За Кухнята

Кухнята се нуждае от промяна и удобство? Открийте интересни и нестандартни предложения. Практични решения за всеки готвач.

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Органайзер с три чекмеджета
  Домакински органайзер за съхранение на принадлежности с чекмеджета на ти нива. Удобен и практичен за съхранение на дреболии. Изработен от PVC материал, декориран с флорални мотиви. Размери: 19х16х14 см. Цветове: Син, Зелен или Жълт (Изберете желания цвят от падащото меню "Вариант")  ..
  Домакински органайзер за съхранение на принадлежности с чекмеджета на ти нива. Удобен и практичен за съхр...
  12,30 лв.
 • Кухненски ножове - комплект 13 броя в масивна дървена поставка
  Кухненски комплект ножове и ножица в масивна вървена поставка. Остриетата са изработени от висококачествена неръждаема стомана, а дръжките от дърво. Цвят: Кафяв или черен (изберете желания цвят от падащото меню "Вариант") Комплекта включва 13 части: Дървена поставка; Универсален нож 1 ..
  Кухненски комплект ножове и ножица в масивна вървена поставка. Остриетата са изработени от висококачестве...
  23,30 лв.
 • Стелаж за обувки на 5 нива
  Удобен и функционален рафт за подреждане на обувки на 5 нива. Стелажът за обувки е издържлив и стабилен. Изработен от закалена пластамса с метални елементи. Размери: 70 х 20 х 42 см; Цвят: Черен;   ..
  Удобен и функционален рафт за подреждане на обувки на 5 нива. Стелажът за обувки е издържлив и стабиле...
  13,30 лв.17,90 лв.
 • Подвижен смесител за чешма с гъвкав накрайник и два режима на струята
  Висок смесител за чешма с гъвкав накрайник и два режима на струята на водата. Практично решение за всяка кухня - многократно улесняващо измиването. Висококачествена изработка от месинг и никел. Многофункционален и стилен дизайн с хромирано покритие, пасващ идеално на интериора на кухнята. Бате..
  Висок смесител за чешма с гъвкав накрайник и два режима на струята на водата. Практично решение за всяка ...
  118,90 лв.166,80 лв.
 • Куихненски таймер
  Измервайте времето за готвене с механичен кухненски таймер във формата на зеленчуци или яйце. Забавен и удобен кухненски уред, който ще Ви напомня да не изгорите ястието. Просто го навийте на желаното време и таймерът автоматгично, ще започне да отчита. Когато времето изтече, таймерът ще Ви сигна..
  Измервайте времето за готвене с механичен кухненски таймер във формата на зеленчуци или яйце. Забавен и у...
  6,60 лв.
 • Висококачествена цитрус преса от чугун
  Професионална сокоизтисквачка за приготвяне на фрешове от цитрусови плодове и нар. Подходяща за употреба в домашни или професионални условия. Висококачествена изработка с масивна конструкция от чугун и неръждаема стомана - ВЕЧЕН ЖИВОТ! Излючително стабилна по време на работа, с гумирани п..
  Професионална сокоизтисквачка за приготвяне на фрешове от цитрусови плодове и нар. Подходяща за употреба ...
  88,90 лв.129,90 лв.