За Бебето

Кенгуру, слинг и удобни раници - носилки. Интересни и полезни решения за Вашето бебе. Корита, кантари, играчки за бебе на ниски цени.

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Музикална игра за бебешка кошара
  Забавна музикална въртележка предназначена за окачане върху детска кошара. Тя е механизирана и издава приятна мелодия когато се завърти. Детенцето ще може да се забавлява като бута и дърпа симпатичните фигурки на животинки висящи над него. С тази играчка детето на практика може да се забавлява..
  Забавна музикална въртележка предназначена за окачане върху детска кошара. Тя е механизирана и издава ...
  29,90 лв.33,00 лв.
 • Музикална играчка за поставяне на детска количка
  Атрактивна за децата музикална играчка, предназначена за поставяне в детска количка. Представлява цветна стойка във формата на дъга, върху която има множество симпатични предмети като животинки и цветя. Също така играчката свети и генерира музикални мелодии. Можете да регулирате темпото на му..
  Атрактивна за децата музикална играчка, предназначена за поставяне в детска количка. Представлява цвет...
  25,50 лв.
 • Забавна детска играчка - пате с музика и светлини
  Забавна детска играчка подходяща за бебете. Светещо и пеещо патенце за малки дечица - перфектна играчка за забавление ! Патето пее, свети и маха с криле докато се движи и върти. Има умението също да се отклонява от препятствията щом ги срещне. Играчката е създадена с мисълта за забавлението..
  Забавна детска играчка подходяща за бебете. Светещо и пеещо патенце за малки дечица - перфектна играчк...
  13,30 лв.15,90 лв.
 • Чанта за майки тип органайзер за памперси с 11 джоба
  Практичен помощник за всяка майка - органайзер за памперски и други бебешки принадлежности тип чанта с цели 11 джоба ! С него ще сортирате аксесоарите за Вашето бебе, поддържайки ги подредени и винаги под ръка при нужда! Тя може да събере всичко необходимо като памперси, козметика, и..
  Практичен помощник за всяка майка - органайзер за памперски и други бебешки принадлежности тип чанта с це...
  18,30 лв.25,00 лв.
 • Надуваема водна подложка за бебе Морско царство
   Осигурете на бебенцето възможност да се докосне от крехка възраст до магията на морското дъно. Подарете му изключително интересна и атрактивна детска игра "Морско царство". С нея ще подарите усмивки за него и за цялото семейство. Гледайтего как с интерес играе, забавлява се и иедновременно с т..
   Осигурете на бебенцето възможност да се докосне от крехка възраст до магията на морското дъно. Пода...
  19,90 лв.
 • Интерактивна говореща играчка хамстер
   Много забавна играчка говореща и повтаряща всичко, което чуе със смешен глас. Плюшения хамстер ще Ви предложи множество забавни моменти и ще развесели и най-намръщените лица.  Просто му кажете нещо и той ще го повтори със забавния си глас и гарантирано ще ви разсмее. Интер..
   Много забавна играчка говореща и повтаряща всичко, което чуе със смешен глас. Плюшения хамстер...
  16,60 лв.