Играчки за Момче

Разнообразие от забавни и развиващи интелекта на Вашето дете игри. Коли, Пъзели, конструктори, колела, триколки, плюшени играчки и грачки за плажа. 

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Детска кухня в куфарче
  Интересен комплект "детска кухня" събрано в удобно куфарче под формата на раничка. Подходящ подарък за всеки млад готвач, в него детето ще открие тенджерки, тиганчета, шпатули, продукти и други кулинарни аксесоари. В допълнение на комплекта, към раничката ще откриете и цяла платформа - две котло..
  Интересен комплект "детска кухня" събрано в удобно куфарче под формата на раничка. Подходящ подарък за...
  23,30 лв.
 • Атрактивен динозавър с движеща се уста и страшен звук
  Реалистичен голям динозавър - Тиранозавър РЕКС, който издава звуци и движи устата си. В устата си има LED лампичка, която свети в червено и го превръща в изтински ефектна играчка. Може да стои на двата си крака и притежава спусък за пускане в лапата си.  Динозавърът робот юе бъде оце..
  Реалистичен голям динозавър - Тиранозавър РЕКС, който издава звуци и движи устата си. В устата си им...
  23,30 лв.
 • Атрактивна детска пожарна - автовоз със стълба
  Интересна детска пожарна тип автовоз, който превозва допълнителни колички в себе си. Играчката се състои от голямо камионче с каросерия, която се разтваря и от него излизат по-малки пожарникарски колички. В задната част на камиона има и прикрепен кран, който може да се завърта. Към комплект..
  Интересна детска пожарна тип автовоз, който превозва допълнителни колички в себе си. Играчката се съст...
  29,00 лв.
 • Детски камион тип автовоз на 3 нива изстрелващ коли
  Камион автовоз, който пренася и разтоварва колички през кабината си - чудесен подарък за всяко момче. Автовозът превозва цели 6 колички, които са включени в комплекта. Камиончето може да се кара свободно от детето по килим или паркет. Ремаркето е съставено от 3 нива и може ефектно да се надига. ..
  Камион автовоз, който пренася и разтоварва колички през кабината си - чудесен подарък за всяко момче. ...
  26,80 лв.
 • Мотокар с дистанционно управление
  Атрактивен детски мотокар с оператор и дистанционно управление. Мотокарът е изработен реалистично по модел на истинската машина и има голяма работна платформа в предната си част. Играчката може да се движи напред, назад и да завива вдясно и вляво. Дистанционното има обхват 10 метра. И двете..
  Атрактивен детски мотокар с оператор и дистанционно управление. Мотокарът е изработен реалистично по м...
  29,90 лв.36,00 лв.
 • Камион с кран и дистанционно управление
  Играчка за всеки млад строител - камион с кран и дистанционно управление. Камионът е направен реалистично по модела на реалната машина и разполага с голямо гребло и управляваща кабина на ремаркето. Управлява се чрез дистанционно и може да се движи напред, назад, наляво и надясно. Обхватът на д..
  Играчка за всеки млад строител - камион с кран и дистанционно управление. Камионът е направен реалисти...
  29,90 лв.35,90 лв.