За Детето

Стоки и аксесоари за бебето, детето и мама - Кенгуру, бебешки носилки и др. Разнообразие от играчки и забавни игри на ниски цени.

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Летящ детски самолет с USB зареждане
  Детска играчка, с която малките асове ще покорят небесата - летящо самолетче с мотор и USB зареждане. Самолетът е изработен от специална, едновременно лека и устойчива материя - полипропилен и стиропор. Лекотата му позволява полети до цели 20 секунди във въздуха, а нечупливия материал го предпаз..
  Детска играчка, с която малките асове ще покорят небесата - летящо самолетче с мотор и USB зареждане. ...
  13,30 лв.
 • Мъркащо коте - пъзел за деца от дърво
  Забавен пъзел за деца с нестандартна форма изобразяваща котенце. Пъзелът е съставен от 26 броя дървени блокчета с различни цветове, цифри и латински букви. Всяка част е с интересна асиметрична форма и може да бъде свързана към останалите. Блокчетата и техните цифри, цветове и букви могат да..
  Забавен пъзел за деца с нестандартна форма изобразяваща котенце. Пъзелът е съставен от 26 броя дървени...
  8,29 лв.
 • Детски дървен пъзел с 26 части Петел
  Нестандартен пъзел за деца с асиметрични дървени блокчета, изобразяващи петел. Чудесна алтернатива на стадартните пъзели, петелът ще развие протранственото и последователното мислене на децата. Всяко негово блокче е с различен цвят, латинска буква и цифра - могат да се използват както за реден..
  Нестандартен пъзел за деца с асиметрични дървени блокчета, изобразяващи петел. Чудесна алтернатива на ...
  8,30 лв.
 • Симпатичен детски пъзел - кравичка
  Интересен детски пъзел съставен от 26 части изобразяващ кравичка. Частите на пъзелчето са изработени от дърво и са оцветени в различен цвят. Върху всяко блокче има илюстрирани латински букви и цифри. Всяка част от пъзела може да бъде свързана с останалите - цветовете, буквите и цифрите могат ..
  Интересен детски пъзел съставен от 26 части изобразяващ кравичка. Частите на пъзелчето са изработени о...
  7,97 лв.
 • Галопиращ кон - дървен детски пъзел
  Пъзел изобразяващ конче в галоп - съставен от 26 на брой дървени кубчета, които са взаимносвързващи се. Те са оцветени в различни цветове и разполагат с илюстрации на цифри и латински букви. Кубчетата могат да се използват както за редене на пъзел, така и за различни игри с детето - развивайки..
  Пъзел изобразяващ конче в галоп - съставен от 26 на брой дървени кубчета, които са взаимносвързващи се. ...
  7,99 лв.
 • Пъзел за деца тип динозавър
  Детски пъзел с формата на динозавър съставен от дървени кубчета с илюстрирани латински букви и цифри. Пъзелът разполага с 26 части, които са взаимносвързващи се. Кубчетата са с различен цвят и могат да стимулират сетивното развитие на детето. Веднъж нареден, пъзелът приема формата на динозавър..
  Детски пъзел с формата на динозавър съставен от дървени кубчета с илюстрирани латински букви и цифри. ...
  7,98 лв.