За Детето

Стоки и аксесоари за бебето, детето и мама - Кенгуру, бебешки носилки и др. Разнообразие от играчки и забавни игри на ниски цени.

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Детска магнитна дъска с букви, цифри, животни и часовник
  Двустранна детска дъска тип образователна игра. С нея детенцето ще се учи на цифри и пресмятане, букви и азбука. както и учене на часовник.  Асоциации с животни ще му помогнат бързо и лесно да научи азбуката. Дъската притежава две страни: 1) Бяла магнитна дъска за фиксир..
  Двустранна детска дъска тип образователна игра. С нея детенцето ще се учи на цифри и пресмятане...
  23,90 лв.
 • Кубчето на Рубик
   Кубът на Рубик е класическа занимателна игра за малки и големи. Той развива чувството за ориентация, сръчност, логическо мислене и търпение. Амгическият куб е истинска механична главоблъсканица. Кубчето на Рубик притежава 6 страни с различни цветове. Всяка страна съдържа 9 квадратчета, к..
   Кубът на Рубик е класическа занимателна игра за малки и големи. Той развива чувството за ориентация...
  3,90 лв.
 • Блестяща детска раница хамелеон
  Блестяща раница за момиче с променящ цвета си ефект на хамелеон. Раницата е декорирана с кукли или еднорог (при поръчка уточнете кой модел предпочитате). Притежава регулируеми презрамки, едно голямо отделение и преден джоб с ципове. Изработена от влагоустойчива промазка със сменящи се цветове. Из..
  Блестяща раница за момиче с променящ цвета си ефект на хамелеон. Раницата е декорирана с кукли или едноро...
  25,00 лв.
 • Състезателна лодка с дистанционно управление
   Състезателна моторна лодка с дистанционно управление. С нея Вашето дете ще играе и се забавлява часове на ред през летните дни. Дори възрастните биха се заиграли с нея! Лодката е изключително атрактивна. Създадена с аеродинамичен дизайн. Развива максимална скорост от цели 25 км/ч. Притежав..
   Състезателна моторна лодка с дистанционно управление. С нея Вашето дете ще играе и се забавлява час...
  36,00 лв.
 • Кофичка с лопатка за игра на пясък
  Детски пясъчен комплект за игра на плажа, състоящ се от: Кофичка със сито; Лопатка Гребло; Когато отивате на море с деца е задължително да имате такъв комплект. С него детето ще играе и строи замъци от пясък часове наред. Размери на кофичката: 15 х 15 см; Материал: Пластмас..
  Детски пясъчен комплект за игра на плажа, състоящ се от: Кофичка със сито; Лопатка Гребло; ...
  5,90 лв.
 • Тротинетка със седалка и три колела
   Тротинетката със седалка е подходяща за по - малки деца, които все още трудно запазват равновесие и по-бързо се изморяват. Тя ще бъде верен приятел в израстването и развитието на Вашето дете. Може да бъде използване от 2 до 7 годишна възраст.  Тази тротинетка разполага с регулируема ви..
   Тротинетката със седалка е подходяща за по - малки деца, които все още трудно запазват равновесие и...
  58,90 лв.