За Детето

Стоки и аксесоари за бебето, детето и мама - Кенгуру, бебешки носилки и др. Разнообразие от играчки и забавни игри на ниски цени.

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Мек детски пъзел за земя с илюстрации на животни
   Детска мозайка тип мека подова настилка, която едновременно забавлява и обучава малките дечица. Развийте пространственото мислене, ориентация и чувството за форма на Вашето дете с мекия пъзел за под с животни. Изработен от специална - изключително мека, дебела и гъвката EVA антибакт..
   Детска мозайка тип мека подова настилка, която едновременно забавлява и обучава малките дечица. ...
  9,90 лв.
 • Детски таблет за неоново рисуване
   Нарисувайте светеща картина с магическата дъска! Детския таблет за неоново рисуване ще превърне рисунките на децата Ви в светеща атракция! Истинска магия за Вас и Вашето дете! Шестте маркера включени в комплекта дават възможност на децата Ви да рисуват и оцветяват каквото пожелаят и да го п..
   Нарисувайте светеща картина с магическата дъска! Детския таблет за неоново рисуване ще превърне рис...
  16,90 лв.23,90 лв.
 • Мобилна ученическа дъска за писане и рисуване с две лица
   Двулицева магнитна дъска за писане и рисуване развива визуалното възприятие на уроците от детето, като по този начин детето научава и запомня всичко бързо и лесно. Детето Ви може да се обучава и у дома, с помощта на дъската, като тя включва всичко необходимо за научаване на думи и пресмятане ..
   Двулицева магнитна дъска за писане и рисуване развива визуалното възприятие на уроците от детето, к...
  36,90 лв.
 • Математически комплект за ученици 8в1
   Всичко нужно за един млад математик - комплектът събира цели 8 инструменти в себе си ! На разположение ще имате пергел, молив, гума, острилка, линия, 2 триъгълника и транспортир удобно прибрани в компактна кутийка. Практичен и удобен за носене в чанта, комплектът покрива всички нужди в часове..
   Всичко нужно за един млад математик - комплектът събира цели 8 инструменти в себе си ! На разполож...
  7,90 лв.
 • Детска дъска с две лица за обучение 4в1 - математика, английски, часовник, броене
  Детската дъска за обучение събира всичко най-важно като материал за Вашия малък ученик - смятане, чужд език, часовник със стрелки, различни знаци и др. Всички елементи се закрепят чрез магнити - удобно и интересно визуализират учебния материал на детето. Дъската има две лица, като върху едната с..
  Детската дъска за обучение събира всичко най-важно като материал за Вашия малък ученик - смятане, чужд ез...
  45,00 лв.
 • Химикалка с плюшена капачка Русалка'
  Удобен химикал, подходящ за писане и рисуване с плюшена капачка и форма на русалка. Пише и рисува в синьо, не много дебело или тънко. Пълнителите са със стандартни размери и са сменяеми. Химикалката има капачка против изсъхване или изцапване. Интереснен химикал за малките ученици и почитатели на под..
  Удобен химикал, подходящ за писане и рисуване с плюшена капачка и форма на русалка. Пише и рисува в синьо...
  2,50 лв.