За хапване и пийване

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Удобна термо чанта за храна
   Насладете се на топъл обяд с термоустойчива чанта за съхранение на топло и студено. Тя е компактна и удобна за пренасяне. Ваш верен приятел - винаги под ръка при нужда! Термоустойчивата чанта е много подходяща за съхранение и пренасяне на бебешки храни!  Изработена с практичен и сти..
   Насладете се на топъл обяд с термоустойчива чанта за съхранение на топло и студено. Тя е компактна ...
  11,90 лв.
 • Купа тип поставка за телефон
   Удобна купа за ядки и семки с място за телефон. Практично решение за Вашето ежедневие. Не е нужно да избирате между храната или телефона, защото ръцете Ви ще са заети. Вече може едновременно да хапвате любимите си ядки и заедно с това да гледате на телефона или таблета си. Лесно и удобно ..
   Удобна купа за ядки и семки с място за телефон. Практично решение за Вашето ежедневие. Не е нужно д...
  7,37 лв.
 • Кутия за обяд с прибори
  Компактна кутия за обяд - Take Away Lunch Box. Разполага с две отделения и преграда за разделяне на основното отделение. Притежава плътнозатварящи се капаци с щипки за сигурно захващане. Кутията за храна е в комплект с прибори - вилица и лъжица. Изключително удобна и практична. Подходяща за малки..
  Компактна кутия за обяд - Take Away Lunch Box. Разполага с две отделения и преграда за разделяне на основ...
  7,90 лв.
 • Детска термо кутия - сеферче за съхранение на топла храна
  Термоустойчиви кутии за съхранение на топла храна. Подходящи за деца със страхотни картинки на любимите герои от филма "Замръзналото кралство". Висококачествена изработка от неръждаема стомана с термоустойчиви стени, които запавзват температурата на храната до 8 часа. Сефера притежават херметичес..
  Термоустойчиви кутии за съхранение на топла храна. Подходящи за деца със страхотни картинки на любимите г...
  17,37 лв.
 • Термоустойчива детска кутия за храна – сеферче
  Страхотна термоустойчива кутия за храна с любимите на всички деца Миньони. Забавен начин да приготвите закуска, обяд или вечеря за своето дете, запазвайки храната свежа и топла за дълго времве. Сеферчето е изработено с двустенни стени, запазващи температурата на храната за часове напред. Корпусът..
  Страхотна термоустойчива кутия за храна с любимите на всички деца Миньони. Забавен начин да приготвите за...
  8,90 лв.
 • Висок детски стол 93 x 60 x 60 см - сгъваем стол за хранене на деца
  Удобството за Вашето дете е от голямо значение особено докато се храни. Важно е детето ви да бъде стабилно и обезопасено, докато приема така важната за него ежедневна порция храна.  На Вашето внимание представяме високо детско столче, което ще осигури така желания комфорт на Вашето дете..
  Удобството за Вашето дете е от голямо значение особено докато се храни. Важно е детето ви да бъде стабилн...
  58,90 лв.