Играчки за Момче

Разнообразие от забавни и развиващи интелекта на Вашето дете игри. Коли, Пъзели, конструктори, колела, триколки, плюшени играчки и грачки за плажа. 

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Нестандартен пъзел от кубчета - 6 различни вида
  Пъзела с кубчета е ефикасен метод за ранно детско обучени. Уникална вариация на класическите пъзели - кубчетата илюстрират различни картинки, но на всяка от страните му е изобразена различна част от пъзела ! Изключително занимателна игра за малките деца, кяото ще развие тяхната сръ..
  Пъзела с кубчета е ефикасен метод за ранно детско обучени. Уникална вариация на класическите пъ...
  9,90 лв.
 • Забавно движещо се музикално кученце
   Страхотна играчка за малки и големи деца - музикалното кученце ще забавлява децата Ви с часове. То лае, свети с ярки цветове и се разхожда из стаята. Кученцето притежава функция за избягване на препятствията - когато се доближи в близост на такова, то завива и се опитва да заобиколи. Можете д..
   Страхотна играчка за малки и големи деца - музикалното кученце ще забавлява децата Ви с часове. То...
  16,90 лв.
 • Детски комплект за игра Млад Доктор
   Комплект доктор в раничка за детска игра, съдържащ всичко необходимо Вашето дете да се превърне мигновено в медицински специалист. Комплектът представлява удобна кутия под формата на раничка, като вътре има цели 18 лекарски инструмента - от лепенки до слушалки за гърди и други. Чудесен по..
   Комплект доктор в раничка за детска игра, съдържащ всичко необходимо Вашето дете да се превърн...
  19,90 лв.23,30 лв.
 • Меко ходещо кученце със звук
   Лаещо малкото кученце, което ще забавлява Вас и Вашето дете. Изключително забавна играчка, която ще предложи множество усмивки за цялото семейство. Интересно допълнение и към играчките на домашния Ви любимец - пуснете кученцето и наблюдавайте кучето или котката си как си играе или бяга о..
   Лаещо малкото кученце, което ще забавлява Вас и Вашето дете. Изключително забавна играчка, коя...
  8,80 лв.
 • Метални конструктори за деца и възрастни Тежки Машини
  Изкарайте скрития във Вас инженер като сглобите любимата си "тежка машина" с частите предоставени от металния конструктор. Идеален подарък за малки и големи, всеки комплект ще привлече вниманието с добре изработените си части и ще поднесе удоволетворението от успешното конструиране. Всеки комплект е..
  Изкарайте скрития във Вас инженер като сглобите любимата си "тежка машина" с частите предоставени от мета...
  19,90 лв.
 • Интерени пъзели от 35-48 части Морско царство
  Приятни пъзели съставени от 35-48 части, чудесни подаръци за всяко дете и любител на пъзелите. Когато бъдат наредени, пъзелите изобразяват подводния свят с неговите животни. Веднъж сглобени, пъзелите може да се използват и като декорация в детската стая. Предлагат се две разновидности на пъзела: ..
  Приятни пъзели съставени от 35-48 части, чудесни подаръци за всяко дете и любител на пъзелите. Когато бъд...
  9,90 лв.