Сладкарски принадлежности

Разнообразни от сладкарски прибори, уреди и съдове. Форми, тавички, подложки, миксери и други най-различни сладкарски принадлежности на най-ниски цени!

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Сет метални фуниийки за сладкиши
  Изпечете страхотни, каноли, еклери с пълнеж, фунийки за сладолед и други сладки със специфичната форма като използвате комплекта от цели 5 броя форми за печене. Предназначението на формичките е да увиете около тях продуктите и да ги изпечете във фурната. Изработени от метал, те са много устой..
  Изпечете страхотни, каноли, еклери с пълнеж, фунийки за сладолед и други сладки със специфичната фор...
  3,90 лв.
 • Сладкарски шприц тип пош с 6 приставки
  Покажете своята кулинарна креативност със сладкарския шприц тип пош. Този шприц е сладкарски уред, с чиято помощ украсявате, декорирате и създавате истинцки шефьоври под формата на сладкиши. В комплекта ще намерите цели 6 приставки за украсяване на Вашите кексове, сладкиши, мъфини и други изкуше..
  Покажете своята кулинарна креативност със сладкарския шприц тип пош. Този шприц е сладкарски уред, с ч...
  5,90 лв.
 • Хартиени форми за мъфини - комплект 10 броя
  Изпечете перфектните мъфини използвайки комплекта хартиени формички за мъфини. Излейте вкусната смес вътре и ги поставете в подходящата форма (погледни тук) и след това се наслаждавайте на аромата от фурната Ви докато ги чакате да станат готови. Изработени от хартия подходяща за печене, формите за..
  Изпечете перфектните мъфини използвайки комплекта хартиени формички за мъфини. Излейте вкусната смес вът...
  2,59 лв.
 • Форма за мъфини и кексчета в два размера
   Форми с незалепвао покритие за печене на мъфини. Пригответе най-вкусните мъфини, кексчета и сладкиши с незалепващите форми за печене ! Удобни, леки и лесни за почистване след употреба, формите за мъфини са всичко необходимо, освен продуктите разбира се, за изпичането на сладките изкушения. ..
   Форми с незалепвао покритие за печене на мъфини. Пригответе най-вкусните мъфини, кексчета и сладкиш...
  4,90 лв.
 • Многофункционална пирамидална силиконова подложка
  Един аксесоар - множество приложения ! Гответе бързо, лесно и чисто с термоустойчива силиконов подложка. Иновативно допълнение и удобство за всяка домакиня! Тя е изработена от ЕКО нетоксичен силикон и може да се използва навсякъде в кухнята. Издържаща на температури от -40 до +260 градуса, подлож..
  Един аксесоар - множество приложения ! Гответе бързо, лесно и чисто с термоустойчива силиконов подложк...
  11,90 лв.
 • Ръчна кухненска горелка на газ
   Покажете своите сладкарски умения с ръчната кухненска горелка. Изнесете кулинарно шоу пред Вашите роднини и приятели докато фламбирате десерта в менюто като истински професионалист. Кухненската горелка е компактна, безопасна и удобна за използване. Тя използва за гориво втечнен газ - същото..
   Покажете своите сладкарски умения с ръчната кухненска горелка. Изнесете кулинарно шоу пред Вашите р...
  9,90 лв.