Комплекти за рисуване

Разнообразие от детски комплекти за рисуване за Вашето дете - от малки кутийки до големи куфари, изберете най-подходящия подарък за младите художници !
 

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Водно килимче за магическо ризуване с маркери
  Нека Вашето дете се учи да рисува по един магически начин. С водното килимче за рисуване детенцето ще развие своята креативност и сръчност в рисуването. Този подарък е образователен и занимателен. Върху водното килимче се рисува със специален воден маркер (включен в комплекта). Той се пълни само ..
  Нека Вашето дете се учи да рисува по един магически начин. С водното килимче за рисуване детенцето ще раз...
  19,90 лв.
 • Детски проектор за рисуване с чекмедже и 3 диска
   Нека детето се учи да рисува по един иновативен начин! Новия детски проектор визуализира различни картинки върху листите, за да се превърне Вашето дете в истински художник! Комплекта има забавна и образователна цел! Проекторът подпомага децата от ранна възраст (3+) да се учат да р..
   Нека детето се учи да рисува по един иновативен начин! Новия детски проектор визуализира различни к...
  27,60 лв.36,90 лв.
 • Детски таблет за неоново рисуване
   Нарисувайте светеща картина с магическата дъска! Детския таблет за неоново рисуване ще превърне рисунките на децата Ви в светеща атракция! Истинска магия за Вас и Вашето дете! Шестте маркера включени в комплекта дават възможност на децата Ви да рисуват и оцветяват каквото пожелаят и да го п..
   Нарисувайте светеща картина с магическата дъска! Детския таблет за неоново рисуване ще превърне рис...
  16,90 лв.23,90 лв.
 • Голям комплект за рисуване и оцветяване в куфарче от 152 части
  Страхотен детски комплект за рисуване и оцветяване в голям куфар съдържащ цели 152 елемента. Всичко необходимо за младите художници на едно място. Комплектът е изработен от висококачествени материали. Куфарът разполага с метални удобна дръжка за лесно пренасяне и заключалки за сигурно ..
  Страхотен детски комплект за рисуване и оцветяване в голям куфар съдържащ цели 152 елемента. Вси...
  37,60 лв.
 • Голям комплект за рисуване в дървено куфарче от 180 части
  Най-големият рисувателен комплект е при нас. Зарадвайте Вашето дете и отключете неговата художествена муза с дървен куфар за рисуване от цели 180 части. Всички компоненти са здраво закрепени и прибрани във масивна дървена кутия със заключващ механизъм и удобна дръжка за лесно пренасяне. Харак..
  Най-големият рисувателен комплект е при нас. Зарадвайте Вашето дете и отключете неговата художествена муз...
  48,90 лв.
 • Комплект за рисуване от 150 части в алуминиев куфар
  Страхотен куфар за рисуване с метални елементи и цели 150 части. Щом детето Ви отвори куфарчето, ще засияе от щастие! С този комплект за творчество Вашето дете ще се вдъхнови да рисува, развивайки своето въображение и креативност. Богатата палитра от цветове ще оцвети всяка детска рисунка ..
  Страхотен куфар за рисуване с метални елементи и цели 150 части. Щом детето Ви отвори куфарчето, ще зас...
  39,90 лв.