За хапване и пийване

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Бамбуков комплект за хранане 5в1 с Елза и Анна
  ЕКО детски комплект за хранене със симпатичен принт на Елза и Ана от "Замръзналото кралство". Комплектът е изработен от бамбук, който е в състояние напълно да се разгради в природата. В него се съдържат купичка, двойна чинийка с преграда, вилица, лъжича и чашка. Бамбуковата посуда и прибори е..
  ЕКО детски комплект за хранене със симпатичен принт на Елза и Ана от "Замръзналото кралство". Комплект...
  17,90 лв.
 • Кутия за съхранение на топла храна - 3х700мл термоустойчиви купи
    Съхранявайте храната топла и свежа с термо кутии 3в1. С тях ще се насладите на вкусна, ароматна и топла храна, дори да е сготвена преди 12 часа! Не е необходимо да купувате готова храна, която излиза доста скъпо или да хапвате студен обяд! Термоустойчивите кутии са създадени с мисъл з..
    Съхранявайте храната топла и свежа с термо кутии 3в1. С тях ще се насладите на вкусна, ароматна и ...
  13,90 лв.
 • Удобна термо чанта за храна
   Насладете се на топъл обяд с термоустойчива чанта за съхранение на топло и студено. Тя е компактна и удобна за пренасяне. Ваш верен приятел - винаги под ръка при нужда! Термоустойчивата чанта е много подходяща за съхранение и пренасяне на бебешки храни!  Изработена с практичен и сти..
   Насладете се на топъл обяд с термоустойчива чанта за съхранение на топло и студено. Тя е компактна ...
  11,90 лв.
 • Купа тип поставка за телефон
   Удобна купа за ядки и семки с място за телефон. Практично решение за Вашето ежедневие. Не е нужно да избирате между храната или телефона, защото ръцете Ви ще са заети. Вече може едновременно да хапвате любимите си ядки и заедно с това да гледате на телефона или таблета си. Лесно и удобно ..
   Удобна купа за ядки и семки с място за телефон. Практично решение за Вашето ежедневие. Не е нужно д...
  7,37 лв.
 • Кутия за обяд с прибори
  Компактна кутия за обяд - Take Away Lunch Box. Разполага с две отделения и преграда за разделяне на основното отделение. Притежава плътнозатварящи се капаци с щипки за сигурно захващане. Кутията за храна е в комплект с прибори - вилица и лъжица. Изключително удобна и практична. Подходяща за малки..
  Компактна кутия за обяд - Take Away Lunch Box. Разполага с две отделения и преграда за разделяне на основ...
  7,90 лв.
 • Детска термо кутия - сеферче за съхранение на топла храна
  Термоустойчиви кутии за съхранение на топла храна. Подходящи за деца със страхотни картинки на любимите герои от филма "Замръзналото кралство". Висококачествена изработка от неръждаема стомана с термоустойчиви стени, които запавзват температурата на храната до 8 часа. Сефера притежават херметичес..
  Термоустойчиви кутии за съхранение на топла храна. Подходящи за деца със страхотни картинки на любимите г...
  13,37 лв.17,37 лв.