За Детето

Стоки и аксесоари за бебето, детето и мама - Кенгуру, бебешки носилки и др. Разнообразие от играчки и забавни игри на ниски цени.

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Голям комплект за рисуване и оцветяване в куфарче от 152 части
  Страхотен детски комплект за рисуване и оцветяване в голям куфар съдържащ цели 152 елемента. Всичко необходимо за младите художници на едно място. Комплектът е изработен от висококачествени материали. Куфарът разполага с метални удобна дръжка за лесно пренасяне и заключалки за сигурно ..
  Страхотен детски комплект за рисуване и оцветяване в голям куфар съдържащ цели 152 елемента. Вси...
  33,00 лв.37,60 лв.
 • Детска термо кутия - сеферче за съхранение на топла храна
  Термоустойчиви кутии за съхранение на топла храна. Подходящи за деца със страхотни картинки на любимите герои от филма "Замръзналото кралство". Висококачествена изработка от неръждаема стомана с термоустойчиви стени, които запавзват температурата на храната до 8 часа. Сефера притежават херметичес..
  Термоустойчиви кутии за съхранение на топла храна. Подходящи за деца със страхотни картинки на любимите г...
  17,37 лв.
 • Детска нощна лампа животинче с презаредима батерия и два режима
  Детска настолна LED лампа с гъвкаво рамо и два режима на осветяване - бяла или жълта LED светлниа.  Тялото на лампата е изработено в забавен дизайн във фомрата на животинче. Рамото е огъващо се, което позволява да насочвате светлината в желаната от Вас посока. Лампата работи на тока, като..
  Детска настолна LED лампа с гъвкаво рамо и два режима на осветяване - бяла или жълта LED светлниа.  ...
  15,35 лв.
 • Голям комплект за рисуване в дървено куфарче от 180 части
  Най-големият рисувателен комплект е при нас. Зарадвайте Вашето дете и отключете неговата художествена муза с дървен куфар за рисуване от цели 180 части. Всички компоненти са здраво закрепени и прибрани във масивна дървена кутия със заключващ механизъм и удобна дръжка за лесно пренасяне. Харак..
  Най-големият рисувателен комплект е при нас. Зарадвайте Вашето дете и отключете неговата художествена муз...
  38,90 лв.48,90 лв.
 • Говореща и ходеща кукла Радостина
   Кукла Радостина, която ходи, пее и говори. "Здравей, аз се казвам Радостина!" - така започва репертоара на тази страхотна нова интерактивна детска играчка. А това е само началото, после има още много фрази, песничка разделена на части, за да може детето да я научи и накрая заедно с Рад..
   Кукла Радостина, която ходи, пее и говори. "Здравей, аз се казвам Радостина!" - така започв...
  58,90 лв.
 • Детски космически пистолет със сзвук, светлина и проекция
  Космически пистолет с вградени звук, светлина и проекция за всички малки "звездни рейнджъри"! Характеристики: Режим проекция; 8 различни звукови ефекта; Светлинни ефекти; Работи с батерии 2бр АА 1.5V (не са включени в комплекта, но може да добавите от тук); Размери: 19 х 14 см; За..
  Космически пистолет с вградени звук, светлина и проекция за всички малки "звездни рейнджъри"! Характер...
  11,80 лв.