Мебели

 Качествени мебели за градина и отдих на открито. Разнообразие от тенти, шатри, хамаци, столове, маси, люлки и още множество оригинални идеи за Вашата градина.

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Квадратна тента тип шатра 3х3 метра с UV защита
  Квадратна градинска шатра за релакс сред природата. Тя ще Ви осигури сянка в горещината и подслон когато времето се разхлажда с валежи. Изработена е от висококачествени материали и разполага със стабилна конструкция. Шатрата се сглобява много бързо и лесно чрез съединяването на тръбите и купо..
  Квадратна градинска шатра за релакс сред природата. Тя ще Ви осигури сянка в горещината и подслон кога...
  88,90 лв.
 • Шестоъгълна шатра с прозорци тип беседка 2х2х2 метра
  Сгъваема шатра за къмпинг и градина. Подходяща за събирания на открито в летните дни.  Може да се използва като разгъваем търговски павилион или беседка за компанията. Шатрата притежава: Защита от слънце и дъжд - тентата има покритие с UV защита, което ще ви предпази от слънчева светли..
  Сгъваема шатра за къмпинг и градина. Подходяща за събирания на открито в летните дни.  Може да се из...
  168,90 лв.219,00 лв.
 • Памучен хамак с топли цветове 200х80см.
  Отдъхнете си и наблюдавайте красивата гледка докато почивате на памучния хамак с топли шарки. С размери 200х80см. той може да побере дори най-големите от Вас. Можете лесно да го закачите между две платформи, дървета или други подходящи места чрез устойчивите му възли. Те са специално удебелени, з..
  Отдъхнете си и наблюдавайте красивата гледка докато почивате на памучния хамак с топли шарки. С размер...
  19,90 лв.36,60 лв.
 • Памучен хамак за летен релакс с морски цветове
  Насладете се на летния бриз докато комфортно си лежите върху памучния хамак с морски цветове ! Той е с размери 200х80см. и е изработен от мек, но устойчив памук. Може да се закачи лесно между две дървета или друга подходяща платформа. Разполага с дебели текстилни рингове, които издържат на силно ..
  Насладете се на летния бриз докато комфортно си лежите върху памучния хамак с морски цветове ! Той е с...
  25,00 лв.36,60 лв.
 • Сгъваема маса за окачане на тераса
  Насладете се на слънчева закуска и приятна работа на чист въздух от терасата с помощта на сгъваемата маса за окачане на тераса. Какво по-хубаво от релакс на терасата в хубав слънчев ден с любимата напитка? За целта ви предлагаме практично решение , което не заема излишно пространство, но зае..
  Насладете се на слънчева закуска и приятна работа на чист въздух от терасата с помощта на сгъваемата маса...
  25,00 лв.39,90 лв.
 • Сгъваема маса с 4 стола - преносим комплект за пикник
  Сгъваема къмпинг маса с 4 стола и отвор за поставяне на чадър. Изключително компактен, лек и удобен комплект подходящ за пикник, почивка сред природата или лов и риболов. Масата се сгъва практично на две части - подобно на куфар с дръжка, а в нея се съхраняват 4 столчета. Всеки стол е о..
  Сгъваема къмпинг маса с 4 стола и отвор за поставяне на чадър. Изключително компактен, лек и удобен компл...
  106,90 лв.