Образователни игри

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Занимателна детска игра тип дървен пъзел Танграм
  Обучителна и същевременно забавна, детската игра Танграм ще помогне на детето в усвояването и разбирането му за цветове, форми, комбинации и много други базисни разбирания формиращи се във всеки подрастващ. Играта представлява дървена плочка с 9 предварително издълбани форми. Целта на детето е да..
  Обучителна и същевременно забавна, детската игра Танграм ще помогне на детето в усвояването и разбирането...
  7,37 лв.
 • Детско музикално килимче с 9 песнички развиващи сетивата и моториката
  Подарете на Вашето мъниче едновременно забавен и полезен подарък - музикалното килимче с цели 9 песнички ще забавлява детето и междувременно ще му помогне да развие сетивата и моториката си. Докато си седи спокойно върху килимчето, детето може да натиска различните картинки по него, като те ще из..
  Подарете на Вашето мъниче едновременно забавен и полезен подарък - музикалното килимче с цели 9 песнички ...
  25,90 лв.
 • Светеща подложка за рисуване и скициране
  Перфектният подарък за всеки любител на изобразителното изкуство. Независимо дали е за малко дете или възрастен - светещата подложка ще подобри и развие техниката на рисуване. С нея ще тренирате плавно и прецизно рисуване. Сложните фигури и детайлни елементи вече няма да представляват т..
  Перфектният подарък за всеки любител на изобразителното изкуство. Независимо дали е за малко дете или въз...
  25,00 лв.
 • Водно килимче за магическо ризуване с маркери
  Нека Вашето дете се учи да рисува по един магически начин. С водното килимче за рисуване детенцето ще развие своята креативност и сръчност в рисуването. Този подарък е образователен и занимателен. Върху водното килимче се рисува със специален воден маркер (включен в комплекта). Той се пълни само ..
  Нека Вашето дете се учи да рисува по един магически начин. С водното килимче за рисуване детенцето ще раз...
  19,90 лв.
 • Детски проектор за рисуване с чекмедже и 3 диска
   Нека детето се учи да рисува по един иновативен начин! Новия детски проектор визуализира различни картинки върху листите, за да се превърне Вашето дете в истински художник! Комплекта има забавна и образователна цел! Проекторът подпомага децата от ранна възраст (3+) да се учат да р..
   Нека детето се учи да рисува по един иновативен начин! Новия детски проектор визуализира различни к...
  27,60 лв.36,90 лв.
 • Занимателен детски конструктор с големи блокове
  Разгърнете креативния потенциал на децата си като им подарите занимателния конструктор с големи блокове. Със своите квадратни, триъгълни и кръгли форми детето ще има всичко необходимо на разположение, за да материализира въображението си ! Играта с конструктора ще развие едновременно разбиране..
  Разгърнете креативния потенциал на децата си като им подарите занимателния конструктор с големи блокове. ...
  15,35 лв.