Прибори и съдове

Разнообразие от домакински съдове и прибори за бита, за ресторанти и хотели. Нестандартна и стандартна посуда подходяща както за ежедневна, така и за професионална употреба.

Филтрирай по категория
Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Съд за сангрия тип гарафа 1 литър
  Пригответе свежи плодови напитки в удобния съд тип гарафа с вместимост 1 литър. Неговото гърло е широко и това го прави подходящо за поставянето на разполовени и дори цели свежи плодове и други съставки в напитката. Съдът е много подходящ за за студени освежаващи напитки като сангрия, студен ч..
  Пригответе свежи плодови напитки в удобния съд тип гарафа с вместимост 1 литър. Неговото гърло е широк...
  9,30 лв.9,90 лв.
 • Дълбок тиган с незалепващо покритие 24см.
  Край на залепналата храна, която се разкъсва при сервиране - с дълбокия тиган и неговото незалепващо покритие тези неприятни случки остават в миналото. Пригответе любимите омлети, пържени картофки, зеленчуци и много други вкусотии в 24-сантиметровия тиган. Дори не е нужно да използвате мазнина..
  Край на залепналата храна, която се разкъсва при сервиране - с дълбокия тиган и неговото незалепващо покр...
  19,90 лв.23,30 лв.
 • Буркан с херметически капак и щипка 230мл.
  Херметически затварящ се буркан с щипка, запазващ аромата и свежестта на продуктите в него. Капацитетът му е 230мл. и е подходящ за насипни храни като варива, чай, билки и подправки. Благодарение на уплътнения капак и неговата щипка, бурканът не позволява на въздуха да навлезе в него и така па..
  Херметически затварящ се буркан с щипка, запазващ аромата и свежестта на продуктите в него. Капацитетъ...
  3,90 лв.
 • Ренде за безопасно стъргане на пармезан и чесън
  Край на инцидентните порязвания докато стържете вкусен кашкавал и ароматен чесън върху ястията си ! С обезопасеното ренде ще можете бързо и лесно да настържете подправките си без притеснение от нараняване. Тайната се крие в малката приставка към рендето - тя се закача за металната му лайсна, а..
  Край на инцидентните порязвания докато стържете вкусен кашкавал и ароматен чесън върху ястията си ! С ...
  4,90 лв.
 • Силиконова цедка за чай във формата на плод
  Симпатична цедка за чай във формата на плод изработена от силикон. Предназначена за насипен чай, цедката ще помогне за бързото разтваряне на ароматните билки в горещата вода. Силиконът, от който е изградена цедката е напълно безопасен и термоустойчив - той не се разтваря във вода, издържа на в..
  Симпатична цедка за чай във формата на плод изработена от силикон. Предназначена за насипен чай, цедка...
  2,50 лв.2,90 лв.
 • Класическо ренде с 4 страни и дръжка
  Стандартно метално ренде с удобна дръжка и 4 различни страни за използване. Поставено в изправена позиция, основата на рендето е стабилна и позволява оказването на по-голям натиск върху него докато го ползвате. Изработено е от неръждаема стомана и е лесно за почистване - може да се измие под теча..
  Стандартно метално ренде с удобна дръжка и 4 различни страни за използване. Поставено в изправена пози...
  6,30 лв.