Образователни игри

Филтрирай по категория
Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Килимче за рисуване с водни маркери
  Иновативно детско килимче, върху което децата ще си играят рисувайки с вода ! Създадено с мисъл за креативното развитие на малчуганите, килимчето предоставя възможност за постоянно рисуване и очертаване без нуждата от хартия и изхабяващи се химикали или моливи. Тайната се крие в уникалните мар..
  Иновативно детско килимче, върху което децата ще си играят рисувайки с вода ! Създадено с мисъл за кре...
  15,90 лв.
 • Двулицева магнитна дъска за смятане и учене на часовник
  Образователна детска дъска за ранно обучение. С нея детенцето Ви ще се научи да борави с числа и часовник. От ранна възраст ще сенаучи да смята и изчислява и да познава часовника. Дъската е перфектна за упражнения на наученото по забавни начини с Ваша помощ. Притежава две лица с различна функци..
  Образователна детска дъска за ранно обучение. С нея детенцето Ви ще се научи да борави с числа и часовник...
  23,90 лв.29,90 лв.
 • Малък глобус с политическа карта на света
  Чудесен образователен подарък, с който детето ще опознае света и неговите държави. Глобусът е подходящ както за ученици, така и за хора свързани с пътуване или преподаване. Чудесен и стилен аксесоар за всеки офис или детска стая. На глобуса е изобразена политическата карта на света, която може..
  Чудесен образователен подарък, с който детето ще опознае света и неговите държави. Глобусът е подходящ...
  7,90 лв.
 • Дървени кубчета тип пъзел с животни 6в1
  Интересен детски пъзел представляващ 9 кубчета с илюстрирана картинка върху лицевата им част. Целта е да се наредят правилно изобразявайки оригиналната рисунка. Върху всяка страна от кубчетата има различни картинки, което прави нареждането им по-интересно. Кубчетата са изработени от дърво и вс..
  Интересен детски пъзел представляващ 9 кубчета с илюстрирана картинка върху лицевата им част. Целта е ...
  8,38 лв.
 • Обучителна дървена дъска с азбука тип пъзел танграм
  Детска игра за ранно обучение с букви и думи, която неусетно ще усъвършенства логическото мислене на Вашето дете още от ранна възраст. Вашето детенце ще се учи на асоциации на цветове, букви и форми, избирайки правилната буква, която да постсави на дъската.  Обучителната игра с бук..
  Детска игра за ранно обучение с букви и думи, която неусетно ще усъвършенства логическото мислене на Ваше...
  12,90 лв.17,60 лв.
 • Детски строителен конструктор със сламки - 408 части
  Заинтригувайте умовете на децата си със забавния и развиващ мисленето строителен конструктор със сламки от цели 408 части. Провокиращият въображението и креативността конструктор за деца е перфектната игра за малчуганите Ви и техните приятели. Конструкторът ще развие чувството и способността за ..
  Заинтригувайте умовете на децата си със забавния и развиващ мисленето строителен конструктор със сламки о...
  23,90 лв.29,90 лв.