Играчки за Момиче

Кукли за момиче, пъзели, конструктори, колела, триколки, плюшени играчки и грачки за плажа. Разнообразни и развиващи интелекта на Вашето дете забавни игри.

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Детска кухня в куфарче
  Интересен комплект "детска кухня" събрано в удобно куфарче под формата на раничка. Подходящ подарък за всеки млад готвач, в него детето ще открие тенджерки, тиганчета, шпатули, продукти и други кулинарни аксесоари. В допълнение на комплекта, към раничката ще откриете и цяла платформа - две котло..
  Интересен комплект "детска кухня" събрано в удобно куфарче под формата на раничка. Подходящ подарък за...
  23,30 лв.
 • Красива кукла булка
  Кукла облечена в булчинска рокля, перфектен подарък за всяка млада принцеса. Подходяща е за тематични ролеви игри, вписва се перфектно с други играчки и къщи за кукли. Ръцете, краката и главата на куклата могат да се завъртат и да заемат различни пози. Изработена с качествени материали и кр..
  Кукла облечена в булчинска рокля, перфектен подарък за всяка млада принцеса. Подходяща е за тематични ...
  13,60 лв.
 • Къща за кукли с мебели и цели 156 части
  Приказна къща за кукли с мебели и общо 156 части - перфектен подарък за всяка малка принцеса ! Изключително атрактивна и функционална, къщата притежава цели 8 стаи разположени на 3 етажа и балкон за игра. Всяка стая разполага със собствени мебели, които могат да се пренареждат свободно както дете..
  Приказна къща за кукли с мебели и общо 156 части - перфектен подарък за всяка малка принцеса ! Изключи...
  49,90 лв.
 • Таен дневник с катинар тип лексикон
  Всяка малка и голяма дама има своите тайни - в тайното дневниче заключено с катинар тайните остават само Ваши ! Перфектен подарък за всяка принцеса - състои се от кутия, която се затваря с катинар, чифт ключета и симпатично дневниче с цветни листи и широки редове. Кориците на кутията и дневник..
  Всяка малка и голяма дама има своите тайни - в тайното дневниче заключено с катинар тайните остават само ...
  9,90 лв.
 • Забавна детска игра за надуване на балони с колички
  Атрактивна играчка с колички и балони за забавни състезания задвижени от силен въздушен поток ! С нея, детето Ви ще прекара безброй часове в зареждане и изстрелване на количките по пода вкъщи. Всичко това се случва с помощта на ръчната въздушна станция за деца (включена в комплекта) - тя е ..
  Атрактивна играчка с колички и балони за забавни състезания задвижени от силен въздушен поток ! С нея,...
  23,90 лв.29,90 лв.
 • Състезателен джет с дистанционно управление
  Мощен състезателен джет с дистанционно управление за водни приключения и гонки. Модерна и забавна играчка за Вашите деца през летните дни, на които дори и възрастните биха се зарадвали. Формата на състезателния джет е съобразена със средата, в която ще се движи - той е в състояние да разрязва ..
  Мощен състезателен джет с дистанционно управление за водни приключения и гонки. Модерна и забавна игра...
  39,90 лв.