За Детето

Стоки и аксесоари за бебето, детето и мама - Кенгуру, бебешки носилки и др. Разнообразие от играчки и забавни игри на ниски цени.

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Излитаща от ръката фея Елза
   Подарете на малката принцеса магическа играчка излитаща от ръката кукла Елза от едноимения роман "Frozen". Куклата се издига от ръчичката поднасяйки вълнуващо изживяване за детенцето - истинска магия. Играчката лети, левиатирайки във въздуха и се контролира посредством доближаване на д..
   Подарете на малката принцеса магическа играчка излитаща от ръката кукла Елза от едноимения роман&nb...
  23,90 лв.25,00 лв.
 • Детски куфар с инструменти за млади майстори
  Превърнете детето си истински майстор още от ранна възраст с детски комплект инструменти в куфарче! В удобното куфарче, детето Ви ще намери цели 29 елемента - гайки, болтове, скоби, както и много инструменти като дрелка, чук, отвертки и други. Докато си играе с интересния подарък, детето ед..
  Превърнете детето си истински майстор още от ранна възраст с детски комплект инструменти в куфарче! ...
  23,30 лв.28,80 лв.
 • Ретро телевизионна игра тип конзола с два джойстика
  Играйте най-любимите си класически телевизионни игри от средата на 80те и 90те години! Върнете се в детството и преживейте отново тези забавни и незабравими мигове с игрите с дискети. Представяме ви геймърска конзола с предварително инсталирани цели 620 хитови игрови заглавия като Contra, Su..
  Играйте най-любимите си класически телевизионни игри от средата на 80те и 90те години! Върнете се в детст...
  39,90 лв.45,00 лв.
 • Забавна Гимнастика за бебе с музикално изпълнение
  Музикална детска гимнастика предлагаща забавни мигове за бебето Ви. Фитнес, музика и забавление, това са само част от преживяванията, които ще изпита Вашето детенце. Играта с нея развива моториката на бебето и усъвършенства възприятието на звуци и мелодии. Нека Вашето бебче преоткрие нови..
  Музикална детска гимнастика предлагаща забавни мигове за бебето Ви. Фитнес, музика и забавление, тов...
  48,90 лв.
 • Къща Барби с аксесоари
  Уникална просторна къща за кукли Барби с всевъзможни аксесоари. С такъв подарък детето Ви ще засияе от щастие. Комплекта ще осигури часове  забавна игра за Вашата малка принцеса!  Може да отваря врати, прозорци, да обзавежда стаите на къщата с масички, столчета, огледала и многото..
  Уникална просторна къща за кукли Барби с всевъзможни аксесоари. С такъв подарък детето Ви ще засияе от...
  56,60 лв.
 • Детски джурасик парк - комплект бъги, ремарке и динозавър
  Създайте истински Джурасик парк вкъщи - в комплекта ще намерите бъги и ремарке, динозавър, приключенец, както и цели 11 негови инструмента за покоряване на джунглата ! Детето Ви ще се забавлява като създава всевъзможни сценарии, изиграни от героите в комплекта. Вратите на бъгито се отварят и в не..
  Създайте истински Джурасик парк вкъщи - в комплекта ще намерите бъги и ремарке, динозавър, приключенец, к...
  23,30 лв.25,00 лв.