Комплекти за рисуване

Разнообразие от детски комплекти за рисуване за Вашето дете - от малки кутийки до големи куфари, изберете най-подходящия подарък за младите художници !
 

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Книжка за оцветяване с анимационни герои
  Детска книжка за оцветяване на анимационни герои и подарък стикери за спомен в нея. Книжката е подходяща за оцветяване с флумастери, пастели, моливи или водни боички. В средата на всяка книжка има 2 листа с общо 15 стикера на героите в нея. Те са предназначени за изрязване и залепяне на друга ..
  Детска книжка за оцветяване на анимационни герои и подарък стикери за спомен в нея. Книжката е подходя...
  2,90 лв.
 • Графитено блокче за рисуване с магически цветове - 10 листа
  Едно интересно и нестандартно блокче за рисуване с магически цветове. Ефектен начин за създаване на рисунка. Вашето дете ще ахне от магическия ефект, който се създава. Графитените листи побират в себе си всички цветове на дъгата, а от Вас се иска само да рисувате с дървения писец ! Блокчето се..
  Едно интересно и нестандартно блокче за рисуване с магически цветове. Ефектен начин за създаване на рисун...
  5,90 лв.
 • Малък дървен статив за рисуване и картини
  Симпатичен статив за рисуване и излагане на художествени произведения. Изработен е от дърво и е едновременно лек и здрав. Разполага с дъска, върху която се поставя картината и ластик, чрез който се фиксира върху рамката. Състои се от три крачета, които се разпъват под формата на буквата "А". ..
  Симпатичен статив за рисуване и излагане на художествени произведения. Изработен е от дърво и е едновр...
  9,90 лв.13,30 лв.
 • Водно килимче за магическо ризуване с маркери
  Нека Вашето дете се учи да рисува по един магически начин. С водното килимче за рисуване детенцето ще развие своята креативност и сръчност в рисуването. Този подарък е образователен и занимателен. Върху водното килимче се рисува със специален воден маркер (включен в комплекта). Той се пълни само ..
  Нека Вашето дете се учи да рисува по един магически начин. С водното килимче за рисуване детенцето ще раз...
  19,90 лв.
 • Детски проектор за рисуване с чекмедже и 3 диска
   Нека детето се учи да рисува по един иновативен начин! Новия детски проектор визуализира различни картинки върху листите, за да се превърне Вашето дете в истински художник! Комплекта има забавна и образователна цел! Проекторът подпомага децата от ранна възраст (3+) да се учат да р..
   Нека детето се учи да рисува по един иновативен начин! Новия детски проектор визуализира различни к...
  27,60 лв.36,90 лв.
 • Детски таблет за неоново рисуване
   Нарисувайте светеща картина с магическата дъска! Детския таблет за неоново рисуване ще превърне рисунките на децата Ви в светеща атракция! Истинска магия за Вас и Вашето дете! Шестте маркера включени в комплекта дават възможност на децата Ви да рисуват и оцветяват каквото пожелаят и да го п..
   Нарисувайте светеща картина с магическата дъска! Детския таблет за неоново рисуване ще превърне рис...
  16,90 лв.23,90 лв.