Сладкарски принадлежности

Разнообразни от сладкарски прибори, уреди и съдове. Форми, тавички, подложки, миксери и други най-различни сладкарски принадлежности на най-ниски цени!

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Керамични форми за суфле тип купи за крем карамел
  Термоустойчиви купички за кремкарамелтип форми за изпичане на суфле. Пригответе любимото си сладко изкушение в подходящ съд! Шоколадово суфле, крем карамел или брюле, кой от кой по-вкусен и уникален десерт. Всеки от тях трябва да бъде приготвен по правилния начин в правилната форма. За целта в..
  Термоустойчиви купички за кремкарамелтип форми за изпичане на суфле. Пригответе любимото си сладко изкуше...
  12,30 лв.
 • Тънка дървена точилка 50 см
  Точилка за перфектно разточване на тънко тесто. Пригответе идеалното тесто за вашите сладки, баница, питка и други вкусни тестени изедия. Тази точилка е изработена от дърво в класически дизайн с дължина 50 см. Тя е удобна и лесна за използване, без да заема излишно пространство.   ..
  Точилка за перфектно разточване на тънко тесто. Пригответе идеалното тесто за вашите сладки, баница, питк...
  6,60 лв.8,90 лв.
 • Силиконова форма за кекс замък
   Кръгла форма за кекс тип замък, с помоща на която ще приготвите приказен сладкиш. Изпечете кекс във фирмата на замък и зарадвайте своето дете за повод или просто така. Оставете траен детски спомен за приказния сладкиш приготвен от мама или баба! Формата е изработена от термоустойчив силикон..
   Кръгла форма за кекс тип замък, с помоща на която ще приготвите приказен сладкиш. Изпечете кекс във...
  9,90 лв.
 • Метална купа 2,2 литра за бързо и лесно бъркане
   Професионална метална купа за разбъркване. Изработена от неръждаема стомана с вместимост 2,2 литра и диаметър 22см. Металната купа е пефектна за разбъркване с миксер или бъркалка. Чудесен помощник в сладкарските приготовлени, а и не самов тях. За всяка една рецепта се изисква качест..
   Професионална метална купа за разбъркване. Изработена от неръждаема стомана с вместимост 2,2 литра ...
  9,90 лв.13,60 лв.
 • Стойка за сладкиши на три нива със забавен дизайн
  Поставка за сладки на три нива с атрактивен дизайн. Етажерката за сладкиши е илистрирана със забавни картинки и маймунки. Чудесен аксесоар за всеки детки празник и рожден ден! Триетажната поставка е изработена от картон и се сглобява, образуваща пирамида. Сглобена, стойката е висока 31см...
  Поставка за сладки на три нива с атрактивен дизайн. Етажерката за сладкиши е илистрирана със забавни карт...
  6,60 лв.
 • Силиконова форма за печене на кекс във формата на къща
  Ефектна силиконова форма за изпичане на вкусни сладкиши във формата на голяма къща. Изненадайте децата с този невероятен сладиш. Зарадвайте семейството с перфектно оформен кекс използвайки силиконовата форма във формата на къща. Тя е детайлно изработена и сместа приема формата и с ясно различими ..
  Ефектна силиконова форма за изпичане на вкусни сладкиши във формата на голяма къща. Изненадайте децата с ...
  12,90 лв.