Прибори и съдове

Разнообразие от домакински съдове и прибори за бита, за ресторанти и хотели. Нестандартна и стандартна посуда подходяща както за ежедневна, така и за професионална употреба.

Филтрирай по категория
Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Силиконова огнеупорна ръкохватка за кухня
  Осигурете си удобство и безопасност в кухнята със силиконова ръкавица за горещи повърхности. Все още ли използвате текстилни ръкохватки, които бързо се цапат и износват? Продължавате ли да се изгаряте неприятно? Забравете за тези проблеми! Представяме Ви иновативно решение за всяка кухня -..
  Осигурете си удобство и безопасност в кухнята със силиконова ръкавица за горещи повърхности. Все още ли и...
  4,50 лв.
 • Стъклен сервиз за кафе и чай - комплект чаши с чинийки
  Посрещнете гостите на кафе и чай и се бъдете добър домакин с класическия стъклен сервиз състоящ се от 6 чашки и 6 чинийки за сервиране. Кристално прозрачни, изработени са от термоустойчиво дебело стъкло, което помага за задържането на топлината на освежаващите напитки за по-дълго. С класическа..
  Посрещнете гостите на кафе и чай и се бъдете добър домакин с класическия стъклен сервиз състоящ се от 6 ч...
  23,90 лв.28,80 лв.
 • Термоустойчиви стъклени чаши за чай и кафе
  Симпатичен сет от чаши подходящи за сервиране на чай, кафе и други сутрешни или следобедни напитки. Изработени от термоустойчиво стъкло, чашите задържат температурата на налятата напитка независимо дали е гореща и студена, за да и се наслаждавате по-дълго време. Също така те са подходящи за топле..
  Симпатичен сет от чаши подходящи за сервиране на чай, кафе и други сутрешни или следобедни напитки. Из...
  12,30 лв.
 • Стъклени чаши с дръжка за чай и кафе - комплект 6 броя
  Поднесете ароматно кафе и освежаващ чай и им се насладете заедно с Вашите близки и приятели чрез комплекта от стъклени чаши с дръжка. Комплектът съдържа 6 броя стъклени чаши за чай или кафе с дръжка - изработени от термоустойчиво стъкло и удебелено дъно чашите задържат температурата на налятата в..
  Поднесете ароматно кафе и освежаващ чай и им се насладете заедно с Вашите близки и приятели чрез комплект...
  10,90 лв.
 • Кутия за съхранение на топла храна - 3х700мл термоустойчиви купи
    Съхранявайте храната топла и свежа с термо кутии 3в1. С тях ще се насладите на вкусна, ароматна и топла храна, дори да е сготвена преди 12 часа! Не е необходимо да купувате готова храна, която излиза доста скъпо или да хапвате студен обяд! Термоустойчивите кутии са създадени с мисъл з..
    Съхранявайте храната топла и свежа с термо кутии 3в1. С тях ще се насладите на вкусна, ароматна и ...
  13,90 лв.
 • Луксозен диспенсър за напитки
  Насладете се на любимата си напитка налята от луксозния стъклен диспенсър с кранче ! Създаден да впечатлява: С красивата си и елегантна външност, диспенсърът ще придаде изтънчен стил на всяка маса или бар, на който е поставен. Стабилната му основа, формата и неговия изваян капак му прид..
  Насладете се на любимата си напитка налята от луксозния стъклен диспенсър с кранче ! Създаден д...
  46,90 лв.