Прибори и съдове

Разнообразие от домакински съдове и прибори за бита, за ресторанти и хотели. Нестандартна и стандартна посуда подходяща както за ежедневна, така и за професионална употреба.

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Кухненски ножове - комплект 13 броя в масивна дървена поставка
  Кухненски комплект ножове и ножица в масивна вървена поставка. Остриетата са изработени от висококачествена неръждаема стомана, а дръжките от дърво. Цвят: Кафяв или черен (изберете желания цвят от падащото меню "Вариант") Комплекта включва 13 части: Дървена поставка; Универсален нож 1 ..
  Кухненски комплект ножове и ножица в масивна вървена поставка. Остриетата са изработени от висококачестве...
  23,30 лв.
 • Дървена кутия за чай и кафе
  Кутия асорти за съхранение на чай и кафе с 9 отделения и стъклен капак. Страхотно допълнение за ценителите на топли напитки. В нея може да съхранявате пакетчета с различни видове чай или кафе. Висококачествена изработка от върво декорирана с надпис и мотиви.    Характеристики: ..
  Кутия асорти за съхранение на чай и кафе с 9 отделения и стъклен капак. Страхотно допълнение за ценителит...
  17,60 лв.
 • Гевгир - купа за отцеждане
  Неразсипваща се купа тип гевгир - практично решение за Вашата кухня, с което миете продукти и изливате водата само с едно движение! Прецеждането на излишната вода от купата е изключително лесно. Просто накланяте и двойното дъно ще задържи продуктите в хоризонтална позиция, докато водата се оттича..
  Неразсипваща се купа тип гевгир - практично решение за Вашата кухня, с което миете продукти и изливате во...
  8,38 лв.
 • Стилен оливерник 2в1 тип бутилка с два отвора
  Елегантна бутилка за оцет и зехтин, която служи като овкусител на любимите ви салати и ястия. Изработена от тънкостенно стъкло с нестандартен дизайн, който комбинира две бутилки в една. Използвайте я като стилен и удобен оливерник за Вашата маса.   В тази бутилка с две гърла може да нап..
  Елегантна бутилка за оцет и зехтин, която служи като овкусител на любимите ви салати и ястия. Изработена ...
  9,90 лв.
 • Разтваряща се кутия с 10 отделения за съхранение на сладки
  Кутия асторти за сладки изкушения тип органайзер с 10 отделения. Само с едно завъртане на дръжката, кутията се отваря или затваря. Притежава две нива, които се разтварят атрактивно във формата на цвете. С нея ефектно може да поднесете почерпка на своите гости. Подходяща за съхранение на б..
  Кутия асторти за сладки изкушения тип органайзер с 10 отделения. Само с едно завъртане на дръжката, кутия...
  26,90 лв.
 • Кана с филтър за пречистване на вода
  Филтрираща кана за пречистване на вода в два варианта: Капацитет 2.5 литра; Капацитет: 3.5 литра; Всички знаем, колко е важен ежедневният прием на вода, но често чешмяната вода съдържа вредни за организма ни микроби. Такива могат да се образуват в следствие от седименти на&n..
  Филтрираща кана за пречистване на вода в два варианта: Капацитет 2.5 литра; Капацитет: 3...
  23,90 лв.