За Кухнята

Кухнята се нуждае от промяна и удобство? Открийте интересни и нестандартни предложения. Практични решения за всеки готвач.

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Автоматична четка за за бързо и лесно почистване на под
   Универсален уред за почистване, който ще услесни ежедневието на всяка домакиня. Swap Drag механична четка. С нея бързо и лесно почиствате пода благодарение на две въртящи се на 360 градуса четки, които не оставят нищо след себе си. Помитат изключително ефективно. Използва се ..
   Универсален уред за почистване, който ще услесни ежедневието на всяка домакиня. Swap Drag механична...
  19,90 лв.26,90 лв.
 • Буркан за лимонада 2Л с кранче
  Стъклен буркан за напитки с канелка. Идеален за любителите на освежаващи студени напитки през горещите летни дни. Широкото гърло позволява лесно да напълните буркана с лед или нарязани плодове. Затваря се херметически и по този начин се запазва свежестта и ароматите на напитката вътре. Посредс..
  Стъклен буркан за напитки с канелка. Идеален за любителите на освежаващи студени напитки през горещите ле...
  10,30 лв.14,50 лв.
 • Ретро буркан с кран за свежи напитки - съд за лимонада
  Насладете се на свежи напитки с ретро стъклен буркан. Идеален за летни напитки, лимонада, алкохол, коктейли, сангрия и др. Широкото гърло позволява лесно да напълните буркана с лед или нарязани плодове. Затваря се херметически и по този начин се запазва свежестта и ароматите на напитката вътре. ..
  Насладете се на свежи напитки с ретро стъклен буркан. Идеален за летни напитки, лимонада, алкохол, коктей...
  16,30 лв.23,90 лв.
 • Мелничка за кафе и пипер - метална кафемелачка
  Висококачествена ръчна мелничка за кафе и пипер.  Изработена с керамичен механизъм и хромиран неръждаем корпус. С нея може да мелите пипер или кафе, едро или фино - регулирайте от вътрешният винт. Разполага с метален контейнер, в който се отделя вече смляната част. Притежава и прозорче..
  Висококачествена ръчна мелничка за кафе и пипер.  Изработена с керамичен механизъм и хромиран нер...
  16,90 лв.
 • Маркер за коригиране и обновяване на фуги
  Освежете и обновете Вашите плочки разумно и икономично. Просто боядисайте старите фуги, за да им придадете нов и свеж вид! Представаме ви водоустойчив коректор за фуги: Премахва нежеланите замърсявания; Изсъхва бързо; Трайна формула; Водоустойчивост; ..
  Освежете и обновете Вашите плочки разумно и икономично. Просто боядисайте старите фуги, за да им придадет...
  6,36 лв.
 • Преносим кантар с кука и дигитален дисплей - теглилка до 50кг
  Кантар с кука за претегляне във въздуха. Товароносимост до 50 кг. Устройството е снабдено с дигитален дисплей със синя подсветка. Претегля с точнос до стотни - 0.01кг. Разполага с 4 мерителни единици: Унция - OZ; Килограм - Kg; Паунд - Lbs; JIN; ..
  Кантар с кука за претегляне във въздуха. Товароносимост до 50 кг. Устройството е снабдено с дигитален дис...
  12,90 лв.