Кухненски уреди

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Ренде за зеленчукови спагети
   Уред за рязане на зеленчуци във формата на спагети Spiralshcneider Spirelli. С него режете всякакви видове плодове и зеленчуци бързо и лесно във формата на нудълси. Приготвяте любимите си здравословни салати и вегетариански ястия буквално за секунди. С рендето за зеленчукови спагети..
   Уред за рязане на зеленчуци във формата на спагети Spiralshcneider Spirelli. С него режете вся...
  8,38 лв.
 • Лъжица за сладолед
   Висококачествена лъжица за оформяне на топки сладолед. Лъжицата е тип дозатор. Загребва до 60 милилитра сладолед. Изработена от неръждаема стомана. Необходим аксесоар за перфектната мелба. ..
   Висококачествена лъжица за оформяне на топки сладолед. Лъжицата е тип дозатор. Загребва до 60 милил...
  6,60 лв.
 • Безжичен миксер за фрапе
  Малък миксер за кафе и мляко, с който ще приготвяте любимата си напитка бързо и лесно. С него може да разбърквате коктейли, кафе и фрапе със страхотен каймак. Може да се използва оше за разбиване на сметана, яйца и други кулинарни изкушения. Ваш верен помощник в кухнята или на път. Миксерът ..
  Малък миксер за кафе и мляко, с който ще приготвяте любимата си напитка бързо и лесно. С него може да раз...
  9,90 лв.
 • Електрическо точило за ножове
   Автоматично точила за бъро и лесно точене на ножове, ножици и всякакъв вид остриета. Осигурете си остри ножове лесно, бързо и без усилия в домашни условия. Поддържате остриетата перфектно наточени.  Точилото работи на ток. Разполага с висококачествена диамантена креда, която посре..
   Автоматично точила за бъро и лесно точене на ножове, ножици и всякакъв вид остриета. Осигурете си о...
  18,38 лв.25,90 лв.
 • Сгъваемо точило за двустранно точене на ножове
  Стабилно и удобно точило за бързо и лесно точене на ножове - двустранно. Само с няколко движения на ръката ще наточите ножа изключително прецизно като бръснач! Точилото е изработено със сгъваем дизайн и удобна ергономична дръжка за здраво захващане. Има два улея за точене. Не е подходящ..
  Стабилно и удобно точило за бързо и лесно точене на ножове - двустранно. Само с няколко движени...
  9,90 лв.
 • Фритюрник с горещ въздух и 7 степени за готвене без мазнина
   Мултифункционален готвач на здравословни ястия с ниско съдържание на мазнини. Това е AirFrayer - фритюрник за бързо и лесно готвене и пържене без мазнина. Да, точно така! Сигурно не сте чували за пържене без мазнина, но това вече е факт. И храната става дори още по-вкусна! Пробвайте и ..
   Мултифункционален готвач на здравословни ястия с ниско съдържание на мазнини. Това е AirFrayer - фр...
  118,90 лв.129,90 лв.