Комплекти за рисуване

Разнообразие от детски комплекти за рисуване за Вашето дете - от малки кутийки до големи куфари, изберете най-подходящия подарък за младите художници !
 

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Детски таблет за неоново рисуване
   Нарисувайте светеща картина с магическата дъска! Детския таблет за неоново рисуване ще превърне рисунките на децата Ви в светеща атракция! Истинска магия за Вас и Вашето дете! Шестте маркера включени в комплекта дават възможност на децата Ви да рисуват и оцветяват каквото пожелаят и да го п..
   Нарисувайте светеща картина с магическата дъска! Детския таблет за неоново рисуване ще превърне рис...
  16,90 лв.23,90 лв.
 • Голям комплект за рисуване и оцветяване в куфарче от 152 части
  Страхотен детски комплект за рисуване и оцветяване в голям куфар съдържащ цели 152 елемента. Всичко необходимо за младите художници на едно място. Комплектът е изработен от висококачествени материали. Куфарът разполага с метални удобна дръжка за лесно пренасяне и заключалки за сигурно ..
  Страхотен детски комплект за рисуване и оцветяване в голям куфар съдържащ цели 152 елемента. Вси...
  33,00 лв.37,60 лв.
 • Голям комплект за рисуване в дървено куфарче от 180 части
  Най-големият рисувателен комплект е при нас. Зарадвайте Вашето дете и отключете неговата художествена муза с дървен куфар за рисуване от цели 180 части. Всички компоненти са здраво закрепени и прибрани във масивна дървена кутия със заключващ механизъм и удобна дръжка за лесно пренасяне. Харак..
  Най-големият рисувателен комплект е при нас. Зарадвайте Вашето дете и отключете неговата художествена муз...
  48,90 лв.
 • Комплект за рисуване от 150 части в алуминиев куфар
  Страхотен куфар за рисуване с метални елементи и цели 150 части. Щом детето Ви отвори куфарчето, ще засияе от щастие! С този комплект за творчество Вашето дете ще се вдъхнови да рисува, развивайки своето въображение и креативност. Богатата палитра от цветове ще оцвети всяка детска рисунка ..
  Страхотен куфар за рисуване с метални елементи и цели 150 части. Щом детето Ви отвори куфарчето, ще зас...
  33,80 лв.39,90 лв.
 • Детски комплект за рисуване и оцветяване 86 части в куфарче
  Рисуването е основно качество, което нашите деца трябва да усъвършенстват постоянно. Изключително увлекателно занимание, което развива чудесно креативността и сръчността на всяко дете! Сега имате възможност да му подарите един изключителен подарък - Куфарче за рисуване, което съдържа ..
  Рисуването е основно качество, което нашите деца трябва да усъвършенстват постоянно. Изключително увлекат...
  23,90 лв.
 • Най-големия комплект за рисуване - 176 части за млади художници
  Страхотен подарък за всяко дете! Най-големия детски комплект за рисуване, състоящ се от цели 176 части в ефектен, разгъващ се куфар. Художественият комплект съдържа всичко необходимо, така че Вашето дете ще може да разгърне своето въображение и ще усъвършенства потернциала си. Развива тво..
  Страхотен подарък за всяко дете! Най-големия детски комплект за рисуване, състоящ се от цели 176 части в ...
  39,90 лв.56,90 лв.