Гъбичка за безупречно нанасяне на грим

Гъбичка за безупречно нанасяне на грим

МОЖЕШ ДА ПОРЪЧАШ НА ТЕЛ: 0885580473
Код на продукта:
G29931
Наличност:
В наличност
Цена: 4,90 лв.
Описание

Гъбичка "Бютимейкър" за перфектно нанасяне на грим, създадена за лесно и практично гримиране.  

Тампона е с уникалната форма на яйце и ексклузивен материал, от който е създаден този продукт гарантира безупречно нанасяне, с използването на минимално количество грим и без оставянето на видими линии по кожата. Достига до най - недостъпните части на лицета с изключителна лекота. Подходящ дори и за начинаещи.

Функции:

  •  за постигане на идеален и равномерен тен;
  •  за нанасяне на фон дьо тен, коректор, база, пудра;
  •  острите крайчета спомагат за по-лесното нанасяне на грима в трудните за размазване части на лицето - ноздри, околоочен контур, ъгълчета на устните
  •  материя - Италиянски дунапрен
  •  измиват се с лек сапун
  •  почиствайте добре след всяка употреба
  •  Италиански Дизайн

Може ли една гъбичка с формата на яйце да бъде всичко, от което имате нужда при нанасяне на грима си? Явно, ДА! 

Може да изоставите всички четки, апликатори и тампони. Просто ги заменете с една-единствена гъбичка с форма на яйце.

Фондьотенът се нанася:
За да получите максимален ефект от гъбата, трябва да я навлажните. Ако я използвате суха, фондьотенът се просмуква в порите и след това при нанасяне върху кожата стои изкуствено. Нанася се с потупващи движения. Използва се широката, обла част на гъбата за бузите, челото, шията и брадичката. За ноздрите и под очите трябва да я обърнете и да нанасяте с тънкия край. Така движенията и щрихите са по-прецизни. Нанесен по този начин, фондьотенът стои свежо и естествено.

Коректор се нанася: 
За да скриете тъмните кръгове под очите, се използва тънкия край. С потупващи движения цветът се прелива много лесно и липсва ефектът „панда очи”, когато заради накоректора около очите сме с различен нюанс. 

Хайлайтър се нанася:
Бютимейкърът е добър вариант и за полагане на хайлайтър. Използва се тънката част. С гъбата много лесно се смесват цветовете, така че хайлайтър на скулите да стои като естествена част от вас, а не като щрих на сляп художник.

 

Клиентите, които закупиха този продукт, закупиха и: