За Кухнята

Кухнята се нуждае от промяна и удобство? Открийте интересни и нестандартни предложения. Практични решения за всеки готвач.

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Луксозен диспенсър за напитки
  Насладете се на любимата си напитка налята от луксозния стъклен диспенсър с кранче ! Създаден да впечатлява: С красивата си и елегантна външност, диспенсърът ще придаде изтънчен стил на всяка маса или бар, на който е поставен. Стабилната му основа, формата и неговия изваян капак му прид..
  Насладете се на любимата си напитка налята от луксозния стъклен диспенсър с кранче ! Създаден д...
  46,90 лв.
 • Запушалка за сифон
  Практична гумена запушалка за сифон, мивка или вана. Спира отпадъците от преминаване през канала и запушването му. Подходяща за задържане на вода в мивка или вана. Изработената от гъвкава гума запушалка е подходяща за поставяне в канала на мивката, както и на канала в банята. Ефективно спира п..
  Практична гумена запушалка за сифон, мивка или вана. Спира отпадъците от преминаване през канала и зап...
  2,50 лв.
 • Електрическа термо кутия за затопляне на храна
  Забравете за неприятно студената храна, която хапвате в обедната си почивка или между часовете ! С помощта на електрическата термо кутия, храната Ви винаги ще бъде прясна и топла ! Кутията е създадена с мисъл за Вас - разполага с две отделения за различни ястия, както и с отделна кутийка, в ко..
  Забравете за неприятно студената храна, която хапвате в обедната си почивка или между часовете ! С пом...
  19,90 лв.28,80 лв.
 • Съд за бързо и лесно пържене и готвене на пара
  Пригответе любимите си пържени картофи или зеленчуци на пара бързо и лесно. Тенджерата е създадена с мисъл за готвача! Изработена е от висококачествен материал с незалепващо покритие и здрави топлоизолиращи дръжки. Разполага с решетка за пържене и отцеждане, както и стъклен термо капа..
  Пригответе любимите си пържени картофи или зеленчуци на пара бързо и лесно. Тенджерата е създадена с мисъ...
  17,30 лв.19,90 лв.
 • Качествена мелничка за черен пипе и подправки
    Овкусявайте храната със стилна мелничка за пипер, сол и други подправки.  Поставена на масата, тя ще внесе стил и ще подчертае изискания Ви вкус допълвайки перфектно всяко ястие. Мелничката се характеризира с модерен дизайн. Изработена с мисъл за ползвателя!  Висококач..
    Овкусявайте храната със стилна мелничка за пипер, сол и други подправки.  Поставена на мас...
  10,39 лв.12,00 лв.
 • Стъклени купи с херметически капаци - комплект 5 броя
   Съхранявайте свежи продуктите и храната с помощта на стъклени купи с плътно затварящи се капаци. Комплекта се състои от 5 броя стъклени купи с различни размери и вместимост: 1000 мл. (16,5 х 7 см) 550 мл. (13,5 х 6 см) 400 мл. (12 х 5 см) 225 мл. (10 х 4,5 см) 150 мл...
   Съхранявайте свежи продуктите и храната с помощта на стъклени купи с плътно затварящи се капаци. ...
  9,90 лв.