Офис

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Ръчен уред за ламиниране на хартия
   Практичен и удобен уред за ламиниране на хартия, с максимален размер на листа до формат А4. Вече не е нужно да притежавате голям машина за ламиниране, за да предпазите важните си документи от скъсване и намокряне. Апаратът притежава функция за два вида ламиниране - топло и студено, в зависимо..
   Практичен и удобен уред за ламиниране на хартия, с максимален размер на листа до формат А4. Вече н...
  39,90 лв.
 • Удобна поставка за канцеларски пособия
  Практична поставка за химикали, моливи и всякакви други канцеларски пособия. Подходяща е както за дома, така и за офиса. Изработена от метална мрежа, тя е устойчива и можете да виждате дори и малките предмети, които слагате в нея. Компактна поставка-органайзер за всеки ученик, дом и офис. ..
  Практична поставка за химикали, моливи и всякакви други канцеларски пособия. Подходяща е както за д...
  2,29 лв.
 • Стилна папка 2в1 за документи и записки
  Носете всичко важно със себе си навсякъде със стилната папка за документи и записки. Разполагаща с цели 12 отделни джоба, папката предлага пространство за събиране на различни по големина документи като визитки, покани, лични документи и други. 9 от преградите са удобно разположени една над друга..
  Носете всичко важно със себе си навсякъде със стилната папка за документи и записки. Разполагаща с цел...
  13,30 лв.
 • Калкулатор за изчисление на научни и статистически уравнения с двуреден дисплей
   Страхотен асистент при изчисляването на сложни уравнения и задачи. С двуредния си дисплей, калкулаторът практично може да покаже по-дълго уравнение наведнъж, като с това спомага за концентрацията и правилните резултати. Съдържа бутони за изчисляване на геометрични формули като синус,косинус, т..
   Страхотен асистент при изчисляването на сложни уравнения и задачи. С двуредния си дисплей, калкулат...
  9,30 лв.
 • Джобен калкулатор с калъф
  Компактен калкулатор с калъф. Лесно побиращ се в джоба Ви, калкулаторът асистира в пресмятането на проценти,корени,коефициенти и други аритметически въпроси. Калкулаторът удължава живота на батерията си чрез функцията за автоматично изключване след приключване на работата с него. Характеристики: ..
  Компактен калкулатор с калъф. Лесно побиращ се в джоба Ви, калкулаторът асистира в пресмятането на процен...
  3,90 лв.
 • Калкулатор с функция запомняща 120 изчисления за проверка и корекция
  Перфектен калкулатор за изчисляване на сметки с функции събиране, изваждане, умножение и деление. Този калкулатор притежава соларно панелче, с помощщта на което се захранва от светина.  С функцията си за запаметяване на до 120 стъпки до получаването на резултат, калкулторът дава възм..
  Перфектен калкулатор за изчисляване на сметки с функции събиране, изваждане, умножение и деление. ...
  7,90 лв.