Играчки за Момче

Разнообразие от забавни и развиващи интелекта на Вашето дете игри. Коли, Пъзели, конструктори, колела, триколки, плюшени играчки и грачки за плажа. 

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Детски куфар с инструменти за млади майстори
  Превърнете детето си истински майстор още от ранна възраст с детски комплект инструменти в куфарче! В удобното куфарче, детето Ви ще намери цели 29 елемента - гайки, болтове, скоби, както и много инструменти като дрелка, чук, отвертки и други. Докато си играе с интересния подарък, детето ед..
  Превърнете детето си истински майстор още от ранна възраст с детски комплект инструменти в куфарче! ...
  23,30 лв.28,80 лв.
 • Ретро телевизионна игра тип конзола с два джойстика
  Играйте най-любимите си класически телевизионни игри от средата на 80те и 90те години! Върнете се в детството и преживейте отново тези забавни и незабравими мигове с игрите с дискети. Представяме ви геймърска конзола с предварително инсталирани цели 620 хитови игрови заглавия като Contra, Su..
  Играйте най-любимите си класически телевизионни игри от средата на 80те и 90те години! Върнете се в детст...
  39,90 лв.45,00 лв.
 • Детски джурасик парк - комплект бъги, ремарке и динозавър
  Създайте истински Джурасик парк вкъщи - в комплекта ще намерите бъги и ремарке, динозавър, приключенец, както и цели 11 негови инструмента за покоряване на джунглата ! Детето Ви ще се забавлява като създава всевъзможни сценарии, изиграни от героите в комплекта. Вратите на бъгито се отварят и в не..
  Създайте истински Джурасик парк вкъщи - в комплекта ще намерите бъги и ремарке, динозавър, приключенец, к...
  23,30 лв.25,00 лв.
 • Детска полицейска екшън кола с дистанционно управление и отварящи се врати
  Страхотна полицейска кола за деца с отварящи се врати и багажник, която детето Ви може да кара с дистанционно. С реалистичен дизайн и полицейски светлини, колата се отличава от останалите и със своята скорост и маневреност. Управлява се лесно чрез дистанционното, като колата е в състояние да п..
  Страхотна полицейска кола за деца с отварящи се врати и багажник, която детето Ви може да кара с дистанци...
  38,90 лв.
 • Голяма детска формула с инерционно задвижване
  Формула едно в ръцете на Вашето дете ! Детската кола тип Формула 1 представлява умален вариант на истинския болид от най-известното автомобилно състезание. Чрез инерционното задвижване можете да регулирате скоростта и само с един размах. Какво означава инерционно - когато засилите колата напр..
  Формула едно в ръцете на Вашето дете ! Детската кола тип Формула 1 представлява умален вариант на исти...
  25,00 лв.
 • Детски автомат със светлини и звуци
  Позволете на детето Ви да се превърне в любимия си екшън герой като му подарите детския автомат със светлини и звуци ! С него може да се превъплати в образа на героя и да се забавлява издавайки светлини и звуци. Играчката е изработена по реален модел автомат, с забелижими дори дребни елементи ..
  Позволете на детето Ви да се превърне в любимия си екшън герой като му подарите детския автомат със светл...
  9,90 лв.