Офис

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Компактен будилник 3в1 - дата, температура и сменящи се цветове
  Събуждайте се винаги навреме със симпатичния многоцветен будилник хамелеон 3в1 с дата и температура. Той ще бъде Ваш верен приятел, който ще следи температурата, часа, датата и ще ви сабужда. Симпатичния дигитален часовник притежава всичко от което се нуждаете - показва Ви точния час, т..
  Събуждайте се винаги навреме със симпатичния многоцветен будилник хамелеон 3в1 с дата и темпера...
  9,90 лв.
 • Електрическа термо кутия за затопляне на храна
  Забравете за неприятно студената храна, която хапвате в обедната си почивка или между часовете ! С помощта на електрическата термо кутия, храната Ви винаги ще бъде прясна и топла ! Кутията е създадена с мисъл за Вас - разполага с две отделения за различни ястия, както и с отделна кутийка, в ко..
  Забравете за неприятно студената храна, която хапвате в обедната си почивка или между часовете ! С пом...
  19,90 лв.28,80 лв.
 • Симпатичен арома дифузер във формата на сфера
  Възползвайте се от модерния метод за релакс у дома или в офиса - арома терапия чрез симпатичния арома дифузер във формата на сфера. Само с няколко капки етерично масло добавено към водата, дифузера ще генерира приятна фина мъгла, която ще успокои и погали сетивата Ви. Арома дифузерът може да б..
  Възползвайте се от модерния метод за релакс у дома или в офиса - арома терапия чрез симпатичния арома диф...
  23,00 лв.
 • Ръчен уред за ламиниране на хартия
   Практичен и удобен уред за ламиниране на хартия, с максимален размер на листа до формат А4. Вече не е нужно да притежавате голям машина за ламиниране, за да предпазите важните си документи от скъсване и намокряне. Апаратът притежава функция за два вида ламиниране - топло и студено, в зависимо..
   Практичен и удобен уред за ламиниране на хартия, с максимален размер на листа до формат А4. Вече н...
  39,90 лв.
 • Удобна поставка за канцеларски пособия
  Практична поставка за химикали, моливи и всякакви други канцеларски пособия. Подходяща е както за дома, така и за офиса. Изработена от метална мрежа, тя е устойчива и можете да виждате дори и малките предмети, които слагате в нея. Компактна поставка-органайзер за всеки ученик, дом и офис. ..
  Практична поставка за химикали, моливи и всякакви други канцеларски пособия. Подходяща е както за д...
  2,29 лв.
 • Стилна папка 2в1 за документи и записки
  Носете всичко важно със себе си навсякъде със стилната папка за документи и записки. Разполагаща с цели 12 отделни джоба, папката предлага пространство за събиране на различни по големина документи като визитки, покани, лични документи и други. 9 от преградите са удобно разположени една над друга..
  Носете всичко важно със себе си навсякъде със стилната папка за документи и записки. Разполагаща с цел...
  13,30 лв.