За Кухнята

Кухнята се нуждае от промяна и удобство? Открийте интересни и нестандартни предложения. Практични решения за всеки готвач.

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Хартиени форми за мъфини - комплект 10 броя
  Изпечете перфектните мъфини използвайки комплекта хартиени формички за мъфини. Излейте вкусната смес вътре и ги поставете в подходящата форма (погледни тук) и след това се наслаждавайте на аромата от фурната Ви докато ги чакате да станат готови. Изработени от хартия подходяща за печене, формите за..
  Изпечете перфектните мъфини използвайки комплекта хартиени формички за мъфини. Излейте вкусната смес вът...
  2,59 лв.
 • Форма за мъфини и кексчета в два размера
   Форми с незалепвао покритие за печене на мъфини. Пригответе най-вкусните мъфини, кексчета и сладкиши с незалепващите форми за печене ! Удобни, леки и лесни за почистване след употреба, формите за мъфини са всичко необходимо, освен продуктите разбира се, за изпичането на сладките изкушения. ..
   Форми с незалепвао покритие за печене на мъфини. Пригответе най-вкусните мъфини, кексчета и сладкиш...
  4,90 лв.
 • Многофункционална пирамидална силиконова подложка
  Един аксесоар - множество приложения ! Гответе бързо, лесно и чисто с термоустойчива силиконов подложка. Иновативно допълнение и удобство за всяка домакиня! Тя е изработена от ЕКО нетоксичен силикон и може да се използва навсякъде в кухнята. Издържаща на температури от -40 до +260 градуса, подлож..
  Един аксесоар - множество приложения ! Гответе бързо, лесно и чисто с термоустойчива силиконов подложк...
  11,90 лв.
 • Ръчна кухненска горелка на газ
   Покажете своите сладкарски умения с ръчната кухненска горелка. Изнесете кулинарно шоу пред Вашите роднини и приятели докато фламбирате десерта в менюто като истински професионалист. Кухненската горелка е компактна, безопасна и удобна за използване. Тя използва за гориво втечнен газ - същото..
   Покажете своите сладкарски умения с ръчната кухненска горелка. Изнесете кулинарно шоу пред Вашите р...
  9,90 лв.
 • ЕКО съобразни стъклени сламки + четчица за почистване
   Помогнете на природата в борбата срещу замърсяването, като замените еднократните си сламки с ЕКО съобразните стъклени сламки. Чисти и удобни, стъклените сламки са подходящи за всички напитки - кафе, фреш, вода, коктейли, миксове и други. Изработени от устойчиво стъкло, сламките са здрави, не с..
   Помогнете на природата в борбата срещу замърсяването, като замените еднократните си сламки с ЕКО съ...
  5,90 лв.
 • Ръчен уред за пакетиране
   Запазете свежестта на храната дори при отворен пакет! Как? С нови удобен и компактен ръчен уред за пакетиране. Забравете за остааналата храна, която остава в отворен пплик и изсъхва, омеква или губи свежестта си! Уреда за пакетиране ще затвори плътно всеки плик посредством прецизно зат..
   Запазете свежестта на храната дори при отворен пакет! Как? С нови удобен и компактен ръчен уре...
  5,90 лв.