Прибори и съдове

Разнообразие от домакински съдове и прибори за бита, за ресторанти и хотели. Нестандартна и стандартна посуда подходяща както за ежедневна, така и за професионална употреба.

Филтрирай по категория
Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Форми за лед 3в1 сърце, звезда и цвете
  Комплект от 3 форми за лед с фигури на звезда, цвете и сърце. Всяка формичка генерира по 6 броя кубчета лед. Изработени са от PP материал - не променя структурата, вкуса и мириса на водата в тях и създадения лед.   Характеристики: Материал: PP; Цвят: Син, Червен, Зелен; Ка..
  Комплект от 3 форми за лед с фигури на звезда, цвете и сърце. Всяка формичка генерира по 6 броя кубчет...
  3,90 лв.
 • Бамбукови чинии за хранене
  Чиния за хранене с диаметър 20см. изработена от био разградими материали. Създадена с мисъл за околната среда, тя е направена от комбинация между бамбук и меланин. Тази смеска гарантира удобство при използване, при миене и разграждане при изхвърляне. Чиниите притежават интересен принт, който щ..
  Чиния за хранене с диаметър 20см. изработена от био разградими материали. Създадена с мисъл за околнат...
  3,90 лв.4,90 лв.
 • Голяма бамбукова купа тип панер за салата и плодове
  Симпатична купа тип панер, подходяща за салати и асортимент от пловоде, създадена от напълно разградими в природата материали. Купата е създадена от комбинация между бамбук и меламин - по този начин се гарантира едновременно устойчивост при поставяне на храни, последващото измиване и разградимост..
  Симпатична купа тип панер, подходяща за салати и асортимент от пловоде, създадена от напълно разградими в...
  13,30 лв.
 • Незалепваща подложка за печене на скара и грил - комплект 2 броя
  Забравете за залепването, готвенето с много мазнина и досадното чистене след това - използвайте незалепващата тефлонова подложка за готвене. Тефлоновата подложка може да се използва за барбекю, скара или фурна - поставя се отгоре и елиминира нуждата от допълнително намазняване и риска от залепван..
  Забравете за залепването, готвенето с много мазнина и досадното чистене след това - използвайте незалепва...
  9,90 лв.13,30 лв.
 • Съд за съхранение на свежи подправки
  Запазете подправките си пресни дори няколко дни след закупуването им чрез контейнера за съхранение с капак и отвор за вода. Съдът за съхранение може да се използва с всякакви подправки и дори с някои зеленчуци - например аспержи или целина. Контейнерът е изработен във формата на капсула и разпол..
  Запазете подправките си пресни дори няколко дни след закупуването им чрез контейнера за съхранение с капа...
  9,90 лв.13,30 лв.
 • Формички за сладолед с дръжка фламинго
  Симпатични формички за сладолед с формата на фламинго. Представляват удобни кутийки, в които се поставя сместа за сладолед и се затварят с капачето - фламинго. След като замръзнат, сладоледите се изваждат и консумират с помощта на дръжката фламинго. Всеки сет формички разполага с 4 отделени..
  Симпатични формички за сладолед с формата на фламинго. Представляват удобни кутийки, в които се постав...
  2,90 лв.