Играчки за плаж

Лопатки, кофички, формичкиза пясък.

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Състезателен джет с дистанционно управление
  Мощен състезателен джет с дистанционно управление за водни приключения и гонки. Модерна и забавна играчка за Вашите деца през летните дни, на които дори и възрастните биха се зарадвали. Формата на състезателния джет е съобразена със средата, в която ще се движи - той е в състояние да разрязва ..
  Мощен състезателен джет с дистанционно управление за водни приключения и гонки. Модерна и забавна игра...
  39,90 лв.
 • Детски воден пистолет тип помпа
  Летен екшън за Вашите деца - с водния пистолет тип помпа те ще могат да се забавляват бягайки и стреляйки се с вода. Помпата разполага с удобен резервоар за вода, който се отвива и пълни много лесно на чешмата. Детският воден пистолет има дълъг обхват на струята и удобен спусък. Изработен е от..
  Летен екшън за Вашите деца - с водния пистолет тип помпа те ще могат да се забавляват бягайки и стреляйки...
  4,90 лв.
 • Детска количка за игра на пясък с лопатка и гребло
  Оставете детето да копае и прави пясъчни замъци докато Вие си почивате на плажа като му подарите количка и комплект лопатка и гребло за игра. Детето ще се забавлява докато копае, изрива и събира купчини пясък с новите си инструменти и приспособления. Количката разполага с вана, която събира и офо..
  Оставете детето да копае и прави пясъчни замъци докато Вие си почивате на плажа като му подарите количка ...
  11,90 лв.
 • Кофичка с лопатка за игра на пясък
  Детски пясъчен комплект за игра на плажа, състоящ се от: Кофичка със сито; Лопатка Гребло; Когато отивате на море с деца е задължително да имате такъв комплект. С него детето ще играе и строи замъци от пясък часове наред. Размери на кофичката: 15 х 15 см; Материал: Пластмас..
  Детски пясъчен комплект за игра на плажа, състоящ се от: Кофичка със сито; Лопатка Гребло; ...
  5,90 лв.
 • Хвърчило орел 110 х 50
   Хвърчилото е невероятна детска играчка подходяща за летните дни. Детенцето ще се учи да я управлява и лети и ще се забавлява часове наред. Подходящо е и за прогонване на птици. Хвърчилото е във атрактивна форма на орел с реалистична пъстра шарка. Размери: 110х50 см.&nbs..
   Хвърчилото е невероятна детска играчка подходяща за летните дни. Детенцето ще се учи да я управлява...
  7,37 лв.
 • Сгъваема детска палатка с калъф
  Подарете на Вашето дете палатка за игра и му осигурете невероятен детски кът. С детската палатка Вашето дете ще играе и ще се забавлява часове наред. Подходяща за поставяне в дома или на открито. Щом я разтворите, детето Ви ще засияе от щастие. Ярките цветове придават атрактивен вид ..
  Подарете на Вашето дете палатка за игра и му осигурете невероятен детски кът. С детската палатка ...
  29,90 лв.