Дървена настилка за градина - сглобеяеми декинг плочки

Дървена настилка за градина - сглобеяеми декинг плочки

МОЖЕШ ДА ПОРЪЧАШ НА ТЕЛ: 0885580473
Код на продукта:
J-WoodDeck30
Наличност:
В наличност
Цена: 9,90 лв.
Описание

 Дървена мозайка на чимове или т.н декинг плочи, с която бързо и лесно може да освежите Вашата тераса, дом или градина. Дървената мозайка създава уют, комфорт и изолация. Особено красива гледка бихте постигнали при комбинирането с каменни, ВРС или плочки от изкуствена трева. С тези дървени плочки може да изграждате пътеки, обособени места или цели подови настилки.

Декинг плочките представляват сглобяеми дървени елементи в квадратна форма. Подходящи са за поставяне в градината, на терасата или дори у дома.

Дървените плочки са устойчиви са на атмосферни условия, което ги прави удачни за поставяне на екстериор или интериор. Разполагат с иновативна клик-система за бърз и лесен монтаж (Без нужда от инструменти).

Всяка дама би се справила самостоятелно!

Горната част на декинг плочката е от дървен материал с формата на паркет. Създава се краси ефект и цялостна визия в сглобен вид. Долната част представлява решетка от дренажна система за ограничаване на влагата.

 Носещата структура от полипропилен предпазва от директен контакт с повърхността, върху която се поставят, което прави плочките изключително устойчиви на атмосферни влияния. 

Висококачествена изработка от акациево дърво.

Лесното полагане без инструменти и винтове.

 

Характеристики: 

  • Дървена мозайка;
  • Материал: Акациево дърво;
  • Устойчивост на атмосферни условия;
  • Система за монтаж: Клик;
  • Приложение: Тераса, балкон, градина, сауна;
  • Размер: 30 х 30 см; 
  • Дебелина: 3 см;

ЦЕНА ЗА БРОЙ!

ВИДЕО:

Клиентите, които закупиха този продукт, закупиха и: