Кухненски уреди

Разнообразие от удобни и полезни домакински уреди - помощници в кухнята.

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Уред за бързо мачкане на чесън тип Чеснова глава
  Рязането и пресирането на чесън винаги крие рискове от изцапване или ароматизиране на помещението със специфичния му мирис. Решението за тази ситуация е уреда за бързо мачкане на чесън с формата на чеснова глава. Функцията му е едновременно елементарна и ефективна - поставяте скилидките чесън въ..
  Рязането и пресирането на чесън винаги крие рискове от изцапване или ароматизиране на помещението със спе...
  4,59 лв.
 • Компактна изстисквачка за лимон с помпа за овкусяване
  Край на досадните костилки в салатата и ръчното натискане и въртене в обикновените изстисквачки за лимони. С компактната изстисквачка на лимони овкусявате своите ястия с лимонов сок само с натискането на един клапан. Практичният инструмент е създаден от две части - свредел, който поставяте директно..
  Край на досадните костилки в салатата и ръчното натискане и въртене в обикновените изстисквачки за лимони...
  1,98 лв.
 • Уред за бързо рязане на картофи
   Нарежете картофите бързо и лесно с новата преса резачка. Изключително компактен и ефективен уред, с който ще подготвите картофите в подходящата форма за пържене или печене. Работата с него е много лесна - поставяте цял обелен картоф в отделението, натискате дръжката и получавате готови за печ..
   Нарежете картофите бързо и лесно с новата преса резачка. Изключително компактен и ефективен уред, с...
  28,90 лв.
 • Ръчен уред за пакетиране
   Запазете свежестта на храната дори при отворен пакет! Как? С нови удобен и компактен ръчен уред за пакетиране. Забравете за остааналата храна, която остава в отворен пплик и изсъхва, омеква или губи свежестта си! Уреда за пакетиране ще затвори плътно всеки плик посредством прецизно зат..
   Запазете свежестта на храната дори при отворен пакет! Как? С нови удобен и компактен ръчен уре...
  5,90 лв.
 • Алуминиев предпазител за газови котлони
   Вече не е нужно постоянно да бдите над съдовете си, докато се нагряват на газов котлон. Всички знаем, че готвенето на газ крие рискове от загар на дъното на тенджерите и тиганите, както и от пропукване на стъклени кани и кафеварки при силната температура на пламъка. Причината е лошото разпреде..
   Вече не е нужно постоянно да бдите над съдовете си, докато се нагряват на газов котлон. Всички знае...
  3,90 лв.5,90 лв.
 • Бързо загряващ електрически тиган с мраморно покритие
  Често ли Ви се случва котлоните да не са достатъчно на брой? Имате нужда от бърз и лесен начин за приготвяне на любимото ястие, но котлоните са заети? Решението на това неудобство е мощният електрически тиган с незалепващо покритие ! Ако готвенето е Ваша страст и обичате да приг..
  Често ли Ви се случва котлоните да не са достатъчно на брой? Имате нужда от бърз и лесен н...
  59,90 лв.76,60 лв.