Домашни любимци

Всичко за домашния любимец. Интересни предложения за кучета, котки и други. Постелки, играчки, каишки, поводи, четки за сресване и почистване на косми.

Разнообразие от аксесоари за домашния любимец на стахтони цени.

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Меко и топло легло за котка
   Обича ли Вашата котка да лежи някъде на топло освен на пода? Разбира се, че да! Тогава тя ще оцени подобаващо леглото за окачане на радиатор. Това е идеалното място да спи, да се излежава или просто да си почива на топло в студените зимни дни. Осигурете топлина и уют на Вашето люб..
   Обича ли Вашата котка да лежи някъде на топло освен на пода? Разбира се, че да! Тогава тя ще о...
  23,30 лв.
 • Електрическа пила за куче и коте
   Скъсете ноктите на Вашето куче бързо, лесно и безопасно с електрическа пила Pedi Paws. Това е Иновативен уред - верен приятел на стопанина и домашните любимци. Ноктите на животните причиняват болезнени наранявания на възглавничките, докато израстват. За това грижата за тях и честото им ск..
   Скъсете ноктите на Вашето куче бързо, лесно и безопасно с електрическа пила Pedi Paws. Това е ...
  15,35 лв.
 • Машинка за подстригване на животни
   Машинка за подстригване на кучета и котки Pet Clippers. Създадена за бързо и лесно подстригване с професионални резултати. Тя е универсална - подходяща дори за мъжка фризура. Машинката е изработена с масивен, но забавен дизайн. Притежава мощен, но тих мотор, който н..
   Машинка за подстригване на кучета и котки Pet Clippers. Създадена за бързо и лесно подстр...
  38,90 лв.46,90 лв.
 • Удобна раница за разходка на домашни любимци
  Страхотна чанта за разходка на куче и коте. Удобна и и практична с нея ще пренасяте любимия си домашен любимец навсякъде с Вас. Готови за забавни моменти и изследователски поход! Раницата за куче и коте е подходяща за пътувания или ежедневни разходки. Предназначена за животни до 7/8 кг...
  Страхотна чанта за разходка на куче и коте. Удобна и и практична с нея ще пренасяте любимия си домашен лю...
  23,90 лв.
 • Ръкавица за почистване на косми от домашни любимци
   Ръкавица за премахване на косми с масажиращ ефект. Подходяща за кучета и котки. Тази ръкавица е верен помощник в премахването на нежеланата козина. С нея не само сресвате и почиствате домашният си любимец, но и му оказвате приятно масажиращо усещане за релакс. Подобрява кръвообръщението на жив..
   Ръкавица за премахване на косми с масажиращ ефект. Подходяща за кучета и котки. Тази ръкавица е вер...
  7,90 лв.
 • Удобна каишка за куче - анатомичен нагръдник
  Удобен регулируем нагръдник за разхождане на голямо куче. Притежава ергономичен дизайн с анатомични - меки подложки.  Специално разработен със захват, който преминава през торса на кучето, а не през врата му - далеч от чувствителни области на животното. Осигурява на водача сигурно захв..
  Удобен регулируем нагръдник за разхождане на голямо куче. Притежава ергономичен дизайн с анатомични - мек...
  23,90 лв.