Офис

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Светеща лупа 75Ф с 3x 45 кратно увеличение
   Удобна ръчна лупа с голямо приближение и LED светлина. Има и вградена малка лупа за допълнително вглеждане. Удобен захват и стабилност с 3 LED светлини, осветяващи перфектно обекта. Чудесен аксесоар и помощник - винаги под ръка при нужда. Подходяща за четене на дребни букви и знаци. Прит..
   Удобна ръчна лупа с голямо приближение и LED светлина. Има и вградена малка лупа за допълнително вг...
  11,90 лв.
 • Органайзер с три чекмеджета
  Домакински органайзер за съхранение на принадлежности с чекмеджета на ти нива. Удобен и практичен за съхранение на дреболии. Изработен от PVC материал, декориран с флорални мотиви. Размери: 19х16х14 см. Цветове: Син, Зелен или Жълт (Изберете желания цвят от падащото меню "Вариант")  ..
  Домакински органайзер за съхранение на принадлежности с чекмеджета на ти нива. Удобен и практичен за съхр...
  12,30 лв.
 • Дифузер с дистанционно управление и светлинни ефекти
  Страхотен овлажнител и ароматизатор на въздух, който използва изпарения от вода и есенция от етерични масла за да обогати въздуха в помещението.  Електрически арома дифузер, който придава успокояваща атмосфера и насища въздуха със свежи аромати. Ароматизаторът работи на при..
  Страхотен овлажнител и ароматизатор на въздух, който използва изпарения от вода и есенция от етерични мас...
  53,90 лв.69,90 лв.
 • Компактен сейф - каса с електронно заключване
  Електронен сейф за съхранение на документи, пари, бижута, монети и други ценности. Подходящ за използване в магазини, офиси или за дома. Заключва се чрез електронна комбинация с 3 до 8-цифрени кодове.  Разполага с два ключа за аварийно заключване или отключване, ако кодът е за..
  Електронен сейф за съхранение на документи, пари, бижута, монети и други ценности. Подходящ за изпол...
  78,90 лв.
 • Ароматизатор за стая с етерични масла за освежаване на въздух
   Електрически ароматизатор от ново поколение, който използва метода на изпаряване за да освежи въздуха в помещението.  Този арома дифузер използва ултразвукови вълни за мигновено изпаряване на вода в комбинация с етерични масла в резервоара, за да се получи студена, суха ароматна м..
   Електрически ароматизатор от ново поколение, който използва метода на изпаряване за да освежи възду...
  26,90 лв.37,90 лв.
 • Таблет за писане и рисуване тип Smart дъска с автоматично изтриване
   Смарт дъска за рисуване и писане с автоматичен бутон за изтриване. Чудесен заместител на обикновените листи хартия. Дъската за писане е изработена във формата на таблет.  С нея можe да рисувате, пишете безброй много пъти без излишен боклук и прахосване на листи хартия. Изтриването..
   Смарт дъска за рисуване и писане с автоматичен бутон за изтриване. Чудесен заместител на обикновени...
  17,90 лв.23,30 лв.