Офис

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Облегалка за стол за изправен гръб
  Болките в гърба са изключително досадни и неприятни, но как да ги премахнем? Пръва стъпка да изправим своята стойка и позиция на тялото. Често ежедневната неправилна стойка докато седите в офиса или вкъщи могат са причина за болките в гърба. Чрез облегалката за стол несъзнателно ще подо..
  Болките в гърба са изключително досадни и неприятни, но как да ги премахнем? Пръва стъпка да из...
  4,90 лв.
 • Уред за ламиниране HAMA
  Преносим уред за ламиниране на хартия на немската марка HAMA. Ламинаторът е с компактни размери ( 33 х 11 х 8см.) и е подходящ за поставяне върху работно бюро. Уредът е предназначен за горещо ламиниране на хартия с максимален формат А4. Разполага с две работни ролки, които загряват бързо при в..
  Преносим уред за ламиниране на хартия на немската марка HAMA. Ламинаторът е с компактни размери ( 33 х...
  49,60 лв.
 • Компактен будилник 3в1 - дата, температура и сменящи се цветове
  Събуждайте се винаги навреме със симпатичния многоцветен будилник хамелеон 3в1 с дата и температура. Той ще бъде Ваш верен приятел, който ще следи температурата, часа, датата и ще ви сабужда. Симпатичния дигитален часовник притежава всичко от което се нуждаете - показва Ви точния час, т..
  Събуждайте се винаги навреме със симпатичния многоцветен будилник хамелеон 3в1 с дата и темпера...
  9,90 лв.
 • Електрическа термо кутия за затопляне на храна
  Забравете за неприятно студената храна, която хапвате в обедната си почивка или между часовете ! С помощта на електрическата термо кутия, храната Ви винаги ще бъде прясна и топла ! Кутията е създадена с мисъл за Вас - разполага с две отделения за различни ястия, както и с отделна кутийка, в ко..
  Забравете за неприятно студената храна, която хапвате в обедната си почивка или между часовете ! С пом...
  19,90 лв.28,80 лв.
 • Симпатичен арома дифузер във формата на сфера
  Възползвайте се от модерния метод за релакс у дома или в офиса - арома терапия чрез симпатичния арома дифузер във формата на сфера. Само с няколко капки етерично масло добавено към водата, дифузера ще генерира приятна фина мъгла, която ще успокои и погали сетивата Ви. Арома дифузерът може да б..
  Възползвайте се от модерния метод за релакс у дома или в офиса - арома терапия чрез симпатичния арома диф...
  19,80 лв.28,90 лв.
 • Ръчен уред за ламиниране на хартия
   Практичен и удобен уред за ламиниране на хартия, с максимален размер на листа до формат А4. Вече не е нужно да притежавате голям машина за ламиниране, за да предпазите важните си документи от скъсване и намокряне. Апаратът притежава функция за два вида ламиниране - топло и студено, в зависимо..
   Практичен и удобен уред за ламиниране на хартия, с максимален размер на листа до формат А4. Вече н...
  39,90 лв.