За Детето

Стоки и аксесоари за бебето, детето и мама - Кенгуру, бебешки носилки и др. Разнообразие от играчки и забавни игри на ниски цени.

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Математическа игра тип въртящо се сметало
   Научете детето да смята от ранна възраст с тази умна играчка.  Математическата игра ще помогне на детенцето Ви да се научи да смята и ще развие логическото мислене много по-ранно от предучилишна възраст. Така детето Ви ще бъде подготвено и напреднало за стартиране на първи клас. Смета..
   Научете детето да смята от ранна възраст с тази умна играчка.  Математическата игра ще помогн...
  5,90 лв.
 • Триизмерен пъзел Къща с двор и животни
  Страхотен триизмерен пъзел за деца и възрастни "Къща с двор и животинки" С него всеки малък и голям любител на пъзелите ще може да нареди собствената си къщурка и нейните животинки. Всеки пъзел се състои от части, които изобразяват 3D постройки, дърветам животни и хора. Те не са трудни за нар..
  Страхотен триизмерен пъзел за деца и възрастни "Къща с двор и животинки" С него всеки малък и голям лю...
  13,90 лв.
 • Нестандартно кубче Рубик тип ябълка
  Интересно кубче Рубик във формата на ябълка, което ще занимае съзнанието и ръцете Ви с часове ! Нестандартната му форма на ябълка представя още повече възможности за пренареждане от класическите варианти на кубчето. То може да се върти на всички посоки и веднъж разбъркано, нареждането му е превр..
  Интересно кубче Рубик във формата на ябълка, което ще занимае съзнанието и ръцете Ви с часове ! Нестан...
  11,90 лв.
 • Книжка за оцветяване с анимационни герои
  Детска книжка за оцветяване на анимационни герои и подарък стикери за спомен в нея. Книжката е подходяща за оцветяване с флумастери, пастели, моливи или водни боички. В средата на всяка книжка има 2 листа с общо 15 стикера на героите в нея. Те са предназначени за изрязване и залепяне на друга ..
  Детска книжка за оцветяване на анимационни герои и подарък стикери за спомен в нея. Книжката е подходя...
  2,90 лв.
 • Графитено блокче за рисуване с магически цветове - 10 листа
  Едно интересно и нестандартно блокче за рисуване с магически цветове. Ефектен начин за създаване на рисунка. Вашето дете ще ахне от магическия ефект, който се създава. Графитените листи побират в себе си всички цветове на дъгата, а от Вас се иска само да рисувате с дървения писец ! Блокчето се..
  Едно интересно и нестандартно блокче за рисуване с магически цветове. Ефектен начин за създаване на рисун...
  5,90 лв.
 • Пъзел за оцветяване различни герои
  Забавен пъзел за сглобяване и оцветяване с различни герои. Предназначен за двойна забава - правилно подреждане и креативно оцветяване. Когато е разопакован, пъзелът ще бъде без цвят - от децата зависи как ще го оцветят. Могат да следват цветовете на картинката или пък само да решат кое как ще ..
  Забавен пъзел за сглобяване и оцветяване с различни герои. Предназначен за двойна забава - правилно по...
  7,30 лв.