Играчки за плаж

Лопатки, кофички, формичкиза пясък.

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Кофичка с лопатка за игра на пясък
  Детски пясъчен комплект за игра на плажа, състоящ се от: Кофичка със сито; Лопатка Гребло; Когато отивате на море с деца е задължително да имате такъв комплект. С него детето ще играе и строи замъци от пясък часове наред. Размери на кофичката: 15 х 15 см; Материал: Пластмас..
  Детски пясъчен комплект за игра на плажа, състоящ се от: Кофичка със сито; Лопатка Гребло; ...
  5,90 лв.
 • Хвърчило орел 110 х 50
   Хвърчилото е невероятна детска играчка подходяща за летните дни. Детенцето ще се учи да я управлява и лети и ще се забавлява часове наред. Подходящо е и за прогонване на птици. Хвърчилото е във атрактивна форма на орел с реалистична пъстра шарка. Размери: 110х50 см.&nbs..
   Хвърчилото е невероятна детска играчка подходяща за летните дни. Детенцето ще се учи да я управлява...
  7,37 лв.
 • Сгъваема детска палатка с калъф
  Подарете на Вашето дете палатка за игра и му осигурете невероятен детски кът. С детската палатка Вашето дете ще играе и ще се забавлява часове наред. Подходяща за поставяне в дома или на открито. Щом я разтворите, детето Ви ще засияе от щастие. Ярките цветове придават атрактивен вид ..
  Подарете на Вашето дете палатка за игра и му осигурете невероятен детски кът. С детската палатка ...
  29,90 лв.
 • Детска палатка във формата на кола - 130 х 80 х 70 см
  Детска палатка за игра с формата на автомобил. Атрактивна придобивка за всяко дете, особено за почитателите на коли. Гарантирани часове забавление изпълнени с въображение и веселие за вашите деца. Палатката е сгъваема, така че може лесно да се съхранява, докато не се използва. Характеристи..
  Детска палатка за игра с формата на автомобил. Атрактивна придобивка за всяко дете, особено за почитатели...
  36,90 лв.
 • Надуваем детски джет с дръжки - атрактивна лятна играчка
  Надуваем воден джет - за басейн или море. Атрактивно забавление за всяко дете, обичащо да играе в басейна или сред вълните в морето. Перфектен за всеки малък почитател на екстремните водни спортове. С този джет Вашето дете ще изживее множество вълнуващи летни мигове. Уверете се сами в рад..
  Надуваем воден джет - за басейн или море. Атрактивно забавление за всяко дете, обичащо да играе в ба...
  19,90 лв.
 • Надуваем крокодил - голяма играчка с дръжки за яздене във вода
  Надуваема фигура за басейн - крокодил. Перфектен за малките приключенци искащи да си играят с крокодили във водата.  Изключително атрактивна надуваема играчка, която всяко дете ще оцени с много радост и забавни игри! Двукамерната му система придава допълнителна безопасност, по време на иг..
  Надуваема фигура за басейн - крокодил. Перфектен за малките приключенци искащи да си играят с крокодили в...
  18,38 лв.