Органайзери

 Домакински органайзери за съхранение и подреждане на принадлежности. Практични помощници за всяко домакинство.

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Красива дървена кутия за съхранение на чай
  Красив подарък за всеки любител на чайовете - интересната дървена кутия с орнаменти ще подчертае стила на всяка колекция при съхраняване и поднасяне на освежаващата напитка. Кутията е изработена от полирано дърво и разполага с красиви дървени орнаменти в бял цвят върху капака си. Ще забележите и ..
  Красив подарък за всеки любител на чайовете - интересната дървена кутия с орнаменти ще подчертае стила на...
  17,60 лв.
 • Кутия за чай с 3 отделения и стъклен капак
  Стилна кутия за чай със стъклен капак и автентичен надпис, която ще събере в себе си цялата Ви колекция от любими чайове. Съхранявайте любимата си селекция чайове и поднасяйте със стил. На разположение ще имате цели 3 дълги прегради за разделяне и подреждане на богатия Ви асортимент от ча..
  Стилна кутия за чай със стъклен капак и автентичен надпис, която ще събере в себе си цялата Ви колекция о...
  13,90 лв.
 • Дървена кутия за чай I LOVE TEA
  Практична и симпатична кутия за чай, украсяваща кухнята Ви и събираща любимите пакетчета чай на едно място. Кутията е изработена от изгладено дърво и разполага с прозрачен панел на капака си. Създадена с комплименти към всеки любител на чая, върху лицето си кутията има и надпис " I LOVE TEA ". ..
  Практична и симпатична кутия за чай, украсяваща кухнята Ви и събираща любимите пакетчета чай на едно мяст...
  12,00 лв.
 • Разпределител за прибори
  Практичен разпределител за прибори предназначен и побиращ се в кухненско шкафче. Изработен е от PVC материал и разполага с 5 отделения за съхранение и подреждане на кухненските прибори. При зацапване се почиства лесно - с влажна гъба или под течаща вода. Характеристики: Материал: PV..
  Практичен разпределител за прибори предназначен и побиращ се в кухненско шкафче. Изработен е от PVC ма...
  7,90 лв.
 • Магнитна поставка за ножове
  Практична поставка за кухненски ножове с магнитна повърхност - подредете кухненските си инструменти бързо и лесно без те да заемат място в шкафчетата. С дължина от цели 38см. магнитната поставка е в състояние да обхване цял инвентар от ножове - от най-малките до най-големите. Само с едно движение..
  Практична поставка за кухненски ножове с магнитна повърхност - подредете кухненските си инструменти бързо...
  9,60 лв.
 • Метална стойка за кухненска хартия
  Практична закачалка за домакинската хартия или кърпи във Вашата кухня. Подходяща за окачане на вратичка или рафт на шкаф. С нейна помощ ще имате бърз и лесен достъп до рулото с кухненска хартия. Стойката е създадена с мисъл за ползвателя с хитри крачета, благодарение на които тя може да бъде л..
  Практична закачалка за домакинската хартия или кърпи във Вашата кухня. Подходяща за окачане на вратичка и...
  4,90 лв.