За Детето

Стоки и аксесоари за бебето, детето и мама - Кенгуру, бебешки носилки и др. Разнообразие от играчки и забавни игри на ниски цени.

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Мек детски кът с преграда тип пъзел
   Мека детска настилка с части тип пъзел. Едновременно ще предпазва детето Ви от твърди под, но и ще го занимава и обучава докато си играе вътре. Този детски пъзел може да се разгърне до размери 112 х 112см или да се изградят странични прегради като мека ограда с височина 20 см. При о..
   Мека детска настилка с части тип пъзел. Едновременно ще предпазва детето Ви от твърди под, но ...
  45,00 лв.49,90 лв.
 • Светещ глобус на български език Сафари с животни
   Образователен детски подарък, който ще впечатли Вашето дете и ще остане ярък спомен за години напред. Светещия глобус е атрактивен детски подарък, който ще позволи на вашето дете да се учи от ранна възраст. В комплекта получавате книжка към илюстрациите на глобуса, тип мини енциклопеди..
   Образователен детски подарък, който ще впечатли Вашето дете и ще остане ярък спомен за години напре...
  79,90 лв.96,90 лв.
 • Танцуваща кукла Елза и Анна тип фея с крилца
   Приказна детска кукла, която пее и танцува с пируети и светлини. Магическа играчка, която ще пренесе Вашето детенце в приказката на Замръзналото кралство.   Куклата е музикална и пее песента "Let it go" от едноименния роман "Frozen". Малката фея притежава магически крилца и красива ..
   Приказна детска кукла, която пее и танцува с пируети и светлини. Магическа играчка, която ще пренес...
  23,30 лв.27,60 лв.
 • Кола с гравитационно управление с волан и педали
  Уникална спортна кола с дистанционно управление - перфектен подарък за всеки млад състезател ! Отличаваща се от останалите играчки, тази спортна кола се управлява директно чрез волан и педали ! Това ще позволи на детето прецизно управление, точно влизане в завоите и ще развие неговия шофьорски ус..
  Уникална спортна кола с дистанционно управление - перфектен подарък за всеки млад състезател ! Отличав...
  39,60 лв.
 • Багер с дистанционно и светлини тип играчка булдозер
    Атрактивна детска играчка багер с дистанционно управление - перфектния подарък за младите строители и багеристи! Багер е с повдигащо се гребло тип булдозер и дистанционно управление. Играчката е изработена от висококачествени материали с чувство към детайла. Багера притежава 4 високо..
    Атрактивна детска играчка багер с дистанционно управление - перфектния подарък за младите строител...
  39,90 лв.
 • Кукла Елза и Анна пееща песента от Замръзналото кралство
   Приказен подарък за Вашата малка принцеса. Любимите на Всички Елза и Анна от едноименния роман. Изберете красива кукла Елза или Анна, която нежно пее песничката от Frozen. Кукллите са изработени с чувство към детайла - с красива рокля и сплетени коси. Роклите могат да се събличат. Ръц..
   Приказен подарък за Вашата малка принцеса. Любимите на Всички Елза и Анна от едноименния роман. ...
  27,60 лв.