Предпазители

 Протектори за мебели и предпазители за контакти, осигуряващи безопасност на Вашите деца и животни.

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Предпазни омекотители за ъгли и ръбове - комплект 4 броя
   Няма нищо по - неприятно от удар в ръба особено ако това е малко дете. Предпазете семейството от дискомфорта н ръбовете и ги обезопасете с това практично решение. Предпазителите за ъгли на маса омекотяват всеки удар, правейки го незабележим. Поставят се бързо и лесно с помощщта на двойнозал..
   Няма нищо по - неприятно от удар в ръба особено ако това е малко дете. Предпазете семейството от ди...
  4,50 лв.
 • Обезопасител за ръбове на маса 2 метра
  Нека Вашето детенце спре да се удря в ръба на масата или поне да е на меко! Осигурете 100% защита против удари в ръбовете. Знаете колко неприятно може да бъде за Вашетп дете да си удари главичката в ръба на масата. Следващите моменти са ужасни за детето и родителя. Обезвредете дома си и го обезоп..
  Нека Вашето детенце спре да се удря в ръба на масата или поне да е на меко! Осигурете 100% защита против ...
  7,90 лв.
 • Най-голямата магнитна мрежа за врати - 235х180см.
  Магнитна мрежа против насекоми - незаменим аксесоар за дома Ви когато времето започне да се стопля. С покачването на температурите се появяват и неприятните комари и други летящи дразнители. Веднъж влезли в дома Ви е много трудно и досадно да ги премахнете. За да спрете влизането им у дома на ..
  Магнитна мрежа против насекоми - незаменим аксесоар за дома Ви когато времето започне да се стопля. С ...
  17,90 лв.
 • Голяма магнитна мрежа 220 х 150см.
  Защитете дома от досадните насекоми в топлите дни и проветрявайте БЕЗ риск от нахлуване на летящи субекти. С голямата магнитна мрежа ще се насладите на отворена врата и свеж въздух БЕЗ да Ви тревожат комари, мухи и други обезпокоителни летящи животни. Мрежата е създадена с 18 магни..
  Защитете дома от досадните насекоми в топлите дни и проветрявайте БЕЗ риск от нахлуване на летящи субекти...
  15,90 лв.
 • Кутия за предпазване на щепсел или удължител
  Обезопасете и изолирайте кабелните връзки от външните условия у дома и в градината с кутията тип предпазител. Те ще предпазят не само от атмосферни условия , но и от нежелан достъп на деца. Принципът и на работа е много елементарен, но изключително ефикасен - тя покрива уязвимите връзки като конт..
  Обезопасете и изолирайте кабелните връзки от външните условия у дома и в градината с кутията тип предпази...
  7,60 лв.
 • Предпазители за контакт с ключ
  Предпазете децата от електрически инциденти като буквално заключите контактите вкъщи. Чрез предпазителите за контакт с ключ няма да се тревожите от неволно бъркане в електрическите гнезда - колкото и да се опитва, детето не може да изкара капачката без ключето. Всички елементи са изработени от..
  Предпазете децата от електрически инциденти като буквално заключите контактите вкъщи. Чрез предпазител...
  3,60 лв.