Кухненски уреди

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Фритюрник с горещ въздух и 7 степени за готвене без мазнина
   Мултифункционален готвач на здравословни ястия с ниско съдържание на мазнини. Това е AirFrayer - фритюрник за бързо и лесно готвене и пържене без мазнина. Да, точно така! Сигурно не сте чували за пържене без мазнина, но това вече е факт. И храната става дори още по-вкусна! Пробвайте и ..
   Мултифункционален готвач на здравословни ястия с ниско съдържание на мазнини. Това е AirFrayer - фр...
  118,90 лв.129,90 лв.
 • Висококачествена цитрус преса от чугун
  Професионална сокоизтисквачка за приготвяне на фрешове от цитрусови плодове и нар. Подходяща за употреба в домашни или професионални условия. Висококачествена изработка с масивна конструкция от чугун и неръждаема стомана - ВЕЧЕН ЖИВОТ! Излючително стабилна по време на работа, с гумирани п..
  Професионална сокоизтисквачка за приготвяне на фрешове от цитрусови плодове и нар. Подходяща за употреба ...
  88,90 лв.129,90 лв.
 • Кафеварка за еспресо в италински стил
    Поднесете любимото си кафе еспресо по италианска рецепта с тази прекрасна кафеварка за 4 или 6 чаши. С нея ежедневно ще приготвяте ароматно кафе еспресо с плътен и наситен вкус. Ако добавите прясно мляко ще получите невероятно капучино. Тайната на вкусното кафе, което правят тези кафе..
    Поднесете любимото си кафе еспресо по италианска рецепта с тази прекрасна кафеварка за 4 или ...
  16,90 лв.
 • Ръчна машинка за мелене на месо
   Месомелачка за ръчно приготвяне на кайма в домашни условия. Чудесен помощник в приготвянето на любимите местни мезета, основни ястия и зимнина. Единственото от което се нуждаете е плот или маса, на която да поставите месомелачката. Висококачествена изработка от лят чугун в комбинация с д..
   Месомелачка за ръчно приготвяне на кайма в домашни условия. Чудесен помощник в приготвянето на люби...
  19,90 лв.25,90 лв.
 • Електрическа кана 1.2Л за бързо и лесно затопляне на вода
  Топлете вода бързо и лесно с тази чудесна електрическа кана. С нея приготвяте любимите си топли напитки само за минута. Просто изсипете желаното количество вода и включете каната от бутона на дръжката. Поставете я на поставката и водата ще се стопли за броени секунди.   Когато..
  Топлете вода бързо и лесно с тази чудесна електрическа кана. С нея приготвяте любимите си топли напитки с...
  25,30 лв.27,90 лв.
 • Сгъваем дигитален часовник 3в1 с будилник, календар и термометър
   Настолен дигитален часовник с будилник, календар и термометър. Разполага със сгъваем дизайн, който позволява да се пренася лесно навсякъде с Вас или да се поставя на равно място. Подходящ за всяко домакинство или офис. Часовникът отчита температурата в помещението както и дата. Всичко се из..
   Настолен дигитален часовник с будилник, календар и термометър. Разполага със сгъваем дизайн, който ...
  9,90 лв.12,00 лв.