Сладкарски принадлежности

Разнообразни от сладкарски прибори, уреди и съдове. Форми, тавички, подложки, миксери и други най-различни сладкарски принадлежности на най-ниски цени!

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Метална поставка за мъфини
   Стойка за мъфини на три нива. Подходяща за нареждане на до 13 мъфина. Мъфините са един от най-обичаните десерти. Те са чудесен и оригинален начина за почерпка на гости. Поставката за мъфини е атрактивен идея да поднесете стилно любимия си десерт. Материал: Метал; Размер..
   Стойка за мъфини на три нива. Подходяща за нареждане на до 13 мъфина. Мъфините са един от най-об...
  9,90 лв.12,00 лв.
 • Ръчна орехомелачка с буркан
   Мелничка за орехи с бурканче, в което се изсипват смлените ядки. Удобна и практична орехомелачка - чудесен помощник на всяка домакиня. Верен приятел в приготвянето на любимите десерти. Мелчничката за ядки може да се отдели от буркана посредством винт. Има ръчка, с чиято помощ се мелят ..
   Мелничка за орехи с бурканче, в което се изсипват смлените ядки. Удобна и практична орехомелачка - ...
  5,90 лв.
 • Лъжица за сладолед
   Висококачествена лъжица за оформяне на топки сладолед. Лъжицата е тип дозатор. Загребва до 60 милилитра сладолед. Изработена от неръждаема стомана. Необходим аксесоар за перфектната мелба. ..
   Висококачествена лъжица за оформяне на топки сладолед. Лъжицата е тип дозатор. Загребва до 60 милил...
  6,60 лв.
 • Метални форми за сладки
  Пригответе вкусни сладки, бисквити и курабийки с класически комплект метални формички. С тяхна помощ изрязвате различни форми от тестото и оформяте сладки бързо и лесно. Включете и децата към кулинарното приключение и с е насладете на забавни моменти в приготвянето на любимите Ви сладки с метални..
  Пригответе вкусни сладки, бисквити и курабийки с класически комплект метални формички. С тяхна помощ изря...
  4,50 лв.
 • Форма за кекс с незалепващо покритие
   Тавичка за печене на кекс у козунак в класическа кръгла форма с оребрение. Висококачествена изработка с незалепващо покритие. Тавичката е подходяща за печене на всякакъв вид солени и сладки кексове. Измива се бързо и лесно БЕЗ усилия. Диаметър: 30 см; Цвят: Бордо; ..
   Тавичка за печене на кекс у козунак в класическа кръгла форма с оребрение. Висококачествена изработ...
  9,39 лв.
 • Тавичка с незалепващо покритие за печене на козунак
   Форма за печене на кекс и козунак с незалепвяащо покритие. Удобна и практична с нея приготвяте любимите ви сладкиши по здравословен начин с по-малко мазнина. Тавичката се измива бързо и лесно, благодарение на незалепващото си покритие. Размери: 30 х 13 х 6 см ..
   Форма за печене на кекс и козунак с незалепвяащо покритие. Удобна и практична с нея приготвяте л...
  7,90 лв.