Предпазители

 Протектори за мебели и предпазители за контакти, осигуряващи безопасност на Вашите деца и животни.

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Предпазител за климатик - дефлектор
   Дефлектор за климатик, с който регулирате въздушния поток. Всеки от нас използва климатик в своето ежедневие. Той е верен помощник в летните горещини, но и вреден приятел, който може да ни схване или разболее. Вътрепните тела на климатиците са с ограничено насочване на въздушната струч. В..
   Дефлектор за климатик, с който регулирате въздушния поток. Всеки от нас използва климатик в своето&...
  15,00 лв.19,90 лв.
 • Предпазител за шкаф, врати и прозорци
   Предпазител за заключване на врати, прозорци и шкафове. Незаменим помощник за тези от Вас с малки деца или домашни любимци у дома. Малките деца са много любопитни и често отварят различни врати, прозорци хладилници и шкафове, но това води след себе си до неприятни ситуации и грижи за родите..
   Предпазител за заключване на врати, прозорци и шкафове. Незаменим помощник за тези от Вас с малки д...
  3,30 лв.
 • Предпазни капачки за контакт
    Защитете детето си от бъркане в контакта. Осигурете си спокойствие и сигурност за Вас и Вашето дете. С предпазните капачки може да сте сигурни, че всеки контакт е безопасен. Протекторите за контакти са изработени кръгли като капачки, които приемат формата на контакта и предотврат..
    Защитете детето си от бъркане в контакта. Осигурете си спокойствие и сигурност за Вас и Вашето дет...
  2,40 лв.2,90 лв.
 • Обезопасители за ръбове и ъгли
  Силиконови протектори за мебели и маси. Предпазват от болезнени удари в ръбове и последващи наранявания. Незаменим помощник в дом с деца! Предпазителите са предназначени за обезопасяване на мебели и маси. Удрянето в остър ръб е изключително болезнен както за възрастни, така и за деца.  ..
  Силиконови протектори за мебели и маси. Предпазват от болезнени удари в ръбове и последващи наранява...
  3,70 лв.
 • Протектори за ръбове
  Силиконови предпазители за ъгли и ръбове на маси и мебели. Предназначени за обезопасяване от досег до деца и неприятни удари. Предпазителите за мебели са задължителен аксесоар за тези от Вас, които имат малко дете в дома си. Те ще Ви осигурят спокойствие и сигурност. Протекторите се фиксират п..
  Силиконови предпазители за ъгли и ръбове на маси и мебели. Предназначени за обезопасяване от досег до дец...
  3,60 лв.
 • Предпазител за ръбове
  Силиконови протектори за ръбове - комплект 4 броя. Предназначени за обезопасяване ръбовете на мебели и маси. Особено важно за тези от Вас, които има малко детенце. Ударът в ръба на масата може да бъде изключително болезнен и неприятен. За това поставете силиконови предпазители. Те се фиксират с п..
  Силиконови протектори за ръбове - комплект 4 броя. Предназначени за обезопасяване ръбовете на мебели и ма...
  3,65 лв.