Прибори и съдове

Разнообразие от домакински съдове и прибори за бита, за ресторанти и хотели. Нестандартна и стандартна посуда подходяща както за ежедневна, така и за професионална употреба.

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Многофункционална пирамидална силиконова подложка
  Един аксесоар - множество приложения ! Гответе бързо, лесно и чисто с термоустойчива силиконов подложка. Иновативно допълнение и удобство за всяка домакиня! Тя е изработена от ЕКО нетоксичен силикон и може да се използва навсякъде в кухнята. Издържаща на температури от -40 до +260 градуса, подлож..
  Един аксесоар - множество приложения ! Гответе бързо, лесно и чисто с термоустойчива силиконов подложк...
  11,90 лв.
 • ЕКО съобразни стъклени сламки + четчица за почистване
   Помогнете на природата в борбата срещу замърсяването, като замените еднократните си сламки с ЕКО съобразните стъклени сламки. Чисти и удобни, стъклените сламки са подходящи за всички напитки - кафе, фреш, вода, коктейли, миксове и други. Изработени от устойчиво стъкло, сламките са здрави, не с..
   Помогнете на природата в борбата срещу замърсяването, като замените еднократните си сламки с ЕКО съ...
  5,90 лв.
 • Стъклени буркани с херметическо съхранение на храната
   Буркани с щипка и силиконово уплътнение за плътно затваряне. Те се характеризират с хермчетическото си затваряне, което не допуска въздух и запазва свещестта на съхраняваните в тях продукти. Този вид буркани са чудесни за съхранение на кафе, чай, подправки и всякакви храна. Изработени ..
   Буркани с щипка и силиконово уплътнение за плътно затваряне. Те се характеризират с хермчетическото...
  3,90 лв.
 • Класическа купичка за крем карамел от неръждаема стомана
  Пригответе незабравимото сладко изкушение крем карамел в купички с класическа форма от неръждаема стомана. Диаметърът на чашата е 8см. Тя е устойчива на топлина, не се пропуква и не се топи. Изключително лесна за измиване. Преди да приготвите вкусен крем карамел, пригответе си правилни..
  Пригответе незабравимото сладко изкушение крем карамел в купички с класическа форма от неръждаема ст...
  1,39 лв.
 • Алуминиев предпазител за газови котлони
   Вече не е нужно постоянно да бдите над съдовете си, докато се нагряват на газов котлон. Всички знаем, че готвенето на газ крие рискове от загар на дъното на тенджерите и тиганите, както и от пропукване на стъклени кани и кафеварки при силната температура на пламъка. Причината е лошото разпреде..
   Вече не е нужно постоянно да бдите над съдовете си, докато се нагряват на газов котлон. Всички знае...
  3,90 лв.5,90 лв.
 • Сгъваема стоманена поставка за горещи съдове
  Всички препоръчват винаги да избягвате да слагате горещи тенджери,тигани и тави директно на кухненските плотове - те пожълтявят, подуват се и се рушат от високата температура. Но къде ще поставите току-що сготвеното си ястие ? На стоманената поставка за съдове ! Подложката за горещи съдове е&nbs..
  Всички препоръчват винаги да избягвате да слагате горещи тенджери,тигани и тави директно на кухненските п...
  9,90 лв.