За Детето

Стоки и аксесоари за бебето, детето и мама - Кенгуру, бебешки носилки и др. Разнообразие от играчки и забавни игри на ниски цени.

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Каска и протекори за деца
  Представяме Ви детски комплект  протектори с каска, предпазващи детето от наранявания. Изработени от удароустойчив материал с олекотен и удобен дизайн. Размерът е универсален. Комплекта включва: 2 бр налакътници; 2 бр наколенки; 2 бр резервни протектор; Каска; Цветове: Си..
  Представяме Ви детски комплект  протектори с каска, предпазващи детето от наранявания. Изработени...
  18,90 лв.
 • Ролери за момче - регулируем размер
  Удобни ролери за момиче с регулируем - универсален размер. Характеристики: Висококачествена изработка от закалена пластмаса; Ергономичен дизайн, който се чувства леко и удобно; Издържливост на максимално натоварване до 25кг; Размери: от 20 до 23 см (31 до 36ти номер); Размер на опак..
  Удобни ролери за момиче с регулируем - универсален размер. Характеристики: Висококачествена изра...
  39,60 лв.
 • Ролкови кънки за момиче - регулируем размер
  Удобни ролери за момиче с регулируем - универсален размер.   Характеристики: Висококачествена изработка от закалена пластмаса; Ергономичен дизайн, който се чувства леко и удобно; Издържливост на максимално натоварване до 25кг; Размери: от 20 до 23 см (31 до 36ти номер); Разм..
  Удобни ролери за момиче с регулируем - универсален размер.   Характеристики: Висококачес...
  39,60 лв.
 • Външна батерия 8800mAh Миньони
  Детска външна батерия визуализираща любимите на всички деца герои – Миньоните. Вашето дете може да го пренася лесно на всякъде и да презарежда телефона си по всяко време. Устройството е леко и мобилно.Капацитета на батерията е впечатляващ - 8800mAh позволяващи да заредите повече от едно устрой..
  Детска външна батерия визуализираща любимите на всички деца герои – Миньоните. Вашето дете може да го ...
  18,80 лв.
 • Детска палатка 105 х 135 см за забавна игра с любимите герои
  Зарадвайте вашето дете със страхотна, цветна палатка с анимационни герои, подходяща за игра в дома или в градината. Изключително атрактивен подарък, който всяко дете ще оцени подобаващо. Палатката се сгъва и разгъва в компактен калъф за лесно съхранение и пренасяне.   Характеристики..
  Зарадвайте вашето дете със страхотна, цветна палатка с анимационни герои, подходяща за игра в дома или в ...
  28,30 лв.
 • Детско гърне с мелодии - музикална тоалетна за бебе
   Удобно и забавно гърне подходящо за всяко дете от 1 до 4 год. Стабилният дизайн и високата облегалка осигуряват комфорт, дори ако процесът се забави. В допълнение, музикалното гърне ще помогне за поддържане на правилното положение на гръбначния стълб, което има благоприятен ефект върху..
   Удобно и забавно гърне подходящо за всяко дете от 1 до 4 год. Стабилният дизайн и високата облегалк...
  25,75 лв.