Образователни игри

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Музикално детско килимче с животни и звуци
  Забавно детско килимче, което ще пренесе детенцето във вълшебната и звучна ферма със симпатични малки животни. Килимчето е меко и приятно на допир - детето спокойно може да стъпи върху него, да седне или да легне. Докато си играе на постелката, детето ще учи и разбира за цветовете в природата и ..
  Забавно детско килимче, което ще пренесе детенцето във вълшебната и звучна ферма със симпатични малки жив...
  19,90 лв.23,30 лв.
 • Нестандартен лабиринт тип 3D топка
  Атрактивна детска играчка - триизмерен лабиринт , която ще развие логическото мислене на Вашето дете.  Когато чуем думата лабиринт най-често си представяме прави стени и лутане в кръг. Тук обаче лабиринтът е триизмерен - можете да го обърнете на всяка страна в опитите си да го преодолее..
  Атрактивна детска играчка - триизмерен лабиринт , която ще развие логическото мислене на Вашето дете...
  15,35 лв.
 • Детска игра Домино в дървена кутийка
  Забавната класическа игра Домино в компактна дървена кутийка - интересно подаръче, с което ще подарите не само една игра, а многобройни възможности за забавление. Въпреки интригуващите правила за игра на Домино, плочките са по-известни и търсени за техните градивни свойства - можете да конструира..
  Забавната класическа игра Домино в компактна дървена кутийка - интересно подаръче, с което ще подарите не...
  2,90 лв.
 • Занимателна детска игра тип дървен пъзел Танграм
  Обучителна и същевременно забавна, детската игра Танграм ще помогне на детето в усвояването и разбирането му за цветове, форми, комбинации и много други базисни разбирания формиращи се във всеки подрастващ. Играта представлява дървена плочка с 9 предварително издълбани форми. Целта на детето е да..
  Обучителна и същевременно забавна, детската игра Танграм ще помогне на детето в усвояването и разбирането...
  7,37 лв.
 • Детско музикално килимче с 9 песнички развиващи сетивата и моториката
  Подарете на Вашето мъниче едновременно забавен и полезен подарък - музикалното килимче с цели 9 песнички ще забавлява детето и междувременно ще му помогне да развие сетивата и моториката си. Докато си седи спокойно върху килимчето, детето може да натиска различните картинки по него, като те ще из..
  Подарете на Вашето мъниче едновременно забавен и полезен подарък - музикалното килимче с цели 9 песнички ...
  25,90 лв.
 • Светеща подложка за рисуване и скициране
  Перфектният подарък за всеки любител на изобразителното изкуство. Независимо дали е за малко дете или възрастен - светещата подложка ще подобри и развие техниката на рисуване. С нея ще тренирате плавно и прецизно рисуване. Сложните фигури и детайлни елементи вече няма да представляват т..
  Перфектният подарък за всеки любител на изобразителното изкуство. Независимо дали е за малко дете или въз...
  25,00 лв.