Декорация

Саксии, цветарници, вази, декорации, поливане и грижа за цветята.

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Квадратна бяла пластмасова саксия
  Саксия с квадратна форма, с класически дизайн, кафяв цвят и чинийка за вода. В дъното на саксията има отвори за изтичането на ненужната вода при поливане към чинийката. Подходяща за поставяне на декоративни и живи растения в нея. Предлагат се 3 различни вида бели саксии, в зависимост от голем..
  Саксия с квадратна форма, с класически дизайн, кафяв цвят и чинийка за вода. В дъното на саксията има ...
  2,40 лв.
 • Квадратна бяла пластмасова саксия
  Квадратна саксия от пластмаса, с класически дизайн и чинийка за вода в бял цвят. В дъното на саксията има отвори за изтичането на ненужната вода при поливане към чинийката. Подходяща за поставяне на декоративни и живи растения в нея. Предлагат се 3 различни вида бели саксии, в зависимост от г..
  Квадратна саксия от пластмаса, с класически дизайн и чинийка за вода в бял цвят. В дъното на саксията ...
  2,40 лв.
 • Кръгла пластмасова саксия в кафяв цвят
  Класическа саксия от пластмаса, с оребрен дизайн и чинийка за вода в кафяв цвят. Подходяща за поставяне на декоративни и живи растения в нея. В дъното на саксията има отвори за изтичането на ненужната вода при поливане към чинийката. Предлагат се 3 различни вида бели саксии, в зависимост от г..
  Класическа саксия от пластмаса, с оребрен дизайн и чинийка за вода в кафяв цвят. Подходяща за поставян...
  1,30 лв.
 • Бяла пластмасова саксия с кръгла форма и чинийка
  Симпатична саксия от пластмаса, с оребрен десен и чинийка за вода в бял цвят. Подходяща за поставяне на декоративни и живи растения в нея. В дъното на саксията има отвори за изтичането на ненужната вода при поливане към чинийката. Предлагат се 3 различни вида бели саксии, в зависимост от голе..
  Симпатична саксия от пластмаса, с оребрен десен и чинийка за вода в бял цвят. Подходяща за поставяне н...
  1,30 лв.
 • Соларна градинска лампа със сменящи се цветове
  Красива декоративна градинска лампа със слънчево захранване и сменящи се цветове. Перфектен избор за ефектно украшение на двор или градинска пътека. Лампата разполага с LED диод, който сменя периодично цвета на светлината си, а няколко от тях създават невероятна светлинна атмосфера в градината. ..
  Красива декоративна градинска лампа със слънчево захранване и сменящи се цветове. Перфектен избор за е...
  7,90 лв.
 • Слънчев фонтан за декорация на градина
   Соларен шадраван е невероятно допълнение към лятната градина и двор. Със своите подскачащи води той ще внесе свежест и усмивки в лятната градина. Поставете го във вода и се насладете на прекрасен воден фонтан. Необходимо е единствено съд с вода и слънчева светлина. Може да го пост..
   Соларен шадраван е невероятно допълнение към лятната градина и двор. Със своите подскачащи води той...
  25,00 лв.36,60 лв.