За Бебето

Кенгуру, слинг и удобни раници - носилки. Интересни и полезни решения за Вашето бебе. Корита, кантари, играчки за бебе на ниски цени.

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Интерактивна говореща играчка хамстер
  Симпатичен, мек и говорещ - перфектната занимавка за малки и големи бебета ! Интерактивният хамстер не само ще помогне на бебето да упражнява говора си, но и ще го забавлява със сладките си движения и смешен глас. Той чува звуците около себе си и веднага ги възпроизвежда по по-забавен начин. ..
  Симпатичен, мек и говорещ - перфектната занимавка за малки и големи бебета ! Интерактивният хамстер не...
  16,60 лв.
 • Забавно слонче пеещо и танцуващо с уши
  Сладко слонче, което пее и си играе с децата като скрива и показва муцунката си с уши. Децата ще се забавляват със слончето като го натискат и го карат да пее и да си играе с тях. С музичката от слончето детето ще може да танцува по ритъма и или да упражнява пеенето си. Музикалното слонче ще оси..
  Сладко слонче, което пее и си играе с децата като скрива и показва муцунката си с уши. Децата ще се за...
  29,90 лв.35,00 лв.
 • Детско гърне тип тоалетна за малки деца
  Удобно детско гърне изработено от пластмаса, със стабилна основа и малка облегалка. Предназначено за малки деца и помага за тренирането и научаването на детето да използва стандартните тоалетни. Гърнето е подходящо за поставяне на земята, дълго е 30см. и дълбочината му е 9см. Детската тоале..
  Удобно детско гърне изработено от пластмаса, със стабилна основа и малка облегалка. Предназначено за м...
  5,30 лв.6,90 лв.
 • Сгъваем детски кът с POP UP дизайн
  Сгъваем кът предназначен само за Вашето дете - чрез неговия POP UP дизайн ще можете бързо и лесно да осигурите местенце за игра на детето си където и да сте. Създаден с мисъл за комфортна игра за децата, детският кът разполага с подова настилка. Може спокойно да се използва както у дома, така и в..
  Сгъваем кът предназначен само за Вашето дете - чрез неговия POP UP дизайн ще можете бързо и лесно да осиг...
  15,35 лв.
 • Малки топки за басейн и детски кът - 50 броя
  Чудесно допълнение към всеки детски басейн и кът - с малките топчици ще допълните към забавлението на Вашите деца ! С цели 50 броя в комплект, топките могат да бъдат интересна притурка към играта на всеки малчуган. Те са олекотени и меки на допир. Подходящи са за всевъзможни игри включващи подхвъ..
  Чудесно допълнение към всеки детски басейн и кът - с малките топчици ще допълните към забавлението на Ваш...
  15,70 лв.
 • Детска музикална проходилка с различни игри
  Забавна детска буталка с музика, звуци и различни игри. Нека детето Ви се забавлява докато се учи на първите си стъпки с музикалната проходилка и различните и игри. Буталката ще помогне на детенцето да върви уверено напред докато си помага и се държи за проходилката. Този аксесоар за ранно прохож..
  Забавна детска буталка с музика, звуци и различни игри. Нека детето Ви се забавлява докато се учи на първ...
  45,00 лв.