Музикални играчки

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Детски микрофон със стойка и вградена колона
  Дески микрофон, който ще превърне всяко дете в музикална караоке звезда ! Изработен реалистично, микрофонът притежава всички функции за едно забавно караоке изпълнение. Към него ще откриете телескопична стойка с регулируема височина от 70 до 100см. Микрофонът разполага с вграден високоговор..
  Дески микрофон, който ще превърне всяко дете в музикална караоке звезда ! Изработен реалистично, микро...
  25,00 лв.
 • Играчка йоника с микрофон и 32 клавиша
  Забавна детска йоника с 32 клавиша и още 14 допълнителни бутона с различни функции като мелодии, песнички и звуци. Перфектен подарък за всяко музикално дете, с йониката то ще се забавлява и опознава различните клавиши - също като на истинско пиано. Йониката притежава и микрофон в комплекта си,..
  Забавна детска йоника с 32 клавиша и още 14 допълнителни бутона с различни функции като мелодии, песнички...
  19,90 лв.26,80 лв.
 • Детска йоника с микрофон, звукозапис и 61 клавиша
  Интересна детска йоника с 61 клавиша, съвместим микрофон и различни допълнителни функции. Детето Ви ще може да създава музика и да експериментира с всякакви звуци - дори ще може да пее благодарение на включения микрофон ! Функцията звукозапис на йониката прави възможно създаването на готови пе..
  Интересна детска йоника с 61 клавиша, съвместим микрофон и различни допълнителни функции. Детето Ви ще...
  39,90 лв.45,00 лв.
 • Забавна електронна игра с копчета тип Тетрис
  Върнете се към детството си и покажете на по-малките с какво сте се забавлявали през свободното време - електронната игра тип Тетрис ще държи Вас и децата приковани към себе си докато се опитвате да надминете най-високия си резултат ! Изключително лесна за разбиране, електронната игра е базирана ..
  Върнете се към детството си и покажете на по-малките с какво сте се забавлявали през свободното време - е...
  9,30 лв.
 • Забавно водоустойчиво музикално килимче за тоалетна
  Скучно ви е в тоалетната? Забравихте си мобилния телефон или книгата? Разнообразете времето прекарано в тоалетната със забавното музикално килимче ! Композирайте нови и нови всевъзможни мелодии с краката си докато сте удобно седнали. Килимчето е изработено от водоустойчив външен слой, ко..
  Скучно ви е в тоалетната? Забравихте си мобилния телефон или книгата? Разнообразете времето прека...
  23,90 лв.
 • Детски телефон Frozen
   Детски телефон "Замръзналото кралство" със звуци и светлина. Чудесен подарък, към който Вашето дете няма да остане безразлично. Телефонът е във формата на смартфон. Притежава тъчскрийн дисплей с различни функции: Свелина; Усилване/намаляне; Истории; Песен за заспиване; Песен з..
   Детски телефон "Замръзналото кралство" със звуци и светлина. Чудесен подарък, към който Вашето дете...
  6,90 лв.8,90 лв.