За хапване и пийване

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Детска термо кутия - сеферче за съхранение на топла храна
  Термоустойчиви кутии за съхранение на топла храна. Подходящи за деца със страхотни картинки на любимите герои от филма "Замръзналото кралство". Висококачествена изработка от неръждаема стомана с термоустойчиви стени, които запавзват температурата на храната до 8 часа. Сефера притежават херметичес..
  Термоустойчиви кутии за съхранение на топла храна. Подходящи за деца със страхотни картинки на любимите г...
  17,37 лв.
 • Термоустойчива детска кутия за храна – сеферче
  Страхотна термоустойчива кутия за храна с любимите на всички деца Миньони. Забавен начин да приготвите закуска, обяд или вечеря за своето дете, запазвайки храната свежа и топла за дълго времве. Сеферчето е изработено с двустенни стени, запазващи температурата на храната за часове напред. Корпусът..
  Страхотна термоустойчива кутия за храна с любимите на всички деца Миньони. Забавен начин да приготвите за...
  8,90 лв.
 • Висок детски стол 93 x 60 x 60 см - сгъваем стол за хранене на деца
  Удобството за Вашето дете е от голямо значение особено докато се храни. Важно е детето ви да бъде стабилно и обезопасено, докато приема така важната за него ежедневна порция храна.  На Вашето внимание представяме високо детско столче, което ще осигури така желания комфорт на Вашето дете..
  Удобството за Вашето дете е от голямо значение особено докато се храни. Важно е детето ви да бъде стабилн...
  46,90 лв.58,90 лв.
 • Бамбуков комплект от 5 части за детска закуска
   Страхотен детски сервиз за хранене изработен от бамбук и 100% екологично чисти материали. Забавен и здравословен начин да поднесете закуска на Вашето дете с любимото му животно. Комплекта съдържа цели 5 части: Чинийка с размери: 21 х 21 и дълбочина 3см; Купичка с разме..
   Страхотен детски сервиз за хранене изработен от бамбук и 100% екологично чисти материали. Заба...
  16,90 лв.
 • Сгъваема масичка и столче за дете - преносим детски кът
  Невероятен детски комплект от сгъваема масичка и столче със забавни детски картинки. Страхотен подарък за всяко дете, който ще осигури множество усмивки, забавни моменти и неспирни детски игри. Създавате уединение на детето с мебели, създадени специално и само за него и едновременно с тов..
  Невероятен детски комплект от сгъваема масичка и столче със забавни детски картинки. Страхотен подарък...
  38,30 лв.46,90 лв.
 • Неразливаща се купичка за детска храна
  Забравете за детските бели, неприятните разливания и петна. Представяме Ви купичка за малки деца против разливане. Хранейки се с нея, Вашето дете никога повече няма да разсипе храната си. Може да върти купата във всякаква позиция, но съдържанието няма за се изсипе. Тайната на пр..
  Забравете за детските бели, неприятните разливания и петна. Представяме Ви купичка за малки деца про...
  9,39 лв.