Прибори и съдове

Разнообразие от домакински съдове и прибори за бита, за ресторанти и хотели. Нестандартна и стандартна посуда подходяща както за ежедневна, така и за професионална употреба.

Филтрирай по категория
Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Салфетник пеперуда
  Атрактивна поставка за салфетки във формата на пеперуда. Изработена е от метал и е оцветена в черно. Размерите на салфетника са 12х10см. Характеристики: Материал: Метал; Цвят: Черен; Размер: 12х10см.; Симпатична форма на пеперудка; Подходящ за всички типове салфетки; ..
  Атрактивна поставка за салфетки във формата на пеперуда. Изработена е от метал и е оцветена в черно. ...
  4,50 лв.
 • Метален салфетник слонче
  Симпатична поставка за салфетки във формата на слонче. Изработена е от метал и е оцветена в бяло. Размерите на салфетника са 14х9см. Характеристики: Материал: Метал; Цвят: Бял; Размер: 14х9см.; Симпатична форма на слонче; Подходящ за всички типове салфетки;   ..
  Симпатична поставка за салфетки във формата на слонче. Изработена е от метал и е оцветена в бяло. Р...
  3,90 лв.
 • Чаши за топли напитки с метална платформа и дръжка
  Комплект от чаши с ретро дизан за Вашите любими напитки - металната платформа и дръжка придават уникален стил на съдовете. Плаформата и дръжката изолира топлината в чашата - можете спокойно да отпивате от тях без риск да се изгорите. Изработени са от висококачествено стъкло с дръжки от стомана и..
  Комплект от чаши с ретро дизан за Вашите любими напитки - металната платформа и дръжка придават уникален ...
  9,90 лв.12,30 лв.
 • Комплект керамични чаши 6 броя на дървена стойка
  Практичен и стилен комплект големи керамични чаши с дървена поставка в изправено положение. Те ще придадат нотка на уют и топлина в студените зимни дни - чудесни са за наливане на горещ шоколад и бисквитка. Всяка чаша е изработена от бяла керамика и е с вместимост 350мл. Подходящи са за топли..
  Практичен и стилен комплект големи керамични чаши с дървена поставка в изправено положение. Те ще прид...
  25,90 лв.29,70 лв.
 • Чашки за ракия със столче - комплект 6бр.
  Чашки за ракия със столче - класически комплект за любителите на традиционна българска ракия. На разположение ще имате цели 6 чашки с вместимост 55мл.  Изработени са от устойчиво стъкло и разполагат със стабилна основа. Характеристики: Материал: Стъкло; Цвят: Прозрачен; Вме..
  Чашки за ракия със столче - класически комплект за любителите на традиционна българска ракия. На разпо...
  13,30 лв.
 • Камък за точене на ножове
  Ефикасен начин за заточване на ножове и други режещи инструменти с камъка за точене. Камъкът е изработен от силициев карбид, който е най-твърдия минерал ползван за наточване на остриета. Ако желаете бързо да заточите инструментите си (с по-голямо износване на метала) е препоръчително камъ..
  Ефикасен начин за заточване на ножове и други режещи инструменти с камъка за точене. Камъкът е из...
  6,30 лв.