Играчки за Момче

Разнообразие от забавни и развиващи интелекта на Вашето дете игри. Коли, Пъзели, конструктори, колела, триколки, плюшени играчки и грачки за плажа. 

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Голямо хвърчило самолет
  Хвърчило във формата на самолет, идеална играчка за предстоящите летни дни. Докато се опитва да овладее хвърчилото, детето неусетно ще привикне към правилния подход в летенето и ще се забавлява с часове. Хвърчилото самолет ще допринесе и за здравето на детето посредством неуморното тичане нужно з..
  Хвърчило във формата на самолет, идеална играчка за предстоящите летни дни. Докато се опитва да овладе...
  9,30 лв.
 • Нестандартен лабиринт тип 3D топка
  Атрактивна детска играчка - триизмерен лабиринт , която ще развие логическото мислене на Вашето дете.  Когато чуем думата лабиринт най-често си представяме прави стени и лутане в кръг. Тук обаче лабиринтът е триизмерен - можете да го обърнете на всяка страна в опитите си да го преодолее..
  Атрактивна детска играчка - триизмерен лабиринт , която ще развие логическото мислене на Вашето дете...
  15,35 лв.
 • Детски дигитален фотоапарат 3в1 - за снимки, видео и игри
  Перфектният подарък за малките фотографи - с дигиталното фотоапаратче 3в1 ще заснемате бързо и лесно всеки момент. Той ще даде поле за изява на артистичността на децата, а те ще се забавляват и творят безброй часове ! Не просто обикновена детска играчка! Макар и направен за деца, фотоапар..
  Перфектният подарък за малките фотографи - с дигиталното фотоапаратче 3в1 ще заснемате бързо и лесно всек...
  29,90 лв.
 • Антистрес играчка PopItFidget
  Приятна на допир антистрес играчка PopItFidget. Спомага за намаляването на стреса и балансирането на събраната нервна енергия. Подходяща както за деца, така и за възрастни - с PopItFidget ще натискате, мачкате, стискате и огъвате меката материя на играчката докато едновременно с това се успоко..
  Приятна на допир антистрес играчка PopItFidget. Спомага за намаляването на стреса и балансирането на с...
  7,90 лв.9,90 лв.
 • Детска игра Домино в дървена кутийка
  Забавната класическа игра Домино в компактна дървена кутийка - интересно подаръче, с което ще подарите не само една игра, а многобройни възможности за забавление. Въпреки интригуващите правила за игра на Домино, плочките са по-известни и търсени за техните градивни свойства - можете да конструира..
  Забавната класическа игра Домино в компактна дървена кутийка - интересно подаръче, с което ще подарите не...
  2,90 лв.
 • Занимателна игра кубче лабиринт
  Уникално забавление под формата на кубче с пъзел на няколко нива ! Достатъчно търпеливи ли сте да вкарате топчето в най-широката цел ? Лабиринтът се състои от 6 страни, които са свързани помежду си чрез стените на кубчето. За да спечелите трябва да навигирате топчето като внимавате то да не п..
  Уникално забавление под формата на кубче с пъзел на няколко нива ! Достатъчно търпеливи ли сте да вкар...
  2,90 лв.