Играчки за плаж

Лопатки, кофички, формичкиза пясък.

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Надуваем крокодил - голяма играчка с дръжки за яздене във вода
  Надуваема фигура за басейн - крокодил. Перфектен за малките приключенци искащи да си играят с крокодили във водата.  Изключително атрактивна надуваема играчка, която всяко дете ще оцени с много радост и забавни игри! Двукамерната му система придава допълнителна безопасност, по време на иг..
  Надуваема фигура за басейн - крокодил. Перфектен за малките приключенци искащи да си играят с крокодили в...
  18,38 лв.
 • Надуваем голям делфин с дръжки за яздене във вода
  Надуваема фигура за басейн - делфин. Един страхотен начин децата да се забавляват с делфини в басейна или в морето. Изключително атрактивна надуваема играчка, която всяко дете ще оцени с много радост и забавни игри! Двукамерната му система придава допълнителна безопасност, по време на игра. В ..
  Надуваема фигура за басейн - делфин. Един страхотен начин децата да се забавляват с делфини в басейна или...
  18,38 лв.
 • Надуваем басейн за деца
  Надуваем детски трицветен басейн с омекотено въздушно дъно. Перфектния начин да се охладят и забавляват малките и големите деца в уюта на градината или на самия плаж. Характеристики: Материал: Здрав PVC; Цвят: Трицветен; Различни размери: Изберете желания от падащото меню по- горе! ..
  Надуваем детски трицветен басейн с омекотено въздушно дъно. Перфектния начин да се охладят и забавляват м...
  16,60 лв.
 • Надуваем дюшек с дръжки тип кресло
  Надуваем дюшек тип стол за басейн - идеален за отдих и летен релакс край басейна или морето. Може да се носите над водата стабилно, без да се притеснявате от преобръщане. За допълнителен комфорт допринасят страничните дръжки. Усеща се много леко и удобно - сякаш се носите към зоната на релакс..
  Надуваем дюшек тип стол за басейн - идеален за отдих и летен релакс край басейна или морето. Може да ...
  17,30 лв.
 • Детска палатка 105 х 135 см за забавна игра с любимите герои
  Зарадвайте вашето дете със страхотна, цветна палатка с анимационни герои, подходяща за игра в дома или в градината. Изключително атрактивен подарък, който всяко дете ще оцени подобаващо. Палатката се сгъва и разгъва в компактен калъф за лесно съхранение и пренасяне.   Характеристики..
  Зарадвайте вашето дете със страхотна, цветна палатка с анимационни герои, подходяща за игра в дома или в ...
  28,30 лв.
 • Кош за дрехи и съхранение на детски играчки
  Кош за детски играчки или дрехи, който ще внесе ред във всяка детска стая. Лесно може да бъде сгънат и прибран БЕЗ да заема излишно пространство. Размери: Размери: височина - 55см, диаметър - 35см. Цвят: Зелен, Жълт, Червен, Син, Оранжев (Изберете желания модел от падащото меню) &nb..
  Кош за детски играчки или дрехи, който ще внесе ред във всяка детска стая. Лесно може да бъде сгънат и...
  11,90 лв.