Предпазители

 Протектори за мебели и предпазители за контакти, осигуряващи безопасност на Вашите деца и животни.

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Непромокаема постелка за плотове и шкафове
   Защитете повърхността на Вашата маса или плот с водоустойчива твърда подложка с размери 45 х 150 см. Тя изпълнява функцията на предпазно покритие на повърхностите в дома особено за дървените. Практична и адаптивна PVC постелка за всякакви повърхности включително кухненски плотове, ш..
   Защитете повърхността на Вашата маса или плот с водоустойчива твърда подложка с размери 45 х 150 см...
  7,90 лв.
 • Силиконов предпазител за мивка и канал
   Омръзнао Ви е от запушени канали и натрупани косми и мръсотия около сифона?  Забравете за усилията и нервите, които хабите докато се опитвате за пореден път да отпушите своята мивка или баня след къпане или измиване на чиниите. На помощ идва силиконовият предпазител за сифон и канал. ..
   Омръзнао Ви е от запушени канали и натрупани косми и мръсотия около сифона?  Забравете за у...
  2,90 лв.
 • Предпазител за климатик - дефлектор
   Дефлектор за климатик, с който регулирате въздушния поток. Всеки от нас използва климатик в своето ежедневие. Той е верен помощник в летните горещини и през зимните дни, но и вреден приятел, който може да ни схване или разболее. Използвайте дефлектора за климатик независимо от сезона, ..
   Дефлектор за климатик, с който регулирате въздушния поток. Всеки от нас използва климатик в своето&...
  15,90 лв.19,90 лв.
 • Предпазител за шкаф, врати и прозорци
   Предпазител за заключване на врати, прозорци и шкафове. Незаменим помощник за тези от Вас с малки деца или домашни любимци у дома. Малките деца са много любопитни и често отварят различни врати, прозорци хладилници и шкафове, но това води след себе си до неприятни ситуации и грижи за родите..
   Предпазител за заключване на врати, прозорци и шкафове. Незаменим помощник за тези от Вас с малки д...
  3,30 лв.
 • Предпазни капачки за контакт
    Защитете детето си от бъркане в контакта. Осигурете си спокойствие и сигурност за Вас и Вашето дете. С предпазните капачки може да сте сигурни, че всеки контакт е безопасен. Протекторите за контакти са изработени кръгли като капачки, които приемат формата на контакта и предотврат..
    Защитете детето си от бъркане в контакта. Осигурете си спокойствие и сигурност за Вас и Вашето дет...
  2,40 лв.2,90 лв.
 • Обезопасители за ръбове и ъгли
  Силиконови протектори за мебели и маси. Предпазват от болезнени удари в ръбове и последващи наранявания. Незаменим помощник в дом с деца! Предпазителите са предназначени за обезопасяване на мебели и маси. Удрянето в остър ръб е изключително болезнен както за възрастни, така и за деца.  ..
  Силиконови протектори за мебели и маси. Предпазват от болезнени удари в ръбове и последващи наранява...
  3,70 лв.