За Детето

Стоки и аксесоари за бебето, детето и мама - Кенгуру, бебешки носилки и др. Разнообразие от играчки и забавни игри на ниски цени.

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Детска музикална проходилка с различни игри
  Забавна детска буталка с музика, звуци и различни игри. Нека детето Ви се забавлява докато се учи на първите си стъпки с музикалната проходилка и различните и игри. Буталката ще помогне на детенцето да върви уверено напред докато си помага и се държи за проходилката. Този аксесоар за ранно прохож..
  Забавна детска буталка с музика, звуци и различни игри. Нека детето Ви се забавлява докато се учи на първ...
  45,00 лв.
 • Здрава детска люлка от пластмаса с въжета
  Детска люлка за окачане на дърво или друга подходяща конструкция, предлагаща часове безопасно люлеене на децата. Насладете се на усмивката на своето дете докато го люлеете в двора и лятната градина! Изработена е под формата на удобна седалка, от дебела и устойчива пластмаса и притежава обезопа..
  Детска люлка за окачане на дърво или друга подходяща конструкция, предлагаща часове безопасно люлеене на ...
  25,00 лв.
 • Каишка за безопасна разходка на дете
  Осигурете Вашето спокойствие и сигурността на детето Ви докато сте навън с каишката за безопасна разходка на дете. Едновременно удобна и ефективна, каишката ще даде свобода на движение на детето, а Вие винаги ще знаете къде се намира то. Аксесоарът е съставен от 2 накитника и здрав разтегателен к..
  Осигурете Вашето спокойствие и сигурността на детето Ви докато сте навън с каишката за безопасна разходка...
  12,00 лв.
 • Голямо хвърчило самолет
  Хвърчило във формата на самолет, идеална играчка за предстоящите летни дни. Докато се опитва да овладее хвърчилото, детето неусетно ще привикне към правилния подход в летенето и ще се забавлява с часове. Хвърчилото самолет ще допринесе и за здравето на детето посредством неуморното тичане нужно з..
  Хвърчило във формата на самолет, идеална играчка за предстоящите летни дни. Докато се опитва да овладе...
  9,30 лв.
 • Музикално детско килимче с животни и звуци
  Забавно детско килимче, което ще пренесе детенцето във вълшебната и звучна ферма със симпатични малки животни. Килимчето е меко и приятно на допир - детето спокойно може да стъпи върху него, да седне или да легне. Докато си играе на постелката, детето ще учи и разбира за цветовете в природата и ..
  Забавно детско килимче, което ще пренесе детенцето във вълшебната и звучна ферма със симпатични малки жив...
  19,90 лв.23,30 лв.
 • Нестандартен лабиринт тип 3D топка
  Атрактивна детска играчка - триизмерен лабиринт , която ще развие логическото мислене на Вашето дете.  Когато чуем думата лабиринт най-често си представяме прави стени и лутане в кръг. Тук обаче лабиринтът е триизмерен - можете да го обърнете на всяка страна в опитите си да го преодолее..
  Атрактивна детска играчка - триизмерен лабиринт , която ще развие логическото мислене на Вашето дете...
  15,35 лв.