Играчки за Момче

Разнообразие от забавни и развиващи интелекта на Вашето дете игри. Коли, Пъзели, конструктори, колела, триколки, плюшени играчки и грачки за плажа. 

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Килимче за рисуване с водни маркери
  Иновативно детско килимче, върху което децата ще си играят рисувайки с вода ! Създадено с мисъл за креативното развитие на малчуганите, килимчето предоставя възможност за постоянно рисуване и очертаване без нуждата от хартия и изхабяващи се химикали или моливи. Тайната се крие в уникалните мар..
  Иновативно детско килимче, върху което децата ще си играят рисувайки с вода ! Създадено с мисъл за кре...
  15,90 лв.
 • Интерактивна говореща играчка хамстер
  Симпатичен, мек и говорещ - перфектната занимавка за малки и големи бебета ! Интерактивният хамстер не само ще помогне на бебето да упражнява говора си, но и ще го забавлява със сладките си движения и смешен глас. Той чува звуците около себе си и веднага ги възпроизвежда по по-забавен начин. ..
  Симпатичен, мек и говорещ - перфектната занимавка за малки и големи бебета ! Интерактивният хамстер не...
  16,60 лв.
 • Графичен таблет за рисуване 10 инча
  Страхотен таблет за рисуване, писане и упражняване на новите ръкописни умения на малки и големи ! С него вместо да хабите стотици листи с хартия, можете да изчистите написаното само с един бутон. Тайната се крие в дисплея на таблета - той е сензитивен на натиск и оставя зелена следа при допир. ..
  Страхотен таблет за рисуване, писане и упражняване на новите ръкописни умения на малки и големи ! С не...
  19,90 лв.
 • Детска водна игра тип джойстик
  Занимателна водна игра с халки под формата на раче. Целта на играта е нанизване на всички халки върху двете стойки, използвайки само с използването на водното течение. Играта привлича интереса на малки и големи и е в състояние да ги занимава с часове. Предлагат се две разцветки на детската ..
  Занимателна водна игра с халки под формата на раче. Целта на играта е нанизване на всички халки върху ...
  3,90 лв.
 • Пластелин с дъска и нож
  Забавна играчка, с която децата ще творят докато си играят - класическа дъска с пластелин и ножче за разделяне. Комплектът разполага с 6 цвята пластелинови парчета, с които децата могат да извайват различни форми и структури. С помощта на пластмасовото ножче и дъска, децата ще има къде да режа..
  Забавна играчка, с която децата ще творят докато си играят - класическа дъска с пластелин и ножче за разд...
  2,90 лв.
 • Нестандартно кубче на Рубик
  Вариация на класическото кубче на Рубик - тази версия ще Ви занимае с бляскавите си цветове и несъразмерни форми. Интересното при играчката е, че всеки елементи от кубчето не е еднакъв с останалите - тоест ще се наложи да се съобразите с още една променлива при въртенето му. Размерите на всяко..
  Вариация на класическото кубче на Рубик - тази версия ще Ви занимае с бляскавите си цветове и несъразмерн...
  4,50 лв.6,90 лв.