Органайзери

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Органайзер за хапчета и таблетки с 28 отделения
  Практична кутийка за хапчета тип седмичен органайзер с 28 разделения (по 4 за всеки ден). Органайзерът е разделен на 7 дневни отделения всяко с по 4 контейнера за таблетки за сутрин, обед, следобед и вечер. Всяко отделение може да се отделя и пренася навсякъде с вас. Практично, лесно..
  Практична кутийка за хапчета тип седмичен органайзер с 28 разделения (по 4 за всеки ден). Органайзерът...
  6,90 лв.
 • Кутия за храна и принадлежности с две нива и капак с щипки
  Универсална кутия за принадлежности или за храна. Не заема излишно пространство и побира много. Практична и удобна. Изработена с практичен и функционален дизай на две нива и 4 отделения с различна големина. Капакът има дръжка, удобна за пренасяне и се затваря сигурно с помощта на две..
  Универсална кутия за принадлежности или за храна. Не заема излишно пространство и побира много. Практична...
  9,90 лв.
 • Кутия за хладилник тип органайзер - мини чекмедже за подреден хладилник
  Практична кутия тип органайзер чекмедже, която ще Ви помогне да поддържате хладилника подреден. Как по точно? Много често, поставяйки продукти върху рафтовете в хладилник, остава празно пространство в горната част. Тогава се налага да ги поставяме един върху друг, за да използваме това пространст..
  Практична кутия тип органайзер чекмедже, която ще Ви помогне да поддържате хладилника подреден. Как по то...
  4,60 лв.
 • Сушилник за чиста мивка 3 в 1 тип поставка органайзер
  Чудесен аксесоар поддържащ най-съвременния вид на кухнята. Този органайзер ще пасне чудесно, там където най-много се нуждаете от него - в мивката или банята.  Модерният му дизайн позволява съхранение на Вашето измиващо оборудване и оттичане на водата и сапуна. В него може да поставите: пре..
  Чудесен аксесоар поддържащ най-съвременния вид на кухнята. Този органайзер ще пасне чудесно, там където н...
  9,90 лв.
 • Окачено кошче - удобна поставка за торби за боклук
  Имате нужда от кухненско кошче, но просто нямате място? Тоази поставка е идеалното решение. Висящият държач за торби е изключително лесен за инсталиране. Не е необходимо да се завинтват болтове, само закачате щипката за вратата на шкаф и готово. С него може да използвате многократно найлонови пазарс..
  Имате нужда от кухненско кошче, но просто нямате място? Тоази поставка е идеалното решение. Висящият държ...
  6,90 лв.