Кухненски уреди

Разнообразие от удобни и полезни домакински уреди - помощници в кухнята.

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Ръчна преса за лесно изстискване на плодове
  Масивна, здрава и удобна механична преса за извличане на здравословните витамини от плодовете под формата на вкусен сок. Само с няколко лесни натиска на пресата ще можете да си налеете фреш от любимия си цитрусов плод - портокал, лимон, нар, мандарина и др. Допълнителен бонус за удобното изпол..
  Масивна, здрава и удобна механична преса за извличане на здравословните витамини от плодовете под формата...
  29,90 лв.36,60 лв.
 • Уред за рязане на зеленчуци на спирала
   Нарежете зеленчуците бързо, лесно и в нестандартна форма като спирала. Приготвяте витаминозна и вкусна салата с интересно нарязани зеленчуци и плодове във формата на спагети. Забравете за досадното стъргане и риска от болезнено порязване с нож или ренде! Работата суреда е много лесн..
   Нарежете зеленчуците бързо, лесно и в нестандартна форма като спирала. Приготвяте витаминозна и вку...
  29,90 лв.36,90 лв.
 • Нож за пица във формата на брадва
  Интересен циркулярен нож за рязане на пица във формата на брадвичка. Атрактивен начин да разрежете вкусната пица на парчета. Ножчето е кръгло и е изработено от нерърждаема стомана. Почиства се лесно. Предлагат се различни цветове на брадвата, в зависимост от наличността. Размерът на брадвата н..
  Интересен циркулярен нож за рязане на пица във формата на брадвичка. Атрактивен начин да разрежете вку...
  9,30 лв.
 • Класическа кафеварка за еспресо за 6 или 9 чаши
  Класическа кафеварка за котлон с капацитет от 6 или цели 9 чаши кафе, с директно извличане на вкуса и аромата на енергийната напитка. Насладете се на ароматно и свежо кафе приготвено по традиционен начин бързо и лесно. Кафеварката разгръща целия потенциал на мляното кафе - налятата вода в конт..
  Класическа кафеварка за котлон с капацитет от 6 или цели 9 чаши кафе, с директно извличане на вкуса и аро...
  15,90 лв.
 • Малка кафеварка за 3 еспресо кафета
  Топло енергизиращо кафе сутрин бързо и лесно със симпатичната компактна кафеварка с капацитет 150мл. С нея ще сварите за броени минути свежо кафе с плътен вкус и вдъхновяващ аромат. С една доза в кафеварката можете да направите цели 3 еспресо кафета, поднесени стилно в порцеланов сервиз например...
  Топло енергизиращо кафе сутрин бързо и лесно със симпатичната компактна кафеварка с капацитет 150мл. С...
  13,90 лв.
 • Уред за вакуумиране и пакетиране на храна
  Пакетирана храна, запазваща свежестта си без промяна във вкуса и качеството си - с домакинския уред за вакуумиране и пакетиране на храна. Този уред е подходящ за запечатване както на сухи, така и на влажни храни. Разполага с 2 отделни функции, които можете да използвате по Ваша преценка: Ф..
  Пакетирана храна, запазваща свежестта си без промяна във вкуса и качеството си - с домакинския уред за ва...
  45,00 лв.56,00 лв.