Образователни игри

Филтрирай по категория
Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Разглобяващ се Рубик лимон
  Допълнение на колекцията интересни кубчета на рубик с формата на плодове - разглобяващия се Рубик лимон ! Опитайте уменията си срещу едно ново предизвикателство - благодарение на нестандартната си лимонова форма, кубчето предлага многобройни начини за нареждане и пренареждане. Перфектен подаръ..
  Допълнение на колекцията интересни кубчета на рубик с формата на плодове - разглобяващия се Рубик лимон !...
  11,90 лв.
 • Разглобяващ се банан тип Рубик
  Продължение на поредицата интересни кубчета на рубик с формата на плодове - разглобяващия се банан Рубик ! Ще имате възможност за свежо предизвикателство - благодарение на нестандартната си бананова форма, кубчето предлага многобройни начини за нареждане и пренареждане. Перфектен подарък за вс..
  Продължение на поредицата интересни кубчета на рубик с формата на плодове - разглобяващия се банан Рубик ...
  11,90 лв.
 • Математическа игра тип въртящо се сметало
   Научете детето да смята от ранна възраст с тази умна играчка.  Математическата игра ще помогне на детенцето Ви да се научи да смята и ще развие логическото мислене в по-ранна възраст. Детето Ви ще бъде подготвено и напреднало за стартиране на първи клас. Сметалото представля..
   Научете детето да смята от ранна възраст с тази умна играчка.  Математическата игра ще помогн...
  5,90 лв.
 • Триизмерен пъзел Къща с двор и животни
  Страхотен триизмерен пъзел за деца и възрастни "Къща с двор и животинки" С него всеки малък и голям любител на пъзелите ще може да нареди собствената си къщурка и нейните животинки. Всеки пъзел се състои от части, които изобразяват 3D постройки, дърветам животни и хора. Те не са трудни за нар..
  Страхотен триизмерен пъзел за деца и възрастни "Къща с двор и животинки" С него всеки малък и голям лю...
  13,90 лв.
 • Нестандартно кубче Рубик тип ябълка
  Интересно кубче Рубик във формата на ябълка, което ще занимае съзнанието и ръцете Ви с часове ! Нестандартната му форма на ябълка представя още повече възможности за пренареждане от класическите варианти на кубчето. То може да се върти на всички посоки и веднъж разбъркано, нареждането му е превр..
  Интересно кубче Рубик във формата на ябълка, което ще занимае съзнанието и ръцете Ви с часове ! Нестан...
  11,90 лв.
 • Пъзел за оцветяване различни герои
  Забавен пъзел за сглобяване и оцветяване с различни герои. Предназначен за двойна забава - правилно подреждане и креативно оцветяване. Когато е разопакован, пъзелът ще бъде без цвят - от децата зависи как ще го оцветят. Могат да следват цветовете на картинката или пък само да решат кое как ще ..
  Забавен пъзел за сглобяване и оцветяване с различни герои. Предназначен за двойна забава - правилно по...
  7,30 лв.