За Детето

Стоки и аксесоари за бебето, детето и мама - Кенгуру, бебешки носилки и др. Разнообразие от играчки и забавни игри на ниски цени.

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Билкова щипка за дрехи против комари
  Осигурете си качествена защита срещу комари - БЕЗ неприятни миризми и БЕЗ токсични препарати. Представяме Ви нов, ефикасен и забавен начин да предпазите Вас и Вашите деца от неприятни ухапвания от комари, които могат да доведат до по-сериозни проблеми. Етерични щипки Bikit Guard са..
  Осигурете си качествена защита срещу комари - БЕЗ неприятни миризми и БЕЗ токсични препарати. Предст...
  3,30 лв.
 • Детски мотор за бутане с крака тип кракомобил
  Една от най атрактивните и забавни за всяко дете играчки е пистовия мотор. Всяко едно момче си мечтае за подобна придобивка. Сами ще се уверите щом детето Ви се качи и засияе от щастие. Този мотор ще развие моторно - двигателните функции и ще усъвършенства чувството за баланс и скорот на Вашето дете..
  Една от най атрактивните и забавни за всяко дете играчки е пистовия мотор. Всяко едно момче си мечтае за ...
  45,00 лв.
 • Детска кола с педали, волан и огледала - детски кракомобил
  Една от най-атрактивните играчки за децата са големите коли, в които могат да седнат и да карат самостоятелно. Ето една такава детска кола, която не само ще забавлява Вашето дете, но и ще усъвършенства чувството за скорост и контрол. Колата се задвижва от педали, които ще развият двигателните ..
  Една от най-атрактивните играчки за децата са големите коли, в които могат да седнат и да карат самостоят...
  66,90 лв.
 • Детски мотор буталка - мотопед кракомобил
  Изключително забавна детска буталка за яздене! Louis Ride On е проектиран с ергономичен дизайн, който улеснява моторно-двигателното развитие, насочеността и латералността на децата по време на игра. Усъвършенства чувството за скорост и баланс на Вашето дете. Освен това, широките й колела, по..
  Изключително забавна детска буталка за яздене! Louis Ride On е проектиран с ергономичен дизайн, който уле...
  48,90 лв.
 • Надуваем крокодил - голяма играчка с дръжки за яздене във вода
  Надуваема фигура за басейн - крокодил. Перфектен за малките приключенци искащи да си играят с крокодили във водата.  Изключително атрактивна надуваема играчка, която всяко дете ще оцени с много радост и забавни игри! Двукамерната му система придава допълнителна безопасност, по време на иг..
  Надуваема фигура за басейн - крокодил. Перфектен за малките приключенци искащи да си играят с крокодили в...
  18,38 лв.
 • Надуваем голям делфин с дръжки за яздене във вода
  Надуваема фигура за басейн - делфин. Един страхотен начин децата да се забавляват с делфини в басейна или в морето. Изключително атрактивна надуваема играчка, която всяко дете ще оцени с много радост и забавни игри! Двукамерната му система придава допълнителна безопасност, по време на игра. В ..
  Надуваема фигура за басейн - делфин. Един страхотен начин децата да се забавляват с делфини в басейна или...
  18,38 лв.