Кухненски уреди

Разнообразие от удобни и полезни домакински уреди - помощници в кухнята.

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Хранителен екстрактор Muhler тип нутри блендер с две чаши
  Пригответе любимите си здравословни шейкове или други рецепти богати на фибри и здравословни макронутриенти. С хранителния екстрактор на Muhler ще можете бързо и лесно да подготвите своята закуска, обяд или следобедна здравословна доза. Бързо лесно и практично! Просто поставяне желаните храни&n..
  Пригответе любимите си здравословни шейкове или други рецепти богати на фибри и здравословни макрону...
  78,90 лв.118,90 лв.
 • Електрически мелнички за пипер в различни цветове
  Удобна и стилна мелничка за пипер, хималайска сол, кафе, семена и други подправки. Притежава прозрачна част, през която се виждат смляните подправки и тяхното количество. За още повече удобство получавате и LED светлина в долната част, която осветява овкусяваното място. Електрическата мелница ..
  Удобна и стилна мелничка за пипер, хималайска сол, кафе, семена и други подправки. Притежава прозрачна...
  17,60 лв.19,90 лв.
 • Метална преса за бързо и лесно рязане на картофи
   Пригответе любимите си картофи бързо и лесно само с едно движение БЕЗ напрежение. Със стоманената преса за картофи това е възможно. С нейна помощ разрязвате цял картоф само с едно движение. Поставяте картофа, дърпате ръкохватката, прилагайки лек натиск, и картофа е разрязан. С този инстр..
   Пригответе любимите си картофи бързо и лесно само с едно движение БЕЗ напрежение. Със стоманената п...
  29,90 лв.
 • Дигитален кухненски таймер с магнит
  Компактен кухненски таймер с магнитче и щипка - за моментите, в които следвате рецептата минута по минута ! За да не прегорите яденето, но и да не се налага да го наглеждате постоянно можете да използвате дигиталния таймер. С точност до 1 секунда той веднага ще Ви повика щом храната е готова. ..
  Компактен кухненски таймер с магнитче и щипка - за моментите, в които следвате рецептата минута по минута...
  5,90 лв.
 • Домакинска везна с купа и дигитален дисплей
  Претегляйте храната бързо и лесно с удобна домакинска везна. Тя ще Ви асистира в готвенето на любимите Ви рецепти. С нея вече няма да се налага да мерите на око пропорциите на рецептите и винаги ще успявате да сготвите ястието точно както трябва. С удобната купа включена към везната,..
  Претегляйте храната бързо и лесно с удобна домакинска везна. Тя ще Ви асистира в готвенето на л...
  17,37 лв.19,90 лв.
 • Ренде за пармезан с дръжка
  Настържете вкусен пармезан върху свежата паста или горещата пица бързо и лесно с помощта на рендето с дръжка ! Изключително удобно, рендето настъргва пармезана точно където Вие искате - само с няколко движения на ръката рендето ще произведе вкусните конци. Компактният му размер от 23см. дължин..
  Настържете вкусен пармезан върху свежата паста или горещата пица бързо и лесно с помощта на рендето с дръ...
  3,00 лв.