За Детето

Стоки и аксесоари за бебето, детето и мама - Кенгуру, бебешки носилки и др. Разнообразие от играчки и забавни игри на ниски цени.

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Детски кутии за храна с водоустойчив несесер - комплект 6в1
  Поставете закуската или обяда за своето дете в тези страхотни детески кутии! Комплект от 3 броя детски кутии с капаци и прибори за хранене компактно съхранени в непромукаема чанта с дръжки. Лесено се побира и пренася в ученическа чанта. Характеристики: Кутиите са изработени от PV..
  Поставете закуската или обяда за своето дете в тези страхотни детески кутии! Комплект от 3 броя д...
  8,90 лв.
 • Кутия за храна с 4 отделения и комплект прибори
  Съхранете храната си свежа за обяд, закуска или вечеря. Кутията притежава херметическо-плътно затваряне и по този начин запазва ценните съставки на храната в продължение на часове.  Двойната кутия е изработена в удобен за съхранение и пренасяне дизайн. компактно се побира във всяка ученическ..
  Съхранете храната си свежа за обяд, закуска или вечеря. Кутията притежава херметическо-плътно затваряне и...
  6,70 лв.
 • Кош за дрехи и съхранение на детски играчки
  Кош за детски играчки или дрехи, който ще внесе ред във всяка детска стая. Лесно може да бъде сгънат и прибран БЕЗ да заема излишно пространство. Размери: Размери: височина - 55см, диаметър - 35см. Цвят: Зелен, Жълт, Червен, Син, Оранжев (Изберете желания модел от падащото меню) &nb..
  Кош за детски играчки или дрехи, който ще внесе ред във всяка детска стая. Лесно може да бъде сгънат и...
  11,90 лв.
 • Комплект за рисуване и оцветяване - 58 части в кутия
  Красив комплект от 58 части за рисуване и оцветяване, съдържащ всичко необходимо за младия творец. Красива кутия с на 4 нива, които се разпъват в едно голямо плато. Изключително атрактивно обгръща Вапето дете с възможности за оцветяване и рисуване. Детския комплект ще помогне на ..
  Красив комплект от 58 части за рисуване и оцветяване, съдържащ всичко необходимо за младия творе...
  13,36 лв.
 • Рисувателен детски комплект от 54 части в красива кутия с дръжка и чекмеджета
  Страхотен комплект от 54 части за рисуване, съдържащ всичко необходимо за младия художник в едно. Красива кутия с 3 чекмеджета и капак с дръжка. Много удобна за пренасяне. Комплекта за рисуване и оцветяване ще помогне на Вашето дете да подобри своята сръчност, въображение и креативнос..
  Страхотен комплект от 54 части за рисуване, съдържащ всичко необходимо за младия художник в едно. ...
  18,90 лв.
 • Футболна топка БЪЛГАРИЯ
  Кожена футболна топка 5ца. Висококачествена изработка от кожа със здрави вътрешни и външни шевове. Красиво декорирана в бяло, зелено и червено с българското знаме. ..
  Кожена футболна топка 5ца. Висококачествена изработка от кожа със здрави вътрешни и външни шевове. ...
  15,90 лв.