Домашни любимци

Всичко за домашния любимец. Интересни предложения за кучета, котки и други. Постелки, играчки, каишки, поводи, четки за сресване и почистване на косми.

Разнообразие от аксесоари за домашния любимец на ниски цени.

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Електрическа пила за куче и коте
   Скъсете ноктите на Вашето куче бързо, лесно и безопасно с електрическа пила Pedi Paws. Това е Иновативен уред - верен приятел на стопанина и домашните любимци. Ноктите на животните причиняват болезнени наранявания на възглавничките, докато израстват. За това грижата за тях и честото им ск..
   Скъсете ноктите на Вашето куче бързо, лесно и безопасно с електрическа пила Pedi Paws. Това е ...
  15,35 лв.
 • Машинка за подстригване на животни
   Машинка за подстригване на кучета и котки Pet Clippers. Създадена за бързо и лесно подстригване с професионални резултати. Тя е универсална - подходяща дори за мъжка фризура. Машинката е изработена с масивен, но забавен дизайн. Притежава мощен, но тих мотор, който н..
   Машинка за подстригване на кучета и котки Pet Clippers. Създадена за бързо и лесно подстр...
  38,90 лв.46,90 лв.
 • Удобна раница за разходка на домашни любимци
  Страхотна чанта за разходка на куче и коте. Удобна и и практична с нея ще пренасяте любимия си домашен любимец навсякъде с Вас. Готови за забавни моменти и изследователски поход! Раницата за куче и коте е подходяща за пътувания или ежедневни разходки. Предназначена за животни до 7/8 кг...
  Страхотна чанта за разходка на куче и коте. Удобна и и практична с нея ще пренасяте любимия си домашен лю...
  19,39 лв.
 • Ръкавица за почистване на косми от домашни любимци
   Ръкавица за премахване на косми с масажиращ ефект. Подходяща за кучета и котки. Тази ръкавица е верен помощник в премахването на нежеланата козина. С нея не само сресвате и почиствате домашният си любимец, но и му оказвате приятно масажиращо усещане за релакс. Подобрява кръвообръщението на жив..
   Ръкавица за премахване на косми с масажиращ ефект. Подходяща за кучета и котки. Тази ръкавица е вер...
  7,90 лв.
 • Удобна каишка за куче - анатомичен нагръдник
  Удобен регулируем нагръдник за разхождане на голямо куче. Притежава ергономичен дизайн с анатомични - меки подложки.  Специално разработен със захват, който преминава през торса на кучето, а не през врата му - далеч от чувствителни области на животното. Осигурява на водача сигурно захв..
  Удобен регулируем нагръдник за разхождане на голямо куче. Притежава ергономичен дизайн с анатомични - мек...
  23,90 лв.
 • Четка за почистване на косми 3 в 1 - комплект за премахване на влакна и мъх
  Функционален уред за почистване на власинки, косми и мъх с едно движение. Не губете време и усилия да почиствате след домашния любимец! Сега бързо и лесно само с едно движение премахвате нежеланите косми от вашите мебели и дрехи. Иновативният уред Pet Remover 3в1 ще се справи за секунди. Сам..
  Функционален уред за почистване на власинки, косми и мъх с едно движение. Не губете време и усилия да поч...
  13,90 лв.15,95 лв.