Охрана

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Преносима аларма 120db - ключодържател за самозащита
  Необходим аксесоар за всяко дете. Предпазва от нападения и крадци. Идеална за деца, възрастни, инвалиди, спортисти, туристиили или хора, работещи през нощта, . В горната си част алармата разполага с халка тип ключодържател. В долната си част има въженце за поставяне около..
  Необходим аксесоар за всяко дете. Предпазва от нападения и крадци. Идеална за деца, възрастни, ...
  8,80 лв.
 • Ключодържател с фенерче - органайзер за 12 ключа
  Никога повече не губете ключовете си с този Clever Key - Органайзер за ключове изработен от устойчив алуминий от летателен апарат и с компактен ергономичен дизайн. Този ключодържател поддържа до 12 ключа за бърз и ефективен достъп. Притежава и LED светлина за допълнително удобство при отключване на ..
  Никога повече не губете ключовете си с този Clever Key - Органайзер за ключове изработен от устойчив алум...
  9,39 лв.
 • Фалшива охранителна камера
  Фалшива охранителна камера, подходяща както за външен, така и за вътрешен монтаж. Камерата има ярък червен диод, който мига през определен интервал, имитирайки истинска камера. Кабел имитиращ реална връзка със охранителна система; Захранване с 2 батерии тип АА. Лесен и бърз монтаж с в..
  Фалшива охранителна камера, подходяща както за външен, така и за вътрешен монтаж. Камерата има яръ...
  19,30 лв.
 • Безжична аларма за врати и прозорци - 4 броя
  Защитете Вашия дом, мазе, таван, вила, офис, магазин с безжична аларма за врати и прозорци. Лесна за монтиране - чрез залепване на врати и прозорци без нужда от допълнителни инструменти. Алармата се състои от две части: магнит и сензор. Поставят се успоредно на врата или прозорец и засичат про..
  Защитете Вашия дом, мазе, таван, вила, офис, магазин с безжична аларма за врати и прозорци. Лесна за м...
  13,30 лв.