Домашни любимци

Всичко за домашния любимец. Интересни предложения за кучета, котки и други. Постелки, играчки, каишки, поводи, четки за сресване и почистване на косми.

Разнообразие от аксесоари за домашния любимец на стахтони цени.

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Купичка за куче с капацитет 600 грама
  Удобна купичка за храната на Вашия четириног приятел - купичка за куче с атрактивни илюстрации. Дизайнът на купичката е съобразен с мисълта за чистотата на мястото където е сложена - направена е със стабилна основа, което прави доста трудно обръщането и разливането на храната на пода. Изработе..
  Удобна купичка за храната на Вашия четириног приятел - купичка за куче с атрактивни илюстрации. Дизайн...
  6,30 лв.
 • Удобен повод за кучета до 30-40кг.
  Иновативен повод за кучета, осигуряващ комфорт и спокойствие както за животните, така и за стопаните им. Поводът не стяга кучето около врата, причинявайки стрест и неудобство, а и в някои случаи дори наранявания. Вместо това каишката преминава около гръдния кош и така се фиксира за тялото на куче..
  Иновативен повод за кучета, осигуряващ комфорт и спокойствие както за животните, така и за стопаните им. ...
  19,90 лв.
 • Удобна чанта за пренасяне на котка и куче
   Носете Вашия четириног приятел навсякъде удобно за Вас и комфортно за него - със сгъваемата чанта за домашни любимци. Транспортната чанта влиза в употреба на всеки собственик на домашен любимец - особено за тези имащи куче или коте. Практичната чанта заменя пластмасовите или металните клетк..
   Носете Вашия четириног приятел навсякъде удобно за Вас и комфортно за него - със сгъваемата чанта з...
  26,90 лв.33,00 лв.
 • Топла и мека постелка за куче и коте
  Уютна и топла постелка за Вашето куче или коте - подарете комфорт на четириногите си приятели за идващите студени месеци ! С размерите си от 50х44см. постелката е идеално място за дрямка и почивка за домашния Ви любимец. Изработена е от текстил с мек пълнеж, който допринася за топлината и създ..
  Уютна и топла постелка за Вашето куче или коте - подарете комфорт на четириногите си приятели за идващите...
  13,90 лв.
 • Котешка чесалка тип платформа за игра
  Спасете дивана и меката мебел от ноктите на котето като му подарите платформа за игра заедно с чесалка. Платформата представлява мека основа, повдигната платформа и стебло между двете, което е увито в конопен сезал. Конопеният сезал е много подходящ за точене на нокти - грапав е и не се къса лесн..
  Спасете дивана и меката мебел от ноктите на котето като му подарите платформа за игра заедно с чесалка. ...
  15,35 лв.
 • Кокал за куче тип чесалка за почистване на зъби
  Грижа за устата и зъбите на Вашето куче са от първостепенно значение! Подарете една страхотна и едновременно полезна играчка на своя домашен любимец! Забравете за нахапаните мебели! Забравете за проблема лошия дъх известен още като халитоза.Той е резултат от натрупване на бактерии в устата.&..
  Грижа за устата и зъбите на Вашето куче са от първостепенно значение! Подарете една страхотна и едно...
  9,90 лв.12,90 лв.