За Кухнята

Кухнята се нуждае от промяна и удобство? Открийте интересни и нестандартни предложения. Практични решения за всеки готвач.

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Кутия за хляб от бамбук с капак тип дъска
  Бамбуков комплект - кутия за хляб с капак тип дъска. Практично и стилно решение за почитателите на свежа храна и вкусен хляб. Комплекта е многофункционален - подходящ за съхранение на тестени или друг тип продукти, запазвайки тяхнта свежест и цялост за дълго време.  Капакът може..
  Бамбуков комплект - кутия за хляб с капак тип дъска. Практично и стилно решение за почитателите на свежа&...
  23,90 лв.
 • Бамбукови кутии 3 в 1 за свежа храна
   Комплект бамбукови кутии 3в1 с херметически капаци за съхранение на храна. Идеални са за всеки почитател на здравословното и екологично меню.  Подходящи за запазване свежестта на продуктите за за дълго време!  Кутиите са изработени от екологично чисти материали -..
   Комплект бамбукови кутии 3в1 с херметически капаци за съхранение на храна. Идеални са за ...
  13,90 лв.
 • Голяма бамбукова купа с капак тип дъска и прибори за свежа салата
  Свежо и стилно решение за почитателите на здравословното хранене. Бамбуков комплект състоящ се от: Голяма купа подходяща за салати и други; Капак, който може да се използва като кръгла дъска; Комплект прибори за разбъркване на салата; Еко бамбукова купа за салата е направена от органи..
  Свежо и стилно решение за почитателите на здравословното хранене. Бамбуков комплект състоящ се от: ...
  18,90 лв.
 • Ефектен съд за напитки тип диспенсър Глобус
   Изненадайте гостите си със атрактивен съд за напитки - диспенсер във формата на глобус с кранче за ефектно съхранение и наливане на всякакъв тип питиета. Чудесен начин да почерпите и развеселите компанията. Изисканият му и нестандартен дизайн гарантирано ще събират очите н..
   Изненадайте гостите си със атрактивен съд за напитки - диспенсер във формата на глобус с ...
  39,90 лв.45,50 лв.
 • Кутия за храна и принадлежности с две нива и капак с щипки
  Универсална кутия за принадлежности или за храна. Не заема излишно пространство и побира много. Практична и удобна. Изработена с практичен и функционален дизай на две нива и 4 отделения с различна големина. Капакът има дръжка, удобна за пренасяне и се затваря сигурно с помощта на две..
  Универсална кутия за принадлежности или за храна. Не заема излишно пространство и побира много. Практична...
  9,90 лв.
 • Универсално кухненско ренде 6в1 за бързо и лесно рязане
  Мултифункционално кухненското ренде Nicer Dicer Plus 6в1 e незаменим помощник в кухнята. С него лесно, бързo и ефикасно режете зеленчуци, плодове, месо, сирена и свежи подправки. Без никакви усилия постигате желаните резултати. Характеристики: Материал: Пластмаса и неръждаема с..
  Мултифункционално кухненското ренде Nicer Dicer Plus 6в1 e незаменим помощник в кухнята. С него лесн...
  18,38 лв.