Прибори и съдове

Разнообразие от домакински съдове и прибори за бита, за ресторанти и хотели. Нестандартна и стандартна посуда подходяща както за ежедневна, така и за професионална употреба.

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Кутия за съхранение на топла храна - термоустойчива купа 700мл
  Най-добрата кутия за пренасяне на винаги топъл обяд! Имате забързано и заето ежедневие? Принудени сте да ядете закуски или пакетирана храна вместо гореща, домашно приготвена такава? Ние имаме решението за вас!  С нашата нова термо купа за храна, може да се наслаждавате на винаги го..
  Най-добрата кутия за пренасяне на винаги топъл обяд! Имате забързано и заето ежедневие? Принуде...
  5,89 лв.
 • Кутия за хляб от бамбук с капак тип дъска
  Бамбуков комплект - кутия за хляб с капак тип дъска. Практично и стилно решение за почитателите на свежа храна и вкусен хляб. Комплекта е многофункционален - подходящ за съхранение на тестени или друг тип продукти, запазвайки тяхнта свежест и цялост за дълго време.  Капакът може..
  Бамбуков комплект - кутия за хляб с капак тип дъска. Практично и стилно решение за почитателите на свежа&...
  23,90 лв.
 • Бамбукови кутии 3 в 1 за свежа храна
   Комплект бамбукови кутии 3в1 с херметически капаци за съхранение на храна. Идеални са за всеки почитател на здравословното и екологично меню.  Подходящи за запазване свежестта на продуктите за за дълго време!  Кутиите са изработени от екологично чисти материали -..
   Комплект бамбукови кутии 3в1 с херметически капаци за съхранение на храна. Идеални са за ...
  13,90 лв.
 • Голяма бамбукова купа с капак тип дъска и прибори за свежа салата
  Свежо и стилно решение за почитателите на здравословното хранене. Бамбуков комплект състоящ се от: Голяма купа подходяща за салати и други; Капак, който може да се използва като кръгла дъска; Комплект прибори за разбъркване на салата; Еко бамбукова купа за салата е направена от органи..
  Свежо и стилно решение за почитателите на здравословното хранене. Бамбуков комплект състоящ се от: ...
  18,90 лв.