Играчки за Момиче

Кукли за момиче, пъзели, конструктори, колела, триколки, плюшени играчки и грачки за плажа. Разнообразни и развиващи интелекта на Вашето дете забавни игри.

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Детска кола с педали, волан и огледала - детски кракомобил
  Една от най-атрактивните играчки за децата са големите коли, в които могат да седнат и да карат самостоятелно. Ето една такава детска кола, която не само ще забавлява Вашето дете, но и ще усъвършенства чувството за скорост и контрол. Колата се задвижва от педали, които ще развият двигателните ..
  Една от най-атрактивните играчки за децата са големите коли, в които могат да седнат и да карат самостоят...
  66,90 лв.
 • Детски мотор буталка - мотопед кракомобил
  Изключително забавна детска буталка за яздене! Louis Ride On е проектиран с ергономичен дизайн, който улеснява моторно-двигателното развитие, насочеността и латералността на децата по време на игра. Усъвършенства чувството за скорост и баланс на Вашето дете. Освен това, широките й колела, по..
  Изключително забавна детска буталка за яздене! Louis Ride On е проектиран с ергономичен дизайн, който уле...
  48,90 лв.
 • Ролкови кънки за момиче - регулируем размер
  Удобни ролери за момиче с регулируем - универсален размер.   Характеристики: Висококачествена изработка от закалена пластмаса; Ергономичен дизайн, който се чувства леко и удобно; Издържливост на максимално натоварване до 25кг; Размери: от 20 до 23 см (31 до 36ти номер); Разм..
  Удобни ролери за момиче с регулируем - универсален размер.   Характеристики: Висококачес...
  39,60 лв.
 • Детска палатка 105 х 135 см за забавна игра с любимите герои
  Зарадвайте вашето дете със страхотна, цветна палатка с анимационни герои, подходяща за игра в дома или в градината. Изключително атрактивен подарък, който всяко дете ще оцени подобаващо. Палатката се сгъва и разгъва в компактен калъф за лесно съхранение и пренасяне.   Характеристики..
  Зарадвайте вашето дете със страхотна, цветна палатка с анимационни герои, подходяща за игра в дома или в ...
  28,30 лв.
 • Кош за дрехи и съхранение на детски играчки
  Кош за детски играчки или дрехи, който ще внесе ред във всяка детска стая. Лесно може да бъде сгънат и прибран БЕЗ да заема излишно пространство. Размери: Размери: височина - 55см, диаметър - 35см. Цвят: Зелен, Жълт, Червен, Син, Оранжев (Изберете желания модел от падащото меню) &nb..
  Кош за детски играчки или дрехи, който ще внесе ред във всяка детска стая. Лесно може да бъде сгънат и...
  11,90 лв.
 • Детски таблет с 3D говорещата котка ТОМ - 30 песни и различни тъч функции
  НОВ 3D таблет Talking Tom с 30 песни и различни тъч функции! ФУНКЦИИ: - Движещ се 3D холограмен образ на Talking Tom - Когато го погалиш по едното ушенце изпълнява 15 песни Happy birthday, Gangnam style и други - Когато го погалиш по другото ушенце разказва 15 забавни детски песнички ..
  НОВ 3D таблет Talking Tom с 30 песни и различни тъч функции! ФУНКЦИИ: - Движещ се 3D холограмен обр...
  26,90 лв.