Сладкарски принадлежности

Разнообразни от сладкарски прибори, уреди и съдове. Форми, тавички, подложки, миксери и други най-различни сладкарски принадлежности на най-ниски цени!

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Силиконова форма за 6 мъфина
  Изпечете най-вкусните мъфини и мини кексчета в силиконовата форма с 6 гнезда. Формата е с размери 28х17см. а дълбочината на всяко гнездо за мъфини е 4см. Всяко гнездо разполага с конус за по-лесно премахване на вече готовите кексчета. Формата е изработена от висококачествен кухненски силикон,..
  Изпечете най-вкусните мъфини и мини кексчета в силиконовата форма с 6 гнезда. Формата е с размери 28х1...
  7,30 лв.
 • Кръгла форма за кекс с незалепващо покритие
  Кръгла форма за печене на вкусен кекс, с интересни извивки по повърхността и незалепващо покритие. Формата е подходяща за кекс и други сладкиши, изработена е от устойчив огнеупорен метал и е с дълбочина 11см. Кръглата форма притежава и интересни извивки и вдлъбнатини, които ще помогнат за отле..
  Кръгла форма за печене на вкусен кекс, с интересни извивки по повърхността и незалепващо покритие. Фор...
  9,90 лв.
 • Форми за торта сърце - комплект 3 броя
  Пригответе вкусна торта и други сладкиши във формата на сърце като използвате комплекта от готови стоманени шаблони. Работата с тях е много лесна - решавате колко голям сладкиш искате, избирате формата, слагате сместа и изпичате във фурната. Разполагате с цели 3 различни по големина форми - ма..
  Пригответе вкусна торта и други сладкиши във формата на сърце като използвате комплекта от готови стомане...
  15,60 лв.
 • Голяма правоъгълна тавичка за козунак
  Удобна тава за оформяне и изпичане на вкусен Великденски козунак. Изработена е от метал и разполага с незалепващо покритие. Предлагат се два размера на формата: L размер: 30см. х 12см. х 8см. М размер: 26см. х 12см. х 8см. (Изберете желания размер от меню "Варианти") Характер..
  Удобна тава за оформяне и изпичане на вкусен Великденски козунак. Изработена е от метал и разполага с ...
  8,38 лв.9,60 лв.
 • Правоъгълна форма за козунак 26см.
  Продълговата тавичка за печене на козунак изработена от метал с незалепващо покритие. Подходяща е за направата на Великденски рула и козунаци. Два размера: Размер М - 26см. х 12см. и дълбочина 8см.; Размер L - 30см. х 12см. и дълбочина 8см.; (Изберете от меню "Варианти") Хара..
  Продълговата тавичка за печене на козунак изработена от метал с незалепващо покритие. Подходяща е за н...
  7,37 лв.8,50 лв.
 • Кутия за козунак и кекс
  Съхранете и поддържайте вкусния козунак и кекс пухкав със запечатващата се кутия за сладкиши. Кутията разполага с плътно затварящ се капак с шипки, както и с дръжка за удобно пренасяне. Ограничава притока на въздух и по този начин поддържа свежи продуктите вътре. Кутията е подходяща за рула, к..
  Съхранете и поддържайте вкусния козунак и кекс пухкав със запечатващата се кутия за сладкиши. Кутията ...
  9,90 лв.