Грижа за растенията

Аксесоари и уреди за градинари и любители на разтенията. Инструменти и сечива в удобство на всеки градинар. Разнообразни идеи и помощни средства с високо качество и добри цени.

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Пулверизатор тип пръскачка за освежаване на растения
  Удобна пръскачка за поливане и освежаване на растения тип с пулверизаторна помпа. Дюзата на пръскачката разбива водната струя под налягане и така генерира вода мъгла. Подходяща е за покриване на по-широк обсег с водна покривка. Пръскачката разполага с резервоар, който се завинтва към дюзата - ..
  Удобна пръскачка за поливане и освежаване на растения тип с пулверизаторна помпа. Дюзата на пръскачкат...
  7,90 лв.
 • Плашило за птици тип ветропоказател пчела цена
  Красящ градината Ви, прогонващ птиците - ветропоказателят тип плашило за двор. Плашилото за птици разполага с въртяща се опашка според посоката на вятъра. Също така 4-те перки се задвижват от вятъра и по този начин прогонват птиците наоколо. Ветропоказателят едновременно ефективен е и симпатич..
  Красящ градината Ви, прогонващ птиците - ветропоказателят тип плашило за двор. Плашилото за птици разп...
  9,30 лв.
 • Предпазна мрежа против градушка
   Осигурете си сигурна защита от градушка и други нежелани вредители с висококачествена предпазна мрежа. Забравете за риска от градушка и унищожената реколта. Всеки земеделец очаква с нетърпение събирането на реколтата, а когато тя бъде унищожена, това е трагична новина за годината. Сега им..
   Осигурете си сигурна защита от градушка и други нежелани вредители с висококачествена предпазна мре...
  0,60 лв.0,89 лв.
 • Двойна саксия за поставяне на стена
   Перфектната саксия за Вашите разтения, която е удобна, практична и функционална. Тя ще осигури светлина на Вашите цветя и ще спести място у дома. Ако обичате цветята, но нямате достатъчно място, тази саксия е решението за Вас. Саксията за окачане на стена ще осигури място за Вашите цветя и в..
   Перфектната саксия за Вашите разтения, която е удобна, практична и функционална. Тя ще осигури свет...
  13,30 лв.
 • Дървена саксия тип ведро с въже 23х20см.
  Дървено ведро предназначено да се използва като саксия, във фермерски стил и с въже за носене или закачане. Подходяща за тематично декориране на двор, градина или тераса. В нея могат да се поставят както декоративни, така и живи цвета. Във вътрешността си саксията разполага с пластмасова подплата..
  Дървено ведро предназначено да се използва като саксия, във фермерски стил и с въже за носене или закачан...
  13,90 лв.
 • Дървена саксия с дръжки и трапецовидна форма
  Интересна саксия изработена от дърво с трапецовидна форма и картинки на кактуси. Подходяща за засаждане на декоративни или органични цветя. Саксията разполага с кожени дръжки за пренасяне или окачане. Саксията се предлага в два размера: Размер М - 17х17х12см. Размер L - 21x21x12см. ..
  Интересна саксия изработена от дърво с трапецовидна форма и картинки на кактуси. Подходяща за засаждан...
  8,30 лв.