Декорация

Саксии, цветарници, вази, декорации, поливане и грижа за цветята.

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Соларни лампички тип многоцветен гирлянт
   Декорариайте градината или терасата и се насладете на приятна атмосфера със соларния гирлянд. Той представлява 30 броя лампички със сменящи се цветове, наредени една след друга през 15 см и обща дължина 4,3 метра. Светлинките се захранватот презаредима акумулаторна батерия. Тази батерия е скри..
   Декорариайте градината или терасата и се насладете на приятна атмосфера със соларния гирлянд. Той п...
  19,30 лв.23,30 лв.
 • Соларен фонтан в комплект с автентичен съд
   Насладете се на лятна свежест с този чудесен фонтан, който се захранва само от слънчева светлина. Щом слънцето го огрее, шадравана ефектно ще разпръска своята струя на височина до 30 сантиметра, играейки и подскачайки забавно. Слънчевият фонтан ще внесе настроение във Вашия дом. Независимо дал..
   Насладете се на лятна свежест с този чудесен фонтан, който се захранва само от слънчева светлина. Щ...
  29,90 лв.45,00 лв.
 • Плашило за птици тип ветропоказател пчела цена
  Красящ градината Ви, прогонващ птиците - ветропоказателят тип плашило за двор. Плашилото за птици разполага с въртяща се опашка според посоката на вятъра. Също така 4-те перки се задвижват от вятъра и по този начин прогонват птиците наоколо. Ветропоказателят едновременно ефективен е и симпатич..
  Красящ градината Ви, прогонващ птиците - ветропоказателят тип плашило за двор. Плашилото за птици разп...
  9,30 лв.
 • Двойна саксия за поставяне на стена
   Перфектната саксия за Вашите разтения, която е удобна, практична и функционална. Тя ще осигури светлина на Вашите цветя и ще спести място у дома. Ако обичате цветята, но нямате достатъчно място, тази саксия е решението за Вас. Саксията за окачане на стена ще осигури място за Вашите цветя и в..
   Перфектната саксия за Вашите разтения, която е удобна, практична и функционална. Тя ще осигури свет...
  13,30 лв.
 • Дървена саксия тип ведро с въже 23х20см.
  Дървено ведро предназначено да се използва като саксия, във фермерски стил и с въже за носене или закачане. Подходяща за тематично декориране на двор, градина или тераса. В нея могат да се поставят както декоративни, така и живи цвета. Във вътрешността си саксията разполага с пластмасова подплата..
  Дървено ведро предназначено да се използва като саксия, във фермерски стил и с въже за носене или закачан...
  13,90 лв.
 • Дървена саксия с дръжки и трапецовидна форма
  Интересна саксия изработена от дърво с трапецовидна форма и картинки на кактуси. Подходяща за засаждане на декоративни или органични цветя. Саксията разполага с кожени дръжки за пренасяне или окачане. Саксията се предлага в два размера: Размер М - 17х17х12см. Размер L - 21x21x12см. ..
  Интересна саксия изработена от дърво с трапецовидна форма и картинки на кактуси. Подходяща за засаждан...
  8,30 лв.