Сладкарски принадлежности

Разнообразни от сладкарски прибори, уреди и съдове. Форми, тавички, подложки, миксери и други най-различни сладкарски принадлежности на най-ниски цени!

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Силиконова подложка с размери за месене,точене,печене
  Пригответе най-вкусната баница, хляб или сладкиш като истински професионалист от комфорта на собствената Ви кухня  Представяме Ви иновативен и практичен кухненски аксесоар, който ще Ви улесни в приготвянето на любимите тестени изделия. Това е термоустойчива силиконова подложка с размери. ..
  Пригответе най-вкусната баница, хляб или сладкиш като истински професионалист от комфорта на собствената ...
  11,90 лв.13,30 лв.
 • Мерителна мензура 3в1 - вода,захар,брашно
  Измерете бързо цели 3 съставки (вода,захар,брашно) в един съд с мерителната мензура 3в1. Представлява удобна за хващане кана с вместимост до 1 литър и улей за прецизно наливане. Изработена е от прозрачна пластмаса, от външната страна на която разполагате с 3 отделни скали: Liter/Litre - ..
  Измерете бързо цели 3 съставки (вода,захар,брашно) в един съд с мерителната мензура 3в1. Представлява ...
  3,90 лв.
 • Кутия за сладкиши с капак
  Съхранявайте любимите си торти и сладкиши свежи  за максимално дълго време с помощта на кутията с капак ! Изработена от дебела прозрачна пластмаса, кутията е устойчива на дори на инцидентно изтърване. Затваря се плътно и има дръжки, позволяващи лесното пренасяне на кутията докато е пълна...
  Съхранявайте любимите си торти и сладкиши свежи  за максимално дълго време с помощта на кутията с ка...
  9,90 лв.
 • Сет метални фуниийки за сладкиши
  Изпечете страхотни, каноли, еклери с пълнеж, фунийки за сладолед и други сладки със специфичната форма като използвате комплекта от цели 5 броя форми за печене. Предназначението на формичките е да увиете около тях продуктите и да ги изпечете във фурната. Изработени от метал, те са много устой..
  Изпечете страхотни, каноли, еклери с пълнеж, фунийки за сладолед и други сладки със специфичната фор...
  3,90 лв.
 • Сладкарски шприц тип пош с 6 приставки
  Покажете своята кулинарна креативност със сладкарския шприц тип пош. Този шприц е сладкарски уред, с чиято помощ украсявате, декорирате и създавате истинцки шефьоври под формата на сладкиши. В комплекта ще намерите цели 6 приставки за украсяване на Вашите кексове, сладкиши, мъфини и други изкуше..
  Покажете своята кулинарна креативност със сладкарския шприц тип пош. Този шприц е сладкарски уред, с ч...
  5,90 лв.
 • Хартиени форми за мъфини - комплект 10 броя
  Изпечете перфектните мъфини използвайки комплекта хартиени формички за мъфини. Излейте вкусната смес вътре и ги поставете в подходящата форма (погледни тук) и след това се наслаждавайте на аромата от фурната Ви докато ги чакате да станат готови. Изработени от хартия подходяща за печене, формите за..
  Изпечете перфектните мъфини използвайки комплекта хартиени формички за мъфини. Излейте вкусната смес вът...
  2,59 лв.