Органайзери

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Дървена кутия за чай и кафе
  Кутия асорти за съхранение на чай и кафе с 9 отделения и стъклен капак. Страхотно допълнение за ценителите на топли напитки. В нея може да съхранявате пакетчета с различни видове чай или кафе. Висококачествена изработка от върво декорирана с надпис и мотиви.    Характеристики: ..
  Кутия асорти за съхранение на чай и кафе с 9 отделения и стъклен капак. Страхотно допълнение за ценителит...
  17,60 лв.
 • Разтваряща се кутия с 10 отделения за съхранение на сладки
  Кутия асторти за сладки изкушения тип органайзер с 10 отделения. Само с едно завъртане на дръжката, кутията се отваря или затваря. Притежава две нива, които се разтварят атрактивно във формата на цвете. С нея ефектно може да поднесете почерпка на своите гости. Подходяща за съхранение на б..
  Кутия асторти за сладки изкушения тип органайзер с 10 отделения. Само с едно завъртане на дръжката, кутия...
  26,90 лв.
 • Домакински стелаж за подредена кухня
   Удобен домакински стелаж с регулируема дължина от 50 до 70 см и височина до 38см. Предназначен за подреждане на домашни потреби, препарати, съдове, обувки и дори цветя. Той ще бъде вашият любим домакински органайзер.   Изработен с мисъл за домакинята в универсален и компактен..
   Удобен домакински стелаж с регулируема дължина от 50 до 70 см и височина до 38см. Предназначен за п...
  23,30 лв.26,90 лв.
 • Органайзер за хапчета и таблетки с 28 отделения
  Практична кутийка за хапчета тип седмичен органайзер с 28 разделения (по 4 за всеки ден). Органайзерът е разделен на 7 дневни отделения всяко с по 4 контейнера за таблетки за сутрин, обед, следобед и вечер. Всяко отделение може да се отделя и пренася навсякъде с вас. Практично, лесно..
  Практична кутийка за хапчета тип седмичен органайзер с 28 разделения (по 4 за всеки ден). Органайзерът...
  6,90 лв.
 • Кутия за храна и принадлежности с две нива и капак с щипки
  Универсална кутия за принадлежности или за храна. Не заема излишно пространство и побира много. Практична и удобна. Изработена с практичен и функционален дизай на две нива и 4 отделения с различна големина. Капакът има дръжка, удобна за пренасяне и се затваря сигурно с помощта на две..
  Универсална кутия за принадлежности или за храна. Не заема излишно пространство и побира много. Практична...
  9,90 лв.
 • Кутия за хладилник тип органайзер - мини чекмедже за подреден хладилник
  Практична кутия тип органайзер чекмедже, която ще Ви помогне да поддържате хладилника подреден. Как по точно? Много често, поставяйки продукти върху рафтовете в хладилник, остава празно пространство в горната част. Тогава се налага да ги поставяме един върху друг, за да използваме това пространст..
  Практична кутия тип органайзер чекмедже, която ще Ви помогне да поддържате хладилника подреден. Как по то...
  4,60 лв.