Образователни игри

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Детска магнитна дъска с букви, цифри, животни и часовник
  Двустранна детска дъска тип образователна игра. С нея детенцето ще се учи на цифри и пресмятане, букви и азбука. както и учене на часовник.  Асоциации с животни ще му помогнат бързо и лесно да научи азбуката. Дъската притежава две страни: 1) Бяла магнитна дъска за фиксир..
  Двустранна детска дъска тип образователна игра. С нея детенцето ще се учи на цифри и пресмятане...
  23,90 лв.
 • Кубчето на Рубик
   Кубът на Рубик е класическа занимателна игра за малки и големи. Той развива чувството за ориентация, сръчност, логическо мислене и търпение. Амгическият куб е истинска механична главоблъсканица. Кубчето на Рубик притежава 6 страни с различни цветове. Всяка страна съдържа 9 квадратчета, к..
   Кубът на Рубик е класическа занимателна игра за малки и големи. Той развива чувството за ориентация...
  3,90 лв.
 • Образователна игра с азбука и пресмятане
   Чудесна обучителна детска игра, която ще развие потенциоала на Вашето дете. Тя предоставя информацията по един интересен и забавен начин. Комбинацията от забавни различни игри предразполага детето да се учи бързо, лесно и приятно без усилия. Нужно е само да хвърли зара и да отброи своя хо..
   Чудесна обучителна детска игра, която ще развие потенциоала на Вашето дете. Тя предоставя информаци...
  25,00 лв.
 • Детска слънчева система - космически комплект Направи си сам
   Магически детски комплект "Направи си сам Слънчевата система". Невероятен детски подарък, който ще възбуди любопитството и заплени въображението и креативността на Вашето дете. Истински Планетариум. Космическия комплект представлява реалистичен сглобяем макет на&nbs..
   Магически детски комплект "Направи си сам Слънчевата система". Невероятен детски под...
  15,35 лв.
 • Сгъваема масичка и столче за дете - преносим детски кът
  Невероятен детски комплект от сгъваема масичка и столче със забавни детски картинки. Страхотен подарък за всяко дете, който ще осигури множество усмивки, забавни моменти и неспирни детски игри. Създавате уединение на детето с мебели, създадени специално и само за него и едновременно с тов..
  Невероятен детски комплект от сгъваема масичка и столче със забавни детски картинки. Страхотен подарък...
  38,30 лв.46,90 лв.
 • Соларна лодка с подвижни гребла - детски конструктор
  Соларен конструктор лодка. Перфектният подарък за всеки малък любознателен приключенец и всяко дете, което обича да сглобява и строи. Екологично чиста, развиваща логиката на децата играчка.   Характеристики: Лесна за сглобяване; Захранване: Слънчева светлина; Материал: Пл..
  Соларен конструктор лодка. Перфектният подарък за всеки малък любознателен приключенец и всяко дете, коет...
  15,35 лв.