За Бебето

Кенгуру, слинг и удобни раници - носилки. Интересни и полезни решения за Вашето бебе. Корита, кантари, играчки за бебе на ниски цени.

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Универсална раница за майки с 4 джоба и термо отделения
  Практична раница за разходка с бебе! Създадена с мисъл за майките! Тя е лека, удобна, мултифункционална и гарантирано ще побере всичко за Вашето дете! Може да я носите на гърба или пред вас като кенгуру. Идеална за разходки в парка, града, пътуване и екскурзии. С нея ще пренасяте всичко необх..
  Практична раница за разходка с бебе! Създадена с мисъл за майките! Тя е лека, удобна, мултифункциона...
  25,00 лв.36,90 лв.
 • Детско музикално килимче с 9 песнички развиващи сетивата и моториката
  Подарете на Вашето мъниче едновременно забавен и полезен подарък - музикалното килимче с цели 9 песнички ще забавлява детето и междувременно ще му помогне да развие сетивата и моториката си. Докато си седи спокойно върху килимчето, детето може да натиска различните картинки по него, като те ще из..
  Подарете на Вашето мъниче едновременно забавен и полезен подарък - музикалното килимче с цели 9 песнички ...
  25,90 лв.
 • Комплект камера и дисплей за детска стая тип Бейби Камера
  Бъдете спокойни докато Вашето мъниче си играе в детската стая или сладко спи в кошарата си. Не е трудно винаги да сте наясно какво прави и едновременно да развивате чуството му за независимост докато си почивате в хола. Всичко това е възможно с бебефона тип "Бейби Камера" ! Той притежава камера ..
  Бъдете спокойни докато Вашето мъниче си играе в детската стая или сладко спи в кошарата си. Не е трудно ...
  98,90 лв.116,00 лв.
 • Водно килимче за магическо ризуване с маркери
  Нека Вашето дете се учи да рисува по един магически начин. С водното килимче за рисуване детенцето ще развие своята креативност и сръчност в рисуването. Този подарък е образователен и занимателен. Върху водното килимче се рисува със специален воден маркер (включен в комплекта). Той се пълни само ..
  Нека Вашето дете се учи да рисува по един магически начин. С водното килимче за рисуване детенцето ще раз...
  19,90 лв.
 • Забавна Гимнастика за бебе с музикално изпълнение
  Музикална детска гимнастика предлагаща забавни мигове за бебето Ви. Фитнес, музика и забавление, това са само част от преживяванията, които ще изпита Вашето детенце. Играта с нея развива моториката на бебето и усъвършенства възприятието на звуци и мелодии. Нека Вашето бебче преоткрие нови..
  Музикална детска гимнастика предлагаща забавни мигове за бебето Ви. Фитнес, музика и забавление, тов...
  48,90 лв.
 • Детски обучителен писоар Жабче
  Научете детето да ходи до тоалетна бързо и лесно със забавния писоар "Жабче". Създаден е едновременно с обучителна, така и с забавляваща цел - докато учите детето си как правилно се ходи до тоалетна, то ще се забавлява като се опитва да уцели закачената перка в средата на жабчето. Това ще развие ус..
  Научете детето да ходи до тоалетна бързо и лесно със забавния писоар "Жабче". Създаден е едновременно с ...
  13,30 лв.