За Бебето

Кенгуру, слинг и удобни раници - носилки. Интересни и полезни решения за Вашето бебе. Корита, кантари, играчки за бебе на ниски цени.

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Забавна Гимнастика за бебе с музикално изпълнение
  Музикална детска гимнастика предлагаща забавни мигове за бебето Ви. Фитнес, музика и забавление, това са само част от преживяванията, които ще изпита Вашето детенце. Играта с нея развива моториката на бебето и усъвършенства възприятието на звуци и мелодии. Нека Вашето бебче преоткрие нови..
  Музикална детска гимнастика предлагаща забавни мигове за бебето Ви. Фитнес, музика и забавление, тов...
  48,90 лв.
 • Детски обучителен писоар Жабче
  Научете детето да ходи до тоалетна бързо и лесно със забавния писоар "Жабче". Създаден е едновременно с обучителна, така и с забавляваща цел - докато учите детето си как правилно се ходи до тоалетна, то ще се забавлява като се опитва да уцели закачената перка в средата на жабчето. Това ще развие ус..
  Научете детето да ходи до тоалетна бързо и лесно със забавния писоар "Жабче". Създаден е едновременно с ...
  13,30 лв.
 • Детски мек пъзел за земя тип Игра на думи с плодове
  Мека подова настилка за деца, която едновременно забавлява, пази и обучава децата Ви ! Съединявайки отделните блокчета под формата на пъзел се получава меко и безопасно поле за игра на Вашето дете.. Отделно, частите могат да се сглобяват и под формата на кубчета, триъгълници и други подобни..
  Мека подова настилка за деца, която едновременно забавлява, пази и обучава децата Ви ! Съединявайки от...
  11,90 лв.15,35 лв.
 • Детска топка 3в1 - сръчност, съобразителност, забавление
   Топка пъзел за бебе и малки дечица, която ще осигури занимателна игра с обучителен ефект за Вашето подрастващо детенце. Подарете на децата си свободата да сглобяват и разглобяват елементите на детската топка както пожелаят, докато учат различните форми и цветове. Когато елементите се подре..
   Топка пъзел за бебе и малки дечица, която ще осигури занимателна игра с обучителен ефект за Вашето ...
  9,80 лв.
 • Мек детски пъзел за земя с илюстрации на животни
   Детска мозайка тип мека подова настилка, която едновременно забавлява и обучава малките дечица. Развийте пространственото мислене, ориентация и чувството за форма на Вашето дете с мекия пъзел за под с животни. Изработен от специална - изключително мека, дебела и гъвката EVA антибакт..
   Детска мозайка тип мека подова настилка, която едновременно забавлява и обучава малките дечица. ...
  11,90 лв.15,90 лв.
 • Забавна игра за деца и родители Патешки обръчи
  Поиграйте с децата си на забавната игра "Патешки обръчи" ! Изключително занимателна, играта предлага предизвикателство за точността и съобразителността на Вас и децата Ви.  Целта на играта е да поставите патето на върха на всички обръчи след като ги поставите на стойката чрез умело хвърляне..
  Поиграйте с децата си на забавната игра "Патешки обръчи" ! Изключително занимателна, играта предлага п...
  8,80 лв.