Декорация

Оригинални идеи за декорация на двор и градина. Разнообразие от атрактивни предложения за освежаване на лятната градина! 

Подбрано за Вашата градина с качество на добри цени!

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Дървена мозайка тип декинг плочки с гладка повърхност
   Бъзр и лесен начин за поставяне на подова настилка. Декинг плочките са решението за качествена настилка БЕЗ нужда от търсене на майстори за монтаж!    Какво представлява декинг настилката? Дървената декинг настилка наподобява паркет, но за разлика от обикновенния паркет, тя ..
   Бъзр и лесен начин за поставяне на подова настилка. Декинг плочките са решението за качествена наст...
  9,90 лв.
 • Соларни лампички тип многоцветен гирлянт
   Декорариайте градината или терасата и се насладете на приятна атмосфера със соларния гирлянд. Той представлява 30 броя лампички със сменящи се цветове, наредени една след друга през 15 см и обща дължина 4,3 метра. Светлинките се захранватот презаредима акумулаторна батерия. Тази батерия е скри..
   Декорариайте градината или терасата и се насладете на приятна атмосфера със соларния гирлянд. Той п...
  19,30 лв.23,30 лв.
 • Соларен фонтан в комплект с автентичен съд
   Насладете се на лятна свежест с този чудесен фонтан, който се захранва само от слънчева светлина. Щом слънцето го огрее, шадравана ефектно ще разпръска своята струя на височина до 30 сантиметра, играейки и подскачайки забавно. Слънчевият фонтан ще внесе настроение във Вашия дом. Независимо дал..
   Насладете се на лятна свежест с този чудесен фонтан, който се захранва само от слънчева светлина. Щ...
  29,90 лв.45,00 лв.
 • Плашило за птици тип ветропоказател пчела цена
  Красящ градината Ви, прогонващ птиците - ветропоказателят тип плашило за двор. Плашилото за птици разполага с въртяща се опашка според посоката на вятъра. Също така 4-те перки се задвижват от вятъра и по този начин прогонват птиците наоколо. Ветропоказателят едновременно ефективен е и симпатич..
  Красящ градината Ви, прогонващ птиците - ветропоказателят тип плашило за двор. Плашилото за птици разп...
  9,30 лв.
 • Двойна саксия за поставяне на стена
   Перфектната саксия за Вашите разтения, която е удобна, практична и функционална. Тя ще осигури светлина на Вашите цветя и ще спести място у дома. Ако обичате цветята, но нямате достатъчно място, тази саксия е решението за Вас. Саксията за окачане на стена ще осигури място за Вашите цветя и в..
   Перфектната саксия за Вашите разтения, която е удобна, практична и функционална. Тя ще осигури свет...
  13,30 лв.
 • Дървена саксия тип ведро с въже 23х20см.
  Дървено ведро предназначено да се използва като саксия, във фермерски стил и с въже за носене или закачане. Подходяща за тематично декориране на двор, градина или тераса. В нея могат да се поставят както декоративни, така и живи цвета. Във вътрешността си саксията разполага с пластмасова подплата..
  Дървено ведро предназначено да се използва като саксия, във фермерски стил и с въже за носене или закачан...
  13,90 лв.