Играчки

Играчки за всеки домашен любимец. Забавление за кучета и котки.

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Котешка чесалка тип платформа за игра
  Спасете дивана и меката мебел от ноктите на котето като му подарите платформа за игра заедно с чесалка. Платформата представлява мека основа, повдигната платформа и стебло между двете, което е увито в конопен сезал. Конопеният сезал е много подходящ за точене на нокти - грапав е и не се къса лесн..
  Спасете дивана и меката мебел от ноктите на котето като му подарите платформа за игра заедно с чесалка. ...
  15,35 лв.
 • Кокал за куче тип чесалка за почистване на зъби
  Грижа за устата и зъбите на Вашето куче са от първостепенно значение! Подарете една страхотна и едновременно полезна играчка на своя домашен любимец! Забравете за нахапаните мебели! Забравете за проблема лошия дъх известен още като халитоза.Той е резултат от натрупване на бактерии в устата.&..
  Грижа за устата и зъбите на Вашето куче са от първостепенно значение! Подарете една страхотна и едно...
  9,90 лв.12,90 лв.
 • Интерактивна играчка за котка с топче и мишле
  Забавна котешка играчка, която Вашето коте ще оцени подобаващо!  Интерактивна играчка за котка - мишка на пружина с топче. Вашата котка ще може с часове да си играе и забавлява с тази уникална играчка. Мишката на пружина, ще я стимулира да играе още и още повече и никога няма да и бъде скучн..
  Забавна котешка играчка, която Вашето коте ще оцени подобаващо!  Интерактивна играчка за котка - ...
  15,35 лв.
 • Играчка за котка с мишка
  Занимателна и забавна играчка за котка - чесалка с мишка. Котките полагат много грижи всеки ден, за да премахнат старите обвивки от ноктите си, за да бъдат винаги здрави и много остри. Когато котката не е домашен любимец, за тази цел се използва дървесна кора, но ако живее в домашни условия мест..
  Занимателна и забавна играчка за котка - чесалка с мишка. Котките полагат много грижи всеки ден, за д...
  11,90 лв.
 • Котешка чесалка за точене на нокти
  Чесалката е чудесен аксесоар, задължителен за всеки дом с котка. Когато любимото Ви мъркащо същество безжалостно започне да драска с нокти по тапетите или дивана и канапето, веднага ще Ви стане ясно, че нещо трябва да се направи.  Решението е този чудесен аксесоар изработен от есестве..
  Чесалката е чудесен аксесоар, задължителен за всеки дом с котка. Когато любимото Ви мъркащо същест...
  13,30 лв.17,60 лв.
 • Кълбо играчка за коте
  Играчка за коте или куче във формата на плетено кълбо. Изработена от материал подходящ за точене на зъбки и нокти на коте. Всяки домашен любимец ще се заиграе и забавлява с този чудесен подарък. Диаметър: 11см ..
  Играчка за коте или куче във формата на плетено кълбо. Изработена от материал подходящ за точене на зъбки...
  9,90 лв.