиваща логиката на децата играчка.   Характеристики: Лесна за сглобяване; Захранване: Слънчева светлина; Материал: Пл..
  Соларен конструктор лодка. Перфектният подарък за всеки малък любознателен приключенец и всяко дете, коет...
  15,35 лв.
 • Комплект за рисуване и оцветяване 38 части СПАЙДЪРМЕН
  Рисуването и оцветяването никога не са били по-забавни с този комплект със супер героите Спайдърмен или Микимаус. Спайдърмен е един от най-любимите герои на децата и сега имат възможност да бъде с тях, докато рисуват. В творческия комплект има всичко необходимо за младия художник - ц..
  Рисуването и оцветяването никога не са били по-забавни с този комплект със супер героите Спайдъ...
  15,35 лв.
 • Магическа дъска за писане и рисуване
  Детска магнитна дъска за рисуване и писане е изключително образователна играчка за Вашите деца. На тази дъска може да пишат и рисуват с магнитна писалка. Магнитната дъска ще развие чудесно креативността и рисувателните умения на Вашето дете. Ще се научи да пише и чете. Рисуванет..
  Детска магнитна дъска за рисуване и писане е изключително образователна играчка за Вашите деца. ...
  27,90 лв.
 • Детска магнитна дъска 2в1 за да се учи да рисува и пише
  С буквите от А до Я става весела игра! Да научиш буквите е лесно, забавно и интересно! 2 в 1 Магнитна Дъска за Писане и Рисуване. Най - добрият домашен учител за всички деца! Невероятен комплект, включващ двустранна магнитна дъска, магнитни цветни буквички и цифри, както и вълшебен маркер с гъб..
  С буквите от А до Я става весела игра! Да научиш буквите е лесно, забавно и интересно! 2 в 1 Магнитн...
  29,90 лв.
 • Глобус с политическа карта на света
  Търсите ефектен, но полезен образователен подарък? Подарете на детето си този глобус, с който ще му дадете възможност да опознае света (буквално). Глобусът е подходящ както за любознателни подрастващи, така и за хора, чиято работа или начин на живот е свързан с много пътувания или международен бизне..
  Търсите ефектен, но полезен образователен подарък? Подарете на детето си този глобус, с който ще му дадет...
  17,30 лв.23,30 лв.