Кухненски уреди

Разнообразие от удобни и полезни домакински уреди - помощници в кухнята.

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Уред за мачкане на чесън
  Бързо и лесно смачкайте и овкусете с чесън Вашата храна, без да ароматизирате ръцете си ! С инструмента за мачкане на чесън това става с едно движение. Уредът представлява стоманена решетка прикрепена към удобна ръкохватка във формата на лъжица. Само с лек натиск чесъна се смачква и преминава си..
  Бързо и лесно смачкайте и овкусете с чесън Вашата храна, без да ароматизирате ръцете си ! С инструмент...
  4,50 лв.7,60 лв.
 • Уред за пакетиране на пликове и опаковки
   Пакетирайте храната бързо и лесно с отзи удобен уред за затваряне на пликове. Запазете свежестта на зеленчуците в хладилника и сложете край на разпиляната храна в шкафа като запечатате опаковките им. С пакетиращия уред бързо и лесно изолирате храната от външните влияния - все едно за пръ..
   Пакетирайте храната бързо и лесно с отзи удобен уред за затваряне на пликове. Запазете свежестта...
  39,90 лв.48,90 лв.
 • Грил-скара с оребрено и гладко покритие
  Мултифункционална скара, комбинираща в себе си цели 3 отделни уреда - туч, грил и скара. С нея ще можете бързо и лесно да се насладите на ароматно печено месо, гриловани зеленчуци и дори яйца на очи дирекно приготвени върху плочите. Уредът практично е разделен на две части - оребрен грил и гла..
  Мултифункционална скара, комбинираща в себе си цели 3 отделни уреда - туч, грил и скара. С нея ще може...
  68,90 лв.78,90 лв.
 • Машина за домашно приготвяне на спагети и лазаня
  Насладете се на прясна паста приготвена от Вас в домашни условия с помощта на практичната машина за спагети и лазаня. Изработена по немски стандарт, машината за паста на марката Zinler се отличава с масивна и стабилна конструкция от неръждаема стомана. С уреда можете да приготвяте тесто с шири..
  Насладете се на прясна паста приготвена от Вас в домашни условия с помощта на практичната машина за спаге...
  45,00 лв.58,90 лв.
 • Преса за нар и цитруси
  Механична сокоизтисквачка за приготвяне на фрешове от нар или цитрусови плодове. Изработена съгласно професионалните стандарти, с масивна конструкция от чугун и неръждаема стомана. Дизайнът и изработката на пресата практически осигуряват вечен живот на уреда. По време на работа можете да разчи..
  Механична сокоизтисквачка за приготвяне на фрешове от нар или цитрусови плодове. Изработена съгласно п...
  96,00 лв.129,90 лв.
 • Уред за чупене на ядки - орехотрошач
  Уред за бързо и лесно чупене на ядки от масивна стомана и ефективен ударен механизъм. С него ще сте в състояние да строшите и най-костеливите орехи и други твърди ядки. Работата с него не изисква много сила и натиск - уредът ще свърши всичко вместо Вас. Орехотрошачът е универсален, подходящ за..
  Уред за бързо и лесно чупене на ядки от масивна стомана и ефективен ударен механизъм. С него ще сте в ...
  19,90 лв.25,00 лв.