За Кухнята

Кухнята се нуждае от промяна и удобство? Открийте интересни и нестандартни предложения. Практични решения за всеки готвач.

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Метални сламки с четка за почистване
   Металните сламки са подходящи за многократна употреба. Те предпазват зъбите Ви от неприятни петна от кафе и чай. Металните сламки са термоустойчиви - идеални за топли и студени напитки. Те задържат температурата на напитката и не взаимодействат с нея за разлика от обикновените пластмасови слам..
   Металните сламки са подходящи за многократна употреба. Те предпазват зъбите Ви от неприятни петна о...
  7,37 лв.
 • Сгъваем силиконов гвегир за бързо и лесно отцеждане
   Удобен силиконов гевгир подходящ за отцеждане на всякакъв вид хранителни продукти. Гевгира е изклюително компактен и лесен за използване. Иновативният му дизайн и материал, от който е изработен, му позволяват да променя формата си и да се сгъва. Това го превръща в много лесен за съхранение ..
   Удобен силиконов гевгир подходящ за отцеждане на всякакъв вид хранителни продукти. Гевгира е изклюи...
  8,38 лв.
 • Форма за кекс с незалепващо покритие
   Тавичка за печене на кекс у козунак в класическа кръгла форма с оребрение. Висококачествена изработка с незалепващо покритие. Тавичката е подходяща за печене на всякакъв вид солени и сладки кексове. Измива се бързо и лесно БЕЗ усилия. Диаметър: 30 см; Цвят: Бордо; ..
   Тавичка за печене на кекс у козунак в класическа кръгла форма с оребрение. Висококачествена изработ...
  9,39 лв.
 • Тавичка с незалепващо покритие за печене на козунак
   Форма за печене на кекс и козунак с незалепвяащо покритие. Удобна и практична с нея приготвяте любимите ви сладкиши по здравословен начин с по-малко мазнина. Тавичката се измива бързо и лесно, благодарение на незалепващото си покритие. Размери: 30 х 13 х 6 см ..
   Форма за печене на кекс и козунак с незалепвяащо покритие. Удобна и практична с нея приготвяте л...
  7,90 лв.
 • Купа тип поставка за телефон
   Удобна купа за ядки и семки с място за телефон. Практично решение за Вашето ежедневие. Не е нужно да избирате между храната или телефона, защото ръцете Ви ще са заети. Вече може едновременно да хапвате любимите си ядки и заедно с това да гледате на телефона или таблета си. Лесно и удобно ..
   Удобна купа за ядки и семки с място за телефон. Практично решение за Вашето ежедневие. Не е нужно д...
  7,37 лв.
 • Силиконова подложка за печене
  Термоустойчива подложка за печене. Иновативен и удобен аксесоар за всяка домакиня и готвач. С нея готвите бързо, лесно и вкусно БЕЗ да цапата излишно. Вече няма да ви се налага да търкате мръсните тави! Подложката за печене е с незалепващо покритие. Тя е стойчива на високи и ниски темпвратур..
  Термоустойчива подложка за печене. Иновативен и удобен аксесоар за всяка домакиня и готвач. С нея готвите...
  11,90 лв.