Охрана

Устройства за охраняване на обекти. Най-новите аларми, датчици, камери на достъпни цени.

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Метална палка с фенер за самозащита
  Метален фенер във формата на бухалка за ефективна самозащита през деня и през нощта. Тази палка ип средство за самозащите ще ви отбранява по два начина - чрез нанасяне на удар с металната част или чрез осветяване в очите на нападателя. Целият корпус на палката е от стомана - устойчив на у..
  Метален фенер във формата на бухалка за ефективна самозащита през деня и през нощта. Тази палка ип сре...
  29,90 лв.36,00 лв.
 • Скрита камера тип Smart крушка със сензор за движениe
  Камера за постоянно видеонаблюдение през интернет мрежата, хитро маскирана като обикновена LED крушка. С нея ще бъдете спокойни и ще можете постоянно да наблюдавате какво се случва у дома или в офиса директно от телефона си. Камерата притежава широкоспектърен ъгъл на гледката, която генерира -..
  Камера за постоянно видеонаблюдение през интернет мрежата, хитро маскирана като обикновена LED крушка. ...
  56,00 лв.67,00 лв.
 • Детектор за дим тип аларма против пожари
   Защитете се от непредвидени пожари, които могат да се окажат с пагубен ефект върху вашето имущество! В засилени условия на глобално затопляне рискът от пожари се увеличава, а те крият след себе си сериозни щети. Детектора за дим е задължително устройство, което трябва да присъства..
   Защитете се от непредвидени пожари, които могат да се окажат с пагубен ефект върху вашето имущество...
  16,90 лв.23,90 лв.
 • Лампа с вградена шпионска Wi-Fi камера
  Wi-Fi камера тип LED лампа, комбинираща в себе си ярко осветление и множество интелигентни функции. Осветителната част комбинира 32 ярки LED диода, които едновременно подпомагат работата на камерата и осветяват околността. Обективът на камерата заснема ясна цветна картина както ..
  Wi-Fi камера тип LED лампа, комбинираща в себе си ярко осветление и множество интелигентни...
  68,90 лв.88,90 лв.
 • Компактен метален сейф с ключ
  Съхранете ценностите си в компактния и здрав метален сейф с ключ. Сейфът е изработен от метал и за допълнителна сигурност разполага с двустенна вратичка. За по-устойчиво заключване вратичката разполага с два дебели застопоряващи шипа. Те придават допълнителна трудност на опитите за силово отварян..
  Съхранете ценностите си в компактния и здрав метален сейф с ключ. Сейфът е изработен от метал и за доп...
  68,90 лв.
 • Преносима метална кутия за пари
  Дръжте парите си на сигурно място с метална кутия тип каса. Тя е компактна и лесна за съхранение и пренасяне. Със здравата метална кутия ще можете да държите Вашите пари, накити, документи и други ценни вещи сигурно заключени! Кутията разполага с две нива, в които можете да..
  Дръжте парите си на сигурно място с метална кутия тип каса. Тя е компактна и лесна за съхр...
  19,90 лв.23,30 лв.