Домашни любимци

Всичко за домашния любимец. Интересни предложения за кучета, котки и други. Постелки, играчки, каишки, поводи, четки за сресване и почистване на косми.

Разнообразие от аксесоари за домашния любимец на стахтони цени.

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Котешка чесалка тип платформа за игра
  Спасете дивана и меката мебел от ноктите на котето като му подарите платформа за игра заедно с чесалка. Платформата представлява мека основа, повдигната платформа и стебло между двете, което е увито в конопен сезал. Конопеният сезал е много подходящ за точене на нокти - грапав е и не се къса лесн..
  Спасете дивана и меката мебел от ноктите на котето като му подарите платформа за игра заедно с чесалка. ...
  15,35 лв.
 • Кокал за куче тип чесалка за почистване на зъби
  Грижа за устата и зъбите на Вашето куче са от първостепенно значение! Подарете една страхотна и едновременно полезна играчка на своя домашен любимец! Забравете за нахапаните мебели! Забравете за проблема лошия дъх известен още като халитоза.Той е резултат от натрупване на бактерии в устата.&..
  Грижа за устата и зъбите на Вашето куче са от първостепенно значение! Подарете една страхотна и едно...
  9,90 лв.12,90 лв.
 • Чанта за пренасяне на домашни любимци
  Пренасяйте домашния си любимец лесно и без усилия с помощта на удобната чанта за разходка. Тя е подходяща за любимото Ви кученце, котенце, зайче и всички останали дребосъци. Извеждането до ветеринарната клиника или просто за разходка никога не е било по - лесно! Чантата е изработена ..
  Пренасяйте домашния си любимец лесно и без усилия с помощта на удобната чанта за разходка. Тя е подх...
  19,90 лв.23,30 лв.
 • Меко и топло легло за котка
   Обича ли Вашата котка да лежи някъде на топло освен на пода? Разбира се, че да! Тогава тя ще оцени подобаващо леглото за окачане на радиатор. Това е идеалното място да спи, да се излежава или просто да си почива на топло в студените зимни дни. Осигурете топлина и уют на Вашето люб..
   Обича ли Вашата котка да лежи някъде на топло освен на пода? Разбира се, че да! Тогава тя ще о...
  23,30 лв.
 • Електрическа пила за куче и коте
   Скъсете ноктите на Вашето куче бързо, лесно и безопасно с електрическа пила Pedi Paws. Това е Иновативен уред - верен приятел на стопанина и домашните любимци. Ноктите на животните причиняват болезнени наранявания на възглавничките, докато израстват. За това грижата за тях и честото им ск..
   Скъсете ноктите на Вашето куче бързо, лесно и безопасно с електрическа пила Pedi Paws. Това е ...
  13,90 лв.15,35 лв.
 • Машинка за подстригване на животни
   Машинка за подстригване на кучета и котки Pet Clippers. Създадена за бързо и лесно подстригване с професионални резултати. Тя е универсална - подходяща дори за мъжка фризура. Машинката е изработена с масивен, но забавен дизайн. Притежава мощен, но тих мотор, който н..
   Машинка за подстригване на кучета и котки Pet Clippers. Създадена за бързо и лесно подстр...
  38,90 лв.46,90 лв.