Органайзери

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Сгъваем сушилник за чинии и прибори
  Сгъваем сушилник за чинии, прибори и съдове. Изключително удобен за съхранение и измиване. Сушилникът притежава различни отделения за поставяне на чинии, прибори и чаши. Има вградени уляи за оттичане. Изработен в сгъваем дизайн. Само с едно движение се сгъва в плоска форма незаемаща излишно мя..
  Сгъваем сушилник за чинии, прибори и съдове. Изключително удобен за съхранение и измиване. Сушилникът ...
  19,90 лв.
 • Стабилни закачалки за поставяне на шкаф
  Удобни закачалки за чекмедже или шкаф. Практично решение за Вашето ежедневеи. Поставят се стабилно на ръба на вратата, като може да се местят спрямо Вашето желание.  Закачалките са подходящи за поставяне на кърпи, кухненски аксесоари и други Характеристики: Материал: стомана; З..
  Удобни закачалки за чекмедже или шкаф. Практично решение за Вашето ежедневеи. Поставят се стабилно на ...
  4,50 лв.
 • Дървена кутия за чай и кафе
  Кутия асорти за съхранение на чай и кафе с 9 отделения и стъклен капак. Страхотно допълнение за ценителите на топли напитки. В нея може да съхранявате пакетчета с различни видове чай или кафе. Висококачествена изработка от върво декорирана с надпис и мотиви.    Характеристики: ..
  Кутия асорти за съхранение на чай и кафе с 9 отделения и стъклен капак. Страхотно допълнение за ценителит...
  17,60 лв.
 • Разтваряща се кутия с 10 отделения за съхранение на сладки
  Кутия асторти за сладки изкушения тип органайзер с 10 отделения. Само с едно завъртане на дръжката, кутията се отваря или затваря. Притежава две нива, които се разтварят атрактивно във формата на цвете. С нея ефектно може да поднесете почерпка на своите гости. Подходяща за съхранение на б..
  Кутия асторти за сладки изкушения тип органайзер с 10 отделения. Само с едно завъртане на дръжката, кутия...
  26,90 лв.
 • Домакински стелаж за подредена кухня
   Удобен домакински стелаж с регулируема дължина от 50 до 70 см и височина до 38см. Предназначен за подреждане на домашни потреби, препарати, съдове, обувки и дори цветя. Той ще бъде вашият любим домакински органайзер.   Изработен с мисъл за домакинята в универсален и компактен..
   Удобен домакински стелаж с регулируема дължина от 50 до 70 см и височина до 38см. Предназначен за п...
  23,30 лв.26,90 лв.
 • Органайзер за хапчета и таблетки с 28 отделения
  Практична кутийка за хапчета тип седмичен органайзер с 28 разделения (по 4 за всеки ден). Органайзерът е разделен на 7 дневни отделения всяко с по 4 контейнера за таблетки за сутрин, обед, следобед и вечер. Всяко отделение може да се отделя и пренася навсякъде с вас. Практично, лесно..
  Практична кутийка за хапчета тип седмичен органайзер с 28 разделения (по 4 за всеки ден). Органайзерът...
  6,90 лв.