Прибори и съдове

Разнообразие от домакински съдове и прибори за бита, за ресторанти и хотели. Нестандартна и стандартна посуда подходяща както за ежедневна, така и за професионална употреба.

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Гевгир - купа за отцеждане
  Неразсипваща се купа тип гевгир - практично решение за Вашата кухня, с което миете продукти и изливате водата само с едно движение! Прецеждането на излишната вода от купата е изключително лесно. Просто накланяте и двойното дъно ще задържи продуктите в хоризонтална позиция, докато водата се оттича..
  Неразсипваща се купа тип гевгир - практично решение за Вашата кухня, с което миете продукти и изливате во...
  8,38 лв.
 • Стилен оливерник 2в1 тип бутилка с два отвора
  Елегантна бутилка за оцет и зехтин, която служи като овкусител на любимите ви салати и ястия. Изработена от тънкостенно стъкло с нестандартен дизайн, който комбинира две бутилки в една. Използвайте я като стилен и удобен оливерник за Вашата маса.   В тази бутилка с две гърла може да нап..
  Елегантна бутилка за оцет и зехтин, която служи като овкусител на любимите ви салати и ястия. Изработена ...
  9,90 лв.
 • Разтваряща се кутия с 10 отделения за съхранение на сладки
  Кутия асторти за сладки изкушения тип органайзер с 10 отделения. Само с едно завъртане на дръжката, кутията се отваря или затваря. Притежава две нива, които се разтварят атрактивно във формата на цвете. С нея ефектно може да поднесете почерпка на своите гости. Подходяща за съхранение на б..
  Кутия асторти за сладки изкушения тип органайзер с 10 отделения. Само с едно завъртане на дръжката, кутия...
  26,90 лв.
 • Кана с филтър за пречистване на вода
  Филтрираща кана за пречистване на вода в два варианта: Капацитет 2.5 литра; Капацитет: 3.5 литра; Всички знаем, колко е важен ежедневният прием на вода, но често чешмяната вода съдържа вредни за организма ни микроби. Такива могат да се образуват в следствие от седименти на&n..
  Филтрираща кана за пречистване на вода в два варианта: Капацитет 2.5 литра; Капацитет: 3...
  23,90 лв.
 • Кутия за съхранение на топла храна - термоустойчива купа 700мл
  Най-добрата кутия за пренасяне на винаги топъл обяд! Имате забързано и заето ежедневие? Принудени сте да ядете закуски или пакетирана храна вместо гореща, домашно приготвена такава? Ние имаме решението за вас!  С нашата нова термо купа за храна, може да се наслаждавате на винаги го..
  Най-добрата кутия за пренасяне на винаги топъл обяд! Имате забързано и заето ежедневие? Принуде...
  5,89 лв.8,90 лв.
 • Кутия за хляб от бамбук с капак тип дъска
  Бамбуков комплект - кутия за хляб с капак тип дъска. Практично и стилно решение за почитателите на свежа храна и вкусен хляб. Комплекта е многофункционален - подходящ за съхранение на тестени или друг тип продукти, запазвайки тяхнта свежест и цялост за дълго време.  Капакът може..
  Бамбуков комплект - кутия за хляб с капак тип дъска. Практично и стилно решение за почитателите на свежа&...
  19,90 лв.23,90 лв.