Прибори и съдове

Разнообразие от домакински съдове и прибори за бита, за ресторанти и хотели. Нестандартна и стандартна посуда подходяща както за ежедневна, така и за професионална употреба.

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Ъбсорбираща кърпа за съдове
  Микрофибърна кърпа тип подложка за съдове. Предназначена за сушене на чаши, чинии и прибори. Кърпата е двулицева. Изработена от специална абсорбираща материя. Кърпата е подходяща за изпиране в пералня. Размери: 51 х 38 см Цвят: Сив; ..
  Микрофибърна кърпа тип подложка за съдове. Предназначена за сушене на чаши, чинии и прибори. Кърпата е...
  7,60 лв.
 • Плик за печене на картофи
   Вкусна храна бързо и лесно! Мислите, че това е невъзможно - напротив! С плик за печене на картофи и зеленчуци в микровълнова фурна това е факт! Подходящ за многократна употреба - той е Ваш верен помощник, когато гладът е Ваш верен враг. С негова помощ приготвяте вкусна храна ..
   Вкусна храна бързо и лесно! Мислите, че това е невъзможно - напротив! С плик за печене на...
  6,90 лв.
 • Решетка за готвене на пара
   Гответе задушени зеленчуци бързо и лесно със сгъваема решетка за готвене на пара. Изключително практична за използване, тя е чудесен помощник в кухнята. Много полезна за тези от Вас, които готвят здравословно с ниско съдържание на мазнини. Решетката е универслна с регулируем размер. С&..
   Гответе задушени зеленчуци бързо и лесно със сгъваема решетка за готвене на пара. Изключително прак...
  9,90 лв.
 • Белачка 3в1 за белене на зеленчуци и плодове
  Удобна белачка за кухня с мулфитункционален дизайн. С нея белите зеленчуци и плодове бързо и лесно. Притежава три различни ножа: Гладък за прецизно и тънко белене; Фино назъбен за декорация и тънко изрязване; Зъбци тип гребен за за изрязване във формата на спагети; Трите ножа се фи..
  Удобна белачка за кухня с мулфитункционален дизайн. С нея белите зеленчуци и плодове бързо и лесно. Пр...
  4,50 лв.
 • Ледарка 2в1 със силиконови форми за лед
   Силиконова форма за много лед с ледарка ICE CUBЕ ще разхладят Вашата свежа напитка бързо и лесно. Забравете за неприятната изненада! Сега имате лед бързо и лесно по всяко време! С иновативната ледарка спестявате място, време и имате достатъчно лед когато..
   Силиконова форма за много лед с ледарка ICE CUBЕ ще разхладят Вашата свежа напитка б...
  12,30 лв.17,37 лв.
 • Мерителна лъжичка - дозатор за подправки
   Измервателна лъжичка за грамове и милилитри тип регулируем дозатор. С тази двойна лъжичка можете да измервате прецизно дозите за подправки и течности за Вашите ястия и десерти. Лъжицата е разграфена в грамове и милилитри от двете си страни. Притежава плъзгачи с прегради, които могат да..
   Измервателна лъжичка за грамове и милилитри тип регулируем дозатор. С тази двойна лъжичка може...
  3,90 лв.5,60 лв.