Играчки за плаж

Лопатки, кофички, формичкиза пясък.

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Детска палатка във формата на кола - 130 х 80 х 70 см
  Детска палатка за игра с формата на автомобил. Атрактивна придобивка за всяко дете, особено за почитателите на коли. Гарантирани часове забавление изпълнени с въображение и веселие за вашите деца. Палатката е сгъваема, така че може лесно да се съхранява, докато не се използва. Характеристи..
  Детска палатка за игра с формата на автомобил. Атрактивна придобивка за всяко дете, особено за почитатели...
  32,90 лв.
 • Надуваем детски джет с дръжки - атрактивна лятна играчка
  Надуваем воден джет - за басейн или море. Атрактивно забавление за всяко дете, обичащо да играе в басейна или сред вълните в морето. Перфектен за всеки малък почитател на екстремните водни спортове. С този джет Вашето дете ще изживее множество вълнуващи летни мигове. Уверете се сами в рад..
  Надуваем воден джет - за басейн или море. Атрактивно забавление за всяко дете, обичащо да играе в ба...
  19,90 лв.
 • Надуваем крокодил - голяма играчка с дръжки за яздене във вода
  Надуваема фигура за басейн - крокодил. Перфектен за малките приключенци искащи да си играят с крокодили във водата.  Изключително атрактивна надуваема играчка, която всяко дете ще оцени с много радост и забавни игри! Двукамерната му система придава допълнителна безопасност, по време на иг..
  Надуваема фигура за басейн - крокодил. Перфектен за малките приключенци искащи да си играят с крокодили в...
  18,38 лв.
 • Надуваем голям делфин с дръжки за яздене във вода
  Надуваема фигура за басейн - делфин. Един страхотен начин децата да се забавляват с делфини в басейна или в морето. Изключително атрактивна надуваема играчка, която всяко дете ще оцени с много радост и забавни игри! Двукамерната му система придава допълнителна безопасност, по време на игра. В ..
  Надуваема фигура за басейн - делфин. Един страхотен начин децата да се забавляват с делфини в басейна или...
  18,38 лв.
 • Надуваем басейн за деца
  Надуваем детски трицветен басейн с омекотено въздушно дъно. Перфектния начин да се охладят и забавляват малките и големите деца в уюта на градината или на самия плаж. Характеристики: Материал: Здрав PVC; Цвят: Трицветен; Различни размери: Изберете желания от падащото меню по- горе! ..
  Надуваем детски трицветен басейн с омекотено въздушно дъно. Перфектния начин да се охладят и забавляват м...
  16,60 лв.
 • Надуваем дюшек с дръжки тип кресло
  Надуваем дюшек тип стол за басейн - идеален за отдих и летен релакс край басейна или морето. Може да се носите над водата стабилно, без да се притеснявате от преобръщане. За допълнителен комфорт допринасят страничните дръжки. Усеща се много леко и удобно - сякаш се носите към зоната на релакс..
  Надуваем дюшек тип стол за басейн - идеален за отдих и летен релакс край басейна или морето. Може да ...
  17,30 лв.