Образователни игри

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Мек детски пъзел за земя с илюстрации на животни
   Детска мозайка тип мека подова настилка, която едновременно забавлява и обучава малките дечица. Развийте пространственото мислене, ориентация и чувството за форма на Вашето дете с мекия пъзел за под с животни. Изработен от специална - изключително мека, дебела и гъвката EVA антибакт..
   Детска мозайка тип мека подова настилка, която едновременно забавлява и обучава малките дечица. ...
  9,90 лв.
 • Детски таблет за неоново рисуване
   Нарисувайте светеща картина с магическата дъска! Детския таблет за неоново рисуване ще превърне рисунките на децата Ви в светеща атракция! Истинска магия за Вас и Вашето дете! Шестте маркера включени в комплекта дават възможност на децата Ви да рисуват и оцветяват каквото пожелаят и да го п..
   Нарисувайте светеща картина с магическата дъска! Детския таблет за неоново рисуване ще превърне рис...
  16,90 лв.23,90 лв.
 • Мобилна ученическа дъска за писане и рисуване с две лица
   Двулицева магнитна дъска за писане и рисуване развива визуалното възприятие на уроците от детето, като по този начин детето научава и запомня всичко бързо и лесно. Детето Ви може да се обучава и у дома, с помощта на дъската, като тя включва всичко необходимо за научаване на думи и пресмятане ..
   Двулицева магнитна дъска за писане и рисуване развива визуалното възприятие на уроците от детето, к...
  36,90 лв.
 • Детска дъска с две лица за обучение 4в1 - математика, английски, часовник, броене
  Детската дъска за обучение събира всичко най-важно като материал за Вашия малък ученик - смятане, чужд език, часовник със стрелки, различни знаци и др. Всички елементи се закрепят чрез магнити - удобно и интересно визуализират учебния материал на детето. Дъската има две лица, като върху едната с..
  Детската дъска за обучение събира всичко най-важно като материал за Вашия малък ученик - смятане, чужд ез...
  45,00 лв.
 • Нестандартен пъзел от кубчета - 6 различни вида
  Пъзела с кубчета е ефикасен метод за ранно детско обучени. Уникална вариация на класическите пъзели - кубчетата илюстрират различни картинки, но на всяка от страните му е изобразена различна част от пъзела ! Изключително занимателна игра за малките деца, кяото ще развие тяхната сръ..
  Пъзела с кубчета е ефикасен метод за ранно детско обучени. Уникална вариация на класическите пъ...
  9,90 лв.
 • Голяма игра Не се сърди човече за семейството
  Любимата класическа игра "Не се сърди човече" се завръща в по-голям размер от очакваното ! Прекарайте забавни и изпълнени със закачки моменти докато играете със семейството така познатото "Не се сърди човече". Разположете се удобно около игралното поле с размери 80х65см. и наредете първи всички Ваш..
  Любимата класическа игра "Не се сърди човече" се завръща в по-голям размер от очакваното ! Прекарайте за...
  16,60 лв.